|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
20.1.2009 23:25:52   
mimi30
to se men dogaja zdej zadnje dni pol pa kr čakam, sam ni iz vsega skp nič....sam torbe še pa nimam napokane

jaz pa sem jo spokala v pon., ko sem šla sama na pregled. Zdej se bom pa verjetno še vsak dan spomnila kake stvari za not dat. Upam, da bo na konc rukzak še lahk nesla user posted image , ker moj se zgleda tud zlo počasi ven odpravlja.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
20.1.2009 23:28:22   
Anonimen
eh sej bo....sej rodiš lohk brez vsegauser posted image tko da se ne sekiram...mi itak lohk vse dostavjo poluser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3327
20.1.2009 23:29:16   
mimi30
eh, če siliš v vojsko, se nimaš kej brant pol tega jst ne razumem....

ja kr oni bi bili lepo rezervisti, vsak mesec dodatne dinarčke pobirali, na pripravah bi blo pa itak najboljš, če bi sam žural,... če bi tile nas branl user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
20.1.2009 23:31:17   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

eh sej bo....sej rodiš lohk brez vsegauser posted image tko da se ne sekiram...mi itak lohk vse dostavjo poluser posted image

sej to je tud res, sam une vitergine, ki sem si jih za moč pripravla user posted image , če bo slučajn kej dle trajal user posted image , aja pa labelo in vodo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
20.1.2009 23:37:37   
mimi30
Ulla, kak sta s taščo? Kaj ji je že jasno zakaj ruski čaj ni za otroke? Sej to ni res, mene bi verjetn skor tak šokiralo kot če bi kavo skuhala. Dej povej, ker jaz se ne spoznam glih na te čaje user posted image , sam a ni to podobn kot pravi čaj user posted image .

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
20.1.2009 23:38:32   
Anonimen
vitergine, ki sem si jih za moč pripravla , če bo slučajn kej dle trajal , aja pa labelo in vodo

user posted image user posted image to kr v žep dašuser posted image jst mam tud dve flaši vode v hladilnikuuser posted image ziher jo bom pozablauser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3331
20.1.2009 23:39:15   
mimi30
dobr potem grem pa spat, če ni nikjer nobene. Ulla je pa itak skoz odsotna user posted image in ne veš če bo kej al že spi user posted image .

lahko noč 

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
20.1.2009 23:42:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

Ulla, kak sta s taščo? Kaj ji je že jasno zakaj ruski čaj ni za otroke? Sej to ni res, mene bi verjetn skor tak šokiralo kot če bi kavo skuhala. Dej povej, ker jaz se ne spoznam glih na te čaje user posted image , sam a ni to podobn kot pravi čaj user posted image .

ja jaaaaa.....to je pravi čaj u bistvuuser posted image ehhhhuser posted image k mi mine....sej enim se mogoč nč takega ne zdi to....sam ne vem...določene stvari pač niso za otroke....in sem spada pravi čaj, kava in alko...to mene čist vrže...k so mi tud hotli jo s pirom nacejatuser posted image za zobe kao, da je ne bo bolelouser posted image sm čist **** mogla, da so si dal rečt...pa kaj mene briga kak drugi, pa kak so oni pa kak vsi....pr nas bo PAČ TAK...

pa fora je, k sem sam rekla da nej ji ne daje mandarin, k jih je preveč pojedla že in ma mal tko drisko in rdečo rit....in ona ji gre ta čaj kuhat, zato ker ma kao driskouser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3333
20.1.2009 23:43:26   
Anonimen
Ulla je pa itak skoz odsotna

kdo je odsoten....še morm 5 anket narestuser posted image to je za eno uro.....pol še pa 300user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3334
21.1.2009 6:00:18   
Ploha
"dobro" jutro

nism preveč dobro,...to da me neka bolezen kuha že od vikenda naprej mi je jasno, ampak zdaj me pa še zob boli, matr vola,...tko da grem poj še k zobarju.

PAJO: posvetovalnico imam, verjetno zadnjo pri svoji G,....

mimi: ne vem če bo kej s temi izpiti, itak sm fizično in psihično še bolj na psu, učila sm se premal, da bi lahko nardila, zdej bom vidla kdaj mam zobarja, pa če bo tako prišlo sploh ne bom šla na izpit,...najprej se morm skup sestavt, ker sm taka k bi me en s traktorjem povozu,...pa sej je vseen,...

ulla:
aja za dnar pa ja, to se pa razume,....sm mislna da gre že teb tolk slabo, da sama zase nekaj delaš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
21.1.2009 6:29:18   
Anonimen
ulla: aja za dnar pa ja, to se pa razume,....sm mislna da gre že teb tolk slabo, da sama zase nekaj delaš

user posted image user posted image user posted image to bo ja....k mam tolk dolgocajtn lajfuser posted image

pa fajn zrihti....pregled pa zobarjauser posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 21.1.2009 6:30:21 >

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3336
21.1.2009 6:29:58   
Anonimen
jutrouser posted image

sej ne vem če nej kej rečemuser posted image pa bom no, k me že glih siliteuser posted image spala za en drek...noge ful zatečene, kr pekle so me celo no, sem si jih trikrat šla z mrzlo vodo tuširat + dvakrat scat, seveda totalno neusklajenouser posted image trebuh me za znoret boli, kt bi mi vse potrgalo notri... pol se je pa tamala ob 5ih zbudila in je blo fertik s spanjemuser posted image je pa res tolk sitna...sej je boga, k je bolana, sam groza no...in zdej da si prestavljam dva taka....user posted image user posted image user posted image  user posted image sej ni smešno....vojnik hir aj kamuser posted image

zdej sma se najedle, previla sm jo, nos sma spucale, čaj sm ji skuhala pa seb kafe...Ula mal risanke gleda, jst se še pa odločam al se nej totalno za en drek počutim al mogoč za kak odtenek boljšuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3337
21.1.2009 7:54:01   
martka
ku ku!

ob 03.39 sem dobila na gsm tole sporočilo...
Danes je naš praznik. Ob 2.48 sva dobila 2930g težkega in 48cm velikega sinka Gala. Presrečna starša, Katja in Boris.

ISKRENE ČESTITKE MLADI DRUŽINI!!
KATJI VELIKO MIRNIH NOČI, GALU MIRNO MAMICO, ATIJU PA... NAJ ČUVA SVOJA DVA ZAKLADA!!

M.

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
21.1.2009 7:57:57   
Anonimen
a to naša kathy? user posted image

čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image pa je le blo pol včeriuser posted image user posted image

(odgovor članu martka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3339
21.1.2009 8:05:19   
Anonimen
iiiiiiiiiuser posted image sm telefon pržgala in evo smsuser posted image

januarčicam se je danes pridružila 52cm dolga in 3240g težka Meta! LP in veliko sreče še preostalim sotrpinkamuser posted image
Jancci.

čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3340
21.1.2009 8:23:24   
Zvezdica
Dobro jutro

Jast sem spet tako slabo spala, pa potim se, groza. Ob pol štih, ko sem šla že tretjič lulat (pa hodim spat po polnoci) sem bedela do pol petih, ker enostavno nisem mogla zaspat. Tko da sem spet čist povožena.

In za povožene ena prava

http://user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
21.1.2009 8:32:51   
Zvezdica
Danes je naš praznik. Ob 2.48 sva dobila 2930g težkega in 48cm velikega sinka Gala. Presrečna starša, Katja in Boris.

Kathy - čestitke za Gala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

januarčicam se je danes pridružila 52cm dolga in 3240g težka Meta! LP in veliko sreče še preostalim sotrpinkam
Jancci.

Jancci ČESTITKE za metouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja lepo lepo. Se je že začel dogajat. Se mi zdi, da bomo mi še v Feb potegnileuser posted image
Jast itak sploh ne verjamem, da bom šla kdaj rodit, ker sploh ni filinga. Sem tri dni pred rokom, pa vsaj špikal bi me lohkauser posted image

Jast sem se s tamalim zmenila, da je 26.1. SKRAJNI rok in da gre venuser posted image . Tko da pustimo se presenetit.

Grem si kavo nardit... al pa kaj podobnega. Kavo pijem zadnje dni samo v mislih (včasih tud paše) . prej mi brez nje živeti ni bilo, zdaj jo ne morem. Tako to je.

Ulla, kaj je s tamalo, ima vročino al kaj?

i belive i can fly....

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
21.1.2009 8:34:27   
Zvezdica
Aja rabim Štiri klike na

http://sandra-liam.myminicity.com/env

in vsaj dva na

http://sandra-liam.myminicity.com/sec

Hvalauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
21.1.2009 9:09:08   
sonček33
Kathy - čestitke za fantička - evo, pa si dočakala...čeprav je slabo kazalo za včeraj. Bravo.

janccc - čestitke. Meti želim vse dobro. Zdaj pa uživajte.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
21.1.2009 9:13:30   
mbd0411
Kathy,iskrene čestitke še tu.
Lepo se cartajte in veliko mirnih noči.
user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
21.1.2009 9:45:08   
mimi30
Kathy, čestitke!!! user posted image user posted image user posted image
No pa je le bil skoraj včeraj tvoj dan, za malo si ga zgrešila. Težo so tudi skoraj točno napovedali user posted image .

Jancci, čestitke za Meto!!! user posted image user posted image user posted image

Joj, super danes pa kar dve novički. Pridni bodite in lepo se cartajte ter privajajte na nove člane.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
21.1.2009 9:58:41   
mimi30
Ulla, kot da nisi šla spat user posted image . Zvečer si bila tukaj, ponoči si se tuširala in bila na wc-ju, zgodaj zjutraj pa spet tukaj user posted image . Mogoče bo pa čez dan kakšen čas za počitek. user posted image user posted image da se Ula čim prej pozdravi in vama bo obema lažje.

Naš škrat je imel tudi danes ob 2h ponoči velike želje od lulanja do pitja, potem bi pa prišel k nama v veliko posteljo (to ga navadno prime takrat, ko potem sledi bolezen).

zvezdica, dala klike.

Ulla, da ti še mal povem okol tašč in ostalih njegovih sorodnikov, da ne boš mislila, da si v tem zosu sama user posted image . Naš mali je imel okol 5mesecev in težave z zobki in je od dragega teta rekla, da naj neham komplicirat in mu dam kurjo bedro za glodat. Da so oni dali svojim otrokom surovo kurjo bedro za glodat user posted image , ... da so si z njo dlesni masirali.
Tast je pa zadnjič reku, da naj pazimo, da bomo pravočasno povedali, ko gremo rodit, da bodo lahk po malega prišli za tri dni. Kak ga bodo pa peljaliuser posted image , trdno ga bo tašča v rokah držala user posted image , ker rezervni sedež, ki je pr nas jih sploh ne zanima .... tri dni si predstavljajo, da bo tam user posted image , aja pa pravočasno, ker rabijo cca 20min do nas user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
21.1.2009 10:12:56   
Zvezdica
aš mali je imel okol 5mesecev in težave z zobki in je od dragega teta rekla, da naj neham komplicirat in mu dam kurjo bedro za glodat. Da so oni dali svojim otrokom surovo kurjo bedro za glodat , ... da so si z njo dlesni masirali.
Tast je pa zadnjič reku, da naj pazimo, da bomo pravočasno povedali, ko gremo rodit, da bodo lahk po malega prišli za tri dni. Kak ga bodo pa peljali , trdno ga bo tašča v rokah držala , ker rezervni sedež, ki je pr nas jih sploh ne zanima .... tri dni si predstavljajo, da bo tam , aja pa pravočasno, ker rabijo cca 20min do nas

Mi smo mel enkrat okoli sedeža tako dramo, da se je men tko strgal, da sem rekla, da ga nikoli več vidl ne bodo, če ga posadijo v avto brez. Enako sem rekla mojim in smo čist brez problemovuser posted image

Kar se bedra tiče, pa reč tašči naj sama gloda sveže meso ..... FUJJJJJ........pa naj pove če je dobr. Mater, obstajajo gumijasti pripomočki, pa vse živo za glodat ona bi pa otroku tlačla bedro v usta.
Pa eni res niso NORMALNI. Pa sorry, ker sem si drznila jih obsojat samo kaj takega. Pa tista ullina z ruskim čajem.... Naslednjič ko bo ulla tamalo pustila pri tašči jo bo dobila s cigaretom in kavo v rokiuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
21.1.2009 10:14:46   
Limona

Kathy, čestitke!!! user posted image user posted image user posted image    Pa ji je le uspelo...user posted image

Jancci, čestitke za Meto!!! user posted image user posted image user posted image

Parents spend the first part of our lives teaching us to walk and talk, and the rest of it telling us to sit down and shut up.

Lp
Limona

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
21.1.2009 10:17:13   
PAJO
no evo se jaz se na hitr oglasim,sm ze iz amnio,odprta sm 3cm,in pol sm sla
se na ctg,mal popadkov, tko da sam cakamo,ce ne rodim do pon. moram v
ponedeljek v p ,da mi sprozijo porod,upam da do takrat bouser posted image

kako ste ostale kej?
kaj pomeni ce ti trebuh otrdeva?

lp,anauser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?