|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
20.1.2009 8:02:38   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jutro!

Mi še spimo od 21h in to brez zbujanj v kosuuser posted image user posted image Sedaj samo še upam, da začne jesti normalno GH, vsaj kak obrokuser posted image
user posted image user posted image user posted image  za spanje in upam, da bo Alči donc pridno papala GH

Kavica, čaj, kakav, kapučin.................
En orng kafeuser posted image

user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
20.1.2009 8:04:11   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jutro!

Noč je bila boljša od prejšnjih, samo če vse skupaj zajamem pa ne vem, če je bilo boljše. Ko sem šla ob 22h spat nisem zaspala, ker se je Maja 5x zbudila v pol ure. Potem se je drla kot žival, meni se je pa mešalo od jeze in utrujenosti. Pri atiju se je še bolj drla tako da ni bilo druge kot da sem jo vzela iz posteljice in je bila pokonci do cca 00.45. Ko je bila budna je klicala mama mama in se smejala. Zdaj še spi in upam, da bo še spala ko se vrnem iz vrtca.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate in za Majo!!!!

Vaga kaže vsega skupaj -4,1kg. Sem kar ponosna nase. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Berem kasneje. Uživajte!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
20.1.2009 8:05:12   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Noč je bila malo boljša od prejšnjeuser posted image ,je malo manj kašljal,enkrat ga je še ati prišel uspavat,ker sem bila jaz že čisto fertig.Sva imela zjutraj že inhalacije,potem je pa že eno kitico odspal.Danes bo verjetno še bolj spal,ves utrujen od zbujanja in kašljanja ponočiuser posted image
SEm klicala P in imava v četrtek kontrolo.
Včeraj smo bili toliko pri P,da danes že mene grlo boli,pa že dobra sem bilauser posted image
user posted image user posted image user posted image  za boljše spanje!!!! in upam da se vam stanje čim prej poštima

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
20.1.2009 8:07:36   
Soncnica Sandra ***
mj h,k  khpšn c-ćy,<<<<<<<<<<<<<<<29'
ppmonbv<dtrRqs--.+
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO   VOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJM,. >Bh
PI  OP'4'ČLK<----------------.......................JM

UB  

Evo to so pa jutranji pozdravčki Mance za vse hroščke user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
20.1.2009 8:08:03   
Soncnica Sandra ***
Zdej greva pa želodčke polnit user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3930
20.1.2009 8:18:12   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Vidim, da je bil večerni čvek v polnem zagonu in bom imela dosti branja user posted image

Spali smo kot ponavadi: za en user posted image  Potem pa je Gregi ravno mrknil in je user posted image  malo pred poltretjo klical šofer iz službe...
No, v glavnem: danes gremo k bioenergetiku, last hope, kaj naj rečem user posted image user posted image user posted image

ANŽE IN ANEJA

ZA 8 MESECEV
VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!

user posted image

Se pridružujem čestitkam user posted image user posted image user posted image

Estrella*, user posted image  za Aljino spanje. Kofetki s slikice pa takooo vabijo...

barbaw, user posted image  In user posted image  za - kilažo.

tilči, user posted image  in user posted image user posted image user posted image  za zdravje.

Soncnica Sandra ***, user posted image  za Mančino izboljšano spanje.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
20.1.2009 8:23:34   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

sej vem user posted image ... danes mam res slab dan pa sej veš... je pol mal ven udarlo. Pri nas je namreč še slabše, kot zjutri. Žanu je temperatura zrasla na 39,2 v 15 minutah in mi revež že celo popoldne drema v naročju user posted image . Poleg tega ma pa še tako drisko, da ma ritko čist razjedeno in zverinsko joka, ko kakauser posted image . Še vedno mislim, da so zobki, ampak si nisem mislila, da bo vročila tako visoka.

bogi revčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi Varja včeraj ni jedla skoraj nič...ne vem, ali bo kak zobek al kaj ali je samo prehladuser posted image ...driske k sreči ni.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
20.1.2009 8:24:41   
kasso
Špelina dobro opravita pri bioenergetikuuser posted image user posted image user posted image user posted image in močno upam, da vam bo znal pomagat.

Anže in Aneja vse naj najuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
20.1.2009 8:26:34   
kasso
barbaw, tudi Varja se je danes ponoči drla in to kar naenkrat, da sem se ustrašla....... še do sape ni mogla boga.user posted image mogoče je kaj sanjalauser posted image zobki prodirajouser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
20.1.2009 8:27:43   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Vidim, da je bil večerni čvek v polnem zagonu in bom imela dosti branja user posted image

Spali smo kot ponavadi: za en user posted image  Potem pa je Gregi ravno mrknil in je user posted image  malo pred poltretjo klical šofer iz službe...
No, v glavnem: danes gremo k bioenergetiku, last hope, kaj naj rečem user posted image user posted image user posted image

ANŽE IN ANEJA

ZA 8 MESECEV
VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!

user posted image

Se pridružujem čestitkam user posted image user posted image user posted image

Estrella*, user posted image  za Aljino spanje. Kofetki s slikice pa takooo vabijo...

barbaw, user posted image  In user posted image  za - kilažo.

tilči, user posted image  in user posted image user posted image user posted image  za zdravje.

Soncnica Sandra ***, user posted image  za Mančino izboljšano spanje.

user posted image user posted image user posted image zaradi nespanja in user posted image user posted image user posted image da bo bioenergetik kaj znal pomagat

Vse ostalo pa samo podpišem, ker sem danes nekaj slaba, mi je ful slabo in drisko mam....še dobr da je čvek pri Žanu odpadel, ker drugače bi mi blo še bolj žal.
Tamala je v vrtcu, tamali pa pri moji mami, zdaj grem pa spat in upam da bo to pomagalo, ker se res slabo počutim.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
20.1.2009 8:31:33   
Estrella*
Špelin@: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Gregija, da se ga kaj prime pri bioenergetiku.

kasso: user posted image Kako so ostali bubančki in ti se še držiš?

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
20.1.2009 8:32:09   
kasso
Tiana user posted image user posted image user posted image še zate za boljše počutjeuser posted image

Estrella, jaz mislim, d so zobki krivi, da naši mali hroški štrajkajo s hranouser posted image

Za Tilna user posted image user posted image user posted image user posted image da bo v četrtek kaka dobra novica pri P.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
20.1.2009 8:34:51   
kasso
jaz sem ok, mene se vročina ni prijela, le slabo počutje, z nosu mi teče.....

otroka sta šla danes v vrtec, ker sta bila včeraj brez vročine....upam, da me ne bodo spet klicali. še vedno pa kašljata, pa iz nosu jima teče.....pa moj je danes šel v službo. Varja pa še spi, bom videla ko vstane kaj bo. Jo bom pa kasneje peljala v varstvo, da bom doma kaj naredila za biznis....pospravljanje bo še počakalo.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
20.1.2009 8:42:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Moram dve slikci nalimat:

1. Kako je Omar srecen ko ni Samie ( je na pocitnicah) in se lahko v miru naigra...

2. Ocitno bomo imeli se enega narcisa doma, ker kar veliko casa ze sedaj Omar prezivi pred ogledalom...

user posted image

user posted image

O kolk je sipmatičen, pa kako lepo stoji. user posted image user posted image user posted image

Te lahko nekaj vprašam: kaj mu ni nič vroče, ko je toliko oblečen, glede na temperature, ki jih imate pri vas?

Ne ni mu vroce, spodaj ima body s kratkimi rokavi in pa nogavicke cez pa trenerko in majcko.
V stanovanju pa imamo sedaj pozimi cez dan od 18 -20 stopinj.
Ker je dan kratek in se ves ta beton ne more segreti na zunanjo temperaturo pa ponoci se shladi zunaj na 10 stopinj, potem imamo povsod razen v spalnicah po tleh keramiko, kar naredi vse skupaj se bolj hladno...

Ti povem da mu popoldan po 4 uri ko se stemni in  shladi oblecem se zabice pa se eno majcko...

Drugace pa komaj cakam pomlad...ker tud mene ponoci zebe ce sedim pred tv in sem nabavila en radiatorcek na elektriko in ga kar zalaufam tam po 7 uri zvecer...

Kar se tice pa perila :
Razen sedaj pozimi je vedno suho v kaki urci ali dveh. Naprimer ko menjam posteljnino jo operem in ko obesim zadnjo rjuho lahko prvo ki sem jo obesila ze zacnem likat, tako hitro je suho. Tukaj v zraku ni vlage zato se tako hitro susi perilo.

Neposredna povezava do sporočila: 3939
20.1.2009 8:42:07   
Anonimen

Sicer nisem ponavadi ena od tistih, da bom jokala, da ste vse spregledale moj post, ampak vidm, da je res možen skupinski ignore...
Se zgodi včasih, vsaki se je že user posted image  Oprosti user posted image
Sem šla prebrat, da ste imeli pester vikend user posted image
Tiste, ki pridete jutri na čvek, mi pišite prosim na zs.
Fajn se načvekajte, naslednjo rundo pridem pa še jaz.

Naty to se meni redno dogaja user posted image user posted image   Pa se ne sekiram kaj dost...

Bi pa ob temle rada samo povedala da Spelin@ ti si pa res ena taka zlata punca user posted image user posted image , vedno ampak vedno ce me vsi spregledajo ti mi namenis par besed ali pa vsaj enega smajlija. Naj te Bog varuje in vse tvoje, amin.

to ni nikoli namerno user posted image user posted image user posted image user posted image

sej vem user posted image ... danes mam res slab dan pa sej veš... je pol mal ven udarlo. Pri nas je namreč še slabše, kot zjutri. Žanu je temperatura zrasla na 39,2 v 15 minutah in mi revež že celo popoldne drema v naročju user posted image . Poleg tega ma pa še tako drisko, da ma ritko čist razjedeno in zverinsko joka, ko kakauser posted image . Še vedno mislim, da so zobki, ampak si nisem mislila, da bo vročila tako visoka.

neješčnost pri zobkih....definitivno!!! Žan se je pri prvih dveh samo dojil, ni niti žličke GH hotel pojest. Danes pa tud kr allernovo je, pa jabolčno kašico, ki jo ma res ful rad. Na čvek bi bla pa iz srca vabljena user posted image .

špelin@ podpišem tisto, kar je **** napisalauser posted image .

sesil imaš zs!

Da nima kako virozo mali skrat?? No kar se ritke tice probaj z prasko pasto fino namazat, pri nas to takoj pomaga, ker ima mali zelo obcutljivo kozo... samo da je 10 minut pokakan ima ze rdeco kozo, ampak saj pravim praska pasta nuca..

Glede hrane pa PONOCI (22 - 6.30 ) JE SPIL 840 ml AM user posted image user posted image  
Sedaj pa spet noce jest??Jaz sem pa spet cist hin ker celo noc samo mleko stimam pa steklenicke pomivam....user posted image user posted image

Bi pa z veseljem prisla na cvek, hvala za povabilo.user posted image user posted image user posted image  Sam kaj cmo mal delec je user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3940
20.1.2009 8:42:13   
Anonimen

A mi katera lahko kaj razloži o laringitisu?user posted image

Kaj te pa zanima? Omar ga ima ze kar neki casa...je cist hripov revcek.user posted image

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3941
20.1.2009 8:48:28   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: buccka
Mam v čet izpit, pa smo skoz neki okol, pa dela za popiz..., tko da mam bolj mal časa.

Si skoz neki plonkce delam, ker drugač bom pogrnila.

Stiskamo pestke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

aurora28, mi ravnamo enako: vsak, ki pelje user posted image  ven, vzame s sabo t.i. "dr.ek vrečko" user posted image

Ta sončna, sem videla, ja, da je bil včerajšnji dan znanstveno dokazano najbolj depresiven dan v letu, zdaj mi je jasno, zakaj sem se tako obupno počutila... Oz. se lahko na to izgovarjam, če sem nad kom bolj renčala user posted image

tana7, super, da si bosta lahko privoščila kino user posted image

Jaz še vedno ne gledam poročil. Sem imela samo toliko prižgano, da sem slišala, da so v Rogaški dobili novembrsko plačo. user posted image  A direktor pa lahko ima tisto svojo x tisoč evrov. To pa ni problema. user posted image

Človek bi koga potolkel kot zajca! user posted image

Aha, barbaw lima tipe user posted image

Estrella*, stiskam pestke, da bo Alja danes pridno jedla user posted image user posted image user posted image  Enako velja za tvojega Filipa, mafi.

jana81, je kaj "musklfibra" danes? user posted image

tally, luštkan nov avatar user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tana7

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

user posted image

Ful dobre ampak drage. user posted image

Sem gledala ja. Cena pa res da se ti zrola

saj ni čudn, če pa zgleda kt vrtna kosilnicauser posted image

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Moj mali je pa začel med jedjo delati nekaj podobnega dežku, in to res medtem ko ima žlico v ustih....in potem si lahko predstavljate, kako hrana šprica povsod naokoli.... je prov smešen ko se mu vidi da mu je full fino da je nekaj novega pogruntal
Upam da ga kmalu mine

Aja, pa vedno ko mu za kakšno stvar rečem NE, tega pa ne smeš, in seveda moram ta NE ponavljat ene miljonkrat... se začne režat...mu je full smešno....je začel nagajat vragec mali 

Točno take fore ima Gregi user posted image user posted image

sesil, pilates in čokoladke, mmmmmm user posted image

nina7, user posted image user posted image user posted image  za Gajo. In zate, da ti uspe najti fajn službo.

Anitka, upam, da se danes bolje počutiš user posted image

Aja, lepo se imejte na čveku pri Žanu user posted image

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
20.1.2009 8:50:30   
špelin@
Vse ostalo pa samo podpišem, ker sem danes nekaj slaba, mi je ful slabo in drisko mam....še dobr da je čvek pri Žanu odpadel, ker drugače bi mi blo še bolj žal.
Tamala je v vrtcu, tamali pa pri moji mami, zdaj grem pa spat in upam da bo to pomagalo, ker se res slabo počutim.user posted image

A čvek je odpadel??
Pozdravi se user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
20.1.2009 8:53:59   
špelin@
Drugace pa komaj cakam pomlad...ker tud mene ponoci zebe ce sedim pred tv in sem nabavila en radiatorcek na elektriko in ga kar zalaufam tam po 7 uri zvecer...

Kar se tice pa perila :
Razen sedaj pozimi je vedno suho v kaki urci ali dveh. Naprimer ko menjam posteljnino jo operem in ko obesim zadnjo rjuho lahko prvo ki sem jo obesila ze zacnem likat, tako hitro je suho. Tukaj v zraku ni vlage zato se tako hitro susi perilo.

No, potem vedi, da jaz še toliko bolj komaj čakam pomlad user posted image
Vau, ful se hitro suši perilo pri vas!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
jaz sem ok, mene se vročina ni prijela, le slabo počutje, z nosu mi teče.....

otroka sta šla danes v vrtec, ker sta bila včeraj brez vročine....upam, da me ne bodo spet klicali. še vedno pa kašljata, pa iz nosu jima teče.....pa moj je danes šel v službo. Varja pa še spi, bom videla ko vstane kaj bo. Jo bom pa kasneje peljala v varstvo, da bom doma kaj naredila za biznis....pospravljanje bo še počakalo.

user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse vas.

Glede hrane pa PONOCI (22 - 6.30 ) JE SPIL 840 ml AM user posted image user posted image  
Sedaj pa spet noce jest??Jaz sem pa spet cist hin ker celo noc samo mleko stimam pa steklenicke pomivam....user posted image user posted image

Hej, OGROMNO je spil, ni čudno, da čez dan ni lačen... Ti lump! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
20.1.2009 8:58:09   
Anonimen

Laringitis:
To je vnetje sapnika in glasilk.Pride do tega, da je oteškočeno dihanje. Ponavadi je povzročitelj virus in to je nakako alergična reakcija. Ponavadi se dobi claritine in inhalacije, če je pa zelo hudo, pa kakšen steroid( dexametazon, medrol, prednizon...) kot injekcijo.
Drugače pa pomagajo inhalacije; V banjo sem nalila vročo vodo, dal notri kamilice, otroka pa sem samo v plenički posedla v stolček in ga postavila v kopalnico, da se je nadihal. To smo ponovili nekajkrat in stvar je bila res učinkovita.

Še to;

Težave so lahko enake ne glede na to ali je povzročitelj virus ali bakterija. Najbolj problematičen je pri majhnih otrocih, ki jim sluznica hitro in močno zateče, pa še ožje dihalne poti imajo. Značilen je lajajoč kašelj, ki se lahko stopnjuje do tega, da otrok težje diha, piska,... Tega se ponavadi otroci tudi ustrašijo, zato takrat dihajo z več sile, kar pa jim ne pomaga, slišati pa je vse skupaj lahko zelo podobno kot če bi se jim nekaj v grlu zataknilo.

Andražu je pomagal tudi hladen zrak. Sliši se grozno, kot da otrok ne more dihat, pa ni tako, diha še vedno lahko oz. se zaradi tega ne zaduši.

Hvala ti Estrella,za razlago.Tilen ima res ta grozen lajajoč kašelj,piska pa mu ne,tudi danes sem opazila,da nima več sluzi,tako da normalno diha.Zgleda,da je prehlad pozdravil,še ta kašelj moramo zrihtati.Pa si ti z Andražem hodila ven,ali si ga samo k odprtem oknu dala,da se je nadihal mrzlega zraka?

Aha tilci vidim, da ti je ze Estrella odgovorila.
No moj ima laringitis pa nic ne kaslja in nic ne piska. Ima samo vnete glasilke  in je hripav...

Pediatrinja pravi da bo minilo samo od sebe ...

Samo tvoj ima pa kar hudo obliko... po tvojem opisu.user posted image user posted image user posted image user posted image  da se cim prej pozdravite

Evo sem ze na 150 strani user posted image user posted image  Upam da mi uspe cez vse priti, ker se mi mudi v trgovino.

Imam avto in mozevo kartico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  he,he....

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3945
20.1.2009 8:58:17   
Anonimen

Ej, ****, kam so šli tvoji počitnikovat?

Eh samo k tasci sta sli. Patrick ima pocitnice pa sta sli mami in samia tja... Cez dan kar dost lutajo okrog, drugace pa nic posebnega...

Ampak nama z Omarjem pa tud kar pase mal  mira.user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3946
20.1.2009 8:59:57   
špelin@
Evo sem ze na 150 strani user posted image user posted image  Upam da mi uspe cez vse priti, ker se mi mudi v trgovino.

Imam avto in mozevo kartico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  he,he....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
20.1.2009 9:00:44   
špelin@

Ej, ****, kam so šli tvoji počitnikovat?

Eh samo k tasci sta sli. Patrick ima pocitnice pa sta sli mami in samia tja... Cez dan kar dost lutajo okrog, drugace pa nic posebnega...

Ampak nama z Omarjem pa tud kar pase mal  mira.user posted image

O, verjamem, da vama paše user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
20.1.2009 9:02:06   
tilči

Dobro opraviteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
20.1.2009 9:03:14   
tilči

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?