Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 19.1.2009 18:36:12
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Olla, kako ste kaj? evo jaz OK; sem klicala na Direktorat in seveda imam prav; javim jutri kaj več ker zdaj gremo na eno večerjo.... Pa-pa zdaj jim pa pokaži ki je doma
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 19.1.2009 18:36:13
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak živjo nosečke.evo mene iz pregleda... naša tehta 1900g,obseg bušija je 115cm,naslednji pregled je 9.2.2009,pridobljenih pa je 12kg-ujoj... to še bom fajn dol spravlala ...waw konkretna punca. Zdej me pa že fejst matra kolk bo tehtal naš, ko mate vse kr velike otročke...do četrtka pop. bom še zdržala. Čas nama bo krajšala Šola za starše, ki se nama bo začela jutri in traja tri dni od 9.30 do 13.30.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 19.1.2009 18:37:54
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Olla, kako ste kaj? evo jaz OK; sem klicala na Direktorat in seveda imam prav; javim jutri kaj več ker zdaj gremo na eno večerjo.... Pa-pa Itak, da ni dvoma. Sam , ko je res škoda časa za take bedarije. Kr pokaž jim . Zdej pa z družinico uživajte na večerjici. Naj vam tekne!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 19.1.2009 18:39:27
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: pondelak živjo nosečke.evo mene iz pregleda... naša tehta 1900g,obseg bušija je 115cm,naslednji pregled je 9.2.2009,pridobljenih pa je 12kg-ujoj... to še bom fajn dol spravlala ...waw konkretna punca. Zdej me pa že fejst matra kolk bo tehtal naš, ko mate vse kr velike otročke...do četrtka pop. bom še zdržala. Čas nama bo krajšala Šola za starše, ki se nama bo začela jutri in traja tri dni od 9.30 do 13.30. jaz tudi morem ju3 poklicat pa se že končno naročit za šolo...vedno pozabim
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 19.1.2009 18:46:46
|
|
|
|
|
No da se še jaz javim zjutraj imela pote na CSD pa še tisoč stvari pol sva šla z mojim še malo v h&m da si jaz kupim oz.da mi on kupi eno trenerko pa sem si premislila in smo šli na zgornji oddelek pa smo naši nerojeni miss nekaj malega kupili pa naši Lauri lepe zokničke tako da je mami skoz padla ...pol pa pa še v BC v Tušu pa še kupili neke malenskoti pa tam zapravili še skoraj 46eur tako da sedaj nam še manjka samo jajčka in tetra planičke...drugače pa imamo vse mami mora špa še vse oprat pa smo pripravljeni... Pa vi kako kaj???Aja pa v petek gre moj podpisat očetovstvo smo se pa odločili da se bo mala pisala po obeh tako da bo imela oba priimka...
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 19.1.2009 18:59:11
|
|
|
|
pondelak
|
nič moje lepo uživajte-kolko se pač da... jaz se grem zdaj malo stiskat k mojemu ker me že tak lepo vabi...se slišimo...papa
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 19.1.2009 19:03:05
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita No da se še jaz javim zjutraj imela pote na CSD pa še tisoč stvari pol sva šla z mojim še malo v h&m da si jaz kupim oz.da mi on kupi eno trenerko pa sem si premislila in smo šli na zgornji oddelek pa smo naši nerojeni miss nekaj malega kupili pa naši Lauri lepe zokničke tako da je mami skoz padla ...pol pa pa še v BC v Tušu pa še kupili neke malenskoti pa tam zapravili še skoraj 46eur tako da sedaj nam še manjka samo jajčka in tetra planičke...drugače pa imamo vse mami mora špa še vse oprat pa smo pripravljeni... Pa vi kako kaj???Aja pa v petek gre moj podpisat očetovstvo smo se pa odločili da se bo mala pisala po obeh tako da bo imela oba priimka... Kaj ta velika miss se tudi piše po obeh? Al se sam zdej ne morta zmenit? No, naš mali se bo pisal po njemu, ker se bom tudi jaz enkrat. Sva zaročena, ampak ravno, ko sva začela rihtat za poroko sva izvedela za najinega malčka. Tko, da bo poroka še mal počakala. Ne bi se rada poročila noseča ali doječa, ker to bo ornk žur...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 19.1.2009 19:04:47
|
|
|
|
tasa_m
|
vidim da niste dost nakloftale gor. Sem mislila da bom več zamudila v 3,5 ur pa vidim da ne. kaj to pomeni, da ni pravih gor da se nič ne dogaja?? hecam se!! pondelak za pregled. Je pa prava babnica tale vaša . Pravilno. IZVIRNO SPOROČILO: cita ... Pa vi kako kaj???Aja pa v petek gre moj podpisat očetovstvo smo se pa odločili da se bo mala pisala po obeh tako da bo imela oba priimka... a to tud gre? Tega pa nisem vedela..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 19.1.2009 19:05:50
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: cita No da se še jaz javim zjutraj imela pote na CSD pa še tisoč stvari pol sva šla z mojim še malo v h&m da si jaz kupim oz.da mi on kupi eno trenerko pa sem si premislila in smo šli na zgornji oddelek pa smo naši nerojeni miss nekaj malega kupili pa naši Lauri lepe zokničke tako da je mami skoz padla ...pol pa pa še v BC v Tušu pa še kupili neke malenskoti pa tam zapravili še skoraj 46eur tako da sedaj nam še manjka samo jajčka in tetra planičke...drugače pa imamo vse mami mora špa še vse oprat pa smo pripravljeni... Pa vi kako kaj???Aja pa v petek gre moj podpisat očetovstvo smo se pa odločili da se bo mala pisala po obeh tako da bo imela oba priimka... Kaj ta velika miss se tudi piše po obeh? Al se sam zdej ne morta zmenit? No, naš mali se bo pisal po njemu, ker se bom tudi jaz enkrat. Sva zaročena, ampak ravno, ko sva začela rihtat za poroko sva izvedela za najinega malčka. Tko, da bo poroka še mal počakala. Ne bi se rada poročila noseča ali doječa, ker to bo ornk žur... Pr naši taveliki miss je druga zgodba in ima trenutno še samo en priimek imela pa bo kmalu dva še dve dobri leti pa bo imela obadva ampak to je že druga zgodba... Za to našo drugo malo miss sva se oba strinjala da ima mala dva priimka mač imam slabe izkušnje na žalost ampak me moj popolnoma razume zlat je
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 19.1.2009 19:07:06
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m vidim da niste dost nakloftale gor. Sem mislila da bom več zamudila v 3,5 ur pa vidim da ne. kaj to pomeni, da ni pravih gor da se nič ne dogaja?? hecam se!! pondelak za pregled. Je pa prava babnica tale vaša . Pravilno. IZVIRNO SPOROČILO: cita ... Pa vi kako kaj???Aja pa v petek gre moj podpisat očetovstvo smo se pa odločili da se bo mala pisala po obeh tako da bo imela oba priimka... a to tud gre? Tega pa nisem vedela.. ja ja je možno da ima otrok dva priimka sej ko pride matičarka v P ji poveš da ima otrok dva priimka in ni nč dodatnih potov...
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 19.1.2009 19:08:13
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita ... Pa vi kako kaj???Aja pa v petek gre moj podpisat očetovstvo smo se pa odločili da se bo mala pisala po obeh tako da bo imela oba priimka... a to tud gre? Tega pa nisem vedela.. vse gre...sam ni pa praktično. No moja frendica je to nar4edla in zdej ma tamala skoz težave... No, pol pa še to...Zdej se bosta pa poročila in bo ona vzela njegov priimek, mala pa tud in bodo spreminjali dokumente ko nori. Štala... ker zdej bi se pa radi vsi enak pisal...eh...kakor kdo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 19.1.2009 19:09:32
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: cita No da se še jaz javim zjutraj imela pote na CSD pa še tisoč stvari pol sva šla z mojim še malo v h&m da si jaz kupim oz.da mi on kupi eno trenerko pa sem si premislila in smo šli na zgornji oddelek pa smo naši nerojeni miss nekaj malega kupili pa naši Lauri lepe zokničke tako da je mami skoz padla ...pol pa pa še v BC v Tušu pa še kupili neke malenskoti pa tam zapravili še skoraj 46eur tako da sedaj nam še manjka samo jajčka in tetra planičke...drugače pa imamo vse mami mora špa še vse oprat pa smo pripravljeni... Pa vi kako kaj???Aja pa v petek gre moj podpisat očetovstvo smo se pa odločili da se bo mala pisala po obeh tako da bo imela oba priimka... Kaj ta velika miss se tudi piše po obeh? Al se sam zdej ne morta zmenit? No, naš mali se bo pisal po njemu, ker se bom tudi jaz enkrat. Sva zaročena, ampak ravno, ko sva začela rihtat za poroko sva izvedela za najinega malčka. Tko, da bo poroka še mal počakala. Ne bi se rada poročila noseča ali doječa, ker to bo ornk žur... Pr naši taveliki miss je druga zgodba in ima trenutno še samo en priimek imela pa bo kmalu dva še dve dobri leti pa bo imela obadva ampak to je že druga zgodba... Za to našo drugo malo miss sva se oba strinjala da ima mala dva priimka mač imam slabe izkušnje na žalost ampak me moj popolnoma razume zlat je pol pa seveda naredi tako, da ne bo težav in da bo prav za vse...
< Sporočilo je popravil Dali* -- 19.1.2009 19:16:30 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 19.1.2009 19:09:47
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita ... Pa vi kako kaj???Aja pa v petek gre moj podpisat očetovstvo smo se pa odločili da se bo mala pisala po obeh tako da bo imela oba priimka... a to tud gre? Tega pa nisem vedela.. vse gre...sam ni pa praktično. No moja frendica je to nar4edla in zdej ma tamala skoz težave... No, pol pa še to...Zdej se bosta pa poročila in bo ona vzela njegov priimek, mala pa tud in bodo spreminjali dokumente ko nori. Štala... ker zdej bi se pa radi vsi enak pisal...eh...kakor kdo... jaz pravim to je odločitev posameznikov mi smo se odločili takole...
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 19.1.2009 19:10:30
|
|
|
|
lejca
|
Ciao.. Dali a ti mas tud v cetrtek pregled? jaz tudi , bom mislila nate
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 19.1.2009 19:14:13
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Dali a ti mas tud v cetrtek pregled? jaz tudi , bom mislila nate No, jaz pa nate. Mi imamo ob 14.30 uri.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 19.1.2009 19:15:35
|
|
|
|
lejca
|
mas ti prej k jaz..jst po 15.uri enkrat
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 19.1.2009 19:32:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita jaz pravim to je odločitev posameznikov mi smo se odločili takole... jaz sploh nisem vedala da je to možno. HVALA da si mi povedala! Bom tudi jaz to predlagala! Ker meni bi to bilo tud vredu če bi naša tamala imela 2 priimka.. Moram se mal pozanimat kak je z tem? Kje bi lahko o tem kaj več prebrala??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 19.1.2009 19:35:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita jaz pravim to je odločitev posameznikov mi smo se odločili takole... jaz sploh nisem vedala da je to možno. HVALA da si mi povedala! Bom tudi jaz to predlagala! Ker meni bi to bilo tud vredu če bi naša tamala imela 2 priimka.. Moram se mal pozanimat kak je z tem? Kje bi lahko o tem kaj več prebrala?? moja mala je tud mela dva priimka,dokler se nisva poročila.pa če ne bi bila poročena ,bi še enkrat storila isto.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 19.1.2009 19:36:22
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita jaz pravim to je odločitev posameznikov mi smo se odločili takole... jaz sploh nisem vedala da je to možno. HVALA da si mi povedala! Bom tudi jaz to predlagala! Ker meni bi to bilo tud vredu če bi naša tamala imela 2 priimka.. Moram se mal pozanimat kak je z tem? Kje bi lahko o tem kaj več prebrala?? ma tle sploh ni nobenih dodatnih poti in nič tasa...pač ko bosta šla podpisat očetovstvo to poveš, oz. če tega ne bosta boš to povedala matičarki v porodnišnici.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 19.1.2009 19:37:11
|
|
|
|
Dali*
|
spps - sm brala, da si danes imela izpit...kako je šlo?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 19.1.2009 19:48:57
|
|
|
|
Lolita23
|
Ah to dihanje ni zabavno če te glava boli, pa iz nosa teče, pa vse boli. Pa vse sem že pozabila., pa se ne sekiram. Nič punce jaz grem ležat, ker ne gre pokonc. lahko noč
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 19.1.2009 19:49:12
|
|
|
|
tasa_m
|
felišaaaa vidim te!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 19.1.2009 19:49:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ah to dihanje ni zabavno če te glava boli, pa iz nosa teče, pa vse boli. Pa vse sem že pozabila., pa se ne sekiram. Nič punce jaz grem ležat, ker ne gre pokonc. lahko noč lolitka a tebe pa kak virus lovi ali kaj?? lepo pančaj.. nočka
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 19.1.2009 19:55:35
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m felišaaaa vidim te!! felišaaaaaaaaaaaaaa vidimo te
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 19.1.2009 19:57:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m felišaaaa vidim te!! felišaaaaaaaaaaaaaa vidimo te a misliš da nas ignorira??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?