Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana: enkrat bo že jedla, še vsak je, samo tisti čas je za nas mame zelooo dolllg., četudi govorimo max.o mesecih.Mene še Andraž pri 6 letih spravlja ob živce s hrano aja.. samo ne vem, ali naj malo počakam, pa bolj na izi - mogoče čez čas začne bolje papat al naj ji res težim vsak dan in jo posiljujem - tako mi gre težko to Jaz sem končno spoznala, da posiljevanje nikamor ne pelje, ker poje ravno toliko kot ona hoče in tud žličke ne več, pa če se na glavo postavim. Zato lepo zapakiram in ponudim kasneje. Če še ne poje vržem stran, razen , če je lahko še v hladilniku. Ko jo j.e........pa naj bo lačna. ti si pa dobra. jaz sem se tudi dala na off glede hrane in tehtanja kolk poje in se mi zdi da poje dosti oz več kokr takrat ko sem se sekirala za to. očitno pa ima dovolj sej se redi, danes sva jo vagala in ima 8700g Kajjjjjj?????Toliko? Naše nisem nič, pa ne vem če nima kar precej manj, ker ima sedaj gladovni štrajk če ti povem da je začela jesti na ful in skos dela ammmmm ammmmm , za kosilo poje največ, mogoče bo smešno slišati sam ji dam na krožnik tolk kot sebi-polovično porcijo in skoraj vse zmaže , sploh ne morem več v miru pojest jogurta ali jabolka al karkoli drugega, mora bit ona zraven in jest zmano a posodiš skrivnostni napitek?????????????????????? Jap, pr nas se je moj gospodič tud neki vsake kvatre začel zmišljevat, da on nebi jedel, da ma dost 5 žličk . K se spomnm kuk je še ne dolgo nazaj delal njam,njam,njam, ...zdej to zlo redko kdaj nardi še (verjetno k sm jst med nosečnostjo skoz delala njam,njam,..kar sm jedla, če je blo pa finu)