Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:35:28
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ful dobre ampak drage. Sem gledala ja. Cena pa res da se ti zrola Zdej sem pa firbec, a lahko poveš ceno prosim...pa jih niti ne bi imela, ampak firbec pa sem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:35:30
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Nč, bejbe, jst grem še mal pred TV pol pa pojstlo likat. NOČKO nočka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:35:30
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ful dobre ampak drage. Sem gledala ja. Cena pa res da se ti zrola saj ni čudn, če pa zgleda kt vrtna kosilnica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:36:13
|
|
|
|
*Tiana*
|
Moj mali je pa začel med jedjo delati nekaj podobnega dežku, in to res medtem ko ima žlico v ustih....in potem si lahko predstavljate, kako hrana šprica povsod naokoli.... je prov smešen ko se mu vidi da mu je full fino da je nekaj novega pogruntal Upam da ga kmalu mine Aja, pa vedno ko mu za kakšno stvar rečem NE, tega pa ne smeš, in seveda moram ta NE ponavljat ene miljonkrat... se začne režat...mu je full smešno....je začel nagajat vragec mali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:37:00
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Nč, bejbe, jst grem še mal pred TV pol pa pojstlo likat. NOČKO lahko noč joj kolk je že ura
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:37:15
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Moj mali je pa začel med jedjo delati nekaj podobnega dežku, in to res medtem ko ima žlico v ustih....in potem si lahko predstavljate, kako hrana šprica povsod naokoli.... je prov smešen ko se mu vidi da mu je full fino da je nekaj novega pogruntal Upam da ga kmalu mine Aja, pa vedno ko mu za kakšno stvar rečem NE, tega pa ne smeš, in seveda moram ta NE ponavljat ene miljonkrat... se začne režat...mu je full smešno....je začel nagajat vragec mali to si pa glih tko napisala k da bi mojga opisovala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:37:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tana7 a posodiš skrivnostni napitek?????????????????????? dej se na off , ko noče jest lepo pospravi in se delaj da ni nič. parkrat sem tako naredila in ji dala šele naslednji obrok, če spet ni hotla sem naredila isto. tudi zdej ko mal poje pa se začne afnat jaz jo neham hranit in sedim zraven nje in kaj drugega počnem. veš kaj naredi začne me vleči za rokav da ji dam še isto stvar al drugo? saj jst se delam več ali manj kot da mi je vseeno sam ni me še začela cukat za rokav - mogoče ker v stanovanju nosim kratke?? isto stvar, razen če je bil krompir zraven sem dala kaj drugega, sej če nimam dolgih rokavov me pa grabi z rokico, sam da se me dotakne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:37:24
|
|
|
|
sesil
|
a ste že vse pobegnile? sem se pravkar narisala doma. sem bla na pilatesu, pol pa 2 čokoladci pojedla. o čem teče debata?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:37:37
|
|
|
|
tana7
|
nč, grem jst zobki še, tuš sem že prej pa prštimat si dolge rokave za jutr lahko noč!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:38:31
|
|
|
|
mafi
|
punce grem počasi ker je prispel moj maser . upam, da bo mirna nočka za vse velike in male. nočka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:39:49
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil a ste že vse pobegnile? sem se pravkar narisala doma. sem bla na pilatesu, pol pa 2 čokoladci pojedla. o čem teče debata? kot vidiš vse prav zdaj odhajajo, jaz bom tudi kmalu šla, ampak ne še takoj pridna si da tako redno hodiš na pilates
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:40:28
|
|
|
|
tana7
|
eh, moj gre še pod tuš - pravi naj ga počakam....hm... torej moram še tukaj viset
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:40:48
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw že dolgo ni bilo nič takega ta pa ni po mojih guštih. mal mišic bi lahko imel.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:40:56
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Moj mali je pa začel med jedjo delati nekaj podobnega dežku, in to res medtem ko ima žlico v ustih....in potem si lahko predstavljate, kako hrana šprica povsod naokoli.... je prov smešen ko se mu vidi da mu je full fino da je nekaj novega pogruntal Upam da ga kmalu mine tole pa zna bit zoprno an ne pol ne veš kje bi začel brisat ostanke Aja, pa vedno ko mu za kakšno stvar rečem NE, tega pa ne smeš, in seveda moram ta NE ponavljat ene miljonkrat... se začne režat...mu je full smešno....je začel nagajat vragec mali sem zadnjič brala v eni knjigi da kao pri teh mesecih razumejo besedo ne pa sem to rekla mojemu, pol je pa začel Emiliji govorit ne to pa ne ono ona pa se mu valda reži v faco pa mi on reče kaj nisi rekla da razumejo NE, odgovor je bil razumejo mogoče ja, ubogat jim pa ni treba
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:41:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se poslavljam za danes. Nočko! nočko ooo nov avtar Pa res
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:41:57
|
|
|
|
tally
|
nočko vsem odhajajočim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:42:17
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: sesil a ste že vse pobegnile? sem se pravkar narisala doma. sem bla na pilatesu, pol pa 2 čokoladci pojedla. o čem teče debata? kot vidiš vse prav zdaj odhajajo, jaz bom tudi kmalu šla, ampak ne še takoj pridna si da tako redno hodiš na pilates ma meni sploh ni problem migat, jaz bi še. sam hrano naj mi eden ukine. po moje bi mogla kam, kjer so lačni.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:44:31
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw to je ded c, sam mal grdo gleda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:46:19
|
|
|
|
sesil
|
ma te sanke so pa orto cena, za en kos plastike
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:46:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer. Končno mam mal časa za rr. Je Gaja šele zdej zaspala. Sva jo dala ob devetih spat pa je skoz neki jokcala, pol sm jo pa lih hotla vn vzet je pa full bruhala , ampak res full, je blo pomoje še od kosila, ker je tolk smrdel. Uglavnem mogla sm jo celo preoblečt, pa pojstlo slečt pa jogi spucat....pol pa ni hotla zaspat. No zdej je omagala na sedežni. Upam, da se mi ne zbudi ko jo bom gor nesla. Drugače pa ma še kr vročino, sicer max 37,7, jest noče neki velik, nos ma zabasan.Mislm da bo spet čudna noč, podobna včerajšnji . Jest sm si pa končno prošnjo napisala tko da jutr začnem pošiljat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:47:14
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Moj mali je pa začel med jedjo delati nekaj podobnega dežku, in to res medtem ko ima žlico v ustih....in potem si lahko predstavljate, kako hrana šprica povsod naokoli.... je prov smešen ko se mu vidi da mu je full fino da je nekaj novega pogruntal Upam da ga kmalu mine tole pa zna bit zoprno an ne pol ne veš kje bi začel brisat ostanke Aja, pa vedno ko mu za kakšno stvar rečem NE, tega pa ne smeš, in seveda moram ta NE ponavljat ene miljonkrat... se začne režat...mu je full smešno....je začel nagajat vragec mali sem zadnjič brala v eni knjigi da kao pri teh mesecih razumejo besedo ne pa sem to rekla mojemu, pol je pa začel Emiliji govorit ne to pa ne ono ona pa se mu valda reži v faco pa mi on reče kaj nisi rekla da razumejo NE, odgovor je bil razumejo mogoče ja, ubogat jim pa ni treba v uni moji knjigi iz ZDA piše za to starost: may even be able to understand "no", but not always obey it" če rečem Brini ne, me nagajivo pogleda in se smeji - po moje je ton važen - jaz ji (zaenkrat) še ne znam tega dovolj strogo reč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:47:25
|
|
|
|
tally
|
bejbe jaz grem tudi v horiznotalo. lahko nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:48:34
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana: enkrat bo že jedla, še vsak je, samo tisti čas je za nas mame zelooo dolllg., četudi govorimo max.o mesecih.Mene še Andraž pri 6 letih spravlja ob živce s hrano ups, a ne veš, da takih stvari ne smeš pisat?!?!? o kar pripravi se na vse čare materinstva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:49:18
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Končno mam mal časa za rr. Je Gaja šele zdej zaspala. Sva jo dala ob devetih spat pa je skoz neki jokcala, pol sm jo pa lih hotla vn vzet je pa full bruhala , ampak res full, je blo pomoje še od kosila, ker je tolk smrdel. Uglavnem mogla sm jo celo preoblečt, pa pojstlo slečt pa jogi spucat....pol pa ni hotla zaspat. No zdej je omagala na sedežni. Upam, da se mi ne zbudi ko jo bom gor nesla. Drugače pa ma še kr vročino, sicer max 37,7, jest noče neki velik, nos ma zabasan.Mislm da bo spet čudna noč, podobna včerajšnji . Jest sm si pa končno prošnjo napisala tko da jutr začnem pošiljat ojoj... uboga Gaja pri san se to še ni nikoli zgodilo - trkam!!!!! a prošnje za delo??
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?