Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 11:50:04
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Lex, berem, da vlečeš dol filmčke od kamere. Torej jih spraviš na comp, kaj pa potem? Obdelaš s kakšnim programčkom in spečeš na dvd-je al kak? Mene čaka še vse to, nekje 25 ur posnetkov Nejca in zdaj nekaj že od Teje. Hvala za čestitko. Objavljam še enkrat, ker takrat nisi vidla.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2009 11:51:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 11:53:37
|
|
|
|
pigama
|
inigo ej to vaše kakanje mi ne gre iz glave. Sem enkrat že to napisala, no pa bom še enkrat: Naša Pia ni za boga sama kakala in to se nam je začelo pri 1.mesecu. Sam jok in napenjanje, a kakat ne. Pa mi je en starejši zdravnik svetoval, naj ji dam vsake 3-4 dni polovico glicerinske svečke. To sem ji potem dajala do 4. meseca, pol pa je končno sama začela kakati. Je bilo hudo, ampak mi smo ji samo na ta način lahko pomagali. Ne vem, če še kje prakticirajo to. Nam laktoza in vse drugo čudo ni pomagal. Ja, mi je še zdravnik rekel takrat, da je nabrž bilo krivo moje mleko. Ta je pač tako močno al masno, ne vem sem že pozabila.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2009 11:55:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 11:59:44
|
|
|
|
Netta
|
lumpa - vem, da so drugačna...saj zato sem pa klicala patronažno, ker mi ni bilo nič ves jasno po tolikih različnih informacijah...se bom pa zdaj tak držala, da mi vsaj kaj pri zdravniku ne bodo mogli očitat, če bi slučajno do tega prišlo...kajne inigo! lex - kombajn...ma vi ste pa res ustvarjalni
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2009 12:01:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 12:02:27
|
|
|
|
netki
|
ma punce že včeraj in danes sem čist preveč depresivna.....se je zdele tilen zbudil in ni spal niti eno uro...pa je bil še ful zaspan in se trudim da ga nazaj uspavam pa nč, se kr dere....sem mogla it stran se pomirit .....grozna sem že včeraj me je tašča spet spravla na rob obupa.....mah po moje bom mogla it kam po pomoč....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2009 12:02:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2009 12:02:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 12:07:01
|
|
|
|
Netta
|
se vam zdi da se vrtim v krogu??????? jap
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2009 12:07:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 12:09:08
|
|
|
|
lex
|
lumpa tista rumena stvar je sestavljena iz plastičnih palic (od tistih otroških iglujev, prvega smo že uničili pa smo palice shranili in evo so nam prišle zelo prav) in potem karton. Vmes so pa oringi da se palice ne snamejo. pa vse je pošpricano z rumenim sprejem blacky prej sem imela videostudio 8 zdaj sem delala pa z move maikerjem pa mi najbolj ne gre. morem pogruntat v katerem fajlu morem dol vlečt, ker mi dvd ne predvaja na dvdpredvajalniku netki naj te potolažim, da moja sovica danes ponoči ni kaj exstra spala in je zdaj dopoldan oddremala pol urce, jo hočem nazaj uspavat se tuli ko pav, jo prinesem med igrače pa vrisk in smeh, sedaj sedi za mizo in bere časopis
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 12:09:44
|
|
|
|
Netta
|
netki, HD, lumpa....ko bo posijalo sonce, bo tudi svet videti lepši...boste videle...in kot pravi Dori iz risanke Reševanje malega Nodita: KEEP BREATHING!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2009 12:12:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2009 12:12:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 12:13:29
|
|
|
|
Netta
|
lumpa - se POPOLNOMA strinjam...sem pa sama nežna dušca in če bi meni pri zdravniku zatežili tak kot so Inigo, bi se živa požrla...sedaj imam vsaj izgovor in ime, če me kdo vpraša zakaj tako: Bom rekla, zato ker so mi oni tako djali! lex - bere časopis
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 12:13:36
|
|
|
|
lex
|
lumpa tako dela jaz že skoz - poslušam otroke, ok agrumov sem se izogibala, mleka kot takega nisem dajala pit, sem dajala pa jogurte, skute,................. no in 2 že lepo skoz spravim mi pa tale smrklja noče jest NIČ kar ne diši po moji zizi
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2009 12:14:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 12:16:46
|
|
|
|
lex
|
lumpa sam Aleks - hotel je bit kombajn pa smo ga vprašali kak naj ga oblečemo, pa je rekel ja rdeče - no in iz tega smo pol izhajali - letos bo menda BIK mirjam, vse reklame in časopise nam strga na drobne koščke - da dediju ni treba
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2009 12:20:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2009 12:23:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 12:26:27
|
|
|
|
lidija***
|
ELEKTRIKA V ZRAKU???
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 21.1.2009 12:28:14
|
|
|
|
Blacky30
|
Levinja, saj ne misliš resno, ne? S črtanjem s seznama?????? Saj se ti je HD opravičila, noooo.... Midve sva pojedli 60ml kašice breskev-banana od Hippa, na vrh pa še 150ml mleka. Zdaj pa se greva še malo igrat, potem pa spat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2009 12:28:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2009 12:28:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Imedaisy87Katero ime za deklico bi vi izbrali?Mia (
25%)
Ema (
42%)
Tereza (
6%)
Kaja (
27%)
Število vseh glasov: 175Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!