Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Joj, punce, danes ni bilo kaj časa, da bi več kot dva posta napisala... pa še ta o packariji soor nina7, si že kaj novega ugotovila o Gajinem "sooru"? moram pa poročat, da je Brina danes spet preskočila zelenjavni obrok, ker ni želela papat, jaz ji pa tudi nisem želela drugega dati in tako med 11.00 in 17.00 ni popolnoma nič jedla in mislim, da ta taktika ne bo uspešna - toliko jo poznam, da vem, da bo lahko vsak dan tako počakala na mlečno kašico ob 17.00 - da bi ji pa še to odrekla, pa mi ne bo uspelo, ker se mi je že danes preveč smilila ampak res ne vem v čem je vic, ker je tako zelenjavo že jedla, danes pa ni hotela sploh ust odpret -kot da je bila že vnaprej odločena, da tega pa ne bo jedla po moje je edina varianta, da ji nekaj čisto drugega ponudim, kar bo želela jesti in upam, da bo nekoč kmalu tudi zelenjavo spet papala ampak ne vem točno, kaj naj ji dam - nekaj z jajčkom recimo ampak ona drugega razen zmiksanih kašic ravno ne zna papati -sploh en evem, kaj naj ji dam (pa da ne bo spet sadje in skuta/jogurt) Pri nas pride včasih tudi tak dan, da določene stvari, ki jo je rad jedel noče vzeti. Upam, da bo pri Brini to obdobje čim krajše in bo papala kot se šika.Moj en čas tudi ni maral zelenjave in sem nekaj časa vztrajala potem pa sem opustila vztrajanje in sva pač več sadja, skutic.. pojedla. se pogovarjate o dopustu? mi še nimamo pojma, kaj bomo šli, niti kdaj moj itak cele dneve dela in sploh ne pridemo do debate o dopustu imava pa še v okviru dopusta nekje, kjer še nisva bila (v Evropi seveda), še poroko za opravit tako da bo izbira dopusta še toliko bolj zapletena Opa, to bo pa luštno čeprav tudi midva nisva glih najbolj pri kešu trenutno - imava tak kredit, da vsak, ki sliši cifro, samo zazija