|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
22.1.2009 8:27:42   
pika.po
Evo pa čajčka tud! user posted image

user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
22.1.2009 8:29:38   
mlinček
no pa še neki za naše lačne nosečke in nosečke "tu bi"  user posted image  (kako bi reku onaj Vuk - piši kao što govoriš)

user posted image

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
22.1.2009 8:37:30   
hedviga
Kruce, Pika.po, kakšno razvajanje!! user posted image

Ščukica! Vidla tvojga lepega bušija!!!user posted image user posted image Lep, lep, lep!!! Škoda k ne bo več dolg trajal user posted image user posted image

Mišmiš, a danes se mu greš nastavit? A nisi neki omenjala jutri? Eh, šmorn, sem mislila da bova kafe....

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
22.1.2009 8:39:12   
hedviga
Kruce...ma kakšen Kruce, tole je bil Mlinček!
****u, Mlinček, se izvinjavam!!!!!!!!!!!!!!!   user posted image user posted image user posted image

Ma tale nosečniška glava....user posted image user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
22.1.2009 8:47:54   
pika.po
Ooooooo dons je pa Mlinček rešil naše prazne želodčke. user posted image

Vaja dela mojstra! user posted image
Se vidi, da Mlinčko razvaja (sej te Mlinčka, a ne user posted image )...

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
22.1.2009 8:48:52   
mismis
jutro, evo mene nazaj z UZ-ja.

Imamo folikel na desni strani, ki je velik 14, endometrij je velik 7.

Jutri 23.1. imam ponovni UZ.

Jaz pravim, da bo ovulacija v soboto, dr. D pa da bo v nedeljo. Stava je padla
Zdaj bova pa spremljala kdo ima prav user posted image user posted image user posted image

Sicer ne vem, zakaj on navija ravno za nedeljo, mogoče zato, ker potem padem k njemu za ET, spet user posted image

Ostalo preberem kasneje, zdaj je treba delat

< Sporočilo je popravil mismis -- 22.1.2009 8:49:01 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
22.1.2009 8:58:27   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Zdaj bova pa spremljala kdo ima prav user posted image user posted image user posted image

Sicer ne vem, zakaj on navija ravno za nedeljo, mogoče zato, ker potem padem k njemu za ET, spet user posted image

Ma dej ... ne morem verjet ... pa glih za nedeljo navija ... tebi božici se pa glih k njemu ne gre na ET user posted image user posted image user posted image user posted image

Vem da ti močno smrdi to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... SREČNO !!!! Brejkjorleg !!!!!!! Alpakrobe !!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
22.1.2009 8:59:05   
pika.po
Bravo mismisu, bliža se dan D in dr. D! user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
22.1.2009 9:04:17   
pika.po
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Ma dej ... ne morem verjet ... pa glih za nedeljo navija ... tebi božici se pa glih k njemu ne gre na ET user posted image user posted image user posted image user posted image

Vem da ti močno smrdi to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... SREČNO !!!! Brejkjorleg !!!!!!! Alpakrobe !!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O Greti! user posted image

Prav boga je tale naša mišmiš a ne, ko sploh ne mara tegale dr. D-ja, pa vedno sirotinja lih nanjga nabaše. user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
22.1.2009 9:17:38   
zarja1

super...user posted image user posted image user posted image A je pol možno, da bosta ističasno s Pikovitko na ET?

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 22.1.2009 9:18:15 >

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
22.1.2009 9:18:44   
Bumo
  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Četrtek, 22.01.
   Vitaebella - punkcija 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Petek, 23.01.
zup2 - UZ
mismis tudi zate navijam!!!!!!!
Hedviga - pregled (dr. Cerar + seksi) 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
22.1.2009 9:20:23   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

super...user posted image user posted image user posted image A je pol možno, da bosta ističasno s Pikovitko na ET?

Zarja, nikakor ne. Pikovit ima ET v nedeljo, moj bo pa šele v sredo ali četrtek (odvisno ali bo ovulacija v soboto ali nedeljo, potem pa še 5 dni), bova pa s Pikovit spet skupaj trepetali

< Sporočilo je popravil mismis -- 22.1.2009 9:21:35 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
22.1.2009 9:21:11   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

a ne, mislim kam gre ta svet. Šlamparija vam povem, čista šlamparijauser posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
22.1.2009 9:21:56   
zarja1

Zarja, nikakor ne. Pikovit ima ET v nedeljo, moj bo pa šele v sredo ali četrtek (odvisno ali bo ovulacija v soboto ali nedeljo, potem pa še 5 dni),

aha...sem mislila, da je pri nestimuliranem to takoj naslednji dan...sorry...

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
22.1.2009 9:23:20   
mismis

Zarja, nikakor ne. Pikovit ima ET v nedeljo, moj bo pa šele v sredo ali četrtek (odvisno ali bo ovulacija v soboto ali nedeljo, potem pa še 5 dni),

aha...sem mislila, da je pri nestimuliranem to takoj naslednji dan...sorry...

človek se vsak dan uči, drugače pa tudi v nestiumliranem postopku delajo Et 5 dan, ker so bili zarodki zamrznjeni 5. dan

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
22.1.2009 9:23:28   
Reby

user posted image  user posted image  user posted image  Po mojem v nedeljo in ne zaradi brazilskega pragozda ampak zarad brazilske depilacije, če si bla tko uštimana user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
22.1.2009 9:23:36   
MBT1979

SUPERuser posted image user posted image !! ODLIČNO!!!user posted image user posted image user posted image  Enodmetrij se zelo lepo debeliuser posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
22.1.2009 9:32:34   
T1979
user posted image  user posted image  Mismis super za dobro opravljeno nalogo.

Kar tako naprej.

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
22.1.2009 9:33:56   
mlinček
no ja zdej pa k smo spil kavo, pa čaj in ko smo pojedli en un velik jutranji zalogajček pa dejmo še kej napisat

user posted image user posted image user posted image

na začetku vsem povem da smo mi super in da so pupike pridne in ubogajo mamico, mene pa sploh še ne upoštevajo, ker vedno z mamico potegnejo in pri demokraciji to pomeni da mami vedno zmaga user posted image user posted image user posted image , ampak sej bo prišel tudi moj čas user posted image user posted image user posted image

jaz vas preberam in navijam, ter sem z vami v dobrem in slabem, vidim da imamo nekaj novih punc in jim želim lepo dobrodošlico na forumu, drugače pa itak da vem da jim boste pomagale tako kot ste nama in da se bodo zaradi vas lažje prebile skozi vso birokracijo in razočaranja (če bo do njih prišlo)

glede stavnice, bi mogoče stavil nekako takole, če nisem slučajno prepozen:
ZVEZDICA - 25.01.
SONČEK33 - 26.01.

GIGI upam da se ti sedaj vse uresniči in še več, upam da bodo tvoje očke ugledale to kar so moje pred prbl. 10 tedni user posted image

MIŠMIŠ tvoj eskimček pa te nestrpno čaka, pol za nasledno zimo boš pa lahko sanke naštimala svojmu kužonu da bo razvajal malega črvička user posted image

PIKOVIT tako se dela, zdej boš pa ti počivala in te bo tvoj stregel user posted image

KAJSICA ti naša šolarka pa tako velika borka upam da ti bo sestra Milica dala ugoden razpored in da boš čimprej čuvala svojega eskimčka in da bosta skupej počakala na atija, ko se vrne user posted image

MIŠKA kaj pa si ti želiš user posted image  .... ah sej vem: en malo manjši vrtec user posted image  in upam da se ti bo želja postopoma tudi uresničila, za začetek k tako profesionalno vse izvajaš bi bile ene dve pikice čisto OK, pa da jih potem čez ene 9 mesecev fajn razvajata  user posted image

LUČKA super da so slabosti minile zdej pa samo še spremljanje kako pupika raste (če se ne motim naj bi bila očijeva lubica) user posted image user posted image user posted image

KRUCE ma ti moj soborec, ti si car, samo danes si očitno mal zaspal pa te jaz in PIKA.PO mal nadomeščava, upam da je vse OK in da ni preveč razpoloženjskih nihanj in slabosti

PIKA.PO danes si me za nekaj sekund prehitela, upam da ti bo do posveta čas hitro minil in da boš uredila tako kot si sama najbolj želiš

BBPIKICA hudo mi je za tebe, vem kako težko je priti in odditi praznih rok, vendar ne obupaj user posted image

joj kolk vas je, sej ne morm kr vse uštimat

NETKA primorka "nedaj se", v petek pa lahko tud mladino pripelješ v LJ, pa sej ni nujno da so v istem lokalu, jih lahko recimo v centru pustiš da žurajo in jih potem pobereš ko se bo Kongo veselica končala user posted image

NOKI upam da je vse OK in da ko boš tole prebirala se boš fajn nasmejala, itak da veš zakaj  user posted image  ku ku

BLAČIKA zelena pošastka, upam da se tele tvoje zadeve ustavijo in da ti prišparajo živčke za nadaljna leta - pravijo da jih bomo potrebovali, NS pa naj pride in vaju razveseli maksimalno, recimo user posted image user posted image  

OBI, SHUKA, SE*, BUMO, ZVEZDICA, REBY, KIKSI in vse ostale neomenjene in omenjene nosečke želim vam vse super in OK, pa da čimprej ugledate svoje biserčke in jih lepo in veliko razvajate 

WP vse najboljše in da se ti vse želje uresničijo (HE HE pa sm prvi čestital za RD pa čeprav nekaj dni prej) user posted image

ZVEZDICA vidim da tiu tudi praznuješ, tudi tebi želim vse kar si najbolj želiš, upam da bom na stavi zadel in da ti bo to najlepše darilo in ti bo polepšalo praznovanje tvojega osebnega praznika user posted image

No pa upam da sem nekaj štiva napisal in da nisem kakšne pozabil omeniti, če pa sem (skoraj 100%), pa vedite da navijam za vse, da vas berem in sem z mislimi z vami, vsem pošiljam en velik user posted image

No zdej grem pa spet počivat, sem nekaj zbolel in sem user posted image  in čakam da mlinčka pride domov

AJA PA ŠE TO: tudi jaz ne vem kaj je Zdovca zadel, mislim da mu je cegu na glavo padu, MILKO da ni za evroligo al pa za NLB ligo user posted image , ne vem v katerem klubu bi kapetana in leaderja odslovili na sredi sezone, zdej nam pa samo fali da podpiše za kako KRKO al pa za HELIOS in nas v pokalu razsuje ko odpadne črepinje in Zdovca postavi na realna tla.
Kaj pa so mislili v klubu vodilni ljudje pa tud ne vem, odslovili so človeka, ki so mu dolžni vse, od tega da je prišel reševat klub ko je bil pod dnom, da so zaradi njega prišli tudi drugi igralci kot so Huka in da je klubu odpisal veliko dolga - denarnega in tudi tako pomagal v finančnem smislu. Zgodovina se bo pa itak ponovila, trener bo naslednjo sezono verjetno ponovno zamenjan (beri ne bo rezultatov), samo v klubu ne bo nobenega motivatorja - leaderja ki bi lahko igralce potegnil - ne bo MILKOTA in Olimpija bo še bolj tonila....

NO ZDEJ PA RES ŠIBAM POČIVAT user posted image

presrečna z mamico oba.

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
22.1.2009 9:34:16   
T1979
Mismis, stavim na soboto, tako kot ti. user posted image

Ej mismis, a imajo tam tudi kakšnega laškega v hladilniku, al je samo heiniken? Jaz se priporačam za laško flaško.
Koliko pa nas je napovedanih?

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
22.1.2009 9:35:56   
mlinček
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Kruce...ma kakšen Kruce, tole je bil Mlinček!
****u, Mlinček, se izvinjavam!!!!!!!!!!!!!!!   user posted image user posted image user posted image

Ma tale nosečniška glava....user posted image user posted image

joj joj joj

HEDI tebe pozabu - sorrryyyyyy, upam da vse OK, in da ti zadnjih 5 tednov mine kot blisk user posted image user posted image user posted image

presrečna z mamico oba.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
22.1.2009 9:45:06   
lara light
Dan!

IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

Ooooooo dons je pa Mlinček rešil naše prazne želodčke. user posted image

Vaja dela mojstra! user posted image
Se vidi, da Mlinčko razvaja (sej te Mlinčka, a ne user posted image )...

Pika in Mlinček, hvaaaala! Najmi! Vsega po malo (količina je sicer vprašljiva) sem probala...itakuser posted image

Sirotka mismis, ravno dr. D!!user posted image Super za super informacije glede endmtr in flk!user posted image

Zarja, Shukica, helou!user posted image

Sonček, vse mirno?user posted image

Gigi, si se odpočila?user posted image

Naj bo lep četrtek za vse vas!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
22.1.2009 9:46:59   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Zarja, Shukica, helou!user posted image

helov...sem vidla včerajšnji podpis...user posted image user posted image user posted image
Oblekca je pa leeeeepauser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
22.1.2009 9:48:23   
sonček33
Dobro jutro

Lara - ma itak da je vse mirno. Smo včerajuser posted image in upali na reakcijo, pa nič. Ma hudič no. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
22.1.2009 9:50:22   
gigi1
Miška user posted image  user posted image  user posted image  me prav zanima kdo bo stavo dobil user posted image

Blanči user posted image  mi je prav hudo, ker te izcedki kar ne pustijo pri miru.

Vita nebolečo punkcijo in čimveč lepih celic user posted image

Lučka ups, tud joške so te user posted image  user posted image  user posted image

Šukica kako si?

Zarči lupčka.

Larica prav lušna oblekca user posted image

Pija včeraj sem omagala pred TV že ob 10ih, zato sem bila pa danes že 4.30 auf user posted image

MTB1979 lepa oblekca.

Sonček33 kako si danes? Kaj boljše volje? Objemčka, da odženemo slabe misli user posted image

Podganca kako špikice?

IVYY dobrodošla.

Se* pozdravček in še naprej lepo napredujte user posted image user posted image

Reby si že zdrava?

BB kako? Pa črevesje? Objemčka

Ajsi voziček je pa res fensi user posted image

Uuuuf ostalo mi je pa iz glave....

Lepe pozdravčke prav vsem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Telesno kaznovanje otrok
LuSyLu*

Ali podpirate telesno kaznovanje otroka, npr. šeškanje po riti?

DA (36%)

NE (64%)

Število vseh glasov: 1417

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!