špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka Mam v čet izpit, pa smo skoz neki okol, pa dela za popiz..., tko da mam bolj mal časa. Si skoz neki plonkce delam, ker drugač bom pogrnila. Stiskamo pestke!!! aurora28, mi ravnamo enako: vsak, ki pelje ven, vzame s sabo t.i. "dr.ek vrečko" Ta sončna, sem videla, ja, da je bil včerajšnji dan znanstveno dokazano najbolj depresiven dan v letu, zdaj mi je jasno, zakaj sem se tako obupno počutila... Oz. se lahko na to izgovarjam, če sem nad kom bolj renčala tana7, super, da si bosta lahko privoščila kino IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz še vedno ne gledam poročil. Sem imela samo toliko prižgano, da sem slišala, da so v Rogaški dobili novembrsko plačo. A direktor pa lahko ima tisto svojo x tisoč evrov. To pa ni problema. Človek bi koga potolkel kot zajca! Aha, barbaw lima tipe Estrella*, stiskam pestke, da bo Alja danes pridno jedla Enako velja za tvojega Filipa, mafi. jana81, je kaj "musklfibra" danes? tally, luštkan nov avatar IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ful dobre ampak drage. Sem gledala ja. Cena pa res da se ti zrola saj ni čudn, če pa zgleda kt vrtna kosilnica IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Moj mali je pa začel med jedjo delati nekaj podobnega dežku, in to res medtem ko ima žlico v ustih....in potem si lahko predstavljate, kako hrana šprica povsod naokoli.... je prov smešen ko se mu vidi da mu je full fino da je nekaj novega pogruntal Upam da ga kmalu mine Aja, pa vedno ko mu za kakšno stvar rečem NE, tega pa ne smeš, in seveda moram ta NE ponavljat ene miljonkrat... se začne režat...mu je full smešno....je začel nagajat vragec mali Točno take fore ima Gregi sesil, pilates in čokoladke, mmmmmm nina7, za Gajo. In zate, da ti uspe najti fajn službo. Anitka, upam, da se danes bolje počutiš Aja, lepo se imejte na čveku pri Žanu
|