Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 21.1.2009 9:03:53
|
|
|
|
vianne
|
dobro jutro ... jaz prilagam pa čajček pa kolaček ... grem delat naprej trebušnjake dokler Tibor še spi ... drugače pa bi jaz seznam na zs ... od oktoberk na FB prosim
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 21.1.2009 9:20:15
|
|
|
|
laknerš
|
glede jutrišnje telovadbe- me zanima če bo katero motilo če jest še mojo taveliko sabo pripeljem, ker ne bo šla v vrtec saj se gremo takoj po telovadbi sankati na Jezersko. pa še enkrat sprašujem če ima katera od nas ki hodimo na telovadbo za posodit kengorujčka ki ima zimsko vrečo. samo za ta dan ker ne vem če bo možno it na sankališče z vozičkom. HVALA že vnaprej!!!!
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 21.1.2009 9:20:19
|
|
|
|
janja 27
|
dobro juto vianne in pikicastonoga hvala za čajček in kavico ter kolaček jolly madona ma res ne moreš spat al kako si hujš k taj ratala no mi smo danes vstali ob 7 tko da sem peljala manco v vtrec in tekla loto vplačat prihitela domov podojila metko k se je lih zbudila, danes je bila pridna zaspala ob pol desetih do 4 h podojila in spala do 8 h ...potem pa sva z mojim v miru pojedla zajtrk jaz z belo kavo on pa čajčka (kave ne pije )... sedaj pa grem k sosedi na en čvek danes prazuje RD M_MOJCA vse naj naj
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 21.1.2009 9:22:39
|
|
|
|
janja 27
|
vianne če ti ne bo že seznamčka pikicastonoga poslala ti ga bom jaz k pridem nazaj
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 21.1.2009 9:24:20
|
|
|
|
Pšemek
|
Dobro jutro tudi z moje strani. Mi smo pa danes imeli posebno noč. Je Nejka celo noč spala v svoji posteljici. Do sedaj je prvo rundo tam odspala, ko se je zbudila za dojenje, je pa kar pri nama ostala. Problem je bil bolj v meni, ker sem že med dojenjem zaspala in je nisem dala nazaj v posteljico. Danes sem se pa odločila, da ne smem zaspati in nisem. Je šlo kar OK. No, se je čisto predramila, ker jo je napenjalo. Ko se je najedla in naprdkala sem jo kar položila v posteljico in se je še pol ure pogovarjala s seboj pa z medvedki na posteljnini. Tik preden bi zaspala pa je začela jokcati. Sem jo za 5 min ven vzela, sva šli na en sprehod po stanovanju, se je umirila in sem jo dala nazaj v posteljico in je zaspala. Ob 6h, ko se je naslednjič zbudila sem jo spet podojila in jo položila v posteljico in je v trenutku zaspala. Tko da za Nejko ker je sama spančkala in za mami, ker ni zaspala.
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 21.1.2009 9:39:23
|
|
|
|
Lucka1
|
janja27 - jaz bi tudi seznam od FB prosila pšemek - super za uspavanje!! Vem, koliko to pomeni, ker si jaz sploh ne predstavljam več, da bi morala Vala uspavat?? Midva ga samo v posteljico položiva ko se nama zdi zaspan in 5 minutk zraven posediva in je to to. Ponoči pa ga itak samo noter dava...no, je pa zo še zibka v najini sobi - drug teden če bo čas, mu kupimo "veliko" posteljo in ga preselimo v njegovo sobo
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 21.1.2009 9:43:07
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš glede jutrišnje telovadbe- me zanima če bo katero motilo če jest še mojo taveliko sabo pripeljem, ker ne bo šla v vrtec saj se gremo takoj po telovadbi sankati na Jezersko. pa še enkrat sprašujem če ima katera od nas ki hodimo na telovadbo za posodit kengorujčka ki ima zimsko vrečo. samo za ta dan ker ne vem če bo možno it na sankališče z vozičkom. HVALA že vnaprej!!!! Ja jaz nimma nč proti nej pride mal migat! Jaz mma sam kengurujčka, pa nobene vreče ...če ti prav pride kengurujček ti ga posodim ;)
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 21.1.2009 9:45:35
|
|
|
|
vianne
|
Hvala za seznamček
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 21.1.2009 9:45:44
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 vianne če ti ne bo že seznamčka pikicastonoga poslala ti ga bom jaz k pridem nazaj sem ji ga poslala
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 21.1.2009 9:54:00
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Lučka1 sem ti jaz poslala, ker je Janja27 zdele leteča ;) Janja27 bom e tebi poslala moj seznbamček,če mi ga člahko dopolniš, za dve še ne vem kdo sta
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 21.1.2009 9:54:04
|
|
|
|
Dream
|
Dan! Danes se pa med zanjimi oglašam? Vse me boli, tako da sem napol na tleh s psiho. Ne vem, ali je krivo vreme ali kaj drugega, v glavnem, komaj se premikam. Matic mi je pravkar zaspal za ene pol urice, jaz pa niti ne vem, kaj naj počnem, ker sem brez volje. Upam, da me tole kmalu mine... Hvala za kavico, danes si je sploh še nisem skuhala. In spet ne vem, kaj naj kuham za kosilo - kakšna ideja? M_mojca vse naj, naj, naj za tvoj RD!!!
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 21.1.2009 9:58:30
|
|
|
|
Lucka1
|
Dream od česa pa te boli?? A te je že kdaj prej? Mene občasno vse boli kadar se ne naspim in je poleg tega recimo še pravi tečko....pa še vreme bedno in potem se še počutim kot ujeta med 4 zidove....vse skupaj potem se sešteje v malo katastrofo PikicaStonoga - hvala, grem počekirat seznamček....
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 21.1.2009 9:59:01
|
|
|
|
blanka1
|
no pa se jaz mi prosla seznamcek za Fb, sem se prijavla- sam dalec od tega da se znajdem no mi smo kar uredu, mala ma zopet malo kaslja in zopet spimo bolj slabo, upam da to vse skupaj mine in enkrat spi malo dlje kot 2 al pa 3 urce. se samo dojimo in razmislam da bi bi si zadnji obrok iztisnila in dodala zlicko novalaca- sam ga sploh noce, bi mogoce kupila aptamil in ga dodala zraven. saj ne vem vec kaj bi al se naprej samo se dojima. v cetrtek pa bom poskusla dodat po zlicki malo jabolnega soka- rzrecenega. Nekaj kapljic za okus!
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 21.1.2009 10:01:15
|
|
|
|
Lucka1
|
AJA - PA MOJCA ČESTITKE SEVEDA IN dobro žurko in in seveda kako
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 21.1.2009 10:09:09
|
|
|
|
mbd0411
|
M_mojca
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 21.1.2009 10:13:50
|
|
|
|
afnica mala
|
Živjo Neli je pančkala do pol osmih , ampak kaj ko spet en drek je . Bom res probala s kuminim čajem za apetiti- mi je bioenergetik tako rekel- samo me skrbi da bo zaprta. Sem že 2 x po 1dan probala, pa se mi je zdelo, da je zaprta. Včeraj ni kakala, danes pa juhuhu za 3dni . Zato pa je včeraj imela 200g Še jaz bi prosila za seznam FB. Zdaj se nekako znajdem , oktoberk pa ne najdem. Kam to grem? Zdaj Neli pančka, potem pa greva v Ihan na obisk k stari mami, teti.... Sem mislila, da ne bi šli, če bo doma kaj boljš jedla, ma ziher , mora se navaditi ljudi pa pika. corti- sem včeraj nabavila tako aventovo torbico, ki si mi jo posodila. Se nama je zdela ful dobra. A se bo pikica zbudila, al kaj, ob 10h sem naju najavila
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 21.1.2009 10:18:28
|
|
|
|
timnala
|
Heja! Najprej cestitke M_mojca za tvoj bday! Vsega lepega polno!!! Mi smo vceraj bli v Ljubljani in sva z malim setala po CityParku..ampak to je tumac zanj in zame..bil utrujen pa od teh luci ni mogel spanckat, men je blo pa ze tud tecno okol lazit, tak da grem drugic v soping brez bejbija al pa za max. 2 urci z njim.. Je pa mal prehlajen in me zanima, al mu lahk caj od materine dusice dam..namrec ful kaslja in se ne more odkasljat. Kot, da bi imel noter skoz nekaj in s kasljanjem ne spravi ven..tak se mi smili pa nima noska nic zamasenga, tud vrocine menda ne. Je prej enkrat tak kasljal, da je skor ves obrok ven zbruhal.. Pr nas pa tak dez gre in bova verjetno po dooooolgem casu noter pa itak morava biti zaradi kaslja..skoda Se je pa danes HB manj zbujal ponoci - mislim, da na ene 3 urce (nimam ure v spalnici, telefona pa nocem imet blizu glave, tak da ne vem tocno).. Vam pa zavidam, da lahko zaspite zraven dojenja..namrec jst ko dojim, se opiram na komolec in tud nas ni ravno tak, da bi se priklopil, pojedel in nehal, ampak vcasih mal mestra okoli, tak da nikoli ne zaspim zraven..ga pa po podoju dam nazaj v zibelko in se pocakam, ce je ok in sele potem grem spet v pancevo.. Sam jst bi pa pocasi ze mela, da ta nas fantic zacne jest na vsaj 3 urce.. PikicaStonoga, men tudi prosim poslji seznamcek..lahk kr na mejl. Lep dan vam zelim pa jutri super telovadbo!
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 21.1.2009 10:28:11
|
|
|
|
Pšemek
|
M_mojca, tudi jaz ti želim vse NAJBOLJŠE in NAJLEPŠE Punce, sem se tudi jaz prijavila na FB, zato bi prosila za seznam, pa da vidim, kakšen hudič je zdej to. afnica mala za 200g, pa še tako naprej
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 21.1.2009 10:39:13
|
|
|
|
laknerš
|
pikicastonoga hvala za ponudbo ampak kengorujčka imam samo zimske vreče ne. se bojim da jo bo zeblo brez.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 21.1.2009 10:55:27
|
|
|
|
Lovely
|
Dan, Afnica mala, ti pošljem na ZS moj gsm. Obvezno drugič k boš v Ihanu še k meni na kofe! Za skupino RR Oktoberke 08: če te je Štunfek povabila v to grupo jo moraš imeti na desni strani zgoraj pod ikonco Groups. Če pa nisi član grupe te mora pa en član povabit. Pa v tej skupini je potem ena tema Nicki in imamo tam vse zapisano katera je katera. Jaz sem bla zdaj gor na hitro in nas je 16. Timnala, probaj še tople obkladke suhuh kamiličnih cvetov na prsi. Pa če bo fejst kašljala kar pejdi pokazat pediatru da sliši pljučka. Bi bilo pa bolje, da začne malo čez nos ven it, ker teli malčki ne znajo izkašljat tega kar se nabere v pljučkih. Saj Baby vac maš, če začne še z noska? Jaz sem danes hotla malo v Šiško k mojim in malo tam okrog pa tok lije da nima smisla, pa še fotr si je zjutraj kar čaj kuhal k je malo nahoden tko da odpade. Inya zdaj spančka, spala je vso noč do 6h, ko smo jo nehote zbudli. Sem šla pod tuš in iz kopalnice slišim en glasen BUUUUUUM! Pogledam na hodnik in po tleh polno stekla, je luster dol padel Zgleda da ga niso dobro gor nazaj prišraufali ko smo prenavljali pred Inyinim rojstvom... Noro, na 1000 koščkov je šel in to tisti težek, porcelanast k je ponavadi na hodnikih... Če bi komu to na glavo padlo... smo dali preventivno še drugega dol in gremo na reflektorje tko kot imamo večinoma po sobah... Tako da ko se zbudi štartava drugače, s crkljanjem tako kot ponavadi, sem kar v njeni sobici z laptopom Kljub temu smotanemu dežju vam želim lep dan.
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 21.1.2009 11:11:57
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanka1 no pa se jaz mi prosla seznamcek za Fb, sem se prijavla- sam dalec od tega da se znajdem - POSLANO! no mi smo kar uredu, mala ma zopet malo kaslja in zopet spimo bolj slabo, upam da to vse skupaj mine in enkrat spi malo dlje kot 2 al pa 3 urce. se samo dojimo in razmislam da bi bi si zadnji obrok iztisnila in dodala zlicko novalaca- sam ga sploh noce, bi mogoce kupila aptamil in ga dodala zraven. saj ne vem vec kaj bi al se naprej samo se dojima. - bod pametna, pa vztrajaj, samo še en mesec polno dojiš pol pa gosta hrana pa je ... v cetrtek pa bom poskusla dodat po zlicki malo jabolnega soka- rzrecenega. Nekaj kapljic za okus!
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 21.1.2009 11:18:12
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš pikicastonoga hvala za ponudbo ampak kengorujčka imam samo zimske vreče ne. se bojim da jo bo zeblo brez. kaj pa če ti posodim odejico iz ovlje volne pa jo v njo zaviješ pa v kengurujčka daš in is ga pač tolk zrahljapš da boš not stlačla še odejico???? :)
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 21.1.2009 11:20:51
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
vsem, ki ste želele, sem poslala seznamčke na ZS ...
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 21.1.2009 11:22:07
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
M-mojca! Vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljše draga M-mojca, vse najboljše za te! Evo, besedilo imaš tle, zapoj si pa sama! ;)
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?