Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:53:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiana tipkaj, tipkaj . Še malo pa bo 1000 uuuuu pa ti tud tipkaj, barbaw že šiba za tabo Nič bat. Tudi če jo zdaj ujamem bom brez RR cca 5 dni, ko gremo v Moravce. kdaj pa odrineš??? a ja še to dejte mi povedat kere so fajn toplice sploh če maš majhne force??? 2.2. odrinemo Toplic pa jaz glih ne poznam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:53:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi se pa žogamo, pa juckamo, nič ne izgleda, da je kdo zaspan, razen mame seveda. Kaj je ful spal čez dan? zjutraj se je zbudil komaj ob 9.45, potem je spal od 13-14, pa potem od 17-18, nič več. Bog ve zakaj ne spi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:53:54
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiana tipkaj, tipkaj . Še malo pa bo 1000 uuuuu pa ti tud tipkaj, barbaw že šiba za tabo Nič bat. Tudi če jo zdaj ujamem bom brez RR cca 5 dni, ko gremo v Moravce. Kdaj pridete v naše kraje? Od 1. do 7 imamo rezervirano, ampak verjetno pridemo 2, ker imamo en opravek, ki se ga ne da preložit. sem ti kar malo fouž , ampak sej si zaslužiš tudi ti da se daš malo na off in spremeniš okolico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:56:05
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiana tipkaj, tipkaj . Še malo pa bo 1000 uuuuu pa ti tud tipkaj, barbaw že šiba za tabo Nič bat. Tudi če jo zdaj ujamem bom brez RR cca 5 dni, ko gremo v Moravce. kdaj pa odrineš??? a ja še to dejte mi povedat kere so fajn toplice sploh če maš majhne force??? 2.2. odrinemo Toplic pa jaz glih ne poznam. jaz tudi ne zaradi tega pa sprašujem tuki gor. ker moj je zadnjič prišel do te ideje da bi šli mal v kake tolpice predno jaz odrinem na šiht, a po internetu se mi ne da brskat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:00:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiana tipkaj, tipkaj . Še malo pa bo 1000 uuuuu pa ti tud tipkaj, barbaw že šiba za tabo Nič bat. Tudi če jo zdaj ujamem bom brez RR cca 5 dni, ko gremo v Moravce. Kdaj pridete v naše kraje? Od 1. do 7 imamo rezervirano, ampak verjetno pridemo 2, ker imamo en opravek, ki se ga ne da preložit. sem ti kar malo fouž , ampak sej si zaslužiš tudi ti da se daš malo na off in spremeniš okolico bo kar pasalo, pa še preko mami gremo, ker je proti polni ceni "džabe".
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:01:29
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiana tipkaj, tipkaj . Še malo pa bo 1000 uuuuu pa ti tud tipkaj, barbaw že šiba za tabo Nič bat. Tudi če jo zdaj ujamem bom brez RR cca 5 dni, ko gremo v Moravce. Kdaj pridete v naše kraje? Od 1. do 7 imamo rezervirano, ampak verjetno pridemo 2, ker imamo en opravek, ki se ga ne da preložit. sem ti kar malo fouž , ampak sej si zaslužiš tudi ti da se daš malo na off in spremeniš okolico bo kar pasalo, pa še preko mami gremo, ker je proti polni ceni "džabe". za mamice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:01:54
|
|
|
|
Srčekgirll
|
- POLJUB
"Kaj bi rekla, če bi te zdajle poljubil?" "Kako pa naj govorim med poljubljanjem?" - USTVARJENA DRUG ZA DRUGEGA
Starec se zaljubi v mlado lepotico. Prosil jo je za roko in dejal: "Ali se vam ne zdi, da sva midva ustvarjena drug za drugega?" "Morda. Vendar ste bili na žalost ustvarjeni precej pred menoj." - CENJENA
"Mene mož neizmerno ceni!" je rekla Breda prijateljici. "Tudi moj je cenil mene. Samo enkrat mu je padlo na pamet, da mi reče, da sem neumna." "In kaj je bilo potem?" "Postala sem vdova!" - Zakaj blondinke spominjajo na gorčico?
"Ker tja vsak pomoči klobaso."
- BOLJE MOLK
Sodnik za prekrške obravnava kršitelja zaradi nespodobnega vedenja in jezikanja policistu. "Za ta prekršek boste plačali denarno kazen v znesku sto tisočakov" reče sodnik. "Imate kaj za pripomniti?" "Ja, še veliko, toda ob takšnih cenah bom raje molčal." - JOINT
Kravi sta se pasli na sosednjih pašnikih in ena je vprašala: "Je trava na tvojem pašniku dobra?" "Odlična je!" "Potem pa mi zavij en joint, takoj bom prišla k tebi!" - SLOVENSKO SADJE
"Je to res slovensko sadje?" vpraša nakupovalka branjevko na tržnici. "Želite sadje jesti ali se z njim pogovarjati?" ji zabrusi branjevka. - ŽENA
Sodnik ima zadnjo besedo: "Zastopnik tožeče stranke ni dokazal, da je obdolženec kriv bigamije, zato je oproščen. Gospod Drobež, lahko se vrnete k vaši ženi!" "H kateri?"
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:02:52
|
|
|
|
mafi
|
joj grem mal likat ker se je nabral kar velik kup , vmest pa še kaj vskočim , razen če me ne zanese v posteljo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:05:02
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiana tipkaj, tipkaj . Še malo pa bo 1000 bo moralo počakat še malo, grem kmalu spat in nimam prav veliko moči in volje za to danes
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:06:22
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll lahko in mirno nočko vsem skupaj. Tudi vam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:06:46
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi se pa žogamo, pa juckamo, nič ne izgleda, da je kdo zaspan, razen mame seveda. Mi počnemo pa tole: facko mali ... pomaga mami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:07:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi joj grem mal likat ker se je nabral kar velik kup , vmest pa še kaj vskočim , razen če me ne zanese v posteljo Ob taki uri?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:07:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiana tipkaj, tipkaj . Še malo pa bo 1000 uuuuu pa ti tud tipkaj, barbaw že šiba za tabo Nič bat. Tudi če jo zdaj ujamem bom brez RR cca 5 dni, ko gremo v Moravce. Kdaj pridete v naše kraje? Od 1. do 7 imamo rezervirano, ampak verjetno pridemo 2, ker imamo en opravek, ki se ga ne da preložit. A februarja? Upam, da bo čas za kakšno kavico
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:08:01
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Mat kurja sm vas komi prečitala tolk se že na čvekale . Uf,..sm kr zašvicala, se morem slečt jopo . Evo, Vid spi, aleluja, mami pa kle po netu brska. Nč pametnega, razn tuki. Sva bla dns na obisku pr sosedi in Vidkovi sošolki Žani (2 mesca je stara) in je cukr. Sm jo pestvala in sm ke pozabla že kako je mičkeno blo moje dete. Vid pa ni bil nč ljubosumen. Je bil tko navdušen nad njo, tok sta bla dobra, sta se gledala, pa smejčkala drug drugmu. Očitno je bla ljubezen na prvi pogled ne vem že kera po vrsti je ta ljubezen,...ne štejem . Nč, jst bom tud počas odpeketala mal pred TV pol pa se bom pridružla Vidku v spalnici in se bom še jst dala v ravno lego. Tko, de lahko in mirno nočko vsem skupaj. lepo...ane kako se hitro to pozabi, kok so bili majhni lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:08:18
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi se pa žogamo, pa juckamo, nič ne izgleda, da je kdo zaspan, razen mame seveda. Mi počnemo pa tole: se mu pa dogaja , sej ti tud nebi šla spat . pravi cukrček Ja na tipkovnice je čisto nor
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:08:48
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz sem čisto padla v branje o hrčkih, ker imamo očitno mladičke. Prej se ni videlo seskov, zdaj pa se vidijo. Me prav zanima kako dolgo rabijo, da dobijo dlako in spregledajo in da zlezejo iz gnezda. Pa seveda koliko jih je.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:08:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi se pa žogamo, pa juckamo, nič ne izgleda, da je kdo zaspan, razen mame seveda. Mi počnemo pa tole: le po komu se zgleduje Kaj misliš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:09:20
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiana tipkaj, tipkaj . Še malo pa bo 1000 uuuuu pa ti tud tipkaj, barbaw že šiba za tabo Nič bat. Tudi če jo zdaj ujamem bom brez RR cca 5 dni, ko gremo v Moravce. kdaj pa odrineš??? a ja še to dejte mi povedat kere so fajn toplice sploh če maš majhne force??? Meni Čatež
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:09:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiana tipkaj, tipkaj . Še malo pa bo 1000 uuuuu pa ti tud tipkaj, barbaw že šiba za tabo Nič bat. Tudi če jo zdaj ujamem bom brez RR cca 5 dni, ko gremo v Moravce. Kdaj pridete v naše kraje? Od 1. do 7 imamo rezervirano, ampak verjetno pridemo 2, ker imamo en opravek, ki se ga ne da preložit. A februarja? Upam, da bo čas za kakšno kavico Februarja ja. Tokrat se pa definitvno nekje zmenimo. Mi ne uideš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:10:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi se pa žogamo, pa juckamo, nič ne izgleda, da je kdo zaspan, razen mame seveda. Mi počnemo pa tole: Gal, mamici pomaga doseč 200 strani. Poznam to, pr nas je enako, sam de je tipkovnca pa je Vid srečen. Upam, da se ne bo Vid vrgu po atu k je nor na računalnik.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:10:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi se pa žogamo, pa juckamo, nič ne izgleda, da je kdo zaspan, razen mame seveda. Mi počnemo pa tole: le po komu se zgleduje Kaj misliš? atiju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:10:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiana tipkaj, tipkaj . Še malo pa bo 1000 uuuuu pa ti tud tipkaj, barbaw že šiba za tabo Nič bat. Tudi če jo zdaj ujamem bom brez RR cca 5 dni, ko gremo v Moravce. kdaj pa odrineš??? a ja še to dejte mi povedat kere so fajn toplice sploh če maš majhne force??? Meni Čatež Tam še sploh nisem bila. Pa mami nima "vez" tam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:10:35
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi počnemo pa tole: lump
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:11:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll - POLJUB
"Kaj bi rekla, če bi te zdajle poljubil?" "Kako pa naj govorim med poljubljanjem?" - USTVARJENA DRUG ZA DRUGEGA
Starec se zaljubi v mlado lepotico. Prosil jo je za roko in dejal: "Ali se vam ne zdi, da sva midva ustvarjena drug za drugega?" "Morda. Vendar ste bili na žalost ustvarjeni precej pred menoj." - CENJENA
"Mene mož neizmerno ceni!" je rekla Breda prijateljici. "Tudi moj je cenil mene. Samo enkrat mu je padlo na pamet, da mi reče, da sem neumna." "In kaj je bilo potem?" "Postala sem vdova!" - Zakaj blondinke spominjajo na gorčico?
"Ker tja vsak pomoči klobaso."
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:11:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi joj grem mal likat ker se je nabral kar velik kup , vmest pa še kaj vskočim , razen če me ne zanese v posteljo Jaz imam tudi kar nekaj za zlikat
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?