|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
19.1.2009 18:53:35   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

SS...hvala za vprašanjeuser posted image

S Tilnom sva skoraj cel dan počivala,no,jaz sem spala pol ure.Ob 2. mi je pa zakuhal,pa začel prav močno kašljati,da se je že kar davil in smo šli k P.Pljučka, grlo in ušeska so ok.,predpisala nama je inhalacije s fiziološko.Še dobro,da mi je zadnjič Anitka zrihtala inhalator,da imava vsake 4-5 ur inhalacije.
Upam,da se ne bo kaj naprej razvilo,bom pa jutri klicala od Tilna P,da se naročiva na kontrolo čez 3 dni,ker danes sva šla k eni drugi P,ker naša je bila dopoldne.Pa je bil ful ok,vse lepo razložila, pregledala.Ljudje so jamrali zunaj,koliko časa morajo čakati,ampak se je pa P čisto posvetila,lahko si vse razložil,vse je vprašalauser posted image

Tilči
bi bila raje, da inhalatorja ne bi rabila, ampak če pa že morata, sem vesela, da sem ti lahko pomagala. Upam, da se čimprej pozdravita. A torej inhalirata samo s fiziološko. Koliko le-te pa daš v eni rundi notri?

3 ml

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
19.1.2009 18:56:16   
Anitka
Mene so pa danes iz BC klicali, da baje nikjer v Sloveniji ni več tistih sank kot jih imate vi Jana81user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
19.1.2009 19:10:57   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

ESTRELLA in TILČI: kako sta kaj, sta se kej odpočili?
Kako kej otroci?

Ma zmatrana niti nisem bila, Alja pa še vedno noče nič jestiuser posted image Vse kar sem ji uspela stlačiti je bil AM in sicer 320ml od 3.30huser posted image user posted image Drugače je kar boljše volje, ne tečka, samo je ne.
Upam, da boljši ju3.

Drugače pa pucam mal po hiši, ker se je kar dosti stvari nabralo, sem ter tja mal pokukam na RR, za pista pa niti nimam kake posebne volje.

Pridna si, da pospravljaš. Jaz sem tudi danes malce ribala naokoli, zgleda da nas je vse nekaj prijelo user posted image  da pospravljamo

Vseh že ni prijelo... user posted image user posted image  Samo nujne reči in neodložljivi opravki.

tana7, če res noče zelenjave, ji za naslednji obrok daj nekaj, kar ima rada. Potem pa poskusi jutri spet vztrajati z zelenjavo, sčasoma bo morala popustit user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Sem jezna ko user posted image . Vse pasje in mačje lastnike, ki ne pobirajo drekov za svojimi živalmi oz. ne poskrbijo za njihovo stranišče bi kar dala pred strelni vod. user posted image user posted image user posted image   že tako imamo veliko problemov, ker ima sosed min 10 mačk in to je xx takih sosedov, pa mi serjejo vse povsod, zdaj pa sem nekje okrog svojega avta na naši parceli stopila na drek. Meni gre kar na user posted image . Nisem še ugotovila ali je pasji ali mačji in te stare superge, ki sem imela obute bom vrgla kar v kanto, ker so strgane. Mi niti na misel ne pride, da bi prala to sranje. HB imam prazen želodec, ker bi šla definitivno bruhat. UUUUUUUUfffffffff sem jezna. Me ma včasih, da bi sosedu namazala drek na kljuko, ker hodijo njegove mačke k nam srat. Bog ne daj, da pustim odkrit peskovnik. Druga soseda ima pa 3 mačke, pa k njim sploh ne moreš več na travo stopit, ker je drek na dreku. user posted image

Gravž user posted image user posted image user posted image

tilči, user posted image user posted image user posted image  za Tilna, da mu bodo inhalacije pomagale in bo hitro zdrav.

Naty*, bogi Žanko user posted image  Upam, da se bo driska čimprej umirila in vročina padla user posted image user posted image user posted image

Anitka, mogoče imajo take sanke čez mejo user posted image

Ej, ****, kam so šli tvoji počitnikovat?

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
19.1.2009 19:11:16   
Estrella*
Laringitis:
To je vnetje sapnika in glasilk.Pride do tega, da je oteškočeno dihanje. Ponavadi je povzročitelj virus in to je nakako alergična reakcija. Ponavadi se dobi claritine in inhalacije, če je pa zelo hudo, pa kakšen steroid( dexametazon, medrol, prednizon...) kot injekcijo.
Drugače pa pomagajo inhalacije; V banjo sem nalila vročo vodo, dal notri kamilice, otroka pa sem samo v plenički posedla v stolček in ga postavila v kopalnico, da se je nadihal. To smo ponovili nekajkrat in stvar je bila res učinkovita.

Še to;

Težave so lahko enake ne glede na to ali je povzročitelj virus ali bakterija. Najbolj problematičen je pri majhnih otrocih, ki jim sluznica hitro in močno zateče, pa še ožje dihalne poti imajo. Značilen je lajajoč kašelj, ki se lahko stopnjuje do tega, da otrok težje diha, piska,... Tega se ponavadi otroci tudi ustrašijo, zato takrat dihajo z več sile, kar pa jim ne pomaga, slišati pa je vse skupaj lahko zelo podobno kot če bi se jim nekaj v grlu zataknilo.

Andražu je pomagal tudi hladen zrak. Sliši se grozno, kot da otrok ne more dihat, pa ni tako, diha še vedno lahko oz. se zaradi tega ne zaduši.

< Sporočilo je popravil Estrella* -- 19.1.2009 19:15:10 >

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
19.1.2009 19:22:10   
tilči

Laringitis:
To je vnetje sapnika in glasilk.Pride do tega, da je oteškočeno dihanje. Ponavadi je povzročitelj virus in to je nakako alergična reakcija. Ponavadi se dobi claritine in inhalacije, če je pa zelo hudo, pa kakšen steroid( dexametazon, medrol, prednizon...) kot injekcijo.
Drugače pa pomagajo inhalacije; V banjo sem nalila vročo vodo, dal notri kamilice, otroka pa sem samo v plenički posedla v stolček in ga postavila v kopalnico, da se je nadihal. To smo ponovili nekajkrat in stvar je bila res učinkovita.

Še to;

Težave so lahko enake ne glede na to ali je povzročitelj virus ali bakterija. Najbolj problematičen je pri majhnih otrocih, ki jim sluznica hitro in močno zateče, pa še ožje dihalne poti imajo. Značilen je lajajoč kašelj, ki se lahko stopnjuje do tega, da otrok težje diha, piska,... Tega se ponavadi otroci tudi ustrašijo, zato takrat dihajo z več sile, kar pa jim ne pomaga, slišati pa je vse skupaj lahko zelo podobno kot če bi se jim nekaj v grlu zataknilo.

Andražu je pomagal tudi hladen zrak. Sliši se grozno, kot da otrok ne more dihat, pa ni tako, diha še vedno lahko oz. se zaradi tega ne zaduši.

Hvala ti Estrella,za razlago.Tilen ima res ta grozen lajajoč kašelj,piska pa mu ne,tudi danes sem opazila,da nima več sluzi,tako da normalno diha.Zgleda,da je prehlad pozdravil,še ta kašelj moramo zrihtati.Pa si ti z Andražem hodila ven,ali si ga samo k odprtem oknu dala,da se je nadihal mrzlega zraka?

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
19.1.2009 19:24:30   
buccka
Sem vas prišla mal pokukat in samo pozdravit.

Mam v čet izpit, pa smo skoz neki okol, pa dela za popiz..., tko da mam bolj mal časa.

Si skoz neki plonkce delam, ker drugač bom pogrnila.

Pridem kaj po četrtku pokukat, do takrat pa se mejte lepo, pa vsi bubančki čimprej ozdravite.

Pa pa

moja princeska Lin je prijokala na svet dne 09.05.2008

http://trudy.moj-album.com/

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
19.1.2009 19:29:28   
Estrella*

Laringitis:

Še to;

Hvala ti Estrella,za razlago.Tilen ima res ta grozen lajajoč kašelj,piska pa mu ne,tudi danes sem opazila,da nima več sluzi,tako da normalno diha.Zgleda,da je prehlad pozdravil,še ta kašelj moramo zrihtati.Pa si ti z Andražem hodila ven,ali si ga samo k odprtem oknu dala,da se je nadihal mrzlega zraka?

Sem ga oblekla in sva šla na balkon in tudi kaj mrzlega sem mu dala za spit. Vem, da je skregano z logiko, samo je imel tako zatečene glasilke, da mu je pomagalo.
Sicer pa so znaki lahko prisotni vsi ali pa samo eden ali dva, odvisno za kako hudo obliko gre.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
19.1.2009 19:30:11   
barbaw

S Tilnom sva skoraj cel dan počivala,no,jaz sem spala pol ure.Ob 2. mi je pa zakuhal,pa začel prav močno kašljati,da se je že kar davil in smo šli k P.Pljučka, grlo in ušeska so ok.,predpisala nama je inhalacije s fiziološko.Še dobro,da mi je zadnjič Anitka zrihtala inhalator,da imava vsake 4-5 ur inhalacije.
Upam,da se ne bo kaj naprej razvilo,bom pa jutri klicala od Tilna P,da se naročiva na kontrolo čez 3 dni,ker danes sva šla k eni drugi P,ker naša je bila dopoldne.Pa je bil ful ok,vse lepo razložila, pregledala.Ljudje so jamrali zunaj,koliko časa morajo čakati,ampak se je pa P čisto posvetila,lahko si vse razložil,vse je vprašalauser posted image

user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
19.1.2009 19:30:16   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Sicer nisem ponavadi ena od tistih, da bom jokala, da ste vse spregledale moj post, ampak vidm, da je res možen skupinski ignore...
Se zgodi včasih, vsaki se je že user posted image  Oprosti user posted image
Sem šla prebrat, da ste imeli pester vikend user posted image
Tiste, ki pridete jutri na čvek, mi pišite prosim na zs.
Fajn se načvekajte, naslednjo rundo pridem pa še jaz.

Naty to se meni redno dogaja user posted image user posted image   Pa se ne sekiram kaj dost...

Bi pa ob temle rada samo povedala da Spelin@ ti si pa res ena taka zlata punca user posted image user posted image , vedno ampak vedno ce me vsi spregledajo ti mi namenis par besed ali pa vsaj enega smajlija. Naj te Bog varuje in vse tvoje, amin.

to ni nikoli namerno user posted image user posted image user posted image user posted image

sej vem user posted image ... danes mam res slab dan pa sej veš... je pol mal ven udarlo. Pri nas je namreč še slabše, kot zjutri. Žanu je temperatura zrasla na 39,2 v 15 minutah in mi revež že celo popoldne drema v naročju user posted image . Poleg tega ma pa še tako drisko, da ma ritko čist razjedeno in zverinsko joka, ko kakauser posted image . Še vedno mislim, da so zobki, ampak si nisem mislila, da bo vročila tako visoka.

neješčnost pri zobkih....definitivno!!! Žan se je pri prvih dveh samo dojil, ni niti žličke GH hotel pojest. Danes pa tud kr allernovo je, pa jabolčno kašico, ki jo ma res ful rad. Na čvek bi bla pa iz srca vabljena user posted image .

špelin@ podpišem tisto, kar je **** napisalauser posted image .

sesil imaš zs!

Upam, da vam zobek hitro izraste in da Žana neha vročina matrat. Pri nas je HB trenutno samo sračkanje zaradi zobka.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
19.1.2009 19:34:06   
tilči

Laringitis:

Še to;

Sem ga oblekla in sva šla na balkon in tudi kaj mrzlega sem mu dala za spit. Vem, da je skregano z logiko, samo je imel tako zatečene glasilke, da mu je pomagalo.
Sicer pa so znaki lahko prisotni vsi ali pa samo eden ali dva, odvisno za kako hudo obliko gre.

Saj po operacije za mandlje tudi dobiš sladoled.Bova tudi midva jutri šla na balkon.Še enkrat hvala za informacijeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3685
19.1.2009 19:35:57   
tana7

IZVIRNO SPOROČILO: tana7

se spet švercam tuki gor brez da bi prej kaj vaše štorije bralauser posted image
ni bilo časa - zdaj je oči prevzel Brino, čeprav mu bo vseeno treba mal asistiratuser posted image

sem pa spet mal tečkena, ker spet ni jedla zelenjave - a naj jo res posiljujem do pančanja s tem in nič drugega dam?? to mi nekako ne gre
ampak v več kot 50% skoraj nič zelenjave ne pojeuser posted image

jutri torej imate čvek pri Žanu ali neuser posted image  mene malo mika, ampak me je pa spet mal strah, da mi totalno zaštrajka s papanjemuser posted image

jaz ji ne bi nič dala doker ne bi bila lačna

ja, sej tko pravi tut moj
sam po moje je bla kasnej že fajn lačna, pa ni hotla - dojila se je pa fuluser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
19.1.2009 19:37:52   
tana7

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Sem jezna ko user posted image . Vse pasje in mačje lastnike, ki ne pobirajo drekov za svojimi živalmi oz. ne poskrbijo za njihovo stranišče bi kar dala pred strelni vod. user posted image user posted image user posted image   že tako imamo veliko problemov, ker ima sosed min 10 mačk in to je xx takih sosedov, pa mi serjejo vse povsod, zdaj pa sem nekje okrog svojega avta na naši parceli stopila na drek. Meni gre kar na user posted image . Nisem še ugotovila ali je pasji ali mačji in te stare superge, ki sem imela obute bom vrgla kar v kanto, ker so strgane. Mi niti na misel ne pride, da bi prala to sranje. HB imam prazen želodec, ker bi šla definitivno bruhat. UUUUUUUUfffffffff sem jezna. Me ma včasih, da bi sosedu namazala drek na kljuko, ker hodijo njegove mačke k nam srat. Bog ne daj, da pustim odkrit peskovnik. Druga soseda ima pa 3 mačke, pa k njim sploh ne moreš več na travo stopit, ker je drek na dreku. user posted image

Joj, kaj te razumem... jaz tud to tok sovrazim in sem se v Slo. skoz kregala z vsakim ki sem ga videla da ni pobral dreka...

A ne obstaja ena rastlina ki mackam smrdi?? Ce bi vedela katera je, pa da jo zasadis okrog in okrog vase parcele...

jst okol vhoda in na gugalnici, pa na terasi pošpricam z enim sprejem ko mačkam smrdi in jih ni naokrog več. Bom pogledala kok se reče če te zanima

Me jezi, ker dež spere to. Bom pa vseeno nabavila, ker mi je to pa že too much. Ti samo povej katerega.

a je tale sprej kaj škodljiv...no, verjetno je, a ne?
mi imamo muco v stanovanju - vse je OK, ful je pridna, ampak da bi spala na sedežni, je pa ne morem odvadituser posted image user posted image  saj tut spala bi lahk na njej, ampak če bi se prej depiliralauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
19.1.2009 19:45:52   
barbaw

se spet švercam tuki gor brez da bi prej kaj vaše štorije bralauser posted image
ni bilo časa - zdaj je oči prevzel Brino, čeprav mu bo vseeno treba mal asistiratuser posted image

sem pa spet mal tečkena, ker spet ni jedla zelenjave - a naj jo res posiljujem do pančanja s tem in nič drugega dam?? to mi nekako ne gre
ampak v več kot 50% skoraj nič zelenjave ne pojeuser posted image

jutri torej imate čvek pri Žanu ali neuser posted image  mene malo mika, ampak me je pa spet mal strah, da mi totalno zaštrajka s papanjemuser posted image

jaz ji ne bi nič dala doker ne bi bila lačna

ja, sej tko pravi tut moj
sam po moje je bla kasnej že fajn lačna, pa ni hotla - dojila se je pa fuluser posted image

potem je pa bolj trmasta od tebe

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
19.1.2009 19:45:55   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Joj, kaj te razumem... jaz tud to tok sovrazim in sem se v Slo. skoz kregala z vsakim ki sem ga videla da ni pobral dreka...

A ne obstaja ena rastlina ki mackam smrdi?? Ce bi vedela katera je, pa da jo zasadis okrog in okrog vase parcele...

jst okol vhoda in na gugalnici, pa na terasi pošpricam z enim sprejem ko mačkam smrdi in jih ni naokrog več. Bom pogledala kok se reče če te zanima

Me jezi, ker dež spere to. Bom pa vseeno nabavila, ker mi je to pa že too much. Ti samo povej katerega.

a je tale sprej kaj škodljiv...no, verjetno je, a ne?
mi imamo muco v stanovanju - vse je OK, ful je pridna, ampak da bi spala na sedežni, je pa ne morem odvadituser posted image user posted image  saj tut spala bi lahk na njej, ampak če bi se prej depiliralauser posted image

Mislim, da ni škodljiv in da deluje samo kot smrdljiva snov. Jaz imam živali zelo rada, ampak take lastnike pa user posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
19.1.2009 20:11:58   
aurora28
Buccka a plonkece si delaš user posted image , joj ko se spomnem na študentska leta, sej ne morem verjeti, da je že skoraj 6 let od tega user posted image . Ampak bilo pa je super, še posebej, ko sem živela v Novih Jaršah in sem imela BTC, Kolosej in vse živo pred nosom. user posted image

Barbaw mene tudi razjezi, kadar stopim na drek, ljudje so tak leni pobirati in počistiti za svojimi ljubljenčki, kljub temu, da za vsakim vogalom stoji koš z vrečkami. Mi imamo te včerke kar doma in vsakič ko gremo ven si jih damo v žep in nimam slabe vesti. Noben mi ne more očitati, da ne počistim za svojim psom.

Ali bi mi katera želela za Gala posoditi hojico? Moji prijateljici, ki mi jo je obljubila je zbolela hčerka in je doma z njo, tak, da ne more priti v kontakt s sodelavko, kateri je ona posodila hojico.

Gal je danes spet bil priden jedec, je danes prvič jedel rdečo peso.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
19.1.2009 20:21:24   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Glede jutrišnjega čveka pri Žanu:
kaj bomo res samo Tiana, tally in ss, ste vse ostale se izneverile? Za špelin vem da je napiala, da ne more pa Estrella, kaj pa ostale?

jaz se nisem izneverla, sam na rr sem bolj malo. pridem. od 10h  a ne?

načeloma ob 10.30, če bomo čvekale. bo Naty še sporočila kako bo z Žanom, ker je nekaj kuha

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
19.1.2009 20:22:33   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Priden Gal!

Naša je pa paradižnik pri dediju jedla, in se zraven oblizovala kot velika punca user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
19.1.2009 20:23:08   
Soncnica Sandra ***

Ojoj barbaw, to pa res ni lepo od vaših sosedov.
Tudi mi imamo muco, ampak smo na podeželju in za sabo lepo zakople, ko gre kakat, tako da res ne vem kako se tile mački navajeni, oziroma bolje rečem razvajeni user posted image

Tukaj noben maček ne zakoplje dreka. Baje to delajo, da ostane markirano.

Čudni mački, bi jaz rekla user posted image .
Pri nas to edino psi puščajo

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
19.1.2009 20:24:53   
Soncnica Sandra ***

Bravo za počivanje!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tilna, da bo čim prej ozdravel in da se ne bo še kaj naprej razvilo. Upam, da bo čim prej bolje!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
19.1.2009 20:28:32   
Soncnica Sandra ***
Ajoj, danes se pa vidi, da je najbolj depresiven dan v letu, kar se odraža tudi na RR saj je pravo mrtvilo danes tukaj, sploh za večerne ure.user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3695
19.1.2009 20:31:59   
barbaw

Ajoj, danes se pa vidi, da je najbolj depresiven dan v letu, kar se odraža tudi na RR saj je pravo mrtvilo danes tukaj, sploh za večerne ure.user posted image

Mene depresija prav nič ne šlata. Sem prav vesela, ker sem stopila na vago danes. Moram se zjutraj zvagat pa ticker popravit. Je pa res, da je vedno večja tuga tukaj. user posted image  Jaz gledam Jeklene magnolije na popu, ki sem jih gledala že ene 3x. Mi je ful dober film.

Neposredna povezava do sporočila: 3696
19.1.2009 20:32:02   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Buccka a plonkece si delaš user posted image , joj ko se spomnem na študentska leta, sej ne morem verjeti, da je že skoraj 6 let od tega user posted image . Ampak bilo pa je super, še posebej, ko sem živela v Novih Jaršah in sem imela BTC, Kolosej in vse živo pred nosom. user posted image

Barbaw mene tudi razjezi, kadar stopim na drek, ljudje so tak leni pobirati in počistiti za svojimi ljubljenčki, kljub temu, da za vsakim vogalom stoji koš z vrečkami. Mi imamo te včerke kar doma in vsakič ko gremo ven si jih damo v žep in nimam slabe vesti. Noben mi ne more očitati, da ne počistim za svojim psom.

Ali bi mi katera želela za Gala posoditi hojico? Moji prijateljici, ki mi jo je obljubila je zbolela hčerka in je doma z njo, tak, da ne more priti v kontakt s sodelavko, kateri je ona posodila hojico.

V Novih Jaršah?? No jaz tudi, samo malo pred tebojuser posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
19.1.2009 20:40:24   
tana7
no, jst mam tut BTC in Kolosej pred nosom - čeprav sem na Fužinamauser posted image
žal pa Kolosej vidim sam od daleč - zaenkrat
bova pa kmal šla v kino spet!! juhu!! zadnjič se je tista večerja prav fajn izkazala - no, Brina se je izkazala, ker je pridno spala

mačke, ki puščajo drekce??? to pa že skor težko verjamemuser posted image
za pse pa vem, da so eni lastniki packi -  tuki na F imajo ljudje ogromno enih psov, vidim jih na sprehodu, ko sem z Brino zuni
pa zanimivo - drekce pobirajo ravno tastari, uni bolj pr močeh se pa delajo, da nč ne vidjouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3698
19.1.2009 20:42:25   
Soncnica Sandra ***

Mene depresija prav nič ne šlata. Sem prav vesela, ker sem stopila na vago danes. Moram se zjutraj zvagat pa ticker popravit. Je pa res, da je vedno večja tuga tukaj. user posted image  Jaz gledam Jeklene magnolije na popu, ki sem jih gledala že ene 3x. Mi je ful dober film.

No ti kar uživaj ob gledanju filma, jaz bom pa počasi šla Manco kopat in dat spat, samo se mi zdi, da bo težka, ker ne kaže še niti enega znaka, da bi šla ona spat user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
19.1.2009 20:42:34   
tana7

a to so na TV prjavli? spet tist izračun, kolk dni po novem letu, pa kolk dni pred blabla... kr nek butast izračun, potem pa deluje kot sugestija

nč bit depresivne!!!!!! moram ene user posted image user posted image user posted image tuki prlimatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?