Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:00:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Mah kakor koli... moj Medi je zame najlepsi Sploh danes ga imam zelo rada ko je pustil avto doma pa mastercard a veš da imam jaz še od petka njegovo kartico...hmmmmmmmmm počasi mi začenja domišlija delovati Pusti domisljijo za ponoc... zdej sibej in udejanji prakso punce hitro v shopinggg
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:02:14
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Spanje je blo zadovoljivo. Mamo že 6. zobek , si nism mislna, da bo tko hitro k včeri ni še nč kazalo da bo. za zobek VSE NAJBOLJŠE ANEJA IN ANŽE ZA 8 MESCEV. tudi od naju z Emilijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:04:19
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Noč je bila boljša od prejšnjih, samo če vse skupaj zajamem pa ne vem, če je bilo boljše. Ko sem šla ob 22h spat nisem zaspala, ker se je Maja 5x zbudila v pol ure. Potem se je drla kot žival, meni se je pa mešalo od jeze in utrujenosti. Pri atiju se je še bolj drla tako da ni bilo druge kot da sem jo vzela iz posteljice in je bila pokonci do cca 00.45. Ko je bila budna je klicala mama mama in se smejala. Zdaj še spi in upam, da bo še spala ko se vrnem iz vrtca. upam da bo obdobje hitro mimo in bo Maja spet spala Vaga kaže vsega skupaj -4,1kg. Sem kar ponosna nase. za - kg Berem kasneje. Uživajte!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:05:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** mj h,k khpšn c-ćy,<<<<<<<<<<<<<<<29' ppmonbv<dtrRqs--.+ OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO VOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJM,. >Bh PI OP'4'ČLK<----------------.......................JM UB Evo to so pa jutranji pozdravčki Mance za vse hroščke ngbbd oKIOUUZUH B,MJUNCJMNMBG FIKKJL. M Ti so pa najbrž od Gala? Aha , mu je uspelo prej poslati kot sem jaz uspela kometirati so hitrejši od mamic
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:05:50
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jz pa ne vem kaj se z Manco dogaja zadnja 2 dni. Sam če ima mal časa, da ne ve kaj bi počela se vsede in da palec v usta in cuza palec Kva je zdej to? hmmm ne vem naša ga ne cuza ampak prav grize, ne vem kako jo ne boli ker zna fejst vgriznt
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:06:20
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jutro vidim da čvek odpade, škoda. Žan , pozdravi se, ker Aneja je že vsa nestrpna da te vidi. Manca tudi Barbaw, za - kg. Z mano ni pa nič . Kaj pa tebe muči? Kako gre pa ostalim? Meni trenutno dobro, ker je Mančita ravno zaspala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:06:30
|
|
|
|
barbaw
|
Danes mi je bilo in je ful komentarjev, če jih bo katera brala, če ne pa kar preskočite. Bo potem en cajt mir pred mano.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:06:32
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo Omar je previt in preoblecen (vsak dopoldan ga nadeva tja do sred hrbta potem cez dan pa v mejah normale) sedaj sem mu dala cist tekoco mlecno rizevo kasico za spit in bo zaspal inshallah.. Jaz pa vmes pospravim stanovanje in skuham kosilo, ce bo slucajno gospod **** junior pri volje za jest ko se zbudi in pol sibam... Vsem vam zelim lep dan...in vam posiljam soncek uživaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:06:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana: enkrat bo že jedla, še vsak je, samo tisti čas je za nas mame zelooo dolllg., četudi govorimo max.o mesecih.Mene še Andraž pri 6 letih spravlja ob živce s hrano aja.. samo ne vem, ali naj malo počakam, pa bolj na izi - mogoče čez čas začne bolje papat al naj ji res težim vsak dan in jo posiljujem - tako mi gre težko to Jaz sem končno spoznala, da posiljevanje nikamor ne pelje, ker poje ravno toliko kot ona hoče in tud žličke ne več, pa če se na glavo postavim. Zato lepo zapakiram in ponudim kasneje. Če še ne poje vržem stran, razen , če je lahko še v hladilniku. Ko jo j.e........pa naj bo lačna. Sem kar ponosna nate.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:06:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana: enkrat bo že jedla, še vsak je, samo tisti čas je za nas mame zelooo dolllg., četudi govorimo max.o mesecih.Mene še Andraž pri 6 letih spravlja ob živce s hrano ups, a ne veš, da takih stvari ne smeš pisat?!?!? o kar pripravi se na vse čare materinstva ok, sam počas, ne mi zdaj vse tahude stvari povedat "ta hude" Pol bom pa res tih Odvajanje od plenic. Pri nas je šlo na izi, ne bom pa povedala kake štorije vse sem slišala in prebrala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:06:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dober večer jst sem se po 1,5 mesečnem premoru z aerobiko danes spet prepotila, ampak to na polno, ker me je ena frendica zvlekla na fuil intenzivno vadbo, sem eno urco sam skakala , in sem čist nabita z energijo še zdej.. Grem pod tuš,. pol pa kej preberem, vidim da ste klofale kot nore. Jaz nisem klofala ko nora. za telovadbo. Zdaj pa boš spet navlekla stare stvari. upam da čez kake tri tedne pa res, gor gre hitreje kot dol.. Sem že pozabila. Če bi vedela, da bom tako hitro shujšala 4 kg bi jih mogoče že prej ali pa tudi ne, ker rada jem. Ampak zdaj mi je za hrano kratko malo vseeno. Kako pico, kebab ali maca bi pa še vseeno požrlo, drugo me pa res ne gane.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:06:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej barbaw zgleda da tudi dedci donc ne bojo pomagal Nč, jz grem zdej res Manco skopat in probat dat spat pa pridem pol mal nazaj pogledat če bo še katera kej čivknila Ti kar porihtaj Mančito, da jo malo zmatra in hitro zaspi. Evo, Mančita skopana, nafutrna (beri: pojedla 260ml vode + AM ) in sedaj panča. Sedaj pa samo upam, da ne bo alarm čez uro
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:06:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally dober dan, naša noč je bila superrrrrr. spala je do 4 brez zbujanja potem popila 100ml am in spala do 7. zgleda da je bilo res kaj na sadju in kosmičih, da jo je tako napenjalo. gggggggggg , 8huuu m gfhbvdrdrb vdr pozdravček od Emilije Žanko in vsi ostali bubančki veliki in mali veliko za čimprejšnje okrevanje. moj je šel notarju in upam da bo stvar danes zaključena, da končno izplačamo stanovanje, potem pa v akcijo za opremo . grem malo za nazaj prebrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:06:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally joj mene tdi zanim ače bo naša noč kaj boljša od prejšnjih dveh. dnes ji nisem dala svežega sadje in nič kosmičev pa bomo vidli če jo bo spet kaj napenjalo ponoči. začela je pa ful grdo spati, prej sem jo najdla skoraj tam kjer sem jo pustila, zdej jo pa najdem počez postvaljeno v pojstlici in valjda ji je težko spati če se z glavico upre v eno stran nogice pa dvigne gor, do zdej sem jo trikrat popravljala Naša je ista, ampak je jaz ne popravljam dokler se ne prebudi. Ima pa vedno nogice nekje gor. Zdaj najraje na obrobi. Se ne sekiram, če le spi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:06:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana: enkrat bo že jedla, še vsak je, samo tisti čas je za nas mame zelooo dolllg., četudi govorimo max.o mesecih.Mene še Andraž pri 6 letih spravlja ob živce s hrano ups, a ne veš, da takih stvari ne smeš pisat?!?!? o kar pripravi se na vse čare materinstva Zakaj bi si delala utvare?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:07:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo, ata uspel nafilat malo z 190AM in to je trajalo 20min . Danes je pojedla 100, 110, 110. 200, 190AM= 710AM in 8 žlIčk GH kaj tvoja tud , pa kaj jim je A se moram še za mojo bat? Ali kaj razsaja ali vse zobje matrajo, ker so toliko stari? Ne vem samo Žan je praktično samo na mleku, Alja, Omar, Filip.....res nekaj razsaja. Aja, Matej mi je rekel, da je Alja imela sedaj zvečer driskico Zobček sem prečekirala in ni še zunaj, je stanje enako kot pred 14 dnevi, mislim, da je kaka viroza. ne vem. pri mojmu nobenih drugih znakov- za enkrat. sam,da je čist hiperativen, da ne spi in ne je-k da bi bil na kakih poživilih ha, a je kaj v žlahti z Brino??? jst že resno mislim, da ona ni normalno aktivna - ker res nikoli, ampak res nikoli ni pri miru, samo leze in leze in leze pa tako malo papa Je pač bolj živahen otrok. Saj ne morejo biti vsi mirni. Jaz imam oba bolj živahna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:07:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana: enkrat bo že jedla, še vsak je, samo tisti čas je za nas mame zelooo dolllg., četudi govorimo max.o mesecih.Mene še Andraž pri 6 letih spravlja ob živce s hrano Mene Jaka samo takrat, ko mu moram vsake pol ure nekaj pripravljat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:07:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana: enkrat bo že jedla, še vsak je, samo tisti čas je za nas mame zelooo dolllg., četudi govorimo max.o mesecih.Mene še Andraž pri 6 letih spravlja ob živce s hrano aja.. samo ne vem, ali naj malo počakam, pa bolj na izi - mogoče čez čas začne bolje papat al naj ji res težim vsak dan in jo posiljujem - tako mi gre težko to Jaz sem končno spoznala, da posiljevanje nikamor ne pelje, ker poje ravno toliko kot ona hoče in tud žličke ne več, pa če se na glavo postavim. Zato lepo zapakiram in ponudim kasneje. Če še ne poje vržem stran, razen , če je lahko še v hladilniku. Ko jo j.e........pa naj bo lačna. ti si pa dobra. jaz sem se tudi dala na off glede hrane in tehtanja kolk poje in se mi zdi da poje dosti oz več kokr takrat ko sem se sekirala za to. očitno pa ima dovolj sej se redi, danes sva jo vagala in ima 8700g Kajjjjjj?????Toliko? Naše nisem nič, pa ne vem če nima kar precej manj, ker ima sedaj gladovni štrajk Maja je imela ob koncu bolezni 8100, zdaj pa ima 8700. Kako se ji je ratalo tako hitro zredit mi pa ni jasno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:07:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku Opa, čupko ima novo slikico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:07:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 a neješčost bi bila lahko posledica zobkov?? samo verjetno ne 1 mesec neješčosti... hecno, ampak zdi se mi, da Brina ni imela niti enega znaka, da bo zobek - saj verjetno bi že bil kak znak, a ne, glede na to, da se zobek že malo vii Bodi srečna. Pri Jaku je blo samo slinjenje, pri tej frčafeli pa sračkanje, dretje, .....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:07:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ No, v glavnem: danes gremo k bioenergetiku, last hope, kaj naj rečem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:07:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zdaj greva pa papat z Galom. Dober tek vama želim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:07:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw to je ded c, sam mal grdo gleda Zdaj me pa firbec matra kak je tvoj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:07:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! Joj kolk dež lije pri nas No se pa vidi, da sneg kar vidno pobira No naša noč je bila nekoliko boljša. Samo 3x budnica pa še to je hitro nazaj zaspala. Najhuje je bilo ko sem se ravno iz RR poslovila, kliknem na RR un križec za zapret okno pa tak zverinski jok, da se jo je po moem dol v vas slišalo . No sam smo tudi to uredili in ta ko sva ponačali z vmesnimi budnicami do 7.30 Mi imamo že pravo pomlad. Še nisem slišala januarja tako ptičke pet. Snega je glih za vzorec.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 10:07:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Vse ostalo pa samo podpišem, ker sem danes nekaj slaba, mi je ful slabo in drisko mam....še dobr da je čvek pri Žanu odpadel, ker drugače bi mi blo še bolj žal. Tamala je v vrtcu, tamali pa pri moji mami, zdaj grem pa spat in upam da bo to pomagalo, ker se res slabo počutim.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?