Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 18.1.2009 12:21:50
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 SMS od PIKICE: "Mi smo še kar v porodnišnici, ker sem dobila vnetje po CR. Taj je pri meni in se pridno crtava, ima že 2080g. Maj pa bo še en čas na pediatriji, lepo napreduje, sedaj je že v babytermu, diha že sam. Lep pozdravček vsem in upam, da se v torek beremo na forumu." Držim pesti da bodo čim prej zapustili bolnico in da se bodo lahko doma lepo cartali in seveda še več za malega Maja da čim prej pride v mamičin objemček...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 18.1.2009 12:22:55
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 SMS od PIKICE: "Mi smo še kar v porodnišnici, ker sem dobila vnetje po CR. Taj je pri meni in se pridno crtava, ima že 2080g. Maj pa bo še en čas na pediatriji, lepo napreduje, sedaj je že v babytermu, diha že sam. Lep pozdravček vsem in upam, da se v torek beremo na forumu." Držim pesti da bodo čim prej zapustili bolnico in da se bodo lahko doma lepo cartali in seveda še več za malega Maja da čim prej pride v mamičin objemček... Se pridružujem
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 18.1.2009 12:23:25
|
|
|
|
timy
|
Cita hvala za pohvale
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 18.1.2009 12:24:01
|
|
|
|
|
Avjy lepo ste se že nadihali svežega zraka ampak pr nas je pa tudi nekako tako turobno vreme je dež pa ga ni pa mislim da bom raje kr doma...sami se mi ne da ven...Pa upam da bo ta noč lepša in da se boš lahko dodobra spočila in naspala pa uživajte če se odpravljate popoldne spet mal na zrak...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 18.1.2009 12:24:19
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 SMS od PIKICE: "Mi smo še kar v porodnišnici, ker sem dobila vnetje po CR. Taj je pri meni in se pridno crtava, ima že 2080g. Maj pa bo še en čas na pediatriji, lepo napreduje, sedaj je že v babytermu, diha že sam. Lep pozdravček vsem in upam, da se v torek beremo na forumu." Držim pesti da bodo čim prej zapustili bolnico in da se bodo lahko doma lepo cartali in seveda še več za malega Maja da čim prej pride v mamičin objemček... Se pridružujem Tudi jaz se pridružujem dobrim željam
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 18.1.2009 12:24:57
|
|
|
|
sunny24
|
Joj punce, mi je pikica poslala slikice njenih dveh sončkov na GSM...Kaka cukra sta...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 18.1.2009 12:25:46
|
|
|
|
Shuka
|
Pikica - naj Maj in Taj še naprej lepo pridobivata na teži in da greste kmalu čimprej domov vsi zdravi in čili. Ajvi - no sem vesela, da si mi malce razjasnila te izcedke - hvala ti. Zdej se filam s čajem od suhih sliv, se mi zdi da nisem bla na potrebi že 3 dni, že vidm še kak hemoroid k se mi dela. Kako si ti in Tarjica? timy - lepe cotke Ej punce a kej masirate presredek?
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 18.1.2009 12:28:08
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Joj punce, mi je pikica poslala slikice njenih dveh sončkov na GSM...Kaka cukra sta... Mi bi jih tudi vidli....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 18.1.2009 12:28:20
|
|
|
|
timy
|
Shuka hvala ti. Glede masaže presredka, sem si rekla, da bom to redno počela, pa se tako težko zraven spravim, tako da masiram vsake toliko, uporabljam pa olje od Welede.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 18.1.2009 12:28:51
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Joj punce, mi je pikica poslala slikice njenih dveh sončkov na GSM...Kaka cukra sta... Mi bi jih tudi vidli.... Ja, res je
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 18.1.2009 12:28:58
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Pikica - naj Maj in Taj še naprej lepo pridobivata na teži in da greste kmalu čimprej domov vsi zdravi in čili. Ajvi - no sem vesela, da si mi malce razjasnila te izcedke - hvala ti. Zdej se filam s čajem od suhih sliv, se mi zdi da nisem bla na potrebi že 3 dni, že vidm še kak hemoroid k se mi dela. Kako si ti in Tarjica? timy - lepe cotke Ej punce a kej masirate presredek? Jaz nč ne masiram ga nisem prvič in sedaj tudi ne...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 18.1.2009 12:29:02
|
|
|
|
birdy
|
Pa dober dan Mi smo že pojedli, zdej bom šla še posodo pomit, pol pa mal učit. Spala sem super, je dons moj z Neli vstal, tko da sta mene pustila do pol devetih spat No, sej če bi me do ene 10ih pustila spat bi bla pa še bolj vesela. Moram rečt da jst nimam problemov s spanjem, sam uležem se pa spim... Mogoče tud zarad tega kr čez dan ni šans za spanje. Pa itak med tednom spim sam kokl 6 ur, pa dostikrat tud čez vikend. Pol me pay občasno zmanjka prec ko gre Neli spat in spim do jutra. Ampak zdej si tega ne morem privoščit ker se je treba učit.
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 18.1.2009 12:34:25
|
|
|
|
Ajvy
|
Cita...ti kar ubogaj svojega..če pravi da moraš počivat..počivaj.... A res,.a ti pa spet školjko objemaš...uf..to pa ni nič kaj prijetno...sem pa slišala ,da se zna tudi to zgodit...revca.... Uf...stroga si...pravilno...jst te čist podpiram Meni se tudi ne da hodit ven na mraz....samo moram malo...tko sem čist fertik,..samo doma...pol pa itak pupo gledam kako se zabava, pa je vse superca.... timy.....kakšna princeska bo prišla iz P Js obožujem Clarova oblačilca...ne vem zakaj, ampak tko so mi lepa.... Pikica...držim pestke, da boste vsi čimprej doma Sunny...a res....superca sem ti kar malo folš slikic
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 18.1.2009 12:36:41
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Ajvi - no sem vesela, da si mi malce razjasnila te izcedke - hvala ti. Zdej se filam s čajem od suhih sliv, se mi zdi da nisem bla na potrebi že 3 dni, že vidm še kak hemoroid k se mi dela. Kako si ti in Tarjica? Tarjica aja...svoj zasluženi počitek..jo je snegec čist utrudil....hvala za skrb....ji pa zobki rastejo..trojke....končno se bo zapolnila tudi ta luknjica . Jst sem ok....samo tole česar se ti otepaš...me full matra....upam, da ti mirno rata se orenk usrat ker jst se bom šele ob klistirju, ki ga že nenormalno komaj čakam......
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 18.1.2009 12:38:23
|
|
|
|
Ajvy
|
Shuka...jst nič ne masiram...baje moraš to kar na orenk masirat...da je kak učinek.... Birdy...super za spanje......tudi ti se moraš kdaj spočiti...... nič punce...jst grem tudi malo poajati.....no,ležat grem...ker me preveč rit boli....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 18.1.2009 12:42:27
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy timy.....kakšna princeska bo prišla iz P Js obožujem Clarova oblačilca...ne vem zakaj, ampak tko so mi lepa.... Ajvy hvala. Meni so tudi ta Clarova oblačilca fuuul všeč, večinoma imam tako njihova oblačila
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 18.1.2009 12:43:36
|
|
|
|
sunny24
|
Ja, jst bi vam jih rade volje pokazala, ampak 1. ne vem, če bi se Pikica strinjala s tem, da se slikice objavijo na forumu 2. nimam več kabla za presnes fotke iz GSM na PC ajvy, hvala za nagrado! Se mi že cedijo sline! Ste pa že uživali danes na snegecu! Lepo! shuka, presredka si nič ne masiram. Bo kar bo...Sem bolj lenoba za take stvari... Aja, za prebavo pomagajo pa tudi ovseni kosmiči namočeni v mleko in pol to zjutraj poješ...Daš 2-3 žlice ovsenih kosmičev, mleko, mal pustiš, da se napijejo, pol rukneš v mikrovalovko še za minutko, da se malo segreje in to je to. Meni pomaga. cita, sta mela pa pestro včeraj s tvojo Lauro. Kar povej ji, da se tko ne dela in da je treba za ocene povedat, pa tudi če so slabe! Pa kaj zdej bruhaš? Lahko pa da ti vaša madam v želoc brcne in ti pač pol dvigne...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 18.1.2009 12:57:11
|
|
|
|
|
Sunny sej sama veš kdaj pa ni pr nas pestro in z našo taveliko miss ampak včeraj pa mi je dvignala pritisk ampak čist po butastem sem našla kontrolno ampak to je druga pesem...ja ja bruhamo vsak večer ne vem kaj počne naša mala miss jo bom vprašala ko pride na svetlo ...jaz pa grem zdele spit eno šalčko čaja za nosečnice pa mi fullll dober njamiii...je rekla naša Laura včeraj mami pa je dober sem rekla čist mal probaj pa proba in ji rečem zdej si pa noseča in je bila tk hecna si je šla suta umivat pa prideta sestra pa fant pa sem rekla laura povej kaj si pila in kaj je sedaj in una tak razlaga faca mala...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 18.1.2009 13:02:44
|
|
|
|
sunny24
|
cita vem ja, da je pestro pr vas z vašo Lauro. Ti ji kar povej, da bom jst pršla tja in ji uhe navila, če bo take neumnosti še delala! Jst sem si tudi lihkar tega čajčka nardila, sam malo morm še počakat, da se en pikič shladi. Pol bom pa veselo lulala cel dan...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 18.1.2009 13:55:17
|
|
|
|
tanci29
|
čao.. no končno se javljam, mi je cel dopoldne neki sral rač...nč jest sem spet sama doma, tako da nadaljujem včerajšno akcijo...ko pride moj iz službe pa pičiva po erika, ga že tolk pogrešam da kumi čakam, da ga mal stisnem, čeprav se ne mara cartat, mamica bi se pa tolk rada cartala... tudi jaz se pridružujem lepim željam in da pridejo čimprej vsi trije domov za pikico pa upam da je majchy tud ok in da bo vse ok ajvy-super da ste bli malo na snegecu...paše kaj, ja vreme je pa res tako temačno tukile brkn-ja pridna sta ni kaj, zdej bo pa res treba pohitet da si do konca zrihtata, pol boste meli pa tako lepo katjuša-kaka faca je florjan, pa tako lepo že razume da bo dobil bratca...kok fajn...rogljički so bli dobri timy-zelo lepe cotike za domov...ja res bodo februarja sami lepotci hodil iz porodnišnic cita-laura ga tud seka kaj, to bo še pestro kolumbo-dober tek, kjerkoli že boste papcal, upam da vam tekne kosilo. tvoj se je pa tok matral učer zdej pa tkole, ti šment vesnozaver-a sta dobila akumolator, upam da zdej avto dela, pa hitro se do mcdonaldsa zapelta birdy-super da si se naspala, včasih prov paše mal potegnt ane sunny-lepo pospravljej, pa če ti rata dej slikice vsaj v svoj album, da jih vidimo od pikice mislm...drugače pa lep dan seveda vsem skupaj gremo naprej dewat papa
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 18.1.2009 13:56:51
|
|
|
|
baki
|
jst mam sam katjo ki je bla stara 7 let novembra
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 14:11:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 18.1.2009 14:12:22
|
|
|
|
brkn83
|
katjuša - ja ti tuneli so res dobri. sam so kr dragi, ta ko sem link prilepila stane 377,00 eur. Sam je res pogoj da starega prej prodava, ker dva itak ne rabiva. Timy - ful lepe cotke. Pikica- držim pesti, da se kmalu pridete domov, da se boste lahko lepo doma cartali.
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 18.1.2009 14:27:55
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 SMS od PIKICE: "Mi smo še kar v porodnišnici, ker sem dobila vnetje po CR. Taj je pri meni in se pridno crtava, ima že 2080g. Maj pa bo še en čas na pediatriji, lepo napreduje, sedaj je že v babytermu, diha že sam. Lep pozdravček vsem in upam, da se v torek beremo na forumu." Držim pesti da bodo čim prej zapustili bolnico in da se bodo lahko doma lepo cartali in seveda še več za malega Maja da čim prej pride v mamičin objemček... se podpišem sunny dej slikce od pikice gor ziher ne bo jezna.... drgač pa lahko rečeš da sem ti jst grozila.... če nimaš kabla pa men pošl mms pa bom jst dala lahko pa jih damo v album da res ne bo jezna.....
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 18.1.2009 14:31:48
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 katjuša - ja ti tuneli so res dobri. sam so kr dragi, ta ko sem link prilepila stane 377,00 eur. Sam je res pogoj da starega prej prodava, ker dva itak ne rabiva. cena je res kr dobra.... sam mislim da tak šotor vseeno veliko ponuja..... tega k bi pa jst mela pride pa neki žez 800€ in je za 5 oseb.... sam ko bo ta premali k ga mamo zdej al pa ko bo možnost si ziher takega kupimo ker so res fajni.... mislim da je prodaja rabljenih šotorov kr problem ker so novi dost pocen... in kdor ne kampira dost si kupi kr en mali iglujček k tak ne ve kaj rabi
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?