Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 22:59:28
|
|
|
|
rovar_ka
|
I'm baaaack plan propadel - nisva gledala filma, ker je prepozno da vidimo kaj čvekate... HD - iii, kake lepe slikice, pa Kali tud zgleda že prava baba S kje si jo slikala ko je na puzzlih? Zgleda kot da bi jo s stropa, tak daleč se vidi Maš pa mlado sestrico, kolko sta razlike? Nova julijka, wiiiiiii, Gracie dobrodošla Metuljček- tudi Anja je čudovita, prava modrookica je ja
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 23:00:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 23:02:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 23:05:15
|
|
|
|
ilatic
|
blacky za zobek HD full luštne slikice! Umpa če ti res tako malo lula, pokliči še drugam za drugo mnenje. Kr dežurnega v LJ! Po tel. noben ne grize boš pa vsaj vedla pri čem si! lejla969 po mojih izkušnjah so take veze full uspešne. Jaz sem s svojim začela konec maja, zanosila avgusta pred prvo obletnico aprila že rodila svojo prvo punco. Nič mi ni žal! Zimska pogrešam te! Kje se skrivaš?
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 23:08:04
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška rovarka...so spet borbe?? ne.. ŠE čakam da se zbudi, pol pa bomo vidli kaj bo rekla tamala
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 23:08:53
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka HD - iii, kake lepe slikice, pa Kali tud zgleda že prava baba S kje si jo slikala ko je na puzzlih? Zgleda kot da bi jo s stropa, tak daleč se vidi samo navzdol...jst sem tolk velika Maš pa mlado sestrico, kolko sta razlike? 18 let pol pa si res velika uu, to pa je razlika, kak to?
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 23:12:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 23:12:35
|
|
|
|
Majuska
|
Uh, midva glih nimava ene pesmi, ki bi bila najina ... nisva stereotipna ampak recimo no, da je tale blizu http://www.youtube.com/watch?v=BMjrp6qm-iI&feature=related
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 23:13:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 23:16:09
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška nesreča....oooops..ko je mami zvedela da je noseča je bila že v 5 mesecu....nekje okrog 19tedna je zvedla..uh se v živo spomnem vsega...kako je povedla da je noseča, rojstva, previjanj...ko da je moja nikoli ne reci nikoli, ne mama HD?
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 23:17:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 23:17:29
|
|
|
|
glugluglu
|
umpalumpa, Luka najbrž zato ne lula, ker telo kar vsrkava vase vse kar popije in ponuca, ni nič odveč. Če ti bo jedel kakšno juhico ali kaj zelenjavnega, dodaj sol.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 23:17:35
|
|
|
|
rovar_ka
|
levinjo pogrešam... Levček, kje si??
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 23:18:37
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška nesreča....oooops..ko je mami zvedela da je noseča je bila že v 5 mesecu....nekje okrog 19tedna je zvedla..uh se v živo spomnem vsega...kako je povedla da je noseča, rojstva, previjanj...ko da je moja nikoli ne reci nikoli, ne mama HD? jap...pa da ne boš misnla...je bla moja mami enkrat ko še ni mela otrok pri vedeževalki, pa ji je rekla da bo imela tri punčke...in je skor celo življenje misnla da se je vedeževalka zmotla...NOT!... torej še ena fali mama, hitro po kondome
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 23:19:12
|
|
|
|
glugluglu
|
HD, kaj pa je mislila potem mami, zakaj nima menstruacije? Koliko je bila pa stara?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 23:19:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 23:20:56
|
|
|
|
glugluglu
|
ja sicer se je to zgodilo moji prijateljici, je mislila, da zaradi ciste nima menstruacije, potem ji je postalo slabo, je mislila, da je virus, potem pa ni nehalo in sem ji rekla, ej mogoče si pa noseča, pa je bila
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 23:22:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 23:23:34
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu HD, kaj pa je mislila potem mami, zakaj nima menstruacije? Koliko je bila pa stara? 44 let je mela...misla je da prihaja v meno...je pa krvavela tak po malo skos prve tri mesece....pa zredila se je, ampak ona itak niha v teži pa se redi pa se gre diete pa take ma... u ja to je pa kar dosti primerov, lansko leto je pri moji ginekologinji ena taka bila
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 23:25:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 23:26:50
|
|
|
|
glugluglu
|
HD pri 44 , ja res je dobra, , prav lepo
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 23:28:10
|
|
|
|
glugluglu
|
HD, si predstavljam te ženske opravljivke
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 23:31:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 23:32:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?