Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 10:14:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jaz pa jagod zdaj ne smem, ko dojim. Ja, jagode so alergeni... tko kot tudi oreščke, jih ni dobro jest med dojenjem.... Jagode mi niso všeč ma po orehih, arašidih, je Lara takoj malo pikic dobila....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 10:19:24
|
|
|
|
arabela*
|
danes sem pa pridna,že mam kosilo kuhano
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 10:23:46
|
|
|
|
leda
|
Slišala sem da so alergeni za dojenčke in nasplošno za čisto majhne otročke,ampak nisem vedela da tak pf, jst, ki se zdaj kar dosti potikam po straneh za alergije, potrjujem: jagode so ful hud alergen.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 10:28:20
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: tia gold fish a si ti iz šentilja? ne, blizu...iz pesnice ko se bom potikala okrog šentilja se ti oglasim,pa se lahko na kavici dobimo
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 10:32:01
|
|
|
|
leda
|
danes sem pa pridna,že mam kosilo kuhano pri nas bo pa kar pašta. ela še vedno ni čist k seb pršla po cepljenju. tko milo zajoče, če jo dam iz rok in bo očitno spet bolj kvihtanje na sporedu. ma smo dobil v drugo očitno eno nežno rožico...ta prva je sicer čist užaljeno vreščala ob vsaki pikici, ampak že pri naslednjem previjanju sem z lupo iskala kam dat obkladek... za zobe tut vedel nismo, da so na poti. tole pišče pa že pri cepljenju ful trpi, kaj šele bo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 10:33:11
|
|
|
|
gloria
|
...jutro.....čakam da se mali zbudi in letim ven...pol pa na obisk k šefici...še zdej nisem šla po božičnico ...pa so me včeri poklical da če mislim pridit če ne jo bo ona porabla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 10:34:33
|
|
|
|
petra1978
|
Dobro jutro oz. dober dan želim! Kako vam zavidam vsem tistim, ki že spite celo noč. Naš Gal spet noče spat. Včeraj je ob 20h zaspal in se ob 22h 1. zbudil. Potem je šđe nekak šlo na 2 uri, od 3h dalje pa spet ne. Potem se je do 4h pogovarjal v postelji, malo zaspal do 5h potem pa vstat. Potem sma šla ob 6.30 oba nazaj spat, ampak to je trajalo samo pol ure. Jaz nisem niti prav zaspala. Zdaj pa Gal spet spi, jaz pa tukaj čepim.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 10:36:21
|
|
|
|
arabela*
|
šibam pod tuš....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 10:37:04
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 smo peljali moj avto da mi menjajo prednjo šipo, ker je bila počena. Jaz imam pač srečo s tem kamenjem na cesti. Moj avto je star 4 leta, pa je to tretja šipa, ko mi jo menjujejo. ...mi je to nekam znano....... ma ne vem če nismo mi v teh 4 letih večkrat menjali ...kaki avto pa maš, da vidim,če je res to krivo.....kot šipe mislim..... mi imamo trenutno spet 2 luknji, pa še malo čakamo, če še kaj prileti..... jaz mam Opel Astro, samo ne verjamem, da je to odvisno od avta.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 10:46:19
|
|
|
|
arabela*
|
,si dobila pismo?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 10:47:13
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: tia gold fish a si ti iz šentilja? ne, blizu...iz pesnice Poznaš kakšno Majo N. ?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 10:48:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jaz tud ne sem vam je splačalo jo sploh met? ja, smo meli darila kam dat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 10:48:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish bebe...pa kje pridete ve v stik s patronažnimi sestrami .. ...pri meni je bila 3x na zalčetku in to je to aja zadnjič sm pozabla napisat ja pride zdej 1 x da še 1 x obnovimo kaj bomo lahko jedli pri uvajanju GH pa to si jo poklicala al je tak navada al kaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 10:49:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya danes sem pa pridna,že mam kosilo kuhano jaz tud, pa sploh še nisem pri štedilniku bla ....je pa mami zato.... ...bomo meli segedin, pa polento zraven....moški bodo imeli spet dolgi nos
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 10:50:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya danes sem pa pridna,že mam kosilo kuhano kaj si pa ti dobrega skuhala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 10:51:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...jutro.....čakam da se mali zbudi in letim ven...pol pa na obisk k šefici...še zdej nisem šla po božičnico ...pa so me včeri poklical da če mislim pridit če ne jo bo ona porabla blagor tebi, jaz je sploh nisem dobila, pa so jo dali....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 10:52:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Kako vam zavidam vsem tistim, ki že spite celo noč. . sem včeraj zvečer možu rekla, da dam malemu 100€, če več dni bolj dolgo, da se naspim..... Ma ne vem, če me ni slišal...je pančal danes do 5 zjutraj....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 10:53:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya danes sem pa pridna,že mam kosilo kuhano kaj si pa ti dobrega skuhala sem že včeraj pripravla,bojo čufti,papire
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 10:53:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 jaz mam Opel Astro, samo ne verjamem, da je to odvisno od avta. ni odvisno od avta, naklon šipe je tisti.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 10:54:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ,si dobila pismo? ni še blo poštarja...je še mogoče v kaki gostilni ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 10:54:49
|
|
|
|
arabela*
|
zdaj pa si pečem kruhke,grem zajtrk v miru pojest....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 10:54:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Poznaš kakšno Majo N. ? napiši mi na zs priimek....če češ seveda
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 10:55:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sem že včeraj pripravla,bojo čufti,papire ..pridem.......no oba s tavelikim se povabima
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 11:01:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..pridem.......no oba s tavelikim se povabima pridi..
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 11:07:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ,si dobila pismo? ni še blo poštarja...je še mogoče v kaki gostilni .... popravljam ......poštar prišel...... dobila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?