Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 19.1.2009 9:10:40
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: cofek ja 30 svečk da že lepo svetlobo Verjamem ja.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 19.1.2009 9:19:59
|
|
|
|
mojca75
|
tista 75 ima drug pomen , je pa zavajujoča, ja, priznam. ne ne sem 77 letnik. Hvala vsem za dobre želje
< Sporočilo je popravil mojca75 -- 19.1.2009 9:22:00 >
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 19.1.2009 10:06:08
|
|
|
|
mojsoncek
|
... dan... upam, da se bo soncku uspelo prebiti skozi oblake, ce ne ne vem kako bom prezivela dan Pa se nekaj me po grlu praska in na veliko pokasljujem Ah, nic pametnega nimam za napisat
< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 19.1.2009 10:09:07 >
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 19.1.2009 10:10:06
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca75 tista 75 ima drug pomen , Zdaj pa razmišljam kaj bi to lahko bilo.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 19.1.2009 10:11:08
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek Pa se nekaj me po grlu praska in na veliko pokasljujem Joj, upam, da bo ostalo samo pri tem, ker verjamem, da nimaš sedaj časa zbolet. Filaj se z vitamini.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 19.1.2009 11:10:13
|
|
|
|
mojsoncek
|
Ja lenika, upam, da bom uspela "ustaviti" karkoli se ze kuha, preden bo prepozno. Upam, da bo psedaj pisek odspal svoje pol urce, da bom lahko spila kavo in narihtala stvari za kosilo. Joj, lovim te minutice kot zmesana . Ce bi cez dan kaj vec spal, bi se lahko tudi jaz malo ulegla. Ampak v tiste pol urce mi uspe ravno umiriti se in zadremati, potem bi mogla pa ze vstat. Rezultat bi bila pa samo se vecja utrujenost.
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 19.1.2009 11:35:42
|
|
|
|
lenika
|
Glede lovljenja minut se še spomnim kako je bilo pri Maticu. Joj, že cel dan tu visim, se vidi, da imam čas, pa da nisem zmožna kaj bolj koristnega počet.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 19.1.2009 22:45:12
|
|
|
|
cofek
|
lenika ti kar uživaj v brezdelju - še prekmalu boš mela dela čez glavo . Sploh pa moraš počivat, da se pozdraviš! Kaj je pa zdravnica komentirala? Bo lekadol dovolj ali si na antibiotikih? ja, pa mojsoncek ,upam da boš premagala simptome in ostala zdrava. sicer nimam nič pametnega za napisat, danes se mi zdi je bil tak (bolj naporen) dan - kot da bi vse sililo h katastrofi, pa smo vseeno vse uredili. Jutri gremo pa novim zmagam naproti. se mi zdi da bo tale teden še naporen . Po moje bo še najboljš da se "obremenjujem" z dopustom v smislu kolikokrat gremo še spat, pa če bi mogoče vseeno po treh letih spet stopila na board, čeprav sem se takrat v bistvu šele dobro naučila zavijat, pa če mi je sploh kombinezon prav,...v smislu možgane na pašo, pa bo lep dan! t
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 20.1.2009 8:08:06
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: cofek lenika ti kar uživaj v brezdelju - še prekmalu boš mela dela čez glavo . Sploh pa moraš počivat, da se pozdraviš! Kaj je pa zdravnica komentirala? Bo lekadol dovolj ali si na antibiotikih? CRP, ki mora biti do 6,00 sem imela povišan na 36,4, ampak se je zdravnica vseeno odločila, da ostaneva samo na lekadolu, če pa ne bi bilo do petka bolje, pa moram priti nazaj. Če bo pa bolje, grem pa v ponedeljek v službo. Pa vem, da bo bolje, ker se od petka dalje, ko se je začelo vsak dan počutim že nekoliko bolje. Danes se mi zdi, da sem že veliko boljša kot včeraj, pa tudi vročine nimam več.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 20.1.2009 8:35:36
|
|
|
|
tea
|
Dobro jutro! Tudi mene je v petek napadla ena virozica, ampak sem bila že v nedeljo precej bolje. Malce me še praska v grlu, pa nos imam kot "šmirgl" papir, ampak upam da bo. V četrtek gremo pa v Čateške. Zdaj že za sigurno, če seveda kdo od fantov ne zboli. Na mon-u sem dr. Pušenjaka vprašala če se lahko kopam, pa mi je odgovoril,da je verjetnost, da bi dobila kakšno okužbo v vodi tako velika, kot če bi kamion slovenske vojske premagal kitajsko armado Tako da se bom poskušala stlačiti v kopalke - upam da me ne mine, ko se bom zagledala. lenika - čimprej se pozdravi! mojca - malce z zamudo, ampak vse najboljše!! Torta zgleda pa prav slastna Si mi naredila lušte - danes bo za malico tortica cofek - te kar razumem glede vrtca. Jaz sem mislila, da pri Jašku ne bomo imeli težav, ker se mi zdi izredno samostojen fantek, zna se postaviti zase, ni ga strah novih prostorov in novih ljudi - pa sem se motila. Je bilo en mesec zelo pestro. Zato ga je v vrtec raje vozil R, meni je bilo prevč hudo. Sem kar pred vrati stala in poslušala, kdaj bo nehal jokat Uvajala sem ga pa jaz, ampak res pravijo, da je bolje če zadevo opravimo na kratko, največ kak teden. Meni je vzgojiteljica rekla, da starši prenašamo svoj strah na otroka in da zan biti jok tudi zaradi tega. Seveda je zanje to velika sprememba, ampak ko se navadijo, potem v vrtcu uživajo. Jaz vidim v vrtcu več prednosti kot slabosti in mi je prav, da hodita v vrtec. Poskušaj se prepričati, da bo več pozitivnih stvari kot negativnih in da se bo na vrtec slej ko prej navadil, čeprav bo mogoče v začetku jok. Zdaj moram pa delat. Lep dan, tea
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 20.1.2009 8:54:17
|
|
|
|
lenika
|
Tea uživajte v Čateških. Drugače se pa popolnoma strinjam s teboj glede vrtca.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 20.1.2009 9:17:47
|
|
|
|
mojca75
|
dobro jutro moje drage, sem mal v gužvi s časom, ampak preberem na hitro. Bom zvečer kej več. Danes sem mela tudi bolj kratko noč, sem še malo žurirala. A ker skuha kavo?
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 20.1.2009 9:46:18
|
|
|
|
mojsoncek
|
Jutro! Danes res malo boljse, vsaj glede spanja... zdravje pa malo slabse, ampak ni kriticno Kavo pa danes jaz kuham. ekola tea, uzivajte v toplicah! A ja, ne vem sicer kje sem to zasledila, ampak vseeno napisem. Vceraj je bil bojda najbolj depresiven dan... kakorkoli ze to izmerijo Lep dan vam zelim, ceprav je malo bolj siv in turoben!
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 20.1.2009 9:56:14
|
|
|
|
lenika
|
[link=http://www.najdi.si/redirect/multimedia.jsp?redirect=Tod25wCLmE42PtzEe87yIzoPl4nfRKWNSRHOLFxzcpujfjOQznvwwfYjGiIVrb93&resulturl=Tod25wCLmE42PtzEe87yIxxF%252FKRJvUsjzhjdmnDZ8KSZL5VZcFdV6tZejUtx0lOARoHj3eZOprg%253D&refurl=Tod25wCLmE42PtzEe87yIzoPl4nfRKWNSRHOLFxzcpujfjOQznvwwfYjGiIVrb93&q=kava&contenttype=video%2Fx-flv&o=0][/link] Mojsonček, si me prehitela, ampak, ker imam čas, ti Mojca še jaz skuham eno.
< Sporočilo je popravil lenika -- 20.1.2009 9:57:30 >
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 20.1.2009 9:58:40
|
|
|
|
lenika
|
Nekaj mi nagaja danes to kopiranje. Nič Mojca, spij kar tisto, ki ti jo je skuhala Mojsonček.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 20.1.2009 10:29:24
|
|
|
|
mojca75
|
hvala za kavo, obema, je nadomestila tisto nekaj manjkajočega spanja
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 20.1.2009 11:24:36
|
|
|
|
mojsoncek
|
grrrrrrr, meni dobesedno kaplja iz nosu ... studiram, da bi si kar robcke namontirala v nos, da ne bova s tamalim vsa "mokra"
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 20.1.2009 20:19:59
|
|
|
|
mojsoncek
|
No, pa sem pokasirala se vrocino ... joj, sem jezna, kot tale ta rdec z rozicki... Ampak smo pa zmagali danes... Anzeta sva koncno prepricala, da je sel kakat na kahlico (pred spanjem je pa se v skoljko, ko je sel lulat) in ni bilo treba dati gor plenicke . Napredujemo!
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 20.1.2009 21:10:49
|
|
|
|
mojca75
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek in ni bilo treba dati gor plenicke . Napredujemo! Ti se pa tudi čuvaj. Čajčke pa v posteljo. Jaz grem danes kr spat. Mam malo luknje še od včeraj , je bilo treba še malo proslavljat
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 20.1.2009 21:42:41
|
|
|
|
mojsoncek
|
evo, sem obula volnene nogavice, ki jih je nastrikala tasca... sem fajn presvicala... in vrocina je izginila
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 21.1.2009 4:23:24
|
|
|
|
TiaSara
|
Oj punce, pri nas je cel krankenhaus - smo vsi podlegli neki zoprni virozi, ki kosi po našem koncu. V vrtcu so bili v ponedeljek le 3-je, še vzgojiteljica je zbolela. Tamali je imel nad 40, jaz pa nad 39. Tamala je zaenkrat na 38,5 in čakamo, kaj še bo . Mojca - vse naj naj še od mene - z zamudo ampak iz srca. No pa spet imamo nemogočo uro .
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 21.1.2009 8:15:15
|
|
|
|
mojca75
|
IZVIRNO SPOROČILO: TiaSara No pa spet imamo nemogočo uro . Ja, tole je pa res nemogoča ura! predvsem pa upam da se vam zdravje vrne! Jaz sem nekaj čist brez volje, energije...najbrž bo vreme.
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 21.1.2009 9:02:24
|
|
|
|
lenika
|
Ja, viroze so na pohodu. Pri Maticu v vrtcu je bil prejšnje teden samo eden od štirinajstih, zboleli pa sta tudi vzgojiteljica in pomočnica. Ta teden, ko sem jaz zbolela, je zbolela tudi moja pomočnica, v razredu pa je ostalo samo 5 otrok. Mojsonček in Tiasara hitro okrevajte. jaz sem že veliko bolje. Vročine več nimam, grlo je tudi boljše, malo sem še brez enegije in boli me glava. Ampak bo, jutri bom že kot nova.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 21.1.2009 9:33:52
|
|
|
|
mojsoncek
|
ojjojjoj TiaSara, upam da se hitro pocajtate! Jaz sem danes malo bolje, no vrocine nimam in tudi naspala sem se malo. Hm zanimivo, sploh se ne morem spomnit, ce se je Nejc ponoci kaj zbujal. Vem, da se je zbudil ob 5.10, da sva jedla, ampak res se ne morem spomnit, ce je imel tudi prej ze kaksne manevre . Verjetno prav hudo ni moglo biti, ce sem vse prespala Ja nic, novim zmagam naproti...
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 21.1.2009 11:10:34
|
|
|
|
TiaSara
|
Mojsonček in Lenika za boljše počutje. Jaz sem pa kar malo žalostna. Takrat, ko me mala najbolj potrebuje, sem jaz koma - saj ati je ves čas zraven (čeprav ima tudi on bolniško, ampak on vsaj vročine nima), ampak dostikrat bi ona samo mami - in to nosit se seveda, jaz pa ne morem . Ah, saj se bomo pozdravili, pa bo boljše.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.