|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
19.1.2009 17:50:42   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Sem jezna ko user posted image . Vse pasje in mačje lastnike, ki ne pobirajo drekov za svojimi živalmi oz. ne poskrbijo za njihovo stranišče bi kar dala pred strelni vod. user posted image user posted image user posted image   že tako imamo veliko problemov, ker ima sosed min 10 mačk in to je xx takih sosedov, pa mi serjejo vse povsod, zdaj pa sem nekje okrog svojega avta na naši parceli stopila na drek. Meni gre kar na user posted image . Nisem še ugotovila ali je pasji ali mačji in te stare superge, ki sem imela obute bom vrgla kar v kanto, ker so strgane. Mi niti na misel ne pride, da bi prala to sranje. HB imam prazen želodec, ker bi šla definitivno bruhat. UUUUUUUUfffffffff sem jezna. Me ma včasih, da bi sosedu namazala drek na kljuko, ker hodijo njegove mačke k nam srat. Bog ne daj, da pustim odkrit peskovnik. Druga soseda ima pa 3 mačke, pa k njim sploh ne moreš več na travo stopit, ker je drek na dreku. user posted image

Joj, kaj te razumem... jaz tud to tok sovrazim in sem se v Slo. skoz kregala z vsakim ki sem ga videla da ni pobral dreka...

A ne obstaja ena rastlina ki mackam smrdi?? Ce bi vedela katera je, pa da jo zasadis okrog in okrog vase parcele...

jst okol vhoda in na gugalnici, pa na terasi pošpricam z enim sprejem ko mačkam smrdi in jih ni naokrog več. Bom pogledala kok se reče če te zanima

Me jezi, ker dež spere to. Bom pa vseeno nabavila, ker mi je to pa že too much. Ti samo povej katerega.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
19.1.2009 17:50:44   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

se spet švercam tuki gor brez da bi prej kaj vaše štorije bralauser posted image
ni bilo časa - zdaj je oči prevzel Brino, čeprav mu bo vseeno treba mal asistiratuser posted image

sem pa spet mal tečkena, ker spet ni jedla zelenjave - a naj jo res posiljujem do pančanja s tem in nič drugega dam?? to mi nekako ne gre
ampak v več kot 50% skoraj nič zelenjave ne pojeuser posted image

jutri torej imate čvek pri Žanu ali neuser posted image  mene malo mika, ampak me je pa spet mal strah, da mi totalno zaštrajka s papanjemuser posted image

jaz ji ne bi nič dala doker ne bi bila lačna

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
19.1.2009 17:50:57   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Da se pohvalim: skoraj pol ure sem imela POPOLN mir in sem lahko z užitkom pogledala dokumentarec o odpravi Apolla 11 na Luno (na History) user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in naj se ta vaja ponovi čimvečkratuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
19.1.2009 17:51:54   
Anitka

jst dam Nejca pred ogledalo preden se greva kopat, ga postavim v umivalnik, da se nagleda in nareži, pol pa hopa v banjico. al pa v pedsobi, to se tak smeje in vriska, da se še jst narežim zraven.

Kaj mislis a vedo da so to oni? Ali mislijo da je tam se en dojencek???user posted image

pomoje ne vedo da so to oni, se pač smejejo onemu na drugi strani..

Še ne vedo, da so to oni. Jih je pa luštno opazovatiuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
19.1.2009 17:53:45   
Anitka

Sem jezna ko user posted image . Vse pasje in mačje lastnike, ki ne pobirajo drekov za svojimi živalmi oz. ne poskrbijo za njihovo stranišče bi kar dala pred strelni vod. user posted image user posted image user posted image   že tako imamo veliko problemov, ker ima sosed min 10 mačk in to je xx takih sosedov, pa mi serjejo vse povsod, zdaj pa sem nekje okrog svojega avta na naši parceli stopila na drek. Meni gre kar na user posted image . Nisem še ugotovila ali je pasji ali mačji in te stare superge, ki sem imela obute bom vrgla kar v kanto, ker so strgane. Mi niti na misel ne pride, da bi prala to sranje. HB imam prazen želodec, ker bi šla definitivno bruhat. UUUUUUUUfffffffff sem jezna. Me ma včasih, da bi sosedu namazala drek na kljuko, ker hodijo njegove mačke k nam srat. Bog ne daj, da pustim odkrit peskovnik. Druga soseda ima pa 3 mačke, pa k njim sploh ne moreš več na travo stopit, ker je drek na dreku. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
19.1.2009 17:53:59   
Soncnica Sandra ***
Ojla!

Evo naša je pred enimi 10imi minutam spat zaspala, in to že tretjič danes user posted image . Ma je ne bom pustila več kot pool ure, ker drugače bo pol spet panika za spat it, samo vem pa da bomo imeli dretje, ker jo bom zbudila. Pri njej ni hujšega kot da jo zbudiš iz spanja user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
19.1.2009 17:55:05   
Soncnica Sandra ***

Ojoj barbaw, to pa res ni lepo od vaših sosedov.
Tudi mi imamo muco, ampak smo na podeželju in za sabo lepo zakople, ko gre kakat, tako da res ne vem kako se tile mački navajeni, oziroma bolje rečem razvajeni user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
19.1.2009 17:55:25   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Punce, grem na plavanje, čaučiuser posted image

Uživejta!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
19.1.2009 17:56:30   
Soncnica Sandra ***

Sem pa zdele jezna ko pajkuser posted image .
Nad nas so se eni preselili...in ta babnca tako kot nobena tle ne uporablja centrifuge. ( Zakaj mi se ni jasno, mi ne znajo razlozit ne tasca ne nobena druga sorodnica , ampak tako se jim pac zdi prav user posted image  )
No in ta babnca mi potem obesi perilo direkt nad mojega ... in moje je ze skoraj suho pa mi vse dol kaplja in se odceja in seveda je spet vse mokro.user posted image user posted image user posted image

O madonca še ena ki je jezna, kaj bomo danes spet imeli klub jeznih ringarajevk user posted image .
Samo res, kaj jim ni jasno, da ne uporabljako centrifuge. Pri nas bi se tako perilo sušilo miljon let pri teh temperaturah user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
19.1.2009 17:57:40   
Soncnica Sandra ***

Moram dve slikci nalimat:

1. Kako je Omar srecen ko ni Samie ( je na pocitnicah) in se lahko v miru naigra...

2. Ocitno bomo imeli se enega narcisa doma, ker kar veliko casa ze sedaj Omar prezivi pred ogledalom...

user posted image

user posted image

O kolk je sipmatičen, pa kako lepo stoji. user posted image user posted image user posted image

Te lahko nekaj vprašam: kaj mu ni nič vroče, ko je toliko oblečen, glede na temperature, ki jih imate pri vas?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
19.1.2009 17:58:39   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

ESTRELLA in TILČI: kako sta kaj, sta se kej odpočili?
Kako kej otroci?

Ma zmatrana niti nisem bila, Alja pa še vedno noče nič jestiuser posted image Vse kar sem ji uspela stlačiti je bil AM in sicer 320ml od 3.30huser posted image user posted image Drugače je kar boljše volje, ne tečka, samo je ne.
Upam, da boljši ju3.

Drugače pa pucam mal po hiši, ker se je kar dosti stvari nabralo, sem ter tja mal pokukam na RR, za pista pa niti nimam kake posebne volje.

Pridna si, da pospravljaš. Jaz sem tudi danes malce ribala naokoli, zgleda da nas je vse nekaj prijelo user posted image  da pospravljamo

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
19.1.2009 17:59:55   
Soncnica Sandra ***
Glede jutrišnjega čveka pri Žanu:
kaj bomo res samo Tiana, tally in ss, ste vse ostale se izneverile? Za špelin vem da je napiala, da ne more pa Estrella, kaj pa ostale?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
19.1.2009 18:00:28   
Soncnica Sandra ***
Eh, spet mam samogovore, grem user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3663
19.1.2009 18:01:17   
sesil

kaj bomo res samo Tiana, tally in ss, ste vse ostale se izneverile? Za špelin vem da je napiala, da ne more pa Estrella, kaj pa ostale?

jaz se nisem izneverla, sam na rr sem bolj malo. pridem. od 10h  a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 3664
19.1.2009 18:04:20   
Anitka
No jaz sem pa s pogrebauser posted image user posted image user posted image user posted image . Še dobro, da Gala nisem vzela zraven (si je sestra uspela zrihtati, da je šla prej iz službe), ker je začelo full pihati, pa sonček se je skril in me je full zeblo.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
19.1.2009 18:04:41   
Anitka

Eh, spet mam samogovore, grem user posted image

Tukaj sem

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 3666
19.1.2009 18:11:27   
barbaw

Tudi mi imamo muco, ampak smo na podeželju in za sabo lepo zakople, ko gre kakat, tako da res ne vem kako se tile mački navajeni, oziroma bolje rečem razvajeni user posted image

Tukaj noben maček ne zakoplje dreka. Baje to delajo, da ostane markirano.

Neposredna povezava do sporočila: 3667
19.1.2009 18:11:29   
barbaw

ESTRELLA in TILČI: kako sta kaj, sta se kej odpočili?
Kako kej otroci?

Ma zmatrana niti nisem bila, Alja pa še vedno noče nič jestiuser posted image Vse kar sem ji uspela stlačiti je bil AM in sicer 320ml od 3.30huser posted image user posted image Drugače je kar boljše volje, ne tečka, samo je ne.
Upam, da boljši ju3.

Drugače pa pucam mal po hiši, ker se je kar dosti stvari nabralo, sem ter tja mal pokukam na RR, za pista pa niti nimam kake posebne volje.

Pridna si, da pospravljaš. Jaz sem tudi danes malce ribala naokoli, zgleda da nas je vse nekaj prijelo user posted image  da pospravljamo

Spomladansko pucanje? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3668
19.1.2009 18:13:06   
tilči
A mi katera lahko kaj razloži o laringitisu?user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
19.1.2009 18:18:18   
tilči
SS...hvala za vprašanjeuser posted image

S Tilnom sva skoraj cel dan počivala,no,jaz sem spala pol ure.Ob 2. mi je pa zakuhal,pa začel prav močno kašljati,da se je že kar davil in smo šli k P.Pljučka, grlo in ušeska so ok.,predpisala nama je inhalacije s fiziološko.Še dobro,da mi je zadnjič Anitka zrihtala inhalator,da imava vsake 4-5 ur inhalacije.
Upam,da se ne bo kaj naprej razvilo,bom pa jutri klicala od Tilna P,da se naročiva na kontrolo čez 3 dni,ker danes sva šla k eni drugi P,ker naša je bila dopoldne.Pa je bil ful ok,vse lepo razložila, pregledala.Ljudje so jamrali zunaj,koliko časa morajo čakati,ampak se je pa P čisto posvetila,lahko si vse razložil,vse je vprašalauser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
19.1.2009 18:21:29   
sesil

Tukaj noben maček ne zakoplje dreka. Baje to delajo, da ostane markirano.

imate pa čudne mačke

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
19.1.2009 18:34:49   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

SS...hvala za vprašanjeuser posted image

S Tilnom sva skoraj cel dan počivala,no,jaz sem spala pol ure.Ob 2. mi je pa zakuhal,pa začel prav močno kašljati,da se je že kar davil in smo šli k P.Pljučka, grlo in ušeska so ok.,predpisala nama je inhalacije s fiziološko.Še dobro,da mi je zadnjič Anitka zrihtala inhalator,da imava vsake 4-5 ur inhalacije.
Upam,da se ne bo kaj naprej razvilo,bom pa jutri klicala od Tilna P,da se naročiva na kontrolo čez 3 dni,ker danes sva šla k eni drugi P,ker naša je bila dopoldne.Pa je bil ful ok,vse lepo razložila, pregledala.Ljudje so jamrali zunaj,koliko časa morajo čakati,ampak se je pa P čisto posvetila,lahko si vse razložil,vse je vprašalauser posted image

Tilči
bi bila raje, da inhalatorja ne bi rabila, ampak če pa že morata, sem vesela, da sem ti lahko pomagala. Upam, da se čimprej pozdravita. A torej inhalirata samo s fiziološko. Koliko le-te pa daš v eni rundi notri?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
19.1.2009 18:44:42   
kasso

če Varja ne bo imela vročine, bove prišle...samo skoraj raje ne bi, da ne okužimo ostale...ma ne vem.

Neposredna povezava do sporočila: 3673
19.1.2009 18:46:07   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

jaz se nisem izneverla, sam na rr sem bolj malo. pridem. od 10h  a ne?

10:30

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
19.1.2009 18:48:19   
Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Sicer nisem ponavadi ena od tistih, da bom jokala, da ste vse spregledale moj post, ampak vidm, da je res možen skupinski ignore...
Se zgodi včasih, vsaki se je že user posted image  Oprosti user posted image
Sem šla prebrat, da ste imeli pester vikend user posted image
Tiste, ki pridete jutri na čvek, mi pišite prosim na zs.
Fajn se načvekajte, naslednjo rundo pridem pa še jaz.

Naty to se meni redno dogaja user posted image user posted image   Pa se ne sekiram kaj dost...

Bi pa ob temle rada samo povedala da Spelin@ ti si pa res ena taka zlata punca user posted image user posted image , vedno ampak vedno ce me vsi spregledajo ti mi namenis par besed ali pa vsaj enega smajlija. Naj te Bog varuje in vse tvoje, amin.

to ni nikoli namerno user posted image user posted image user posted image user posted image

sej vem user posted image ... danes mam res slab dan pa sej veš... je pol mal ven udarlo. Pri nas je namreč še slabše, kot zjutri. Žanu je temperatura zrasla na 39,2 v 15 minutah in mi revež že celo popoldne drema v naročju user posted image . Poleg tega ma pa še tako drisko, da ma ritko čist razjedeno in zverinsko joka, ko kakauser posted image . Še vedno mislim, da so zobki, ampak si nisem mislila, da bo vročila tako visoka.

neješčnost pri zobkih....definitivno!!! Žan se je pri prvih dveh samo dojil, ni niti žličke GH hotel pojest. Danes pa tud kr allernovo je, pa jabolčno kašico, ki jo ma res ful rad. Na čvek bi bla pa iz srca vabljena user posted image .

špelin@ podpišem tisto, kar je **** napisalauser posted image .

sesil imaš zs!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?