špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ESTRELLA in TILČI: kako sta kaj, sta se kej odpočili? Kako kej otroci? Ma zmatrana niti nisem bila, Alja pa še vedno noče nič jesti Vse kar sem ji uspela stlačiti je bil AM in sicer 320ml od 3.30h Drugače je kar boljše volje, ne tečka, samo je ne. Upam, da boljši ju3. Drugače pa pucam mal po hiši, ker se je kar dosti stvari nabralo, sem ter tja mal pokukam na RR, za pista pa niti nimam kake posebne volje. Pridna si, da pospravljaš. Jaz sem tudi danes malce ribala naokoli, zgleda da nas je vse nekaj prijelo da pospravljamo Vseh že ni prijelo... Samo nujne reči in neodložljivi opravki. tana7, če res noče zelenjave, ji za naslednji obrok daj nekaj, kar ima rada. Potem pa poskusi jutri spet vztrajati z zelenjavo, sčasoma bo morala popustit IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem jezna ko . Vse pasje in mačje lastnike, ki ne pobirajo drekov za svojimi živalmi oz. ne poskrbijo za njihovo stranišče bi kar dala pred strelni vod. že tako imamo veliko problemov, ker ima sosed min 10 mačk in to je xx takih sosedov, pa mi serjejo vse povsod, zdaj pa sem nekje okrog svojega avta na naši parceli stopila na drek. Meni gre kar na . Nisem še ugotovila ali je pasji ali mačji in te stare superge, ki sem imela obute bom vrgla kar v kanto, ker so strgane. Mi niti na misel ne pride, da bi prala to sranje. HB imam prazen želodec, ker bi šla definitivno bruhat. UUUUUUUUfffffffff sem jezna. Me ma včasih, da bi sosedu namazala drek na kljuko, ker hodijo njegove mačke k nam srat. Bog ne daj, da pustim odkrit peskovnik. Druga soseda ima pa 3 mačke, pa k njim sploh ne moreš več na travo stopit, ker je drek na dreku. Gravž tilči, za Tilna, da mu bodo inhalacije pomagale in bo hitro zdrav. Naty*, bogi Žanko Upam, da se bo driska čimprej umirila in vročina padla Anitka, mogoče imajo take sanke čez mejo Ej, ****, kam so šli tvoji počitnikovat?
|