Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Brino sem končno dala malo spati - upam, da bo vsaj pol ure!!! Držim pestke, da bo še dalj časa pančala stajica - mi imamo sicer trenutno potovalno posteljico, pa igrače noter - se manj vidi ven kot iz stajice,ampak dvomim, da je to problem - si pa ne upam kupovati stajice, ker se mi zdi, da ne bo nič bolje v njej... mogoče se sicer s časom navadi, ko se bozačela spet lepo igrat, recimo sede, ker sedaj ji je cilj samo dvigovat se in okol lazit, pa ji je to omejitev Mi imamo pa sposojeno leseno stajico, ki zaenkrat služi le za igrače. Se še ne plazi in ga imam kar na tleh. hojica - težko nabavim nekaj, kar ne priporočajo - čeprav vidim in slišim, da jih/vas veliko ima... Mi je tudi nimamo. egipt - sem opazila, da imate neke debate o driskah in podobnem - verjetno se res ne moreš obnašati, kot da si v Sloveniji, ampak se vse da, po moje - je pa res, kakor je rekla sesil, veliko tudi odvisno od posameznika meni v Tuniziji ni bilo nič, eni soimeli pa ful probleme da pa ne omenjam Indije - za tam so me vsi ful svarili, toliko da nisem gobavosti že samo zaradi pripovedovanja staknila - zato sva s seboj vzela šnops in sva ga žlampala po vsakem obroku za razkužilo, pa imela sem razkužilne mokre brisačke skos s sabo - tako sva delala pol meseca, drugo polovico dopusta se pa nama več ni dalo. Proti koncu sva že vse sveže jedla, tudi olupljeno sadje iz takih stojnic, ki si jih tukaj niti zamisliti ne morete - cel dan tisto vlači s sabo in se preživlja s tem,da proda 10 olupljenih njihovih sadežev - včasih sploh vedela nisem, kaj jem - in ni nama bilo NIČ ampak to samo tako za štorijo z dojenčki je seveda drugače - treba je pazit, zgodi se pa itak lahko tudi kaj kje v Evropi - moj sodelavec je bil 2 leti nazaj s tamalo s kolesom po Franciji in je tam v kampu staknila neko bakterijo, tko da... tilči , da Tilen kmalu ozdravi - joj, me je strah, da nas kdaj kaj takega ne doleti pa še za vse ostale bolančke jaz pa iščem kakšno privat varstvo v LJ - jasli zgleda pred septembrom ne bomo dobili sem klicala prej dva vrtca, ki bi ju najraje, pa ni placa kam naj damo Brino?? eno uro jo bom potem samo vozila, ker bomo (če sploh) dobili varstvo nekje na x koncu LJ Upam, da boš našla dobro varstvo za Brino.