mlinček
|
no ja zdej pa k smo spil kavo, pa čaj in ko smo pojedli en un velik jutranji zalogajček pa dejmo še kej napisat na začetku vsem povem da smo mi super in da so pupike pridne in ubogajo mamico, mene pa sploh še ne upoštevajo, ker vedno z mamico potegnejo in pri demokraciji to pomeni da mami vedno zmaga , ampak sej bo prišel tudi moj čas jaz vas preberam in navijam, ter sem z vami v dobrem in slabem, vidim da imamo nekaj novih punc in jim želim lepo dobrodošlico na forumu, drugače pa itak da vem da jim boste pomagale tako kot ste nama in da se bodo zaradi vas lažje prebile skozi vso birokracijo in razočaranja (če bo do njih prišlo) glede stavnice, bi mogoče stavil nekako takole, če nisem slučajno prepozen: ZVEZDICA - 25.01. SONČEK33 - 26.01. GIGI upam da se ti sedaj vse uresniči in še več, upam da bodo tvoje očke ugledale to kar so moje pred prbl. 10 tedni MIŠMIŠ tvoj eskimček pa te nestrpno čaka, pol za nasledno zimo boš pa lahko sanke naštimala svojmu kužonu da bo razvajal malega črvička PIKOVIT tako se dela, zdej boš pa ti počivala in te bo tvoj stregel KAJSICA ti naša šolarka pa tako velika borka upam da ti bo sestra Milica dala ugoden razpored in da boš čimprej čuvala svojega eskimčka in da bosta skupej počakala na atija, ko se vrne MIŠKA kaj pa si ti želiš .... ah sej vem: en malo manjši vrtec in upam da se ti bo želja postopoma tudi uresničila, za začetek k tako profesionalno vse izvajaš bi bile ene dve pikice čisto OK, pa da jih potem čez ene 9 mesecev fajn razvajata LUČKA super da so slabosti minile zdej pa samo še spremljanje kako pupika raste (če se ne motim naj bi bila očijeva lubica) KRUCE ma ti moj soborec, ti si car, samo danes si očitno mal zaspal pa te jaz in PIKA.PO mal nadomeščava, upam da je vse OK in da ni preveč razpoloženjskih nihanj in slabosti PIKA.PO danes si me za nekaj sekund prehitela, upam da ti bo do posveta čas hitro minil in da boš uredila tako kot si sama najbolj želiš BBPIKICA hudo mi je za tebe, vem kako težko je priti in odditi praznih rok, vendar ne obupaj joj kolk vas je, sej ne morm kr vse uštimat NETKA primorka "nedaj se", v petek pa lahko tud mladino pripelješ v LJ, pa sej ni nujno da so v istem lokalu, jih lahko recimo v centru pustiš da žurajo in jih potem pobereš ko se bo Kongo veselica končala NOKI upam da je vse OK in da ko boš tole prebirala se boš fajn nasmejala, itak da veš zakaj ku ku BLAČIKA zelena pošastka, upam da se tele tvoje zadeve ustavijo in da ti prišparajo živčke za nadaljna leta - pravijo da jih bomo potrebovali, NS pa naj pride in vaju razveseli maksimalno, recimo OBI, SHUKA, SE*, BUMO, ZVEZDICA, REBY, KIKSI in vse ostale neomenjene in omenjene nosečke želim vam vse super in OK, pa da čimprej ugledate svoje biserčke in jih lepo in veliko razvajate WP vse najboljše in da se ti vse želje uresničijo (HE HE pa sm prvi čestital za RD pa čeprav nekaj dni prej) ZVEZDICA vidim da tiu tudi praznuješ, tudi tebi želim vse kar si najbolj želiš, upam da bom na stavi zadel in da ti bo to najlepše darilo in ti bo polepšalo praznovanje tvojega osebnega praznika No pa upam da sem nekaj štiva napisal in da nisem kakšne pozabil omeniti, če pa sem (skoraj 100%), pa vedite da navijam za vse, da vas berem in sem z mislimi z vami, vsem pošiljam en velik No zdej grem pa spet počivat, sem nekaj zbolel in sem in čakam da mlinčka pride domov AJA PA ŠE TO: tudi jaz ne vem kaj je Zdovca zadel, mislim da mu je cegu na glavo padu, MILKO da ni za evroligo al pa za NLB ligo , ne vem v katerem klubu bi kapetana in leaderja odslovili na sredi sezone, zdej nam pa samo fali da podpiše za kako KRKO al pa za HELIOS in nas v pokalu razsuje ko odpadne črepinje in Zdovca postavi na realna tla. Kaj pa so mislili v klubu vodilni ljudje pa tud ne vem, odslovili so človeka, ki so mu dolžni vse, od tega da je prišel reševat klub ko je bil pod dnom, da so zaradi njega prišli tudi drugi igralci kot so Huka in da je klubu odpisal veliko dolga - denarnega in tudi tako pomagal v finančnem smislu. Zgodovina se bo pa itak ponovila, trener bo naslednjo sezono verjetno ponovno zamenjan (beri ne bo rezultatov), samo v klubu ne bo nobenega motivatorja - leaderja ki bi lahko igralce potegnil - ne bo MILKOTA in Olimpija bo še bolj tonila.... NO ZDEJ PA RES ŠIBAM POČIVAT