Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:51:49
|
|
|
|
tally
|
evo ena ko je bila majhna, pa ni mogla še nogice dvignt
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:52:23
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Dober večer sem malo bojkotirala forum nehote... mal smo bli bizi imamo pa prvi zobek vsaj zgleda tako, je komaj pokukal ven s papanjem smo po starem - sadje še nekako gre, s skuto sadje tudi - zelenjava ima pa slabe pa malo manj slabe dni je pa Brina non stop pokonc, na tleh se več sploh noče igrat, samo še postavlja se na vse mogoče in stika po stvareh - niti pol minute je več ne morem pustit same ponoči se tudi večkrat vstane, včasih pomaga, da jo položim nazaj z dudo, sicer pa dojenje - danes je končno spala čez 6.00!!! zbudila se je končno ob 6.20 - kar je za nas super...hm... je pa zadnje dni ful dobre volje, ful se smeji, odziva,... zanimivo glede na zobek o čem pa teče debata?? dobrodošli v klubu zobatih kolk zobkov je pa trenutni rekord pri majskih?? na plavanju je bila ena punčka, stara dobrih 6 mesec, in je imela 6!!!!! zobkov ja una mixi iz kopra je napisala da jih ima tamala 8, drgač pa 5 jih ima Gal in Tilen
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:52:48
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Dober večer sem malo bojkotirala forum nehote... mal smo bli bizi imamo pa prvi zobek vsaj zgleda tako, je komaj pokukal ven s papanjem smo po starem - sadje še nekako gre, s skuto sadje tudi - zelenjava ima pa slabe pa malo manj slabe dni je pa Brina non stop pokonc, na tleh se več sploh noče igrat, samo še postavlja se na vse mogoče in stika po stvareh - niti pol minute je več ne morem pustit same ponoči se tudi večkrat vstane, včasih pomaga, da jo položim nazaj z dudo, sicer pa dojenje - danes je končno spala čez 6.00!!! zbudila se je končno ob 6.20 - kar je za nas super...hm... je pa zadnje dni ful dobre volje, ful se smeji, odziva,... zanimivo glede na zobek o čem pa teče debata?? bravo za zobek , kar se pa vstajanja tiče smo pa na istem, lahko aurora potrdi ko je bila danes pri meni. kašne copatke imate sedaj v stanovanju za nejca?? saj verjetno si že kje napisala, ampak sem spregledala Brina je še vedno samo v štumfkih - nič še nimamo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:52:54
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! Da se vam še jaz malce javim. .NO naj vam pvem, da pri nas od 3h popoldan KONČNO SPET TEČE VODA (in ja kričim, ker sem vesela ). Je ob 2h popoldan prišel moj oče iz službene poti in ob 3h popoldan je bial stvar več ali manj sanirana . Sedaj pa še počakamo dan ali dva, da bomo videli, če stvar dokončno sanirana. Upam, da! Tako da danes lahko grem končno spet pod tuš, ker je že čas, ker že malo zaudarjam Grem par stvari pokomentirat ne pa vsega, ker nisem vsega brala za prihod iz kamene dobe za očeta in upam da je bila sanacija res uspešna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:53:11
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 kolk zobkov je pa trenutni rekord pri majskih?? na plavanju je bila ena punčka, stara dobrih 6 mesec, in je imela 6!!!!! zobkov Baje, da ima Kaja (mixi) že 8
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:53:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Dober večer sem malo bojkotirala forum nehote... mal smo bli bizi imamo pa prvi zobek vsaj zgleda tako, je komaj pokukal ven s papanjem smo po starem - sadje še nekako gre, s skuto sadje tudi - zelenjava ima pa slabe pa malo manj slabe dni je pa Brina non stop pokonc, na tleh se več sploh noče igrat, samo še postavlja se na vse mogoče in stika po stvareh - niti pol minute je več ne morem pustit same ponoči se tudi večkrat vstane, včasih pomaga, da jo položim nazaj z dudo, sicer pa dojenje - danes je končno spala čez 6.00!!! zbudila se je končno ob 6.20 - kar je za nas super...hm... je pa zadnje dni ful dobre volje, ful se smeji, odziva,... zanimivo glede na zobek o čem pa teče debata?? dobrodošli v klubu zobatih kolk zobkov je pa trenutni rekord pri majskih?? na plavanju je bila ena punčka, stara dobrih 6 mesec, in je imela 6!!!!! zobkov mislim, da jih ima Kaja od mixi 8
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:53:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally evo ena ko je bila majhna, pa ni mogla še nogice dvignt iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kok je luštna, kok je bila pa tukaj stara
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:53:30
|
|
|
|
*Tiana*
|
lapsus, je bil podvojen post kaj pa naj zdaj napišem, hmmmmmmm ma naj bo kar prazno, kot moja glava
< Sporočilo je popravil *Tiana* -- 18.1.2009 21:56:21 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:54:36
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally evo ena ko je bila majhna, pa ni mogla še nogice dvignt iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kok je luštna, kok je bila pa tukaj stara 3 mesece
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:54:43
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally evo ena ko je bila majhna, pa ni mogla še nogice dvignt kaki cukerček je ..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:54:46
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 kašne copatke imate sedaj v stanovanju za nejca?? saj verjetno si že kje napisala, ampak sem spregledala Brina je še vedno samo v štumfkih - nič še nimamo ima copatke ciciban, in čeveljčke moji prvi koraki tud od cicibana
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:55:12
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tana7 kolk zobkov je pa trenutni rekord pri majskih?? na plavanju je bila ena punčka, stara dobrih 6 mesec, in je imela 6!!!!! zobkov Baje, da ima Kaja (mixi) že 8 aaaaaa eni prej drugi kasnej mi jih mamo že 5, in še so na pohodu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:57:41
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 kašne copatke imate sedaj v stanovanju za nejca?? saj verjetno si že kje napisala, ampak sem spregledala Brina je še vedno samo v štumfkih - nič še nimamo ima copatke ciciban, in čeveljčke moji prvi koraki tud od cicibana kakšen poseben model? ime? ali so kar "ciciban"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:57:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo se javljam na rapor . mi smo preživeli obisk in RD, Filip danes spal čez dan skor 4ure , hinavc mali- to je tko če je ati doma. na obbisku je vse prespal tko da so vsi govoril kolk mam pridenga otroka , a doma dobivam p.o.p.i.z.di.ti.se. zgleda da bom mogla začet hodit okol pol bom pa mela zlatega otroka jutri kar štartaj kam Pridita k meni klinc k je moj doma dopoldne, pomoje bol letela mal po štacunah za hojico in stolček . ja ja zdej me kličeš, me zanima če boš tko klicala čez 14, 15, ...20let, ko bo Alja velika pupa Pri nas jih ima Spar v akciji z boni. Za 24 ali 25 eur. Pa neke igračke so gor. hvala sem že prečekirala v torek je akcija na bone je pa 27eur. ne mislim kej ekstra al pa drago kupovat, ker ne mislim met nobenga več Pri nas pa je bila cena 24,99. Zdaj pa nisem ziher, ali sem narobe videla ali je različna cena.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:58:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Tako punce, lepo čvekajte naprej...grem do konca spakirat...in jutri končno na počitnice....Jeeeeeee Lahko nočko...se javim še zjutraj da vam rečem pa pa Uživajte!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:58:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Dober večer sem malo bojkotirala forum nehote... mal smo bli bizi imamo pa prvi zobek vsaj zgleda tako, je komaj pokukal ven s papanjem smo po starem - sadje še nekako gre, s skuto sadje tudi - zelenjava ima pa slabe pa malo manj slabe dni je pa Brina non stop pokonc, na tleh se več sploh noče igrat, samo še postavlja se na vse mogoče in stika po stvareh - niti pol minute je več ne morem pustit same ponoči se tudi večkrat vstane, včasih pomaga, da jo položim nazaj z dudo, sicer pa dojenje - danes je končno spala čez 6.00!!! zbudila se je končno ob 6.20 - kar je za nas super...hm... je pa zadnje dni ful dobre volje, ful se smeji, odziva,... zanimivo glede na zobek o čem pa teče debata?? za zobek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:58:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moj ima pa srečo, ker Jaka ne hodi več k nama in se naspi. Prej je vedno prilezel k nama in se s hrbtom naslanjal na atija in mene brcal, potem pa se je to obrnilo in je začel brcat njega. Najbolj zanimivo pa je, da je vedno dajal noge gor na naju ali na enega ai drugega. Zadnjič sem dala Majo k nama spat, ker se nisem mogla več vstajat in je ona naredila isto. Dala je noge na atija in spala. danes sta moja dva spala popoldne in sem šla pogledat in je Emilija imela svoje nogice na atiju in tko spala. a to jim je fetiš al kaj Ne vem. Mogoče to delajo, da čutijo nekoga ob sebi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:58:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tana7 kolk zobkov je pa trenutni rekord pri majskih?? na plavanju je bila ena punčka, stara dobrih 6 mesec, in je imela 6!!!!! zobkov Baje, da ima Kaja (mixi) že 8 o madona
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:58:25
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally evo ena ko je bila majhna, pa ni mogla še nogice dvignt kaki cukerček je .. se strinjam...super fotka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:58:38
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 kašne copatke imate sedaj v stanovanju za nejca?? saj verjetno si že kje napisala, ampak sem spregledala Brina je še vedno samo v štumfkih - nič še nimamo ima copatke ciciban, in čeveljčke moji prvi koraki tud od cicibana kakšen poseben model? ime? ali so kar "ciciban" a so že kakšne številke, al samo poveš starost otroka? verjetno moraš imet otroka s seboj, pa pomerit? al kako grejo te zadeve pri dojenčkih?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 21:58:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally evo ena ko je bila majhna, pa ni mogla še nogice dvignt iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kok je luštna, kok je bila pa tukaj stara Ful je dobra slikca.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 22:00:01
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 kašne copatke imate sedaj v stanovanju za nejca?? saj verjetno si že kje napisala, ampak sem spregledala Brina je še vedno samo v štumfkih - nič še nimamo ima copatke ciciban, in čeveljčke moji prvi koraki tud od cicibana moj že konkretno dolgo "hodi" pa ima tudi samo štumfke, oz. tiste "copatke", ki so kot štumfki, samo da imajo podplat usnjen zunaj pa še ne hodi, ko bomo na tem pa bomo kupili čeveljčke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 22:00:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Meni je pa Nejc ob 19h skoraj povzročile infarkt, sem mu naredila mango, in je odpiral usta kot vrabček, zraven pa se kremžil in parkrat ga je streslo, nato pa je vse zbruhal, se zaćel davit, men je pa skor srce padlo v hlače...
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 22:00:14
|
|
|
|
aurora28
|
Tana7 bravo za 1. zobek Čmrlika uživajte na počitnicah Mafi Gal tudi obožuje zelenjavo, še posebej korenje, kolerabo, cvetačo, grah, krompir... nimam se kaj za pritoževati. Danes je Gal jedel čokolino s kupljenim kravjim mlekom in je celo skledo zmazal. Za jutri pa sem mu skuhala puding.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 22:00:41
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally evo ena ko je bila majhna, pa ni mogla še nogice dvignt iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kok je luštna, kok je bila pa tukaj stara Ful je dobra slikca. lepo... mi pa nimamo takih fotk, ker je naša B tak živc, da če bi se 1 mm premaknila, bi se zbudila no way, da tako spi zraven katerega od naju
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?