Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 19.1.2009 20:01:10
|
|
|
|
TinaV*
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: TinaV* barbara koga te mamo na ptuju..janzekovice pa se koga? od velikih druzin... Kaj je to en učitelj? jap...prvo pa je misolil zupnik bit zaj pa ma 12 otrok...zgodovino uci na solskem centru ptuj
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2009 20:01:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 19.1.2009 20:02:04
|
|
|
|
TinaV*
|
ah saj se navadis ampak jaz bi se tezko ...
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2009 20:02:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 19.1.2009 20:02:43
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 ada mi hodimo v 4 razred in imamo že 2 učiteljico za angleščino do oktobra so mogli znat obnovo volk in 7 kozličkov,opisat svojo družino in sebe ,eno pesmico zapet v angleščini vse živali poimenovat ,predmete,................ naši pa sneguljčico, ostalo pa isto... pa saj ta program mi je jasen in ok, zanima me pa, ali vaši tudi nareke za oceno v redovalnico pišejo pri angleščini?
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2009 20:03:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 19.1.2009 20:03:45
|
|
|
|
Barbara111
|
v volkmerjevi pred vrstnimi hišami so eni ki je oče policaj imajo avto c8 ali mami c1 rdeči prevladujejo punčke
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 19.1.2009 20:03:57
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak Pa ka je Qulandia tudi do 21 odprta? ja...
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2009 20:04:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 19.1.2009 20:05:21
|
|
|
|
Barbara111
|
nareka do zdaj še niso bodo ga pa v kratkem pisali za oceno
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 19.1.2009 20:06:04
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak ada si sčofkana? jap
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 19.1.2009 20:06:25
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: TinaV* IZVIRNO SPOROČILO: morrak Pa ka je Qulandia tudi do 21 odprta? jap ob nedeljah pa do 15 pri nas isto (edino zdaj v decembru so bile nedelje do 18) pri nas pa do 17
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 19.1.2009 20:06:27
|
|
|
|
Barbara111
|
ko gredo ven iz tega avta zgleda ,kot da gredo iz avtobusa
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 19.1.2009 20:06:35
|
|
|
|
TinaV*
|
uh u pm(pardon ampak sem jezna ko ) pa je so noht...monchyyyyyyyyyyyy help me
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 19.1.2009 20:07:03
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 nareka do zdaj še niso bodo ga pa v kratkem pisali za oceno v glavnem, v učnem načrtu je narek pri angleščini za oceno predviden šele v 6 razredu
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2009 20:07:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 19.1.2009 20:07:49
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV* uh u pm(pardon ampak sem jezna ko ) pa je so noht...monchyyyyyyyyyyyy help me a pisker marmelade?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 19.1.2009 20:08:20
|
|
|
|
TinaV*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 v volkmerjevi pred vrstnimi hišami so eni ki je oče policaj imajo avto c8 ali mami c1 rdeči prevladujejo punčke oho krasno....jih majo 8 al koliko ne? jim je drzava kupla parcelo ....ce je to ta g.bi rad mel se bazen pa bajto gor postavljeno(preverjena informacija)
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2009 20:09:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 19.1.2009 20:09:17
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: TinaV* IZVIRNO SPOROČILO: morrak Evo moja večerja je v riti . Si nikoli nisem mislila, da bom lahko jedla določene stvari brez kruha (konzerve rib, jajca na oko), ampak vse se da, če se če ze ze ampak jaz crknem brez kruha..samo k juhi ga ne jem ostalo pa si ne predstavljam dneva brez kruha Jaz ga od novega leta jem samo za zajtrk, če si ga sama spečem, drugače pa sem ga čist ukinila Svaka ti čast...jaz bi tudi mogla z nečim začet... po domače povedano, majn žret...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 19.1.2009 20:09:34
|
|
|
|
TinaV*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: TinaV* uh u pm(pardon ampak sem jezna ko ) pa je so noht...monchyyyyyyyyyyyy help me a pisker marmelade? nem napisala kaj sem mislila..
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 19.1.2009 20:09:56
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 ko gredo ven iz tega avta zgleda ,kot da gredo iz avtobusa ko sem si jaz 1x naložila moja 2, pa še od sestre 2 in smo šli malo v šoping v mb, predtem pa na pregled k adamovi P (adam je bil star ene 9 mesecev), pa sta nas P in sestra pri njej opazovali s terase je tudi P rekla, da kar niso nehali lezit iz avta
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 19.1.2009 20:10:59
|
|
|
|
TinaV*
|
saj bo monchy popravila,taka res nebom strasla njena napaka saj ve da sem neroda ...je vidla (hecam se monchy)
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 19.1.2009 20:11:11
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: TinaV* uh u pm(pardon ampak sem jezna ko ) pa je so noht...monchyyyyyyyyyyyy help me a pisker marmelade? Kak si hudobna, kaj ne vidiš, da reva joče. Tina jaz jih še tak dolgo ne bi mela. Vprašanje, če bi s celimi vrata zaprla? ja tak se reče, no
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 19.1.2009 20:11:46
|
|
|
|
TinaV*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 ko gredo ven iz tega avta zgleda ,kot da gredo iz avtobusa ko sem si jaz 1x naložila moja 2, pa še od sestre 2 in smo šli malo v šoping v mb, predtem pa na pregled k adamovi P (adam je bil star ene 9 mesecev), pa sta nas P in sestra pri njej opazovali s terase je tudi P rekla, da kar niso nehali lezit iz avta zamisli si zaj one...tak ko pravi ko deca z avtobusa
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?