|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
20.1.2009 21:20:28   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

rea jaz prisegam na vzmetnice lineaflex http://www.lineaflex.si/
za naju s kodrom imava vzmetnico Dalia, ki ima jekleno vzmetenje (prisegam na trdoto in ne na ležišča, ki se oblikujejo po obliki tvojega telesa), za koderčka pa Baby ortopedsko iz iste linije

Midva sva ravno danes šla gledat vzmetnice, ker v četrtek dobiva novo spalnico. Verjetno se bova odločila za Hitexoo ležišče iz lateksa, imava rada bolj trdo podlago. Pa še cenovno je kar ugoden, 180 EUR je dimenzija 90x200.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
20.1.2009 21:24:27   
*Junona*
Sonček, vidim, da misliva isto ležišče, le da so očitno pri Pikapolonici narobe napisali ime. Poglej:
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/postelje-in-dodatki/lag-vzmetnica-baby-alegro-70x140/3223-38300315579995

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158170

http://www.lagea.com/otroska-lezisca-baby-alergo.html

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
20.1.2009 21:25:18   
*Junona*
Kaj imam monologe?user posted image

Lahko noč bajsike.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
20.1.2009 21:58:25   
m..tina
Junona, na ležišču ne šparat. Maš dobre zadeve tud v Slovenski postelji. Midva sva tam vzela ležišče iz lateksa in nama absolutno ni žal. Čeprav je bil moj lubi zlo proti, saj sva plačala okol 1000 , je zdej reku, da če bi stalo 5000 €, ko bi absolutno kupil iste.
Js bom tud za bebiko šla tja iskat ležišče. Sporočim, ko pregledam ponudbo.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
20.1.2009 22:33:48   
*Junona*
Ja, se strinjam. Ležišče je bolj pomembno kot postelja sama. Prespimo kar 1/3 življenja.

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
20.1.2009 22:34:30   
*Junona*
Slavistke na pomoč!!!!! Nujno!!!!!

Potrebujem pomoč pri pesmi Toneta Pavčka Darovi.

Hvala.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
20.1.2009 23:32:36   
ninica23
ojla souser posted image
končno mi je uspelo pridit do računalnika user posted image
tut js sem danes imela pregled - G me je odpravila v 10 minutah,k temu lahko prištejem še 1 uro čakanja na hodniku,te že pošteno začne boleti rit... spet sem imela ginek.pregled,js res ne razumem,zakaj mi na vsakem pregledu "notri štora",in to je to poleg merjenja pritiska in tehtanja,o kakem ultrazvoku lahko le sanjam,saj sem imela že 2 (samo toliko ti jih baje krije zavarovalnica?!?!),tako pravi G - vse ostalo po doplačilu...
res že komaj čakam,da rodim in se rešim te starokopitne G - pol gre pa itak v penzijo,tako da jo bom brez problema zamenjala user posted image user posted image user posted image jupi!!!!
drugače bo pa baje user posted image (se je G zagovorila prejšnjič na UZ),sma z mamico že neki cotke nabavljale v H&M,druga pa še nimam nič...
ve že imate vse? moj pravi,da se še ne modi,itak se boma pa še vmes selila na svoje (hvala bogu),tak da nimama kam dat

lepo bodite,pa srečno na pregledih user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
20.1.2009 23:34:16   
ninica23
aja,naslednji pregled imam 23.2. user posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
20.1.2009 23:44:57   
angelito
ce katero zanima sem dala nekaj fotk v album... sva koncno malo poslikala busija... je bil ze cas - je vmes minilo kar 10 tednov...

nocko

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
21.1.2009 7:43:37   
Pat74
Dobro jutro vsem,

bo bolj depresiven dan z dežjem. Pri nas imamo že jutranje šove - ne grem v šolo, ipd.

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
21.1.2009 8:05:26   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Slavistke na pomoč!!!!! Nujno!!!!!

Potrebujem pomoč pri pesmi Toneta Pavčka Darovi.

Hvala.user posted image

a to je to??

Tone Pavček: Darovi

Nocoj pa, oh nocoj,
nocoj je en lep večer,
mesec je kavalir,
daje zastonj svečavo,
veter zanesenka,
skodral je travo,
da leževa vznak,
v opojno vonjavo.

Ziblje se bilje trav,
škriplje zemlja v tečaju,
mesec - norček zvedav,
zdaj zdaj pade na naju.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
21.1.2009 8:52:39   
BrinaBA
IZVIRNO SPOROČILO: angelito

ce katero zanima sem dala nekaj fotk v album... sva koncno malo poslikala busija... je bil ze cas - je vmes minilo kar 10 tednov...

nocko

joj kako si fotogenična user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
21.1.2009 9:12:02   
sonček85

Sonček, vidim, da misliva isto ležišče, le da so očitno pri Pikapolonici narobe napisali ime. Poglej:
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/postelje-in-dodatki/lag-vzmetnica-baby-alegro-70x140/3223-38300315579995

junona :ja podobna je ,samo jaz bom imela zgornjo ,ki ni antialergijska ,no pa po moje me bo premamilo in bom kupila res to ki je antialergijska ko pridem v trg.user posted image user posted image user posted image user posted image

angelito:full dobre slike res in lepi buši.Še posebaj so lepe une k so črnobeleuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
21.1.2009 9:13:04   
sonček85
evo sem dobila odločbo iz komisije in so mi podaljšali bolniško do 20.2 ,danes se grem pa dogovarjat s šefom za dopust .Držite pesti ,das se zmeniva kot je treba.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
21.1.2009 9:20:47   
olea
Ojla, nosečke!
Po dooooolgem času se spet javljam...sem imela včeraj pregled, pa rezultati niso bili tako super...hemoglobin mi je kljub jemanju Retafera (ena škatlica) padel za eno enoto, tako da ga imam sedaj 109 user posted image in sem dobila 6 steklenic Legofera... pritisk je bil 90/50, potem pa stopim na tehtnico in mi pokaže 65 kg - pa mi je ginekologinja kar krepke povedala, da sem se zredila v šestih tednih za 4 kg in da je pa to res preveč! da 3 kg več bi bila zgornja meja, 4 je pa res velikouser posted image pa da moram imeti na naslednjem pregledu isto kg kot včeraj:), ker bom drugače kot user posted image

No, začela sem z 58, velika sem 170cm...ne vem...hmmm očitno bo treba res pazit in se odrč sladkarijam....a je še kateri G zatežila zaradi kg??????????????
mi je pa na cd posnela ultrazvok ene par filmčkov in je ful lepo, res

A vas je veliko, ki greste 2.2 v materinsko šolo v Lj? Jaz sem ravno včeraj dvignila nalepke...

Pa še eno vprašanje...user posted image oziroma v razmislek...
A je katera razmišljala o nakupu naprave Angel Care? tule je link...jaz sem jo kar naročila....

http://www.angelcare.si/

Lepo se imejte in se opravičujem ker me toliko časa ni bilouser posted image
Papa

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
21.1.2009 9:24:03   
akina
Oj punce!

Vidim, da je veliko novega. Mene pa so začele spet slabosti mantrat, tako kot na začetku. Zraven slabosti me še želodec boli in kislina peče, tako, da mi ni dolgčas. Verjetno oz. sigurno od tega, ker je mali razfrajač čisto gori pri želodcu.
Naš mali tudi brca večinoma večer in ponoči, ko bi jaz spala. Me že navaja na nočno bujenjeuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
21.1.2009 9:28:26   
Cveta28
april09 thx glede next-a. A številke pa štimajo glede na to kar imajo napisano na spletni strani? Sedaj sem še bolj zagreta za tele cotke user posted image
angelito se pridružujem pohvalam nad slikicami, ful luštkana si! Moj buši je tudi takšen lep balonček user posted image
ležišča in postelje - se strinjam z vsemi, ki ste menenja, da se za kvalitetno ležišče izplača odštevi več dinarčkov. Jaz imam spodaj obvezno še latofleks, ki je še dodatno nastavljiv po trdoti ampak brez možnosti naklona (ki ga pa itak ne rabim). Dober spanec odtehta marsikajuser posted image
Sonček držim pesti, da se boš s šefom dogovorila glede dopusta. Po moje bo vse gladko teklo, boš videla.
Olea, Ninca bravo za preglede. Olea a te G ni nič poslal na pregled za sladkorno, ker takšno povečanje kg je eden od znakov nosečniške sladkorne?
BrinaBA, nmag - če se ne motim imamo me istega G na Viču, a ne? Jaz imam sicer pregled 10.2 (UZ) ampak me zanima kaj vse naj ga takrat vprašam, ker ponavadi sem bolj tiho oziroma 'vse je ok'. Zadnjič mi je rekel, da si samo želi, da bi bilo več takšnih nosečk, ki nimajo nobenih problemov.
srečanje aprilčic v LJ - a se katera javi za 'vodjo meetinga'?user posted image user posted image user posted image Zakaj imam feeling, da boste vse hodile na MŠ in da zato nobena ne bo imela časa?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
21.1.2009 9:29:35   
Pat74
Olea ta tvoja G je pa od user posted image . Mene moja še nikoli ni kregala zaradi teže, pa se vedno fajn zredim, ker ve, da bom pol tudi dol dala - pa sem se več zredila kot ti! Veš kaj, ne sekiraj se - pa tudi če boš še kakšno kilo pridobila.

(odgovor članu akina)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
21.1.2009 9:30:00   
Grethy
L & L ... Liam je lepcano ime !!!!!!!!!

Pa še k tvojemu se poda user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu vud)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
21.1.2009 9:53:53   
april09
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Olea ta tvoja G je pa od user posted image . Mene moja še nikoli ni kregala zaradi teže, pa se vedno fajn zredim, ker ve, da bom pol tudi dol dala - pa sem se več zredila kot ti! Veš kaj, ne sekiraj se - pa tudi če boš še kakšno kilo pridobila.

enako, se nikol mi ni nic rekla zarad teze. pa sem sla tud ornk vec gor user posted image

Angelcare -meni en najboljsih nakupov. Ampak je odvisno od cloveka,kaksen "paranoik" si.. jaz sem zaradi te naprave skoz mirno spala.

Next sizing guide http://help.next.co.uk/Section.aspx?ItemId=10493

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
21.1.2009 9:59:33   
mišk
Olea: OMG, tebi je ginekologinja težila, pa imaš 65kg pri 170cm!?!user posted image  No, po moje ti je bolj zaradi tega, da si se v šestih tednih za 4kg. Sej so bli ja prazniki vmes.user posted image  Bomo vidli, kaj bo pri meni v torek pokazalo. Doma mi trenutno dela samo navadna vaga "na cagre", pa mi tko skače tisti jeziček gor pa dol!user posted image  Sploh se ne zanašam preveč nanjo.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
21.1.2009 9:59:58   
Pat74
Sem si končno tikrčke gor dala. Ja kaj je zdej s tem srečanjem? Mam občutek, da bomo prej rodile.user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
21.1.2009 10:03:20   
Pat74
Imena!? Ja no, midva imava tudi že izbrano - bo kar Andrej - je bila bolj možekova odločitev - važno, da paše k priimku.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
21.1.2009 10:06:31   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

evo sem dobila odločbo iz komisije in so mi podaljšali bolniško do 20.2 ,danes se grem pa dogovarjat s šefom za dopust .Držite pesti ,das se zmeniva kot je treba.user posted image user posted image user posted image user posted image

Fajn rihtaj.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
21.1.2009 10:07:05   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

junona :ja podobna je ,samo jaz bom imela zgornjo ,ki ni antialergijska ,no pa po moje me bo premamilo in bom kupila res to ki je antialergijska ko pridem v trg.user posted image user posted image user posted image user posted image

angelito:full dobre slike res in lepi buši.Še posebaj so lepe une k so črnobeleuser posted image

Po moje je boljša antialergijska.

Angelito, zelo lep bušiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?