|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
21.1.2009 12:42:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

čak ima dva majhna otroka,...9 in 6 let, a to njena, sori ni mi jasno, za teboj je imela še 2 otroka al kako? pol mate ful starostne razlike? a sm jst prou razumela???

jauser posted image jst bom 29, brat bo čaki....24user posted image pol sta pa še tamaladvauser posted image mami je pa 48user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3376
21.1.2009 12:46:47   
Ploha
ja točno to, za princip se gre,....to je to,...če ti rečeš tako, bo tako, to sem jst svojemu že povedala, že kr v naprej, če bom jst rekla, da bo otrok imel recimo kapco gor, jo bo imel pa pika, sej mrbit zdele kompliciram, sam ress me kr zmrazi, ko pomislm kako bo če bo, sej veš kako user posted image user posted image , sej mrbit da bo čist dobr, in da bo prou fletno, sam sm raj prpravlena na najhujše in najslabše, ker pol sm še lahko prijetno presenečena,...pa pr nam je še to, ko živimo v skupnem gospodinjstvu, in res smo vsi eden drugega že siti, sej veš več ljudi več prilagajanja,...tud prdnt ne morš umir user posted image user posted image , no govorit ne morš u miru, da ne bi mel občutek da en za voglam posluša, kufe bi rad skuhal po svoje v eni drugi đezvi kot si je tvoj "sostanovalec" zamislu in to ne gre,...skos so ene ibunge,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
21.1.2009 12:47:46   
Ploha
ja dobra je, take male imeti še,...pol je pa čist v formi še, ko more še 2x čez vso šolo in puberteto,...ful dobr to,...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
21.1.2009 12:48:24   
Anonimen
.pa pr nam je še to, ko živimo v skupnem gospodinjstvu, in res smo vsi eden drugega že siti,

ojej user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3379
21.1.2009 12:48:57   
Zvezdica
sam tkole se resno vprašaš kak so dejansko preživeli pa k zdej k praujo, kolk so današnji otroci bolj pametni itd...valjda, k se ne dela takih eksperimentov na njih kak boš mel omembe vredn IQ, če ti od rojstva dudo v vino pa šnops namakajo, bolečine ti lajšajo z drogo in drisko zdravijo s pravim čajem

user posted image

Ja res vprašljivo. Mene je moja nona namazala in namakala v svinjsko mast, ko me je mami zaupala v varstvo, ker sem bila prehlajena, pol sem pa še bronhitis fasala, ker me je nago pustila sred sobe.... DA SE OČISTIMuser posted image . Mojo mami je skor kap, k me je vidla, skor sred zime naga na odejici, pa še nedonošena sem bilauser posted image . Od takrat je bila babica bl previdna pr zdravstvenih ukrepih.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
21.1.2009 12:50:43   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

.pa pr nam je še to, ko živimo v skupnem gospodinjstvu, in res smo vsi eden drugega že siti,

ojej user posted image

ja sj dela dragi hiško, in v roku 1 leta bova na svojem, bolje išta nego ništa,...ravno včeraj so začeli na fino frajhat, tako da vidim lučko na koncu tunela,....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
21.1.2009 12:52:22   
Ploha
zvezdica: a pri vas imate tud take cvetke, pol je povsod glih user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
21.1.2009 12:53:37   
Anonimen
DA SE OČISTIM

user posted image user posted image user posted image user posted image sori no...a v svinjski mastiuser posted image user posted image za crknt...

a sj dela dragi hiško

user posted image user posted image user posted image a pol pa tko...super....jst bi tud hiškouser posted image grem loto plačatuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3383
21.1.2009 12:55:36   
Anonimen
da ne omenjam še izjav v stilu da rdeča lička pomenijo glisteuser posted image pa gresa ne sme otrok jest, ker bo rahitičen po njemuser posted image user posted image tolk da boste vedle....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3384
21.1.2009 12:56:47   
Ploha
ulla: kolk maš namen imet še otrok??

ah tale loto je en k*ur*c, jst ga ne vplačam več, nikol nič, pač nism tak srečnež, da bi ob vseh lepih stvareh, ki jih doživim še na lotu zadela user posted image ,....je tko ko je kr u redu,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
21.1.2009 12:58:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ulla: kolk maš namen imet še otrok??

ah tale loto je en k*ur*c, jst ga ne vplačam več, nikol nič, pač nism tak srečnež, da bi ob vseh lepih stvareh, ki jih doživim še na lotu zadela user posted image ,....je tko ko je kr u redu,...

nimam več namenovuser posted image

jst sem pa loto sam enkrt napisala in pokasirala peticouser posted image tko da na statistiko (osebno) mam šanse velikeuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3386
21.1.2009 12:59:54   
Ploha
no ob vseh teh izjavah si me spovnla na eno, pa mi ti povej kako je s tem,..da če se dojenčku kolca ga zebe? sam če tko pogledaš je možno da se mu realno kovca, pa ga ne zebe,...a ga vedno zebe ko se mu kolca,...mislm a dojenček sploh sme kolcat zaradi tega ker je pač recimo prehitro pil al je takoj obsojen na plaz dek in kovtrčkov???

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
21.1.2009 13:00:00   
PAJO

ja barbk jz sm bla v zelenem puloverju.pa ti katera si bila?
a sva se srecali?jz sm bla tud pol se na ctg pa mi je kr ene par popadkov pokazal...

no ja sej bo pocas,bomo vse prsle na vrsto.
mene pa nc amnio ni bolela,tko no kaj pa vem,sm mislila da je huje.
plodovnica je ze mlecna,3cm odprta....]

sej bo,lep pozdrav vsem,grem pocivat

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
21.1.2009 13:01:01   
Ploha
a kr zaklučla boš, ah ne vrajmm, pomoje bo še kaki čez ene par let,...po mami se zgleduj user posted image ,...

5 si dobila, a dobra si, pol pa kr veselo piš tiste številke,...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
21.1.2009 13:01:18   
Limona
Kako sem vesela za vse, ki so že rodile user posted image user posted image
Pri meni ne gre in ne gre user posted image , vse me že boli odspodaj in to že ves prejšnji teden in ta teden, sploh ne morem več hodit, ker se mi zdi, da mi bo vse ven padlo...popadke sem tudi že imela večkrat pa čez nekaj časa ponehajo user posted image .
Nazadnje so bili včeraj zvečer na 20 min, pa sem mislil, da bo akcija, potem pa sem se šla stuširat in se je vse umirilo, pa v nedeljo isto user posted image

Se opravičujem, da jamram ampak sem res že tečna sama sebi, ko me mantra že več kot 2 tedna pa potem pa nič.
Bomo videli kaj bo jutri na CTG-ju pokazalo....
Lahko preskočite moj post user posted image , smilim se že sama sebi user posted image
Zdaj pa grem malo počivat, ker sem prej pospravljala, pa knjige dvigovala tako da me še ekstra boli spodnji del trebuha.

Parents spend the first part of our lives teaching us to walk and talk, and the rest of it telling us to sit down and shut up.

Lp
Limona

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
21.1.2009 13:01:29   
VRTNICA84
Pozdravljene!

Še vedno sem v celem. Kako ste pa ve?
Me full nekaj računalnik jezi in vam zato nisem nič pisala.
Včeraj sem bila na ctgju. Naslednjega pa imam v nedeljo. 
Me pa še vedno full mučijo srbeči izpuščaji. Pa sploh nevem od česa so se mi naredli. Prej sem jih imela samo po trebuhu. Sedaj pa jih imam že po celem telesu. Če ima katera podobne probleme ali jih je imela mi naj da kakšen fajn nasvet. Bom full vesela, ker nevem več kaj naj naredim?

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
21.1.2009 13:01:52   
Ploha
PAJO: a je to kot en navadn pregled al je huje al je bolj, tale amnia mislm?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
21.1.2009 13:02:47   
Anonimen
.mislm a dojenček sploh sme kolcat zaradi tega ker je pač recimo prehitro pil al je takoj obsojen na plaz dek in kovtrčkov???

ne, kej takega si absolutno ne sme privoščituser posted image

v trebuhu jih na 37 stopinjah verjetno zebeuser posted image in ja, ulo je tud julija pri 35stopinjah v senci zeblouser posted image

eh...

kolca se jim predvsem zarad nerazvite trebušne predpone...al pa če preveč hlastno požirajo...zebe ga pa takrat, ko je na tilniku mrzel....tud mrzle rokice in nogice niso merilo, samo tilnikuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3393
21.1.2009 13:04:13   
Ploha
Limona: ti kar jamraj, sej zato smo tukaj, da si pomagamo jamrat user posted image ,...itak si že čez rok in verjetno si ob vseh teh tegobah še ful želiš štručko pri sebi imet, pol je pa skos slabi,...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
21.1.2009 13:05:36   
snikolina
snikolina sporoča,da je 19.1.2009 ob 21.35 povila 4.340g in 54 cm dolgega Anžeta. Rojen je bil s carskim rezom. Novopečena mamica snikolina še je v porodnišnici in okreva ob našem malem Anžetu. Vse vas lepo pozdravljauser posted image pa,pauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
21.1.2009 13:05:45   
PAJO
ja men je bla amnio kot en navaden pregled,mal zaboli no,ampak res moras bit
sproscena,ce ne pomoje fulll boli.pa pol krvavis mal.tko no ,noben bav bav.

kako drugac ostale?a katero ze kej matra?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
21.1.2009 13:05:54   
Anonimen
mene pa nc amnio ni bolela,tko no kaj pa vem,sm mislila da je huje.
plodovnica je ze mlecna,3cm odprta....]

user posted image še mal...user posted image

Se opravičujem, da jamram ampak sem res že tečna sama sebi, ko me mantra že več kot 2 tedna pa potem pa nič.

ti kr jamrajuser posted image kak tedn še največuser posted image

ker nevem več kaj naj naredim?

rodituser posted image pa bo...

(odgovor članu PAJO)
  Neposredna povezava do sporočila: 3397
21.1.2009 13:06:14   
Ploha
aha pol je v redu,...mislm k že vidm mame kako tečejo z dekam okol user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
21.1.2009 13:06:54   
PAJO

snikolina cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image

upam da bos hitro dobra in bos kmalu doma.lp

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
21.1.2009 13:07:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

snikolina sporoča,da je 19.1.2009 ob 21.35 povila 4.340g in 54 cm dolgega Anžeta. Rojen je bil s carskim rezom. Novopečena mamica snikolina še je v porodnišnici in okreva ob našem malem Anžetu. Vse vas lepo pozdravljauser posted image pa,pauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image dons je pa veselo tuleuser posted image

(odgovor članu snikolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?