|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
21.1.2009 18:35:17   
miska73
Dejmo dons en mal drugačno stimulacijo...

user posted image

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
21.1.2009 18:37:17   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella

Punce zdravo,

povejte mi nekaj. Reš od mene zahteva, da sem na punkciji jutri tešča. Vendar, kako naj zjutraj pojem dve tableti Ketonala, če ne smem nič prej pojest za podlago. Ketonal sem pojedla samo enkrat v življenju na tešče in nikoli več, ker sem bruhala kot žolna.

Moram resnično biti na punkciji tešča ali lahko vsak en rogljiček in kavo spijem. Punkcijo imam jutri ob 8ih zjutraj.

Kaj ste ve naredile?

Lp

Na GK LJ je tako, da vzameš prejšnji dan odvajalne tablete in se sčistiš.
Pa zvečer nič ne ješ.
Za jutro pred punkcijo so mi pa naročili, da naj le kaj malega pojem.

Neposredna povezava do sporočila: 2502
21.1.2009 18:39:53   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Shuka kako lep bushi user posted image
Grethen jaz tebe sploh ne vidim več, a si se v zemljo pogreznilauser posted image
lučka tebi se tudi že lepo bauhi poznauser posted image
Se* lepo da je vse uredu.
Zarjica, pridna, da si že boljše in, da se vračaš nazaj na stari tir.
gigi, bravo za folklčke, kar naj še naprej lepo rastejo, v njih pa naj bodo super truper  kvalitetne celice. user posted image

Mi mamo pa takle:
Včeraj zvečer sem spet pristala na urgenci. Se mi je zvečer spet ulilo in je kri tekla tako kot bi nekdo pipo odpru pa strdki in še in še...Moj je vstrajal, da se greva spet pokazat in sem mogla it. Hvalabogu je s pikicama vse uredu in sem danes po viziti in ponovnem UZ lahko šla domov.Pikici sta veliki "že"4cmuser posted image  in ju je sama glavauser posted image , pa mahala sta mamici, tako, da zaenkrat vse dobro. Zdaj grem pa mal ajat, ker moji živci pa niso še čisto ureduuser posted image . No ja saj bo, še malo pa bo nuhalna in bomo mogoče že vedeli kakšnega spola bodo otročičkiuser posted image .

Vse dobro želimuser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
21.1.2009 18:48:05   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Na Lučko 25 kliknem, pa mi to napiše

Kot je Lučka rekla, klikni na albumček v enem od njenih postov al pa kar tule

IIII kakšen buši!!! KRASEN!!!user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
21.1.2009 18:49:20   
zarja1
vidim, da so dans papiji za stimulacijo, no prav...user posted image user posted image user posted image
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
21.1.2009 18:51:01   
zarja1
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
21.1.2009 19:10:56   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella

Punce zdravo,

povejte mi nekaj. Reš od mene zahteva, da sem na punkciji jutri tešča. Vendar, kako naj zjutraj pojem dve tableti Ketonala, če ne smem nič prej pojest za podlago. Ketonal sem pojedla samo enkrat v življenju na tešče in nikoli več, ker sem bruhala kot žolna.

Moram resnično biti na punkciji tešča ali lahko vsak en rogljiček in kavo spijem. Punkcijo imam jutri ob 8ih zjutraj.

Kaj ste ve naredile?

Lp

Oj. Vita, če so takšna navodila, moraš biti tešča, tudi jaz sem bila in prejšnji dan spila tudi odvajalen čaj, da sem se sčistila, tako priporočajo. Ketonala pa ne vzemi, ni tako hudo, boš preživela, še posebej na tešče ni fajn, pa če ti je že bilo slabo, no jaz ne bi prakticirala...

Zarja, Miška - sej ne vem, katerega bi izbrala, vsi so tok lušni, pa vem, da Zarji ne smem v zelje skakat, a Clooney je že od katere, če ni, bo moj user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 21.1.2009 19:11:56 >

Neposredna povezava do sporočila: 2507
21.1.2009 19:16:34   
miska73
Pa še enga z jelenčkom.

user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
21.1.2009 19:20:26   
miska73
Pa še enga za Šukico

user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
21.1.2009 19:20:33   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Reby
Zarja, Miška - sej ne vem, katerega bi izbrala, vsi so tok lušni, pa vem, da Zarji ne smem v zelje skakat, a Clooney je že od katere, če ni, bo moj user posted image

Pitt je za moje hude cajte z Zvezdico, Matta se ne brani Larica,...ja Clooney je lahko tvoj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
21.1.2009 19:21:03   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Pa še enga z jelenčkom.

user posted image

jelenček ne miga.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
21.1.2009 19:22:11   
zarja1
Mišek tvoj hot Josh....uf mi je vroče...
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
21.1.2009 19:22:48   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Če pa ne najdem bolšga... al je človk sam na fotki, al pa s kakimi babncami...  pomagi

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
21.1.2009 19:23:21   
zarja1
tu me tvoj Josh spominja na nekoga....user posted image
user posted image
pa poglej podobnost....
user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 21.1.2009 19:29:22 >

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
21.1.2009 19:23:57   
miska73
Reby ... pazi se pa takelih...

user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
21.1.2009 19:24:35   
zarja1

Če pa ne najdem bolšga... al je človk sam na fotki, al pa s kakimi babncami...  pomagi

to bo Mismis zapalilo, to nuca...
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
21.1.2009 19:26:05   
miska73
a na tegale mogoče user posted image

user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
21.1.2009 19:26:38   
miska73

to bo Mismis zapalilo, to nuca...
user posted image

Zarja, ti si zakon.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
21.1.2009 19:31:49   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

JUTRIŠNJI DOGODKI:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Četrtek, 22.01.
   Vitaebella - punkcija
    mismis - kri + UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vitaebella, naj bo čim manj boleča in naj bo čim več jajčkov!!!
mišmiš, vso srečo, pa da bodo hormončki tapravi!!! p.s. a si že končala s košnjouser posted image user posted image user posted image ? frizurca uspela?

Se bom kar pod tole podpisala. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Punce, danes pa vidim, da je že padla stimulacija, taka bolj romantična. Ampak za očispočit je pa še vseen.user posted image

Vitabella, za jutri bodi kar raje tešča. Jaz sem šla tudi. Res je, da sem en ketonal vzela pol ure pred punkcijo in mi je tudi prijel, škodval pa ne. Takoj po punkciji pa sem pojedla čokolado, da dobiš moč nazaj. če pa ne boš zdržala pa raje pojej kak rogljiček in popij vodo, ne kavo. Ampak nič bat, bo vse v redu.

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
21.1.2009 19:36:20   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

bebiii, po telefonu sem se naročila. Novembra sem klicala in dobila datum marca. Potem sem klicala pa še včeraj in dobila datum maja - za oba. Sedaj me je pa strah, da me je mogoče zbrisala za marec.

Joooooooojjj vse mi je zbrisaloouser posted image user posted image user posted image user posted image
Ti povem na kratko, naroči se po mailu, ker so bolj razumljivi.
Kdaj imaš tvojo G? Takrat naj te vmes naročijo za spemiogram in androloga, da bo imela tvoja G, že ivide ko boš pri njej, ker če ne boš morala zopet dolgo čakati!!!
Moja štorija je podobna tvoji, zato ti svetujem tako, ker mi je uspelo!!!
Moj bi tudi drugače androloga čakal do marcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Lažejo ko rečejo da prej nemore, ker je gužva, ko sem ji dobesedno skočila za vrat, je imela še in še prostih mestuser posted image user posted image user posted image
Srečno pa upam da si zrihtaš to čim prej in da boš hitro v postopku!!!!user posted image

bebiii, ne razumem tole točno. user posted image

Jaz imam prvi posvet 9.3., moj ima spermiogram 15.3.. Potem ima pa androloga šele maja.

Hočem samo povedat, da valjda neboš čakala Androloga do maja mesecauser posted image

In kaj naj naredim? Se opravičujem, če mogoče sprašujem "bedarije" vendar o teh stvareh res ne vem veliko.user posted image

Zakaj bedarijeuser posted image
Sej je prav da vprašaš, jaz non stop kaj sprašujemuser posted image user posted image user posted image
Ti prek maila napiši, da ste se zmenili z G februarja meseca in da vam dajo en datum v februarju, danerabiš toliko čakatiuser posted image -pa srečno!user posted image
Javi če ti je uspelo!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil BEBIII -- 21.1.2009 19:37:36 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
21.1.2009 19:40:17   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
Punce, danes pa vidim, da je že padla stimulacija, taka bolj romantična. Ampak za očispočit je pa še vseen.user posted image

pa si  user posted image ....................

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
21.1.2009 19:42:48   
tassi1
ŠE ZARJA, DAJ ŠE..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
21.1.2009 19:43:37   
n74

JUTRIŠNJI DOGODKI:

Četrtek, 22.01.
   Vitaebella - punkcija
    mismis - kri + UZ

Se pridružujem navijanju,...
Danes ste me pa tolk z albumi premamile, da zdaj kar pri vsaki klikam in firbcam. Lučka, sem pokazala mojmu tvojga bušija, pa mu rekla, lej tazga bi pa jaz zdajle imela, če bi bil postopek uspešen. No, no sej ne jamram, ga bom imela pa majčkeno kasneje user posted image ,

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
21.1.2009 19:43:49   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

ŠE ZARJA, DAJ ŠE..user posted image user posted image user posted image

ne vem kteri je tvoj....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
21.1.2009 19:44:22   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Ledenka - voziček je pa res hud, ful mi je všeč, sem šla potem na njihovo spletno stran in mi je v oči padel Spirit, če se ne motim, a Hedi - vi bote tud mel takle fancy voziček? Madonca, bote nobl... user posted image

ja, jasno Reby, če smo iz tolk nobel koncev doma. Rabm lep vozek, da bo pasal k sosedovi bajti...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

karmyka

Imamo Leo in Teo pričakujemo še enega novorojenčka ne vemo še spola, katero ime bi najbolj pasalo k tema dvema imenoma po vaši presoji??

(77%)

(23%)

Število vseh glasov: 296

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!