Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 20.1.2009 23:25:52
|
|
|
|
mimi30
|
to se men dogaja zdej zadnje dni pol pa kr čakam, sam ni iz vsega skp nič....sam torbe še pa nimam napokane jaz pa sem jo spokala v pon., ko sem šla sama na pregled. Zdej se bom pa verjetno še vsak dan spomnila kake stvari za not dat. Upam, da bo na konc rukzak še lahk nesla , ker moj se zgleda tud zlo počasi ven odpravlja.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 20.1.2009 23:28:22
|
|
|
|
Anonimen
|
eh sej bo....sej rodiš lohk brez vsega tko da se ne sekiram...mi itak lohk vse dostavjo pol
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 20.1.2009 23:29:16
|
|
|
|
mimi30
|
eh, če siliš v vojsko, se nimaš kej brant pol tega jst ne razumem.... ja kr oni bi bili lepo rezervisti, vsak mesec dodatne dinarčke pobirali, na pripravah bi blo pa itak najboljš, če bi sam žural,... če bi tile nas branl
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 20.1.2009 23:31:17
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 eh sej bo....sej rodiš lohk brez vsega tko da se ne sekiram...mi itak lohk vse dostavjo pol sej to je tud res, sam une vitergine, ki sem si jih za moč pripravla , če bo slučajn kej dle trajal , aja pa labelo in vodo
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 20.1.2009 23:37:37
|
|
|
|
mimi30
|
Ulla, kak sta s taščo? Kaj ji je že jasno zakaj ruski čaj ni za otroke? Sej to ni res, mene bi verjetn skor tak šokiralo kot če bi kavo skuhala. Dej povej, ker jaz se ne spoznam glih na te čaje , sam a ni to podobn kot pravi čaj .
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 20.1.2009 23:38:32
|
|
|
|
Anonimen
|
vitergine, ki sem si jih za moč pripravla , če bo slučajn kej dle trajal , aja pa labelo in vodo to kr v žep daš jst mam tud dve flaši vode v hladilniku ziher jo bom pozabla
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 20.1.2009 23:39:15
|
|
|
|
mimi30
|
dobr potem grem pa spat, če ni nikjer nobene. Ulla je pa itak skoz odsotna in ne veš če bo kej al že spi . lahko noč
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 20.1.2009 23:42:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 Ulla, kak sta s taščo? Kaj ji je že jasno zakaj ruski čaj ni za otroke? Sej to ni res, mene bi verjetn skor tak šokiralo kot če bi kavo skuhala. Dej povej, ker jaz se ne spoznam glih na te čaje , sam a ni to podobn kot pravi čaj . ja jaaaaa.....to je pravi čaj u bistvu ehhhh k mi mine....sej enim se mogoč nč takega ne zdi to....sam ne vem...določene stvari pač niso za otroke....in sem spada pravi čaj, kava in alko...to mene čist vrže...k so mi tud hotli jo s pirom nacejat za zobe kao, da je ne bo bolelo sm čist **** mogla, da so si dal rečt...pa kaj mene briga kak drugi, pa kak so oni pa kak vsi....pr nas bo PAČ TAK... pa fora je, k sem sam rekla da nej ji ne daje mandarin, k jih je preveč pojedla že in ma mal tko drisko in rdečo rit....in ona ji gre ta čaj kuhat, zato ker ma kao drisko
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 20.1.2009 23:43:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ulla je pa itak skoz odsotna kdo je odsoten....še morm 5 anket narest to je za eno uro.....pol še pa 300
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 6:00:18
|
|
|
|
Ploha
|
"dobro" jutro nism preveč dobro,...to da me neka bolezen kuha že od vikenda naprej mi je jasno, ampak zdaj me pa še zob boli, matr vola,...tko da grem poj še k zobarju. PAJO: posvetovalnico imam, verjetno zadnjo pri svoji G,.... mimi: ne vem če bo kej s temi izpiti, itak sm fizično in psihično še bolj na psu, učila sm se premal, da bi lahko nardila, zdej bom vidla kdaj mam zobarja, pa če bo tako prišlo sploh ne bom šla na izpit,...najprej se morm skup sestavt, ker sm taka k bi me en s traktorjem povozu,...pa sej je vseen,... ulla: aja za dnar pa ja, to se pa razume,....sm mislna da gre že teb tolk slabo, da sama zase nekaj delaš
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 6:29:18
|
|
|
|
Anonimen
|
ulla: aja za dnar pa ja, to se pa razume,....sm mislna da gre že teb tolk slabo, da sama zase nekaj delaš to bo ja....k mam tolk dolgocajtn lajf pa fajn zrihti....pregled pa zobarja
< Sporočilo je popravil ulla80 -- 21.1.2009 6:30:21 >
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 6:29:58
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro sej ne vem če nej kej rečem pa bom no, k me že glih silite spala za en drek...noge ful zatečene, kr pekle so me celo no, sem si jih trikrat šla z mrzlo vodo tuširat + dvakrat scat, seveda totalno neusklajeno trebuh me za znoret boli, kt bi mi vse potrgalo notri... pol se je pa tamala ob 5ih zbudila in je blo fertik s spanjem je pa res tolk sitna...sej je boga, k je bolana, sam groza no...in zdej da si prestavljam dva taka.... sej ni smešno....vojnik hir aj kam zdej sma se najedle, previla sm jo, nos sma spucale, čaj sm ji skuhala pa seb kafe...Ula mal risanke gleda, jst se še pa odločam al se nej totalno za en drek počutim al mogoč za kak odtenek boljš
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 7:54:01
|
|
|
|
martka
|
ku ku! ob 03.39 sem dobila na gsm tole sporočilo... Danes je naš praznik. Ob 2.48 sva dobila 2930g težkega in 48cm velikega sinka Gala. Presrečna starša, Katja in Boris. ISKRENE ČESTITKE MLADI DRUŽINI!! KATJI VELIKO MIRNIH NOČI, GALU MIRNO MAMICO, ATIJU PA... NAJ ČUVA SVOJA DVA ZAKLADA!! M.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 7:57:57
|
|
|
|
Anonimen
|
a to naša kathy? čestitke pa je le blo pol včeri
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 8:05:19
|
|
|
|
Anonimen
|
iiiiiiiii sm telefon pržgala in evo sms januarčicam se je danes pridružila 52cm dolga in 3240g težka Meta! LP in veliko sreče še preostalim sotrpinkam Jancci. čestitke
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 8:23:24
|
|
|
|
Zvezdica
|
Dobro jutro Jast sem spet tako slabo spala, pa potim se, groza. Ob pol štih, ko sem šla že tretjič lulat (pa hodim spat po polnoci) sem bedela do pol petih, ker enostavno nisem mogla zaspat. Tko da sem spet čist povožena. In za povožene ena prava http://
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 8:32:51
|
|
|
|
Zvezdica
|
Danes je naš praznik. Ob 2.48 sva dobila 2930g težkega in 48cm velikega sinka Gala. Presrečna starša, Katja in Boris. Kathy - čestitke za Gala. januarčicam se je danes pridružila 52cm dolga in 3240g težka Meta! LP in veliko sreče še preostalim sotrpinkam Jancci. Jancci ČESTITKE za meto Ja lepo lepo. Se je že začel dogajat. Se mi zdi, da bomo mi še v Feb potegnile Jast itak sploh ne verjamem, da bom šla kdaj rodit, ker sploh ni filinga. Sem tri dni pred rokom, pa vsaj špikal bi me lohka Jast sem se s tamalim zmenila, da je 26.1. SKRAJNI rok in da gre ven . Tko da pustimo se presenetit. Grem si kavo nardit... al pa kaj podobnega. Kavo pijem zadnje dni samo v mislih (včasih tud paše) . prej mi brez nje živeti ni bilo, zdaj jo ne morem. Tako to je. Ulla, kaj je s tamalo, ima vročino al kaj?
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 9:09:08
|
|
|
|
sonček33
|
Kathy - čestitke za fantička - evo, pa si dočakala...čeprav je slabo kazalo za včeraj. Bravo. janccc - čestitke. Meti želim vse dobro. Zdaj pa uživajte.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 9:13:30
|
|
|
|
mbd0411
|
Kathy,iskrene čestitke še tu. Lepo se cartajte in veliko mirnih noči.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 9:45:08
|
|
|
|
mimi30
|
Kathy, čestitke!!! No pa je le bil skoraj včeraj tvoj dan, za malo si ga zgrešila. Težo so tudi skoraj točno napovedali . Jancci, čestitke za Meto!!! Joj, super danes pa kar dve novički. Pridni bodite in lepo se cartajte ter privajajte na nove člane.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 9:58:41
|
|
|
|
mimi30
|
Ulla, kot da nisi šla spat . Zvečer si bila tukaj, ponoči si se tuširala in bila na wc-ju, zgodaj zjutraj pa spet tukaj . Mogoče bo pa čez dan kakšen čas za počitek. da se Ula čim prej pozdravi in vama bo obema lažje. Naš škrat je imel tudi danes ob 2h ponoči velike želje od lulanja do pitja, potem bi pa prišel k nama v veliko posteljo (to ga navadno prime takrat, ko potem sledi bolezen). zvezdica, dala klike. Ulla, da ti še mal povem okol tašč in ostalih njegovih sorodnikov, da ne boš mislila, da si v tem zosu sama . Naš mali je imel okol 5mesecev in težave z zobki in je od dragega teta rekla, da naj neham komplicirat in mu dam kurjo bedro za glodat. Da so oni dali svojim otrokom surovo kurjo bedro za glodat , ... da so si z njo dlesni masirali. Tast je pa zadnjič reku, da naj pazimo, da bomo pravočasno povedali, ko gremo rodit, da bodo lahk po malega prišli za tri dni. Kak ga bodo pa peljali , trdno ga bo tašča v rokah držala , ker rezervni sedež, ki je pr nas jih sploh ne zanima .... tri dni si predstavljajo, da bo tam , aja pa pravočasno, ker rabijo cca 20min do nas
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 10:12:56
|
|
|
|
Zvezdica
|
aš mali je imel okol 5mesecev in težave z zobki in je od dragega teta rekla, da naj neham komplicirat in mu dam kurjo bedro za glodat. Da so oni dali svojim otrokom surovo kurjo bedro za glodat , ... da so si z njo dlesni masirali. Tast je pa zadnjič reku, da naj pazimo, da bomo pravočasno povedali, ko gremo rodit, da bodo lahk po malega prišli za tri dni. Kak ga bodo pa peljali , trdno ga bo tašča v rokah držala , ker rezervni sedež, ki je pr nas jih sploh ne zanima .... tri dni si predstavljajo, da bo tam , aja pa pravočasno, ker rabijo cca 20min do nas Mi smo mel enkrat okoli sedeža tako dramo, da se je men tko strgal, da sem rekla, da ga nikoli več vidl ne bodo, če ga posadijo v avto brez. Enako sem rekla mojim in smo čist brez problemov Kar se bedra tiče, pa reč tašči naj sama gloda sveže meso ..... FUJJJJJ........pa naj pove če je dobr. Mater, obstajajo gumijasti pripomočki, pa vse živo za glodat ona bi pa otroku tlačla bedro v usta. Pa eni res niso NORMALNI. Pa sorry, ker sem si drznila jih obsojat samo kaj takega. Pa tista ullina z ruskim čajem.... Naslednjič ko bo ulla tamalo pustila pri tašči jo bo dobila s cigaretom in kavo v roki
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 10:14:46
|
|
|
|
Limona
|
Kathy, čestitke!!! Pa ji je le uspelo... Jancci, čestitke za Meto!!!
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 10:17:13
|
|
|
|
PAJO
|
no evo se jaz se na hitr oglasim,sm ze iz amnio,odprta sm 3cm,in pol sm sla se na ctg,mal popadkov, tko da sam cakamo,ce ne rodim do pon. moram v ponedeljek v p ,da mi sprozijo porod,upam da do takrat bo kako ste ostale kej? kaj pomeni ce ti trebuh otrdeva? lp,ana
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?