Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:51:48
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw No punce a vas je zdej kej prikukala na plano ko je barbaw nekaj "lepotcev" napopala? danes ste jih pa obdelale. sam gate bi si lahko kake boljše dal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:52:21
|
|
|
|
tana7
|
zdaj pa res grem - moram še našo maco poštimat - voda in hrana... lahko noč!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:53:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Končno mam mal časa za rr. Je Gaja šele zdej zaspala. Sva jo dala ob devetih spat pa je skoz neki jokcala, pol sm jo pa lih hotla vn vzet je pa full bruhala , ampak res full, je blo pomoje še od kosila, ker je tolk smrdel. Uglavnem mogla sm jo celo preoblečt, pa pojstlo slečt pa jogi spucat....pol pa ni hotla zaspat. No zdej je omagala na sedežni. Upam, da se mi ne zbudi ko jo bom gor nesla. Drugače pa ma še kr vročino, sicer max 37,7, jest noče neki velik, nos ma zabasan.Mislm da bo spet čudna noč, podobna včerajšnji . Jest sm si pa končno prošnjo napisala tko da jutr začnem pošiljat ojoj... uboga Gaja pri san se to še ni nikoli zgodilo - trkam!!!!! a prošnje za delo?? Ja ja za delo, je treba počas začet neki iskat, čeprov mi ni do tega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:54:37
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Končno mam mal časa za rr. Je Gaja šele zdej zaspala. Sva jo dala ob devetih spat pa je skoz neki jokcala, pol sm jo pa lih hotla vn vzet je pa full bruhala , ampak res full, je blo pomoje še od kosila, ker je tolk smrdel. Uglavnem mogla sm jo celo preoblečt, pa pojstlo slečt pa jogi spucat....pol pa ni hotla zaspat. No zdej je omagala na sedežni. Upam, da se mi ne zbudi ko jo bom gor nesla. Drugače pa ma še kr vročino, sicer max 37,7, jest noče neki velik, nos ma zabasan.Mislm da bo spet čudna noč, podobna včerajšnji . Jest sm si pa končno prošnjo napisala tko da jutr začnem pošiljat ojoj... uboga Gaja pri san se to še ni nikoli zgodilo - trkam!!!!! a prošnje za delo?? Ja ja za delo, je treba počas začet neki iskat, čeprov mi ni do tega Upam, da čimprej najdeš dobro službo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:54:50
|
|
|
|
sesil
|
nina, a ti ostaneš brez dela, ko ti poteče porodniška, al iščeš kaj boljšega?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:57:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil nina, a ti ostaneš brez dela, ko ti poteče porodniška, al iščeš kaj boljšega? Bom brez. Ti boš pa menjala ane?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:58:39
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil nina, a ti ostaneš brez dela, ko ti poteče porodniška, al iščeš kaj boljšega? Bom brez. Ti boš pa menjala ane? na vsak način, drugače lahko fašem živčni zlom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:59:41
|
|
|
|
sesil
|
a je gaja dobila že kakšen zobek. pri nas še nič. se pa lahko pohvalim, da je že veselo na kolenih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 23:00:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil nina, a ti ostaneš brez dela, ko ti poteče porodniška, al iščeš kaj boljšega? Bom brez. Ti boš pa menjala ane? na vsak način, drugače lahko fašem živčni zlom Kje pa delaš? če hočeš mi napiš na ZS če pa ne pa nč . Grem pa jest zdej tud spat,morm še Gajo spravt v pojstlo. Nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 23:00:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil a je gaja dobila že kakšen zobek. pri nas še nič. se pa lahko pohvalim, da je že veselo na kolenih smo tud še brez
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 23:01:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil a je gaja dobila že kakšen zobek. pri nas še nič. se pa lahko pohvalim, da je že veselo na kolenih pa da ste na kolenih. Mi mamo pa močne roke pa se z njimi poganjamo na riti al pa na trebuhu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 23:09:56
|
|
|
|
sesil
|
buccka, vidim da se ne učiš . bom prišla do tebe, sam čakam, da gre izpit mimo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 23:11:18
|
|
|
|
Anitka
|
Hja nič če noče nobena z mano čvekat grem pa v pančevo . Lahko nočko vsem skupaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 23:12:56
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Hja nič če noče nobena z mano čvekat grem pa v pančevo . Lahko nočko vsem skupaj pisni kaj, pa bomo čvekale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 23:15:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Hja nič če noče nobena z mano čvekat grem pa v pančevo . Lahko nočko vsem skupaj pisni kaj, pa bomo čvekale grem res pančat, ker je težek dan za mano in moram vse skupaj prespati in predelati v sebi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 23:17:15
|
|
|
|
sesil
|
ok, pol pa lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 7:21:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Končno mam mal časa za rr. Je Gaja šele zdej zaspala. Sva jo dala ob devetih spat pa je skoz neki jokcala, pol sm jo pa lih hotla vn vzet je pa full bruhala , ampak res full, je blo pomoje še od kosila, ker je tolk smrdel. Uglavnem mogla sm jo celo preoblečt, pa pojstlo slečt pa jogi spucat....pol pa ni hotla zaspat. No zdej je omagala na sedežni. Upam, da se mi ne zbudi ko jo bom gor nesla. Drugače pa ma še kr vročino, sicer max 37,7, jest noče neki velik, nos ma zabasan.Mislm da bo spet čudna noč, podobna včerajšnji . Jest sm si pa končno prošnjo napisala tko da jutr začnem pošiljat nina: obilo sreče pri iskanju službe Pri nas v firmi je tudi slabo in bom tudi jaz začela z iskanjem nove službe, skoraj sigurno jo pa zamenjam čez kake 2 leti, ko bo mala že toliko velika, da ne bo tolk problemov zaradi zdravja.
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 20.1.2009 7:22:02 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 7:24:45
|
|
|
|
Estrella*
|
ANŽE IN ANEJA ZA 8 MESECEV VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 7:31:22
|
|
|
|
Estrella*
|
Jutro! Mi še spimo od 21h in to brez zbujanj v kosu Sedaj samo še upam, da začne jesti normalno GH, vsaj kak obrok Kavica, čaj, kakav, kapučin.................
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 7:49:42
|
|
|
|
barbaw
|
Jutro! Noč je bila boljša od prejšnjih, samo če vse skupaj zajamem pa ne vem, če je bilo boljše. Ko sem šla ob 22h spat nisem zaspala, ker se je Maja 5x zbudila v pol ure. Potem se je drla kot žival, meni se je pa mešalo od jeze in utrujenosti. Pri atiju se je še bolj drla tako da ni bilo druge kot da sem jo vzela iz posteljice in je bila pokonci do cca 00.45. Ko je bila budna je klicala mama mama in se smejala. Zdaj še spi in upam, da bo še spala ko se vrnem iz vrtca. Vaga kaže vsega skupaj -4,1kg. Sem kar ponosna nase. Berem kasneje. Uživajte!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 7:55:27
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Noč je bila malo boljša od prejšnje ,je malo manj kašljal,enkrat ga je še ati prišel uspavat,ker sem bila jaz že čisto fertig.Sva imela zjutraj že inhalacije,potem je pa že eno kitico odspal.Danes bo verjetno še bolj spal,ves utrujen od zbujanja in kašljanja ponoči SEm klicala P in imava v četrtek kontrolo. Včeraj smo bili toliko pri P,da danes že mene grlo boli,pa že dobra sem bila Estrella.. za spanje in hvala za Barbaw... za minus kile
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 8:00:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dobro jutro! Joj kolk dež lije pri nas No se pa vidi, da sneg kar vidno pobira No naša noč je bila nekoliko boljša. Samo 3x budnica pa še to je hitro nazaj zaspala. Najhuje je bilo ko sem se ravno iz RR poslovila, kliknem na RR un križec za zapret okno pa tak zverinski jok, da se jo je po moem dol v vas slišalo . No sam smo tudi to uredili in ta ko sva ponačali z vmesnimi budnicami do 7.30
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 8:01:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ANŽE IN ANEJA ZA 8 MESECEV VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!! Čestitkam se pridružujeva tudi midve z Manco!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?