|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
20.1.2009 19:08:31   
tejkaz
Ryssa, kaj ti je pa rekla glede soljenja? Ker meni je danes P rekel, da moram zelenjavo solit. Sicer malo ampak vseeno. Da mora tudi jod dobit.

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 20.1.2009 19:11:15 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
20.1.2009 19:09:10   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Zoja Miša a si v Trzinu stalno prijavljena? Za vrtec mislim..
Moj tudi med šihtom kosila, samo itak moram kuhat za naju z Žigcem, počas bomo pa že trije jedli..user posted image user posted image user posted image

Ja stalno sva tu prijavljeni. Ravno zaradi vrtca sem to naredila, pa vse dokumente menjala...Jah.

Pridne ste ostale glede kuhanja, meni se to ne dauser posted image . Mi je izguba časa. Ampak sedaj, ko bo otrok začel jesti...user posted image  bo pa drugače. Jao, vse za mladino, ne?user posted image
In ja, kar kam it je treba. Jaz imam jutri pedikuro!user posted image  Res je to samo mala razvadica, za slabi 2 uri, ampak paše.

Madona a je tako vreme, al sem samo jaz, kot bi me cug povozil?user posted image

Kje se sedaj dobimo???

VREME v četrtek

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
20.1.2009 19:14:19   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Kje je Tatly??

Sem se že jez spraševala. Je res med junij ali julijka ušla?user posted image

Soliti, meni je rakla da najprej ne, da se navadi okusa, potem pa, malo.
Ryssa sam bučke moram skuhati, kako pa?user posted image  Pa korenček tudi. O.k. sok sem ji dala iz svežega in nič ni narobe. Jabolka pa ne bom, bom najprej sveže poskusila, če pa ne bo o.k. bom pa kuhala.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
20.1.2009 19:15:31   
Ryssa

Ryssa, kaj ti je pa rekla glede soljenja? Ker meni je danes P rekel, da moram zelenjavo solit. Sicer malo ampak vseeno. D mora tudi jod dobit.

Nič user posted image
Povedla mi je še samo, da mu po 6. mesecu lahko dajem kravje mleko, ampak ne alpsko, temveč tisto ki se kuha user posted image

Jaz ne bom solila. Natrija, joda itd... je dost v zelenjavi in sadju. Potem kasneje že, čez nekaj mesecev če bo potreba, zaenkrat pa ne.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
20.1.2009 19:19:53   
Ryssa
ZM jaz imam sokovnik pa kr noter zmečem karkoli, pa dobim ven sok, ostane pa tak ko kašica. Potem pa lahko sok primešam k tistemu ostanku, pa imam kašico user posted image Tist sokec ki pa ostane, pa jaz spijem. Čeprav lažje rečeno kot storjeno, če je pameten že ne bo jedel surove bučke user posted image Bučka bo verjetno kuhana.
Korenček, jabolka, hruške ipd. pa ne. Razen če bojo problemi.

O tatly sem pa jaz tudi prej razmišljala, se že lep čas ni javila user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
20.1.2009 19:23:28   
betty
eno vprasanje / morda malo bustasto:

npr. kasica korencek in jabolko: a je to treba kaj segreti ali se poje mrzlo/hladno oz. sobne temperautre???

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
20.1.2009 19:24:27   
matejchi
Jaz sem bila pa prejle tečna ko user posted image ... pa dež na glavo, prav bolelo me je... auč
zdaj grem pa Marušo kopat.

mladina je na drugem forumu tejkaz in zoja..

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
20.1.2009 19:37:37   
buhtlčk

Buhtlčk, lucky you. Jaz naredim vse, ampak res čisto vse sama. Še gate mu pobiram po sobi.

Ah jst tud kšne štumfe poberem, pa še kej - mu tud od riti pada dostkrat. Ipak je moški :) Sam dokler tko dela ni problema user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
20.1.2009 19:41:04   
buhtlčk
A že kej veste za Cebrco? Jst jo tud pogrešam..

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
20.1.2009 19:49:57   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: betty

eno vprasanje / morda malo bustasto:

npr. kasica korencek in jabolko: a je to treba kaj segreti ali se poje mrzlo/hladno oz. sobne temperautre???

Jaz bom dajala sobne temperature. Čaj mu tudi ne pogrevam.

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
20.1.2009 20:07:14   
gajka
Ryssa - jaz zelenjavo kuham, za sadje pa mi je patronažna rekla, da naj kar surovo dajem. A mleko pa že po 6. mesecu? user posted image Meni je bilo povsod rečeno, da mlečni izdelki (skute, jogurti) po 8. mesecu, mleko (ne alpsko) pa pri 1 letu. user posted image

tejkaz - meni je tudi patronažna rekla, da zaenkrat naj nič ne solim, da ne obremenjujem Rokovega organizma še s soljo. user posted image Izgleda, da si bom mogla listek z vprašanji za pediatrinjo napisat. user posted image

buhtlčk - ti imaš pa res pridnega user posted image . Moj sicer ob sobotah posesa, pa kdaj mu tudi cunja za po tleh v roke pade, pa kdaj posodo pomije (na roke ali pa v pomivalcu), pere ne, pegla ne, kuha ne (razen, če med kuho šteje kava, pečena jajca, hrenovke...), vsaj umazane cunje pa zna v koš dat.

cebrco bi bilo pa res dobro spet malo slišat oz. brat.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
20.1.2009 20:18:59   
andrejaboris
HOj!

MI smo še vedno ful bolni. Nama s user posted image vročina ne pade in sma čist hin. Lan je že malo bolši, Enej pa se še tut kar dobro drži. Upam, da čimprej ozdravimo, če ne bom hin. SEm na hiconcilu in upam, da bo čimprej začel prijemat.

NIč babike, komaj sedim. Lepo mi bodite. Se še kaj javim.

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
20.1.2009 20:38:37   
Zoja Miša
Men je tudi rekla, da mleko po 1 letu, tisto, ki se kuha (nehomogonizirano, se mi zdi da je), alpsko šele po 3 letu.user posted image  Sol samo malo, po 7 m.
Ryssa, super če imaš sokovnik! Jaz imam samo mixer, pa bo začel peti, ko bodo kašice mešane, do takrat bo pa kar palični, se ga najlažje spucauser posted image .
Po mojem sobna temparatura. Razen mogoče če kuhaš pa je še mau mlačno je tudi verjetno o.k.

Mene pa zanima, če kupiš Frutek, kako pa to, ker je v hladilniku, ga pogreješ?! user posted image

Nič, jutri bova poskusili bučke. 
A mislite da je preveč za en dan, če bi en obrok prej poskusili še malo sokca od jabolka?user posted image  Samo vprašam, ne me napast.

Evo, Cebrci pišem sms. Pa vam javim kako je.

Nočka.  In lepe sanje.user posted image Po Hausu bo resuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
20.1.2009 20:51:15   
matejchi
V trgovini Frutek ponavadi ni v hladilniku, edino odprtega imaš potem menda v hladilniku... ne vem mi ga nismo konzumiral... user posted image

Zoja Miša če ji paše jest ji kar daj - ne komplicirat!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
20.1.2009 21:05:51   
kaja02
user posted image

žanneža - LANA
matejchi - MARUŠA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image  

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
20.1.2009 21:08:26   
matejchi
Kaja kako je vaš 7-letnik praznoval? Nas to čaka v kratkem... 

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
20.1.2009 21:12:46   
nell
Pozdravček babike!

Končno uspela okupirat bratov računalnik, da mal poročam..no pa sej ni kaj, razen tega, da sem spoznala kaj to pomeni, ponoči ne spat - ga je Tibor včeri sračkal celo noč - mislim, da sprememba okola, verjet to tud na njega kej vpliva. sva mu zmami postavle tisto prenostno posteljo, ker se zdej frajer že tok prestavlja v postelji, da ni več varno, da bi zraven mene spal. In je mulo sredi noči ugotovil, da me lahk od tam vidi, pa glavo pokonci in žurka, js pa čist sheblana - upam, da bo danes kej boljše.

Aha tud čaj ponoči več ne zaleže, je treba mleko delat. Prej je dva meseca veljal čaj, zdej pa spije ga že, sam je čez 1 uro spet pokonci in njamiii mleko - pa bo že.

Aha sva pa šla danes na obisk, smo se kr neki časa zamotli, ker sva mogla še prej vse trgovine oblavfat, ko da jih pri nas doma ni...no in mu ponudim frutek - korenček&jabolko - ja pa jade. Pljuval, se zrdoval, pojedel cca tri žlice in konc, je tiste dlesni tok skp stiskal, da nisi nič več notr dobu. Ja no, sej to je poklon mamini kuhinji - torej nič bližnjic. Še dobr, da sem mela mleko sabo.

Je bil pa čist šokiran, ko je po dolgem času babiko vidu, mu ni blo nič jasno, jo je sam debelo gledal in se me držal, ko pajek. No čez kakšno urco sta bla pa že prijatelja.

Novost! Naš mulo se plazi, no ja ne čisto zares, ker še ne uporablja kolen. Kolena uporablja samo pri vrtenju okoli svoje osi, pa še to samo levo koleno. Drugače pa se potiska z rokami nazaj - tko da rikverca po stanovanju, danes začel tudi naprej - dva napej in enga nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image . sem se tolk smejala, pa tok gode zraven.

Nič grem pod tuš in v mižule, če bi slučajno bil spet kak nočni auffff.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
20.1.2009 21:41:14   
buhtlčk
andrejaboris pozdravte se!

jst tud hausa do konca, pol pa tuš pa ajat. Upam, da bo spet vsaj do pol2 prvo rundo zdržal :)

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
20.1.2009 21:41:38   
Zoja Miša
Cebrca je o.k. Za rr nima časa, obtičala nekje ne 60 strani. Ivan imel reakcijo po cepivu, 3 dni vročine 38. A sedaj so o.k. V četrtek se bo max potrudila, da prideta!user posted image user posted image user posted image  

Kje se že dobimo?

Matejchi hvala, maš prav moram začet manj komplicirat, ker drugače me bo kapuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
20.1.2009 21:50:59   
Ryssa
Heh, zanimivo kakšne informacije daje naše zdravstvo user posted image Vsak pove drugače.
Eh, js bom kr po svoje, bo verjetn še najboljš. V bistvu se bom ravnala po malemu.

ZM pravijo da se uvaja po par dni eno živilo, zato, da če ima slučajno kako reakcijo, da veš od česa je in tisto potem ukineš. Od mal sokeca pa tak sploh ne vem če ma lahk kako reakcijo user posted image
Eh, bolj ko se komplicira slabše je, se mi zdi.

nell user posted image super da je Tibor tak vrtavček, da se že plazi.
Naš je pa bolj lene sorte, se mu še na trebuh ne ljubi obrnit, pa bi se kamot lahko, je dost močen. Na trebuhu se pa vrti, pa včasih se neki pomika naprej, na tak način ko gosenica user posted image

andrejaboris čimprej se pozdravite user posted image

Zdej pa grem.... spat.

Mirno noč!

Neposredna povezava do sporočila: 2995
20.1.2009 21:54:25   
sandra123
Čer...Za mano katastrofalen danuser posted image ...sta se moji T&T odločili, da bosta eno rundo spanja ven spustili...tako je že 3 dni, jaz ne morem pa popolnoma nič narediti po stanovanju, pa bi morala kar precej stvari porihtat user posted image ...Zdaj mi spita samo od 10-ih do 11.30 (če imam srečo, da tako dolgo spita), potem sta ponavadi spali od 13 oz.13.30 - 14.30 (sta zdaj to spanje opustiliuser posted image ), pa potem sta spali nekje od 16.30-17.30....No, to zadnje spanje še velja, ampak sta tako zreli, sitni, ne vesta, kaj bi sami s sabo....danes sta popoldan zaspali ob 16.30-17-ih, pa tečkanje, jokcanje vse do 19-ih....sta lepo zaspali, pa budnica ene že ob 19.45, druge ob 20-ih....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sta se obe odločili, da bi še malo jedliuser posted image , pa jokata v posteljici, pridem v sobo pa se mi smejita iz postelje, pa .........user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, jaz sem čisto sesuta danes....ponoči sta se obe 4x hraniliuser posted image ...

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 2996
20.1.2009 22:00:46   
tinka14
ja ja hause je zakon,

sandra user posted image , vem, da kej dost ne pomaga...

noč.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
20.1.2009 22:22:55   
kaja02
Buhtlčk- blagor tebi, maš dobro naučengauser posted image , moj se ni pustu zdresirat al pa sem bla premal vstrajna. Vsa dela pri hiši so rezervirana zame,( ok kuhanje ne, kadar je doma, pa saj je kuhar) še žarnice si morem menjat sama, še dobro, da sem me je ate kaj naučuuser posted image  se lah k pohvalim, da znam peči palačinke v dveh posodah hkrati in z Lejo na rokah, sem že zverziranauser posted image

gajka- kak smo luštkan; pa kaj se bunš, tvoj vsaj v koš nese cote, moj ne vem če sploh ve kje ga imamo

andrejaboris- pozdravite se!!!!!-!!

matejchi- praznovala je v oslarijah (tuš) imela je povabljenih 8 sošolk in 2 sošolca, tam so se igrali, jedli, imeli so torto... skratka blo je fajn ( baje- otroci so bli navdušeni) jaz pa tud nisem imela doma nič za pospravljat , prav sproščujoče, bomo odslej kar tako prakticiral

nell- user posted image  za skoraj plazenje, sedaj ga boš pa lovila vsepovsoduser posted image

sandra-user posted image  ma jaz te prav občudujem odkod ti energija, pa žalostno za očeta da ne bo mogel pazit na mali

zdaj še pa mi: kje naj začnem--- vsi imamo drisko, Kaja je začela v nedeljo zvečer driskat, tako da je sedaj že dva dni doma in mislim, da bo kar do konca tedna, še vedno driska, ma na WC je najmanj 20x na dan, jaz sem tud včeraj, danes sem HB ok, sem klicla kaj naj nardim glede dojenja, pa so rekl da naj dojim dalje, če pa bo še Leja začela pa naj za kak dan prekinem, in danes je Leja čisto tekoče kakala, je še pri vratu ven pogledal, sam je na srečo sam 1x in to zjutraj, tako da upam da je to vse

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
20.1.2009 22:41:19   
karmar
Čer!
Najprej čestitke obmesečnicama Maruši in Lani!!user posted image

Naša noč je bla uredu, zbudili smo se samo 2x za hranjenje. user posted image
Jutri imamo pa pregled in dobimo 2. piko. Še dobro da ima moj fraj, ker jaz je ne morem držat ko jo cepijo, bi še skupaj zlezla.user posted image . Še dobro da je za rotavirus skozi usta...
No, kar se dragih tiče- moj mi tudi pomaga in kdaj kaj skuha, pa tudi še kar za sabo pospravi.user posted image
Lepo spančkajte.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
20.1.2009 22:50:48   
dojenč
JAZ SE TUD MALO NA HITRO JAVIM,  sem ostala na 90 strani, niam pa casa prebirat vase prigode
sem na praksi v vrtcu,potem pa šola ko pridem domov pa še dragemu pomagam,....no in zdaj sva še v delavnici, žana spi

nočko

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?