Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.1.2009 12:05:43
|
|
|
|
blue eye
|
JA, jst sem tud na facebooku!
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.1.2009 12:10:52
|
|
|
|
blue eye
|
kathy -danes imava dan d, pri meni še tud nič ne kaže, in telefon bom zabrisala čez okno da se razleti na 1000 delov kot da nism že dovolj sama na trnih kdaj bo......mi je včasih kr mal žal da sem povedala pravi datum, bi ga mogla z 2 tednskim zamikom, sam kaj ko me klicarjo že od 10 januarja, tk da tako al tako nebi nč pridobila .....grrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.1.2009 12:12:23
|
|
|
|
blue eye
|
kathy - mogoče se pa celo v porodni srečava
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.1.2009 15:41:35
|
|
|
|
mbd0411
|
Oj punce 4 zvezdice imamMa,sem čveka.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.1.2009 15:43:53
|
|
|
|
martka
|
kathy- spomni se mojega pisma štorklji.... nastavila sem ga zvečer, naredila z dragim domačo nalogo, šla gledat film in potem rodit... ne vem kaj od tega je pomagalo.-.. pa popoldne sem zribala tla v kuhinji in elemente, pa z Lukom divje plesala na abbo in ostali mtv šund! al je bila delovna vnema, ali ples ali d.n. ali pismo... saj bo... vse ob svojem času...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.1.2009 15:46:16
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Oj punce 4 zvezdice imamMa,sem čveka. a zvezdice dobiš od klepetanja? veš kolk bi jih pol jaz morala met aja, sam verjetno štejejo samo tukajšnji čveki, kaj? in kathy, želim ti dobro babico!!!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.1.2009 16:14:07
|
|
|
|
_kathy_
|
iii ja blue eye, kaj greš u Celje rodit? Ja, martka, vse ob svojem času. Danes se mi ne da pucat. Sam živčna sem. Ko lubi je, kr gledam, da ne bo kkšna drobtinica kam padla ...ker bom spet mogla pometat itd. Pa še včeraj sem stroj naštimala lubijevih dresov s fuzbala, da ne bi zasmrdeli, dokler mene ne bo. In je bil kr užaljen, kao kot da on pa ne zna stroja naštimat. Sam, sej sem mu rekla, da nisem tega mislila, samo potem, ko bo on za vogalom komiral, sploh ne bo študiral, da mora še doma pralni stroj naštimat . Danes še naredim en stroj brisač in je potem to to. Sem danes preveč adijo, da bi še kaj pucala.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.1.2009 16:46:37
|
|
|
|
Lolita23
|
blue eye in kathy verjamem, da sta neučakani,ampak mi navijamo, da bosta kmalu v klubu mamic
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.1.2009 16:48:53
|
|
|
|
_kathy_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 blue eye in kathy verjamem, da sta neučakani,ampak mi navijamo, da bosta kmalu v klubu mamic Iiii jst tud. Zdjle sm še en trojanski krof pojedla in se res pčutim, kot da sm jst en vlek krof.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.1.2009 16:54:43
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 blue eye in kathy verjamem, da sta neučakani,ampak mi navijamo, da bosta kmalu v klubu mamic Iiii jst tud. Zdjle sm še en trojanski krof pojedla in se res pčutim, kot da sm jst en vlek krof. Me je kar groza, ker jaz sem tud tak neučakana, pa da bi pol morala čakat po roku, še posebaj ker mi je G rekla, da bo malo prej.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.1.2009 17:05:00
|
|
|
|
_kathy_
|
lolita, tud jst sm upala in pri sebi čutila, da bo pred rokom. A lej ga zlomka, prišla je prava zima, nizke temperature, pa se je odloču, da bo te hladne dneve še kr na toplem preživel .
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.1.2009 18:39:03
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. No zopet je neki časa minil od kar sem se nazadnje javila. Zdej smo bili ful pridni, smo urejali sobo, sej še nismo čist konec, ampak vseen. Danes pa sem prej šla na ctg v porodnišnico, ker naš ni danes skor nič migal. Ampak je vse uredu, tk da sem lahko šla lepo domov. V torek pa imam itak pregled pri svoji ginekologinji, pa bomo videli kaj bo rekla.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.1.2009 20:14:33
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ lolita, tud jst sm upala in pri sebi čutila, da bo pred rokom. A lej ga zlomka, prišla je prava zima, nizke temperature, pa se je odloču, da bo te hladne dneve še kr na toplem preživel . pameten otrok!!
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.1.2009 20:22:10
|
|
|
|
_kathy_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ lolita, tud jst sm upala in pri sebi čutila, da bo pred rokom. A lej ga zlomka, prišla je prava zima, nizke temperature, pa se je odloču, da bo te hladne dneve še kr na toplem preživel . pameten otrok!! Hehe
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.1.2009 21:40:08
|
|
|
|
mbd0411
|
Ja Martka samo tukajšnji čvek da zvezdice Tebi ne manjka veliko,da dobiš še eno... Kathy,tudi jaz ti želim dobro osebje in babico pri porodu.Če dobiš Branko Užmah ima vse pohvale,to ji le povej,če boš pri volji. Po moje boš še malo s trebuščkom okoli hodila,saj se malemu preveč dobro godi.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.1.2009 21:55:43
|
|
|
|
_kathy_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Ja Martka samo tukajšnji čvek da zvezdice Tebi ne manjka veliko,da dobiš še eno... Kathy,tudi jaz ti želim dobro osebje in babico pri porodu.Če dobiš Branko Užmah ima vse pohvale,to ji le povej,če boš pri volji. Po moje boš še malo s trebuščkom okoli hodila,saj se malemu preveč dobro godi. Bom dobila Branko Užmah, sma zmenjeni. Če me danes ponoči prime, je ravno fajn, kr je v nočni smeni. Ampak, ko bo bo. Ja, notr mu je prav fajn. No, danes je bil cel dan bol miren, ampak me je zdajle zvečer kr ornk nabrcal. Pa zgornji del trebuha me fuulll peče. Moja G je rekla, da je to zato, ker se trebuh notr širi al neki takega. No, in ravno tja me je ornk nabrcal.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.1.2009 8:07:23
|
|
|
|
urskaf
|
Dobro jutro! Še en vikend je mimo in HB pri nas še zadnje koline za to sezono. Še dobro, da še hodim v službo, si lahko vsaj tu malo oddahnem. blue eye, vidva sta pa kar korajžna da sta se odločila malo pred rokom urejat. Pa saj bo, saj se na koncu vedno vse poštima, tak da fino zlaufa. _kathy_ in blue eye, zdaj sta pa že uradno čez rok. Vsaki po , da ne bosta predolgo čakali. Zdaj lahko povesta vajinim čmrlekom, da se je ozračje otoplilo in da jima ne bo hudega zunaj.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.1.2009 8:22:36
|
|
|
|
mbd0411
|
Jutro vsem! A sta _kathy_ in blue eye še tu?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.1.2009 8:48:15
|
|
|
|
barika
|
Dobro jutro kathy in blue eye ...a je že kej?? če ni, bo treba spet generalno sčistit stanovanje in večkrat na dan potelovadit
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.1.2009 8:58:37
|
|
|
|
_kathy_
|
Jutro! Babnce, še vedno sem tukaj!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.1.2009 9:02:36
|
|
|
|
Lolita23
|
Jutro!!! Jaz sem pa prehlajena, glava me boli, zgleda da so sinusi, kašljam. Beda. Zdajle počasi greva z mojim najino pupi očetovstvo uredit, pa še vse druge papirje!!! Pomoč!!!! Tiste, ki ste urejale otr. doklade, a ste zraven morale dajati kake bančne ipiske ali samo dohodnino????? kathy
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.1.2009 9:06:54
|
|
|
|
_kathy_
|
Oooo hvala hvala vam za . Kaj naj naredim, da se bo kaj začelo?? Domača naloga, kot kaže, ne pomaga.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.1.2009 9:43:32
|
|
|
|
mbd0411
|
Naj se kar sam otroček odloči,da bo šel ven pa na daljši spehod pojdi
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.1.2009 9:45:53
|
|
|
|
blue eye
|
ŠE ZMERI SEM TU , pr nas pa še to ne vemo al bi domača naloga kej pomagala ko mam pa skoz vnetje in to že 2 meseca skup in bom vsak čas eksplodirala . Ja kathy, v celje bom šla. Men je tud skoz govorila ginekologinja, prej bo prej bo veliko prej, no glej ga hudička , mogoče se je zmotla pa je hotla povedat poznej bo, poznej bo....mogoče pa zarad tega ker je pa še težak ko .
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.1.2009 9:48:58
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye ŠE ZMERI SEM TU , pr nas pa še to ne vemo al bi domača naloga kej pomagala ko mam pa skoz vnetje in to že 2 meseca skup in bom vsak čas eksplodirala . Ja kathy, v celje bom šla. Men je tud skoz govorila ginekologinja, prej bo prej bo veliko prej, no glej ga hudička , mogoče se je zmotla pa je hotla povedat poznej bo, poznej bo....mogoče pa zarad tega ker je pa še težak ko . Skor si že na cilju, še malo
|
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?