Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 11:42:50
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ej, punce!!!!!!!!! Sedaj sem dala tetra plenice iz sušilca, pa so tak zmučkane, da joj! Sedaj pa moram peglati to, al kaj??? ni druge kokica
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 11:43:41
|
|
|
|
Tulipan12
|
Pozdravljene! Dolgo me že ni bilo na RR, sem bila malo odsotna... mislim, da vas ne bom brala za nazaj, ker #$%????? kje naj začnem??? OK, dve strani... Pri meni ni še nič novega, komaj čakam ju3, ko imam pregled!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 11:45:00
|
|
|
|
Nina00
|
Čestitke vsem, ki ste včeraj imele preglede! Sami veliki korenjaki in korenjakinje. IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Dali* spps - sm brala, da si danes imela izpit...kako je šlo? smo zrihtali
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 11:46:52
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ej, punce!!!!!!!!! Sedaj sem dala tetra plenice iz sušilca, pa so tak zmučkane, da joj! Sedaj pa moram peglati to, al kaj??? ni druge kokica Pa saj dokler popek ne zaraste je tko fajn vse peglat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 11:47:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ej, punce!!!!!!!!! Sedaj sem dala tetra plenice iz sušilca, pa so tak zmučkane, da joj! Sedaj pa moram peglati to, al kaj??? jaz jih bom tud potem v sušilcu posušila,pa speglala-prvič jih bom
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 11:47:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania SPPS, čestitke za izpit.....smo držale pestke.... IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Spps za izpit IZVIRNO SPOROČILO: felix7 spps, sej sem vedla, da si piflarka tudi tebi čestitke, seveda. hvala IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, čestitke za izpit! Koliko še do konca? preveč
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 11:47:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps alora! kako ste? spala sem spet za en drek ,zdajle pa z možekom sestavljava previjalno,da bom lahk tud jaz začela prat cotike se tipkamo kasneje poslikaj! bom tekom tedna zdaj sem si cote gor navlekla,da sem jih začela prat
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 11:48:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Dobro jutro vsem skupaj.. kaj pa je zdaj to..ponavadi ,ko sem se zbudila je blo ze vec strani napisanih in sem mela kej za brat zdej pa ... jst sm zadnje case mahnjena na sladko, pa ce si se tak recem da ne , me premami in se spomnim na obljubo sele ko ze jem.. dans je mal oblacno zunaj, upam da se popravi lejca sej ne smemo bit sam ene in iste nonstop na sceni
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 11:48:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: janaja No babuške... moji podatki naslednji pregled je 13.02 teža od začetka +7,2 kg obseg bušija 115 cm Drugače pa smo vredu.... Zanimivo bi bilo če bi bil prostor seveda še dolžino materičnega vratu kam pisat ane? sam ideja ne bit hude super za pregled! za drugič mi pa prosim označi podatke. kar se pa mer za MV tiče,mislim,da večina niti ne ve oz. jim-nam G ne povejo,pa tud na seznamčku je že prostorska stiska
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 11:48:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi pozdravček z moje strani! Sem prišla iz pregleda in je vse ok. Mali tehta že 2100g. Naslednji pregled imam 10. 2. in ilam dodajte plus 2kg. me je kar kregala. drugače pa je že obrnjen navzdol, hemoglobina imam ravo prav in naj bi bilo vse ok. me je pa že danes vzela bris za streptokok. Lep pozdrav. tudi tebi čestitke za pregled
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 11:48:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: janaja No babuške... moji podatki naslednji pregled je 13.02 teža od začetka +7,2 kg obseg bušija 115 cm Drugače pa smo vredu.... Zanimivo bi bilo če bi bil prostor seveda še dolžino materičnega vratu kam pisat ane? sam ideja ne bit hude čestitam!!!! p.s. podatke za seznam moraš drugače obarvati, da jih spps ne spregleda... hvala kokica za pomoč
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 11:50:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Pozdravljene! Dolgo me že ni bilo na RR, sem bila malo odsotna... mislim, da vas ne bom brala za nazaj, ker #$%????? kje naj začnem??? OK, dve strani... Pri meni ni še nič novega, komaj čakam ju3, ko imam pregled!!! oooooo,kje nam hodiš?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 11:51:57
|
|
|
|
Tulipan12
|
Vsem čestitke za preglede, vidim, da so že pravi korenjaki Spps za izpit!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 11:54:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ej, punce!!!!!!!!! Sedaj sem dala tetra plenice iz sušilca, pa so tak zmučkane, da joj! Sedaj pa moram peglati to, al kaj??? ni druge kokica Pa saj dokler popek ne zaraste je tko fajn vse peglat. Joj, pa če je tak zmečkano....sem komaj pri tretji..pa 36 jih imam-....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 11:54:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dobro jutro! Meni zgleda toliko spanca manjka, da 10 - 11 ur na noč tako hitro mine. Saj sedaj sem pa že po zajtrku in pijem topel čaj z medom. Kašljam še vedno, ko kak star kadilec in ravno sem presedlala na rolco toaletnega papirja, ker sem z vstrajnim pihanjem porabila že vse papirnate robčke - bo šel dragi danes po nakupih. Toliko, da se vam javim. Sedaj vas moram pa od včeraj popoldne za nazaj prebrat. Saj vem, da boste rekle, da ni blo nič pametnega, a nikoli ne veš, a? Pa če ne drugega, se vsaj fajn nasmejem poskusi si karamelno melko naredit,mogoč bo kaj boljš. no jaz sem si kr limonade delala
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 11:55:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Čestitke vsem, ki ste včeraj imele preglede! Sami veliki korenjaki in korenjakinje. IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Dali* spps - sm brala, da si danes imela izpit...kako je šlo? smo zrihtali hvala
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 11:55:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ej, punce!!!!!!!!! Sedaj sem dala tetra plenice iz sušilca, pa so tak zmučkane, da joj! Sedaj pa moram peglati to, al kaj??? ni druge kokica Pa saj dokler popek ne zaraste je tko fajn vse peglat. Joj, pa če je tak zmečkano....sem komaj pri tretji..pa 36 jih imam-.... jaz sem jih sam 20 nabavla
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 12:01:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ej, punce!!!!!!!!! Sedaj sem dala tetra plenice iz sušilca, pa so tak zmučkane, da joj! Sedaj pa moram peglati to, al kaj??? Seveda! Kaj si pa misla?? Čestitke vsem za preglede! spps, a sem ti čestitala za izpit? Če nisem - čestitke!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 12:04:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ej, punce!!!!!!!!! Sedaj sem dala tetra plenice iz sušilca, pa so tak zmučkane, da joj! Sedaj pa moram peglati to, al kaj??? ni druge kokica Pa saj dokler popek ne zaraste je tko fajn vse peglat. Joj, pa če je tak zmečkano....sem komaj pri tretji..pa 36 jih imam-.... jaz sem jih sam 20 nabavla jaz tudi, ostale pa sem dobila...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 12:06:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ej, punce!!!!!!!!! Sedaj sem dala tetra plenice iz sušilca, pa so tak zmučkane, da joj! Sedaj pa moram peglati to, al kaj??? ni druge kokica Pa saj dokler popek ne zaraste je tko fajn vse peglat. Joj, pa če je tak zmečkano....sem komaj pri tretji..pa 36 jih imam-.... jaz sem jih sam 20 nabavla jaz tudi, ostale pa sem dobila... saj jaz bom tud mogla po ne vem kolkem času likalnikv roke zagrabit-mi nič ne diši-sam plenice je še najboljš peglat
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 12:07:07
|
|
|
|
tasa_m
|
haaaaaaalllllllllllllooooooooooo kaj se dogaja?? sem kaj zamudila??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 12:08:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m haaaaaaalllllllllllllooooooooooo kaj se dogaja?? sem kaj zamudila?? O plenicah... koliko jih imaš pa ti? Jaz jih imam tud čist preveč, nekaj svojih pa še dobila sem jih. Jih bom nekaj dala še okoli.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 12:08:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m haaaaaaalllllllllllllooooooooooo kaj se dogaja?? sem kaj zamudila?? o dans si pa hiitraaaaaa kaj si zamudila,si pa prečitaj,a ne
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 12:10:23
|
|
|
|
Tulipan12
|
Ne vem, če ste že kaj govorile o tem, ker reeeeeeeees ne grem vsega nazaj brat - Tasa, ti si iz MB - a veš slučajno na kak način prideš do denarja, ki ti ga podari občina Mb?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 12:13:39
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dobro jutro! Meni zgleda toliko spanca manjka, da 10 - 11 ur na noč tako hitro mine. Saj sedaj sem pa že po zajtrku in pijem topel čaj z medom. Kašljam še vedno, ko kak star kadilec in ravno sem presedlala na rolco toaletnega papirja, ker sem z vstrajnim pihanjem porabila že vse papirnate robčke - bo šel dragi danes po nakupih. Toliko, da se vam javim. Sedaj vas moram pa od včeraj popoldne za nazaj prebrat. Saj vem, da boste rekle, da ni blo nič pametnega, a nikoli ne veš, a? Pa če ne drugega, se vsaj fajn nasmejem poskusi si karamelno melko naredit,mogoč bo kaj boljš. no jaz sem si kr limonade delala Hvala, ampak sladke stvari me nadražijo na kašelj, tako da bom kar pri čaju ostala No, dobra stran tega pa je, da mi sladko trenutno ne potegne, prej sem bila že kar odvisnik od cukra. Ampak vem, da bo hitro minilo in da bo čokolada v omari kmalu na tapeti
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?