|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
20.1.2009 13:21:10   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

ja, če boš TI uveljavljala olajšavo, greš letos na CSD, ker ti oni izplačujejo porodniško, če pa bo mož, pa uredi v službi.

Upam, da sem prav razumela. Če želim mesečno prejemati, uveljavljam olajšavo na CSD, dokler mi teče porodniška. Ko se ta zaključi pa moram pri delodajalcu uveljavljati. Če pa želim enkratni znesek, bom pa olajšavo uveljavljla naslednje leto pri dohodnini. Je res?

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 13:23:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pšemek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2527
20.1.2009 13:28:07   
Pšemek

Pšemek, da!

user posted image user posted image user posted image

Sam so pa zakomplicirali... Kot ponavadi user posted image

(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 2528
20.1.2009 13:54:15   
PikicaStonoga
Joj danes sem pa prvi¨č opazila, da je prav pritiskala,ko je kakala, madonca kakšno jamranje, ponavadi se umiri in tiho opravi, razen ko je v postlejici in jo itak ne gledam ker non stop jamra ...zdje sem jo pa imela v lupinci in je kakala, ej smešnka mala user posted image user posted image user posted image je dala ven vse še za včeraj, ko ni!
Sem se odločila, da se postrižem nazaj na krajše, skor na kratko ...zdej morm sam še do frizerke pridet! user posted image user posted image user posted image  

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
20.1.2009 14:06:08   
Dream
Ojla!

Joj, kolk ste spet napisale, sem vas komaj prebrala. In potem nas skrbi, da bi tule tema zamrla? user posted image

Tole za olajšavo vzdrževanega člana se res sliši komplicirano, ampak takšne imamo zakone, treba je samo gledati, da česa ne spregledaš. Kot je napisala valla., se tudi sama strinjam, da je bolje sšproti dobivati nekaj  €več kot konec leta, saj prej res kreditiraš državo - in zakaj bi jo, če pa ona želi vse imeti takoj in nimamo nikjer možnosti odlogov? Sploh ne pri prispevkih...

Danes bom naročila stol za hranjenje, potem bo pa mali kar lepo šel vanj, saj mu je ležalnik že 14 dni premajhen in smo ga dali stran, sedaj pa je premahjna postala tudi ta lupinica, tako da druge izbire praktično niti nimam. Ne bi pa rada, da leži na tleh, na odejici, ko sem največ časa v kuhinji, on pa tako rad gleda kuhinjo, ki je rdeča user posted image  Škoda, ker še nimajo katalogov, da bi se lahko odločila za barvo, tako bom kar preko neta pogledala, kateri se mi zdi najbolj coolski...

Upam, da ste pikice vsi preživeli kot je treba - kot pravi oktobrčki user posted image

Meni je spet crknil adapter za prenosnika, tako da če se kak dan ne javim, sem verjetno s prazno baterijo na robu živčnega zloma!!!

No, grem zdej previt Matica, ker se je pravkar tako napenjal, da bi kakal, da se je celo zbudil.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
20.1.2009 14:16:36   
tanja29
Oj oj.
Samo na hitro vam javim, kako je bilo v razvojni. Manca se giblje točno tako kot se mora pri štirih mesecih. Nič ni več trda v ramenskem predelu - sva pridno telovadile doma. Tko da je vse ok in na pregledu je bila ful smešna. Ves čas se je nasmihala in ogledala vso ordinacijo. Kakšen firbček mali...user posted image Imamo samo kontrolo 1. aprila.
No, zdaj pa grem, ker se že nekaj pritožuje. Ja, lakota, kaj čmo.
Uživajte in lep dan želim vsem
papa

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
20.1.2009 14:25:57   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Sem se odločila, da se postrižem nazaj na krajše, skor na kratko ...zdej morm sam še do frizerke pridet! user posted image user posted image user posted image  

najboljše da prideš k moji frizerki v cerklje je 1A potem pa šek meni na kavo, ker mi je tolk dolgčas. nimam kaj počet.

Neposredna povezava do sporočila: 2532
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 14:42:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2533
20.1.2009 14:50:19   
laknerš
a mogoče katera ve kdaj lasje nehajo odpadat, ker bom jaz drugače eno jutro plešasta ker mi moj user posted image obljublja da me bo obril ker so lasje po celi hiši. se mi vsakič ko se grem tuširat zamaši odtok user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2534
20.1.2009 14:57:44   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

najboljše da prideš k moji frizerki v cerklje je 1A potem pa šek meni na kavo, ker mi je tolk dolgčas. nimam kaj počet.

a veš da se kr ne morme odločit, da bi kje bližje poiskala novo frizerko, že ziher kakih 7, 8 let hodim k eni na Štajersko ...zato sme napisala, da morm še do njen pridet ...mogoče ta vikend, že delam plan ;)

za kavo se bova pa zmenile  ane ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
20.1.2009 15:00:00   
PikicaStonoga

Sem se odločila, da se postrižem nazaj na krajše, skor na kratko ...

zakaj pa??

jest sem šla pa ven, z dobrimi nameni, da grem na sprehod, pa je spet začel dež user posted image  No, vsaj Tilen je zaspal, sem ga samo gor prinesla in spi dalje...

ej valla sita sem že dolgih las, ker nimam nobene frizure pol pa skoz čop nosim, itak že dolg razmišljam da bi se ostrigla, pa še moj user posted image  se mi skoz gor uleže pa boli, je navajen, da sem prej dooolgo imela krajše ;) pa zej ko mal čistim računalnik, sme našla ene fotke s krajšimi lasmi, pa sme si ful bl všeč, pa še nove pramene rabim ...sploh me ne boste prepoznale ;)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2536
20.1.2009 15:01:26   
PikicaStonoga
evo je zaspala, sem ji 5 min tresla koš, pa še ne spi trdno ...bo že, škoda je tkao vreme, ker v vozičku vedno zaspi, p apotem v košasri not prinesem pa spi naprej ;) kadar pa ne grem ven pa pol smaoa šanča pol pol ure v več rundah nikol 2 ure al pa še kakšno zraven ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2537
20.1.2009 15:04:31   
Lucka1
no, ravno iz sprehoda - jst se pa nisem pustila dežju - malega sem itak prekrila s prevleko za voziček, vzela zase pelerino in sva šla user posted image user posted image skor 2 uri, pravi balzam za dušo se it pretegnit, pa še user posted image je neki tečka danes in se je vsaj mal naspal...a je še katera tu, ki kar mora migat vsaj malo vsak dan? Jaz sem kar zoprna, če sem cel dan doma???user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2538
20.1.2009 15:14:20   
laknerš

zakaj pa??

jest sem šla pa ven, z dobrimi nameni, da grem na sprehod, pa je spet začel dež user posted image  No, vsaj Tilen je zaspal, sem ga samo gor prinesla in spi dalje...

ej valla sita sem že dolgih las, ker nimam nobene frizure pol pa skoz čop nosim, itak že dolg razmišljam da bi se ostrigla, pa še moj user posted image  se mi skoz gor uleže pa boli, je navajen, da sem prej dooolgo imela krajše ;) pa zej ko mal čistim računalnik, sme našla ene fotke s krajšimi lasmi, pa sme si ful bl všeč, pa še nove pramene rabim ...sploh me ne boste prepoznale ;)

najbolje da daš sliko na FB kakšna si s kratkimi pa bomo ocenile če si za striženje ali ne user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2539
20.1.2009 15:22:23   
lena35
Evo me je pediatrinja zelo potolažila,je rekla da dokler pridobiva na teži se ni za bat in da mu pač ne diši več moje mleko in da se naj potrudim še  en mesec pol pa začnem z GH.Težki smo 6300g ob rojstvu3880g
veliki pa 60cm ob rojstvu pa55cm smo v mejah normale glih nekje v sredini.Vsaj nekaj saj tudi tavečja je bila vedno nekje v sredini.naslednje cepljenje imamo 3 .3 .09

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
20.1.2009 15:46:13   
Pšemek
a veš da se kr ne morme odločit, da bi kje bližje poiskala novo frizerko, že ziher kakih 7, 8 let hodim k eni na Štajersko ...zato sme napisala, da morm še do njen pridet ...mogoče ta vikend, že delam plan ;)

Imam zelo podoben problem. Moja frizerka se je pa na obalo preselila, sam občasno pride v Lj., sam se nikol ne najdeva skupi. Sem pa že fejst potrebna striženja, pa farbanja tudi. Že pol leta nisem bila user posted image . Tri mesece pred porodom so mi lasje čudežno nehali rasti, po porodu pa če nisem uspela do nje pridet.

(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 2541
20.1.2009 16:06:15   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

zakaj pa??

najbolje da daš sliko na FB kakšna si s kratkimi pa bomo ocenile če si za striženje ali ne user posted image user posted image user posted image

sej bom ob priliki dala gor še stare slike pa boste vidle ... ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
20.1.2009 16:10:14   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

.a je še katera tu, ki kar mora migat vsaj malo vsak dan? Jaz sem kar zoprna, če sem cel dan doma???user posted image user posted image

ja midve greva VSAK dan ven, tud če pada sneg al pa dežuje, sej za to pa mava kengurujčka in men je super it VSAK dan, tud pri minus deset ...no 1x na mesec me pa prime, ko se zabubim v stanovanje in se mi nč ne da hehe in nabiram energijo za naslendji mesec ...danes je tak dan user posted image user posted image user posted image  ga bom preživela kr v pižamiuser posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
20.1.2009 16:14:41   
janja 27
ojla
na hiter mam minutko časa.....me ni blo dva dni pa ste pridne čvekeuser posted image user posted image user posted image kr tko naprej....moram še seznamčke dodat...včeri mi ni zneslo moj je mel RD zjutraj smo rekli da bomo vstali ob 7 h peljali manco v vrtec in šli še v trgovino pa je budilka ob 7 h zvonila sam kaj k se niti meni niti mojmu ni dalo vstat pa smo spali naprej in seveda je bla ura 9  preden smo se spakiralli iz postelje in pojedli zajtrk šli v tgovine vsi 4 skup, manca se je najbolj dopadel tisti minaturni voziček je šlo po šparu sto na uro mimo vseh polic in seveda sto stvari noter kar je prijela na prvih dveh policah in je bilo zanjo zanimivouser posted image user posted image potem si je moj zaželel čevape smo jih iskali po celi postojniuser posted image ma smo jih našli sem skuhala kosilo vmes dobila že obiske, potem se napravljala za zvečer...spet je bila itak gužva HB smo končali do oktobrauser posted image user posted image user posted image no pobrali so se domov ob 10 h sem mogla dat obe spat vse pospravit in še pomit potleh se je od svakinje tamali polulal čez cel hodnik in wc revček je klical mamico pa je preveč čvekalauser posted image user posted image ma pa dve leti in pol..no in vse skupaj sem končala ob polnoči sem vas prišla prebrat ma se mi ni dalo pripopat seznamčak za današnje tri mesece tko da ga bom sedajuser posted image

danes pa je manca šla v vrtec z atijem k je šel na šiht tko da sem spala do pol desetih k me je moj klical in seveda zbudiluser posted image je reku da se mu zdi da je že dolgo na šihtu, itak k je šel ob 6 h....no potem pa sem šla k ososedi na en čvek in je bla ura tkoj 12 ...pa z metko smo šle v postojno pa po manco v vrtec...sedaj mi spančka...

user posted image user posted image user posted image za vse pikice danesuser posted image user posted image user posted image

pikicastonoga meni si pa lušna s tisto frizurco k jo maš sedaj ( na slikcah na FB)..sicer pa je superca tud kratka frizurca č enimaš polno dela jaz naprimer si moram potem vsak dan glavo zmočit..tko da sedaj to odpade...

lakrneš meni tud lasje padajo k nori..upam da ne bom plešasta ratala.... ma bo minilo..se ne spomnim kolk časa so mi odpadali pri manciuser posted image user posted image

sej morem še polno pokomentirat pa evo manca skače po dnevni   pleše in seveda se je metka zbudilauser posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
20.1.2009 16:20:22   
janja 27

JUTRI  PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image     TRETJI MESEC    user posted image user posted image user posted image user posted image

NEJKA  od mamice PŠEMEK

NIK od mamice MBD0411

BLAŽ od mamice LENA35

JAŠA od mamice BILLA

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
20.1.2009 16:21:02   
janja 27
UPS pozabila poporavit   DANES

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
20.1.2009 16:21:40   
janja 27

DANES  PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image     TRETJI MESEC    user posted image user posted image user posted image user posted image

NEJKA  od mamice PŠEMEK

NIK od mamice MBD0411

BLAŽ od mamice LENA35

JAŠA od mamice BILLA

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
20.1.2009 16:25:54   
janja 27

JUTRI  PRAZNUJE SVOJ

ARLAN
od mamice 
MAJA_SUNNY

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
20.1.2009 16:28:36   
janja 27

user posted image P R E G L E D I user posted image

J A N U A R 2009

Acjom1 : 21.01.09
tejčika29 : 21.01.09
maja_sunny : 22.01.09
Pšemek : 22.01.09
suzy124 : 22.01.09
lovely : 23.01.09
corti : 23.01.09
Mandek : 27.01.09
Da*rja  : 28.01.09
Urska// : 29.01.09
Alis : 29.01.09

F E B R U A R 2009

mbd0411 : 02.02.09
evelin : 02.02.09
Pikicastonoga : 04.02.09
Sončnica24 : 04.02.09
tanja29 : 10.02 09
Dream : 16.02.09
jana_k : 16.02.09
Rendi : 23.02.09
talcy : 23.02.09

M A R E C  2009

janja27 : 03.03.09
lena35 : 03.03.09

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
20.1.2009 16:29:49   
janja 27

user posted image

user posted image user posted image user posted image   S E P T E M B E R user posted image user posted image user posted image

19.09.08

mamici JOLIE (29 let, NM) TEA, 1650 g in 44 cm

22.09.08

mamici TANJI29 (29 let) MANCA, 2730 g in 48 cm
mamici BLANKA1 (23 let, MB) FIONA, 3500 g in 50 cm
mamici FREJA  ANJA 2880 g in 48 cm

26.09.08

mamici JOLLY123 (27let, KR) TAJ  2750 g in 48 cm
mamici SONČEK75 (33 let,LJ) UROŠ  3600 g in 52 cm

27.09.08

mamici B.M. (MB) MATIC 3220 g in 48 cm  

user posted image user posted image user posted image   O K TO B E R user posted image user posted image user posted image

01.10.08

mamici LAKRNEŠ (22 let, LJ) HANA, 3720 g in 54 cm
mamici  VIANNE (30 let, Pivka) TIBOR  2980 g in 48 cm

02.10.2008

mamici JANJA27 (30 let, PO) METKA, 4010 g IN 53 cm
mamici VALLA (LJ) TILEN  4200 g IN 55 cm

03.10.08

mamici JANA_K (23 let, Vipava) JAKOB  3440 g in 55 cm

04.10.08

mamici LEVINJAA (30 let, LJ) MAJA 3710g in 51 cm
mamici AJETAM (22 let) TJUŠ 2850 g in 51 cm
mamici ZVEZDA17 (25 let, Idrija) TIAN  3740 g in 55 cm

06.10.08

mamici TIMNALA (27 let, Mozirje) NACE 3490 g in 51 cm
mamici *TALCY* (24 let) TIJAN 3.720 g in 52 cm

07.10.08

mamaici RENDI (29let, KP) ENEJA 3750g in 52 cm
mamici DREAM ( Trbovlje, 32 let) MATIC 3240g in 51 cm
mamici ACJOM (23let, LJ)  KLEMEN 3920g in 54 cm

09.10.08

mamici COCCINELLA (29let, Domžale) GAJA MAZVITA  4300g in 53 cm
mamici BODOČA MAMI (Ptuj) LARISA 3200g in 49 cm
mamici AFNICA MALA (LJ) NELI  3080 g in 50 cm
mamici TINAV  LARISA ? g in ? cm
mamici KLAVIDJA27 (MB) MIHA 3500g in 51cm
mamici SEAN (Sarajevo) ARMIN 3170 g in 51 cm

10.10.08

mamici BARBY800 (KR) JULIJA  2960g in 49 cm
mamici MASERATI ( LJ ) IZTOK 3730 g in 52 cm

11.10.08

mamici BARBARA33 (LJ 32let) ZALA   2580 g in 47 cm
mamici TAMARA85   LANA  ? g in ? cm

13.10.08

mamici LIZA01  LUNA ? g in ? cm
mamici DAJADADA  TIM 3780 g in 53 cm
mamici SARCY21 ( LJ ) MARK  3630g in 50 cm
mamici SUZY124  MAJ 3110g in 50 cm

14.10.08

mamici LUČKA1 (LJ) VAL 3040 g in 51 cm

15.10.08

mamici TEJČIKA29 (CE) ALINA 2650g in 48 cm
mamici IRAIRA ALYA 3700g in 53 cm

16.10.08

mamici MANDEK (CE 25 let) ZALA 3080g in 47 cm
mamici SMEJA2  MIA 3820gin 52 cm

17.10.08

mamici URŠKA// (MB 29 let) NEJC 3440g in 50 cm

18.10.08

mamici ŠKORPIJON (CE 27 let) LUKA 3820g in 53 cm

19.10.08

mamici MARISA.  NEA 3200 gi n 48 cm
mamici MARISHA MARK 3415 g in 51 cm

20.10.08

mamici PŠEMEK (LJ, 25 let) NEJKA 3050 g in 53 cm
mamici MBD0411 (CE 35 let) NIK 3420g in 51cm
mamici LENA35 (36 let) BLAŽ 3880g in 55 cm
mamici BILLA (31 let, obala) JAŠA 4150 g in 56 cm

21.10.08

mamici MAJA_SUNNY   ARLAN 3230 g  in 49 cm

22.10.08

mamici CORTI  HANNA 3480g in 52 cm
mamici JERIKOU(LJ) JONAS 3980g in 53 cm

23.10.08

mamici TEDY(LJ) TANA 3010g in 51 cm
mamici NATALI07 (KR, 33 let) KATARINA  3910g in 52 cm
mamici STRUNFIKA   JAN   3280g in 53 cm
mamici M_MOJCA ( Trbovlje, 24 let) NIK  3540g in 51 cm
mamici ANNNY (Jesenice) TOM MATIJA 3910g in 56 cm

24.10.08

mamici ZALATM (Trbovlje) NIKA 3750g in 56 cm
mamici LOVELY (LJ) INYA NADA   3750 g in 52 cm

25.10.08

mamici PIKICASTONOGA (LJ) TIJANA 2940g in 50 cm
mamici STUNFEK ( INDIJA, 35let) AKASH 4235g in 55 cm
mamici BLUSTER ?????

27.10.08

mamici EVELIN  MAŠA 3430 g in 50cm
mamici DA*RJA AMADEJ  3410g in 52 cm
mamici TALY82 MARCEL 2930g in 50cm

28.10.08

mamici KAŠTRUN  AJDA 3900 g in 54 cm
mamici ALIS  HANA 2500 g in 47 cm 

30.10.08

mamici SANELAA  LUKA ????g in ??cm

user posted image user posted image user posted image  N O V E M B E R user posted image user posted image user posted image

01.11.08

mamici SONČNICA24  NIK 3700 g in 50 cm

user posted image user posted image user posted image     R   A   Z   M   E   R   J   E  user posted image user posted image user posted image  

user posted image    - 32     user posted image - 35

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?