|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki 2006
19.1.2009 9:10:40   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: cofek

ja 30 svečk da že lepo svetlobo user posted image

Verjamem ja.user posted image

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
19.1.2009 9:19:59   
mojca75
tista 75 ima drug pomen user posted image , je pa zavajujoča, ja, priznam. ne ne sem 77 letnik.

Hvala vsem za dobre želje

< Sporočilo je popravil mojca75 -- 19.1.2009 9:22:00 >

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
19.1.2009 10:06:08   
mojsoncek
user posted image ... dan... upam, da se bo soncku uspelo prebiti skozi oblake, ce ne ne vem kako bom prezivela dan user posted image   Pa se nekaj me po grlu praska in na veliko pokasljujem user posted image

Ah, nic pametnega nimam za napisat

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 19.1.2009 10:09:07 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
19.1.2009 10:10:06   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

tista 75 ima drug pomen user posted image ,

Zdaj pa razmišljam kaj  bi to lahko bilo.user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
19.1.2009 10:11:08   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Pa se nekaj me po grlu praska in na veliko pokasljujem user posted image

Joj, upam, da bo ostalo samo pri tem, ker verjamem, da nimaš sedaj časa zbolet. Filaj se z vitamini.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
19.1.2009 11:10:13   
mojsoncek
Ja lenika, upam, da bom uspela "ustaviti" karkoli se ze kuha, preden bo prepozno. 

Upam, da bo psedaj pisek odspal svoje pol urce, da bom lahko spila kavo in narihtala stvari za kosilo. Joj, lovim te minutice kot zmesana user posted image . Ce bi cez dan kaj vec spal, bi se lahko tudi jaz malo ulegla. Ampak v tiste pol urce mi uspe ravno umiriti se in zadremati, potem bi mogla pa ze vstat. Rezultat bi bila pa samo se vecja utrujenost.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
19.1.2009 11:35:42   
lenika
Glede lovljenja minut se še spomnim kako je bilo pri Maticu.
Joj, že cel dan tu visim, se vidi, da imam čas, pa da nisem zmožna kaj bolj koristnega počet.

Neposredna povezava do sporočila: 3682
19.1.2009 22:45:12   
cofek
lenika ti kar uživaj v brezdelju - še prekmalu boš mela dela čez glavo user posted image . Sploh pa moraš počivat, da se pozdraviš! Kaj je pa zdravnica komentirala? Bo lekadol dovolj ali si na antibiotikih?
ja, pa mojsoncek ,upam da boš premagala simptome in ostala zdrava.

sicer nimam nič pametnega za napisat, danes se mi zdi je bil tak (bolj naporen) dan - kot da bi vse sililo h katastrofi, pa smo vseeno vse uredili. Jutri gremo pa novim zmagam naproti. se mi zdi da bo tale teden še naporen user posted image . Po moje bo še najboljš da se "obremenjujem" z dopustom v smislu kolikokrat gremo še spat, pa če bi mogoče vseeno po treh letih spet stopila na board, čeprav sem se takrat v bistvu šele dobro naučila zavijat, pa če mi je sploh kombinezon prav,...v smislu možgane na pašo, pa bo user posted image

lep dan! t

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
20.1.2009 8:08:06   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: cofek

lenika ti kar uživaj v brezdelju - še prekmalu boš mela dela čez glavo user posted image . Sploh pa moraš počivat, da se pozdraviš! Kaj je pa zdravnica komentirala? Bo lekadol dovolj ali si na antibiotikih?

CRP, ki mora biti do 6,00 sem imela povišan na 36,4, ampak se je zdravnica vseeno odločila, da ostaneva samo na lekadolu, če pa ne bi bilo do petka bolje, pa moram priti nazaj. Če bo pa bolje, grem pa v ponedeljek v službo. Pa vem, da bo bolje, ker se od petka dalje, ko se je začelo vsak dan počutim že nekoliko bolje. Danes se mi zdi, da sem že veliko boljša kot včeraj, pa tudi vročine nimam več.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
20.1.2009 8:35:36   
tea
Dobro jutro!

Tudi mene je v petek napadla ena virozica, ampak sem bila že v nedeljo precej bolje. Malce me še praska v grlu, pa nos imam kot "šmirgl" papir, ampak upam da bo.
V četrtek gremo pa v Čateške. Zdaj že za sigurno, če seveda kdo od fantov ne zboli. Na mon-u sem dr. Pušenjaka vprašala če se lahko kopam, pa mi je odgovoril,da je verjetnost, da bi dobila kakšno okužbo v vodi tako velika, kot če bi kamion slovenske vojske premagal kitajsko armadouser posted image  Tako da se bom poskušala stlačiti v kopalke - upam da me ne mine, ko se bom zagledala.
lenika - čimprej se pozdravi!
mojca - malce z zamudo, ampak vse najboljše!!user posted image user posted image  Torta zgleda pa prav slastnauser posted image  Si mi naredila lušte - danes bo za malico tortica
cofek - te kar razumem glede vrtca. Jaz sem mislila, da pri Jašku ne bomo imeli težav, ker se mi zdi izredno samostojen fantek, zna se postaviti zase, ni ga strah novih prostorov in novih ljudi - pa sem se motila. Je bilo en mesec zelo pestro. Zato ga je v vrtec raje vozil R, meni je bilo prevč hudo. Sem kar pred vrati stala in poslušala, kdaj bo nehal jokatuser posted image  Uvajala sem ga pa jaz, ampak res pravijo, da je bolje če zadevo opravimo na kratko, največ kak teden. Meni je vzgojiteljica rekla, da starši prenašamo svoj strah na otroka in da zan biti jok tudi zaradi tega. Seveda je zanje to velika sprememba, ampak ko se navadijo, potem v vrtcu uživajo. Jaz vidim v vrtcu več prednosti kot slabosti in mi je prav, da hodita v vrtec. Poskušaj se prepričati, da bo več pozitivnih stvari kot negativnih in da se bo na vrtec slej ko prej navadil, čeprav bo mogoče v začetku jok.
Zdaj moram pa delat. Lep dan, tea

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
20.1.2009 8:54:17   
lenika
Tea uživajte v Čateških. Drugače se pa popolnoma strinjam s teboj glede vrtca.

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
20.1.2009 9:17:47   
mojca75
dobro jutro moje drage, sem mal v gužvi s časom, ampak preberem na hitro. Bom zvečer kej več. Danes sem mela tudi bolj kratko noč, sem še malo žurirala.

A ker skuha kavo?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
20.1.2009 9:46:18   
mojsoncek
Jutro! Danes res malo boljse, vsaj glede spanja... zdravje pa malo slabse, ampak ni kriticno user posted image

Kavo pa danes jaz kuham. ekola user posted image

tea, uzivajte v toplicah!

A ja, ne vem sicer kje sem to zasledila, ampak vseeno napisem. Vceraj je bil bojda najbolj depresiven dan... kakorkoli ze to izmerijo user posted image

Lep dan vam zelim, ceprav je malo bolj siv in turoben!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
20.1.2009 9:56:14   
lenika
[link=http://www.najdi.si/redirect/multimedia.jsp?redirect=Tod25wCLmE42PtzEe87yIzoPl4nfRKWNSRHOLFxzcpujfjOQznvwwfYjGiIVrb93&resulturl=Tod25wCLmE42PtzEe87yIxxF%252FKRJvUsjzhjdmnDZ8KSZL5VZcFdV6tZejUtx0lOARoHj3eZOprg%253D&refurl=Tod25wCLmE42PtzEe87yIzoPl4nfRKWNSRHOLFxzcpujfjOQznvwwfYjGiIVrb93&q=kava&contenttype=video%2Fx-flv&o=0][/link]

Mojsonček, si me prehitela, ampak, ker imam čas, ti Mojca še jaz skuham eno.user posted image

< Sporočilo je popravil lenika -- 20.1.2009 9:57:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 3689
20.1.2009 9:58:40   
lenika
Nekaj mi nagaja danes to kopiranje. Nič Mojca, spij kar tisto, ki ti jo je skuhala Mojsonček.user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
20.1.2009 10:29:24   
mojca75
hvala za kavo, obema, je nadomestila tisto nekaj manjkajočega spanja user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
20.1.2009 11:24:36   
mojsoncek
grrrrrrr, meni dobesedno kaplja iz nosu user posted image ... studiram, da bi si kar robcke namontirala v nos, da ne bova s tamalim vsa "mokra" user posted image  

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
20.1.2009 20:19:59   
mojsoncek
No, pa sem pokasirala se vrocino user posted image ... joj, sem jezna, kot tale ta rdec z rozicki...

Ampak smo pa zmagali danes... Anzeta sva koncno prepricala, da je sel kakat na kahlico (pred spanjem je pa se v skoljko, ko je sel lulat) in ni bilo treba dati gor plenicke user posted image . Napredujemo!

Neposredna povezava do sporočila: 3693
20.1.2009 21:10:49   
mojca75
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

in ni bilo treba dati gor plenicke user posted image . Napredujemo!

user posted image user posted image user posted image

Ti se pa tudi čuvaj. Čajčke pa v  posteljo. Jaz grem danes kr spat. Mam malo luknje še od včeraj user posted image , je bilo treba še malo proslavljat

Neposredna povezava do sporočila: 3694
20.1.2009 21:42:41   
mojsoncek
evo, sem obula volnene nogavice, ki jih je nastrikala tasca... sem fajn presvicala... in vrocina je izginila user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
21.1.2009 4:23:24   
TiaSara
Oj punce, pri nas je cel krankenhaus - smo vsi podlegli neki zoprni virozi, ki kosi po našem koncu. V vrtcu so bili v ponedeljek le 3-je, še vzgojiteljica je zbolela. Tamali je imel nad 40, jaz pa nad 39. Tamala je zaenkrat na 38,5 in čakamo, kaj še bouser posted image .

Mojca - vse naj naj še od mene - z zamudo ampak iz srca.

No pa spet imamo nemogočo uro user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3696
21.1.2009 8:15:15   
mojca75
IZVIRNO SPOROČILO: TiaSara

No pa spet imamo nemogočo uro user posted image user posted image .

Ja, tole je pa res nemogoča ura! predvsem pa upam da se vam zdravje vrne!

Jaz sem nekaj čist brez volje, energije...najbrž bo vreme. user posted image

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
21.1.2009 9:02:24   
lenika
Ja, viroze so na pohodu. Pri Maticu v vrtcu je bil prejšnje teden samo eden od štirinajstih, zboleli pa sta tudi vzgojiteljica in pomočnica.
Ta teden, ko sem jaz zbolela, je zbolela tudi moja pomočnica, v razredu pa je ostalo samo 5 otrok.
Mojsonček in Tiasara hitro okrevajte. jaz sem že veliko bolje. Vročine več nimam, grlo je tudi boljše, malo sem še brez enegije in boli me glava. Ampak bo, jutri bom že kot nova.user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
21.1.2009 9:33:52   
mojsoncek
ojjojjoj TiaSara, upam da se hitro pocajtate!user posted image

Jaz sem danes malo bolje, no vrocine nimam in tudi naspala sem se malo. Hm zanimivo, sploh se ne morem spomnit, ce se je Nejc ponoci kaj zbujal. Vem, da se je zbudil ob 5.10, da sva jedla, ampak res se ne morem spomnit, ce je imel tudi prej ze kaksne manevre user posted image . Verjetno prav hudo ni moglo biti, ce sem vse prespala user posted image

Ja nic, novim zmagam naproti...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
21.1.2009 11:10:34   
TiaSara
Mojsonček in Lenika  user posted image za boljše počutje.

Jaz sem pa kar malo žalostna. Takrat, ko me mala najbolj potrebuje, sem jaz koma - saj ati je ves čas zraven (čeprav ima tudi on bolniško, ampak on vsaj vročine nima), ampak dostikrat bi ona samo mami - in to nosit se seveda, jaz pa ne moremuser posted image . Ah, saj se bomo pozdravili, pa bo boljše.

Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.