|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Januarja 09
21.1.2009 21:43:31   
S*
Tane moja zlata, kako hudo mi je zate, ko berem kaj se ti je zgodilo. Popolnoma razumem tvojo jezo in razočaranje, žal mi je, da se ti to dogaja. Tudi jaz ne razumem kako se to lahko to dogaja in komu potem lahko sploh zaupamo, če nas t.i. strokovnjaki razočarajo na celi črti.
Upam, da boš premagala jezo in ogorčenje in da se boš čim prej vpisala na operacijo. Potem pa pogumno naprej v nove boje, novim zmagam nasproti.
user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
21.1.2009 22:15:04   
sonček85
tane.tole me je pa res šokiralo.Kkako da nisi imela nobenega pregleda da bi ti pogledali ,meni je moja G rekla da obvezno pregled potem pa naprej če ne bo nič.Mislim kaj vse si nekateri dovolijo.Kr OBNEMELA sem poleg k sem brala tale postuser posted image user posted image user posted image A ne obupaj in nas še naprej spremljaj me pa bomo navijale zate ,da se čim prej vse uredi in da boš kmalu mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
21.1.2009 22:17:17   
cori
Tančuser posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem tvojemu mnenju.

Ni dolgo kar sem imela urgentno abrazijo....so  me kar pustili brez vseh kontrol Bhgc, čeprav bi morali spremljati vrednosti. Še dobro, da sem se dovolj podučila in se sama pobrigala zase, ker...oh raje ne pišem.

Tane, želim ti da čimprej urediš zadevo, čeprav če samo pomislim, kako je, ko se znajdeš spet na začetku in vsi ti meseci čakanja in še oni ki pridejo. Zares ti želim vse dobro! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
21.1.2009 22:41:06   
U*
nincika user posted image user posted image user posted image  za user posted image .

tane upam da se čimprej porihtaš in potem dobiš svojegauser posted image .

Sam tole s temi dohtrji je res katastrofa. Komu bomo pa zaupali svoje zdravje če ne nim. Zgleda da boš za vsako stvar k ti bo falila moral imeti več mnenj. 

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
22.1.2009 0:38:07   
Rakica_80
Tane res mi je žal zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image Bo prišel tudi zate ta srečen dan, na žalost nekateri moramo čez preizkušnjo!user posted image

(odgovor članu U*)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
22.1.2009 6:56:19   
Anonimen
Tanči moja ja madona no pa so res smotani no,verjamem da si ful razočarana zdej ti samo želim da čimprej to urediš,sej veš kje me dobiš če me rabiš.
ostale bejbike moje  jah tašča eh škoda besed,jaz še kr vztrajam v službi sam mislim da ne bom dolg ker me spodi že kr boli tko da komaj čakam v pon. da pokličem G in da se naročim za prvi UZ.
joj kolk je že ura no zdej morm pa že šibat v službo
lep dan vsem

(odgovor članu U*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1406
22.1.2009 8:44:12   
dini
Tane bogicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgleda da ne bomo več rabli dohtarjev ker bomo mogli  usa njihova dela mi prevzet, njih boli k.... za nas kot za lanski sneg, ki ga ni blo!!!!!! Sam za keš jim gre in za svojo rit

Čestitam vsem novimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za tiste ki jih je obiskala user posted image  pauser posted image user posted image user posted image

Vprašanje kaj so ti dohtarji že use zamolčali usem nam!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
22.1.2009 8:51:57   
dini
S* jst tudi mislm nateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
22.1.2009 8:57:53   
dini
Kje ste danes?user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
22.1.2009 9:16:44   
tinkatonka
Živjo punce!

moj dan se danes ni najbolj začel, potem pa še tu gor preberem novico od tane....user posted image

Draga tane....user posted image  žal in hudo mi je zate za vaju in postanem besna ob prebiranju, da so za napako krivi spet tisti, ki naj bi nam pri tem najbolj pomagali. Upam, da v sebi čimprej najdeš spet moč, da bosta kasneje spet pogumno stopila v boj za največjo nagrado, ki jo ta boj prinaša. Ravno tvoj optimizem in pokončna drža, kljub večmesečni/letni borbi za user posted image te bo nagradila. Slej kot prej bosta tudi vdiva postala starša!!! user posted image user posted image user posted image  

in jaz....jutri je moj dan D in user posted image  je na ovinku. Napihnjenost, želja po sladkem, boleča prsa. Javim ko dobim, in grem spet v nov cikel, spet novo upanje, da Aneju "podarim" družbo.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
22.1.2009 9:24:24   
sonček85
jutro!

Larilu:ja če se ne počutiš dobro kr pejt raj v B in prvo je otrok šele potem ostalouser posted image
tinkatonka:navijamo da je ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image

DANES PA PREGLED OB 14,30-,komaj čakam user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
22.1.2009 9:25:26   
dini
sonček držimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
22.1.2009 9:51:10   
U*
sonček85 srečno.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
22.1.2009 9:55:42   
sonček85
dini in U .hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu U*)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
22.1.2009 9:59:23   
dini
Čim prej nam poročaj kako je velik in zdrav,..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
22.1.2009 10:00:24   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: U*

sonček85 srečno.

Pa ne pozabi poročat kako je bilo user posted image .

Drugače pa se meni danes nič ne da. V ponedeljek grem za en teden smučat in najraje bi že danes zaključila delavni teden user posted image   user posted image   user posted image . Pa ne bo nič iz tega, bo treba korektno oddelat danes pa še jutri user posted image   user posted image   user posted image . Je pa s temi službami res problem, če jo že imaš, je plača v.... o odnosih s sodelavci pa raje ne bi...
LP

(odgovor članu U*)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
22.1.2009 10:06:33   
sonček85
seveda bom, poročala koliko smo težki  in ostale podatkeuser posted image user posted image user posted image user posted image samo šele pozno popoldan ker iamo pregled okol 15user posted image kje je še to ,še 5 huser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
22.1.2009 10:10:11   
dini
Jst sm mela ful zakon sodelavce in nadrejene, jih pogrešamuser posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
22.1.2009 10:13:37   
dini
S* maksimalno moraš uživat na smučanju usak dan kot da je tvoj zadnjiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
22.1.2009 10:38:03   
Nončika
tane, user posted image user posted image user posted image . eh, ti naši dohtarji. to ti je naše zdravstvo.

S*, uživaj na smučanju.

tinkatonka, navijamo zate. držim ti pesti.

nincika, ja vidla sem, da si odprla temo oktoberke2009. začenja se ja.

ne vem punce, mene se neki obup loteva. kaj pa če nama spet ni ratalo. joj, sem pesimistična danes. pa tak bi rada končno podarila družbo naši mali pupiki.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
22.1.2009 11:14:16   
dini
csaje upaj na najboljše, pr meni se tudi neki prpravla pa mi je čist ravno, če pride al pa ne.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
22.1.2009 11:34:41   
nincika
*csaje* pridi nam družbo delatuser posted image
Močno stiskam pesti za vse, ki upate, da je januarja ne bo, te tečkeuser posted image

LP, Nina

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
22.1.2009 11:35:05   
ursa30
tane, svoje mnenje o teh k user posted image  dohtarjih sem ti itak že povedala..se ne bom še tukaj razburjala user posted image

sonček, srečno na pregledu danes user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
22.1.2009 12:18:58   
sonček85
urša:kako lep avataruser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
22.1.2009 12:46:31   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

urša:kako lep avataruser posted image user posted image user posted image user posted image

ta štorklja bo zdej eno za drugo poiskala, in nam podarila user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?