|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
21.1.2009 9:03:53   
vianne
dobro jutro ... user posted image user posted image jaz prilagam pa čajček pa kolaček ...

grem delat naprej trebušnjake dokler Tibor še spi ...

drugače pa bi  jaz seznam na zs  ... od oktoberk na FB prosim  user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
21.1.2009 9:20:15   
laknerš
glede jutrišnje telovadbe- me zanima če bo katero motilo če jest še mojo taveliko sabo pripeljem, ker ne bo šla v vrtec saj se gremo takoj po telovadbi sankati na Jezersko. pa še enkrat sprašujem če ima katera od nas ki hodimo na telovadbo za posodit kengorujčka ki ima zimsko vrečo. samo za ta dan ker ne vem če bo možno it na sankališče z vozičkom. HVALA že vnaprej!!!!

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
21.1.2009 9:20:19   
janja 27
dobro juto

vianne in pikicastonoga hvala za čajček in kavico ter kolačekuser posted image user posted image

jolly madona ma res ne moreš spat al kakouser posted image user posted image user posted image si hujš k taj ratalauser posted image

no mi smo danes vstali ob 7 tko da sem peljala manco v vtrec in tekla loto vplačatuser posted image prihitela domov podojila metko k se je lih zbudila, danes je bila pridna zaspala ob pol desetih do 4 h podojila in spala do 8 h ...potem pa  sva z mojim v miru pojedla zajtrk jaz z belo kavo on pa čajčka (kave ne pije )...

sedaj pa  grem k sosedi na en čvekuser posted image

danes prazuje RD M_MOJCA vse naj naj

user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
21.1.2009 9:22:39   
janja 27
vianne če ti  ne bo že seznamčka  pikicastonoga poslala ti ga bom jaz k pridem nazajuser posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
21.1.2009 9:24:20   
Pšemek
Dobro jutro tudi z moje strani. Mi smo pa danes imeli posebno noč. Je Nejka celo noč spala v svoji posteljici. Do sedaj je prvo rundo tam odspala, ko se je zbudila za dojenje, je pa kar pri nama ostala. Problem je bil bolj v meni, ker sem že med dojenjem zaspala in je nisem dala nazaj v posteljico. Danes sem se pa odločila, da ne smem zaspati in nisem. Je šlo kar OK. No, se je čisto predramila, ker jo je napenjalo. Ko se je najedla in naprdkala sem jo kar položila v posteljico in se je še pol ure pogovarjala s seboj pa z medvedki na posteljnini. Tik preden bi zaspala pa je začela jokcati. Sem jo za 5 min ven vzela, sva šli na en sprehod po stanovanju, se je umirila in sem jo dala nazaj v posteljico in je zaspala. Ob 6h, ko se je naslednjič zbudila sem jo spet podojila in jo položila v posteljico in je v trenutku zaspala.
Tko da user posted image user posted image user posted image  za Nejko ker je sama spančkala in user posted image  za mami, ker ni zaspala.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
21.1.2009 9:39:23   
Lucka1
janja27 - jaz bi tudi seznam od FB prosila

pšemek - super za uspavanje!! Vem, koliko to pomeni, ker si jaz sploh ne predstavljam več, da bi morala Vala uspavat?? Midva ga samo v posteljico položiva ko se nama zdi zaspan in 5 minutk zraven posediva in je to to. Ponoči pa ga itak samo noter dava...no, je pa zo še zibka v najini sobi - drug teden če bo čas, mu kupimo "veliko" posteljo in ga preselimo v njegovo sobo user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
21.1.2009 9:43:07   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

glede jutrišnje telovadbe- me zanima če bo katero motilo če jest še mojo taveliko sabo pripeljem, ker ne bo šla v vrtec saj se gremo takoj po telovadbi sankati na Jezersko. pa še enkrat sprašujem če ima katera od nas ki hodimo na telovadbo za posodit kengorujčka ki ima zimsko vrečo. samo za ta dan ker ne vem če bo možno it na sankališče z vozičkom. HVALA že vnaprej!!!!

Ja jaz nimma nč proti nej pride mal migat!user posted image user posted image user posted image
Jaz mma sam kengurujčka, pa nobene vreče ...če ti prav pride kengurujček ti ga posodim ;)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
21.1.2009 9:45:35   
vianne
Hvala za seznamček user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2608
21.1.2009 9:45:44   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

vianne če ti  ne bo že seznamčka  pikicastonoga poslala ti ga bom jaz k pridem nazajuser posted image user posted image

sem ji ga poslala user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
21.1.2009 9:54:00   
PikicaStonoga
Lučka1 sem ti jaz poslala, ker je Janja27 zdele leteča ;)
Janja27 bom e tebi poslala moj seznbamček,če mi ga člahko dopolniš, za dve še ne vem kdo stauser posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2610
21.1.2009 9:54:04   
Dream
Dan!

Danes se pa med zanjimi oglašam? Vse me boli, tako da sem napol na tleh s psiho. Ne vem, ali je krivo vreme ali kaj drugega, v glavnem, komaj se premikam. Matic mi je pravkar zaspal za ene pol urice, jaz pa niti ne vem, kaj naj počnem, ker sem brez volje. Upam, da me tole kmalu mine... Hvala za kavico, danes si je sploh še nisem skuhala. In spet ne vem, kaj naj kuham za kosilo - kakšna ideja?

M_mojca vse naj, naj, naj za tvoj RD!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2611
21.1.2009 9:58:30   
Lucka1
Dream od česa pa te boli?? A te je že kdaj prej?
Mene občasno vse boli kadar se ne naspim in je poleg tega recimo user posted image še pravi tečko....pa še vreme bedno in potem se še počutim kot ujeta med 4 zidove....vse skupaj potem se sešteje v malo katastrofo

PikicaStonoga - hvala, grem počekirat seznamček....

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
21.1.2009 9:59:01   
blanka1
no pa se jaz mi prosla seznamcek za Fb, sem se prijavla- sam dalec od tega da se znajdem user posted image

no mi smo kar uredu, mala ma zopet malo kaslja in zopet spimo bolj slabo, upam da to vse skupaj mine in enkrat spi malo dlje kot 2 al pa 3 urce.

se samo dojimo in razmislam da bi bi si zadnji obrok iztisnila in dodala zlicko novalaca- sam ga sploh noce, bi mogoce kupila aptamil in ga dodala zraven.

saj ne vem vec kaj bi al se naprej samo se dojima.
v cetrtek pa bom poskusla dodat po zlicki malo jabolnega soka- rzrecenega. Nekaj kapljic za okus!

Neposredna povezava do sporočila: 2613
21.1.2009 10:01:15   
Lucka1
AJA - PA MOJCA ČESTITKE SEVEDA IN dobro žurko in user posted image in seveda kako user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
21.1.2009 10:09:09   
mbd0411
M_mojca

user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
21.1.2009 10:13:50   
afnica mala
Živjo

Neli je pančkala do pol osmihuser posted image , ampak kaj ko spet en drek jeuser posted image . Bom res probala s kuminim čajem za apetiti- mi je bioenergetik tako rekel- samo me skrbi da bo zaprta. Sem že 2 x po 1dan probala, pa se mi je zdelo, da je zaprta. Včeraj ni kakala, danes pa juhuhu za 3dniuser posted image . Zato pa je včeraj imela 200guser posted image user posted image

Še jaz bi prosila za seznam FB. Zdaj se nekako znajdem , oktoberk pa ne najdem. Kam to grem?

Zdaj Neli pančka, potem pa greva v Ihan na obisk k stari mami, teti.... Sem mislila, da ne bi šli, če bo doma kaj boljš jedla, ma ziheruser posted image , mora se navaditi ljudi pa pika.

corti- sem včeraj nabavila tako aventovo torbico, ki si mi jo posodila. Se nama je zdela ful dobra.

A se bo pikica zbudila, al kaj, ob 10h sem naju najavila

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
21.1.2009 10:15:20   
evelin
M_mojca VSE NAJ NAJ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
21.1.2009 10:18:28   
timnala
Heja!
Najprej cestitke M_mojca za tvoj bday! Vsega lepega polno!!! user posted image

Mi smo vceraj bli v Ljubljani in sva z malim setala po CityParku..ampak to je tumac zanj in zame..bil utrujen pa od teh luci ni mogel spanckat, men je blo pa ze tud tecno okol lazit, tak da grem drugic v soping brez bejbija al pa za max. 2 urci z njim..

Je pa mal prehlajen in me zanima, al mu lahk caj od materine dusice dam..namrec ful kaslja in se ne more odkasljat. Kot, da bi imel noter skoz nekaj in s kasljanjem ne spravi ven..tak se mi smili pa nima noska nic zamasenga, tud vrocine menda ne. Je prej enkrat tak kasljal, da je skor ves obrok ven zbruhal.. user posted image

Pr nas pa tak dez gre in bova verjetno po dooooolgem casu noter pa itak morava biti zaradi kaslja..skoda user posted image

Se je pa danes HB manj zbujal ponoci - mislim, da na ene 3 urce (nimam ure v spalnici, telefona pa nocem imet blizu glave, tak da ne vem tocno).. Vam pa zavidam, da lahko zaspite zraven dojenja..namrec jst ko dojim, se opiram na komolec in tud nas user posted image  ni ravno tak, da bi se priklopil, pojedel in nehal, ampak vcasih mal mestra okoli, tak da nikoli ne zaspim zraven..ga pa po podoju dam nazaj v zibelko in se pocakam, ce je ok in sele potem grem spet v pancevo..
Sam jst bi pa pocasi ze mela, da ta nas fantic zacne jest na vsaj 3 urce.. user posted image
PikicaStonoga, men tudi prosim poslji seznamcek..lahk kr na mejl.

Lep dan vam zelim pa jutri super telovadbo! user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
21.1.2009 10:28:11   
Pšemek
M_mojca, tudi jaz ti želim vse NAJBOLJŠE in NAJLEPŠE user posted image  user posted image

Punce, sem se tudi jaz prijavila na FB, zato bi prosila za seznam, pa da vidim, kakšen hudič je zdej to.

afnica mala user posted image  user posted image  user posted image  za 200g, pa še tako naprej

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
21.1.2009 10:39:13   
laknerš
pikicastonoga hvala za ponudbo ampak kengorujčka imam samo zimske vreče ne. se bojim da jo bo zeblo brez.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
21.1.2009 10:55:27   
Lovely
Dan,

Afnica mala, ti pošljem na ZS moj gsm. Obvezno drugič k boš v Ihanu še k meni na kofe! user posted image  
Za skupino RR Oktoberke 08: če te je Štunfek povabila v to grupo jo moraš imeti na desni strani zgoraj pod ikonco Groups. Če pa nisi član grupe te mora pa en član povabit. Pa v tej skupini je potem ena tema Nicki  in imamo tam vse zapisano katera je katera. Jaz sem bla zdaj gor na hitro in nas je 16.

Timnala, probaj še tople obkladke suhuh kamiličnih cvetov na prsi. Pa če bo fejst kašljala kar pejdi pokazat pediatru da sliši pljučka. Bi bilo pa bolje, da začne malo čez nos ven it, ker teli malčki ne znajo izkašljat tega kar se nabere v pljučkih. Saj Baby vac maš, če začne še z noska?

Jaz sem danes hotla malo v Šiško k mojim in malo tam okrog pa tok lije da nima smisla, pa še fotr si je zjutraj kar čaj kuhal k je malo nahoden tko da odpade.

Inya zdaj spančka, spala je vso noč do 6h, ko smo jo nehote zbudli. Sem šla pod tuš in iz kopalnice slišim en glasen BUUUUUUM! Pogledam na hodnik in po tleh polno stekla, je luster dol padel user posted image  Zgleda da ga niso dobro gor nazaj prišraufali ko smo prenavljali pred Inyinim rojstvom... Noro, na 1000 koščkov je šel in to tisti težek, porcelanast k je ponavadi na hodnikih... Če bi komu to na glavo padlo... smo dali preventivno še drugega dol in gremo na reflektorje tko kot imamo večinoma po sobah... Tako da ko se zbudi štartava drugače, s crkljanjem tako kot ponavadi, sem kar v njeni sobici z laptopom user posted image

Kljub temu smotanemu dežju vam želim lep dan.

Lovely

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
21.1.2009 11:11:57   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: blanka1

no pa se jaz mi prosla seznamcek za Fb, sem se prijavla- sam dalec od tega da se znajdem user posted image   - POSLANO!

no mi smo kar uredu, mala ma zopet malo kaslja in zopet spimo bolj slabo, upam da to vse skupaj mine in enkrat spi malo dlje kot 2 al pa 3 urce.

se samo dojimo in razmislam da bi bi si zadnji obrok iztisnila in dodala zlicko novalaca- sam ga sploh noce, bi mogoce kupila aptamil in ga dodala zraven.

saj ne vem vec kaj bi al se naprej samo se dojima. - bod pametna, pa vztrajaj, samo še en mesec polno dojiš pol pa gosta hrana pa je ...
v cetrtek pa bom poskusla dodat po zlicki malo jabolnega soka- rzrecenega. Nekaj kapljic za okus!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
21.1.2009 11:18:12   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

pikicastonoga hvala za ponudbo ampak kengorujčka imam samo zimske vreče ne. se bojim da jo bo zeblo brez.

kaj pa če ti posodim odejico iz ovlje volne pa jo v njo zaviješ pa v kengurujčka daš in is ga pač tolk zrahljapš da boš not stlačla še odejico???? :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
21.1.2009 11:20:51   
PikicaStonoga
vsem, ki ste želele, sem poslala seznamčke na ZS ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2624
21.1.2009 11:22:07   
PikicaStonoga
M-mojca!

Vse najboljše za te,
vse najboljše za te,
vse najboljše draga M-mojca,
vse najboljše za te!

Evo, besedilo imaš tle, zapoj si pa sama! ;)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?