|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
17.1.2009 10:10:56   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

ja aqua sej mi2 sva ze odvisni..sam jz sm se izdala zdej k sm nahodna user posted image user posted image user posted image

sm pa probala se kak sencil posinifat.. pa barvico direkt v zilo.. to pa je u ibr sus user posted image user posted image user posted image  se cel dan ne spravis k sebuser posted image

najbolj zadanejo senčila z bleščicami, al pa ajlajner z bleščičkami.... user posted image

jaaaaa, to je pa zakon!!!! zato je men tok dogajal za novo leto!!!! no zdej pa vem...

fargi a te ni hudo prbil.. si se kr sajnala celo nocuser posted image user posted image user posted image user posted image

sam previdno od tega ratas pa se bolj odvisen..sam to robo je ful tezko dobit..sam pozim raste ta rastlinauser posted image user posted image  tm okol decembrauser posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 276
17.1.2009 10:11:39   
Fargesia
ha ha ha...še dobro da sem si skrito zalogo naredila!!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 277
17.1.2009 10:11:51   
aqua77

ja aqua sej mi2 sva ze odvisni..sam jz sm se izdala zdej k sm nahodna user posted image user posted image user posted image

sm pa probala se kak sencil posinifat.. pa barvico direkt v zilo.. to pa je u ibr sus user posted image user posted image user posted image  se cel dan ne spravis k sebuser posted image

najbolj zadanejo senčila z bleščicami, al pa ajlajner z bleščičkami.... user posted image

jaaaaa, to je pa zakon!!!! zato je men tok dogajal za novo leto!!!! no zdej pa vem...

fargi a te ni hudo prbil.. si se kr sajnala celo nocuser posted image user posted image user posted image user posted image

sam previdno od tega ratas pa se bolj odvisen..sam to robo je ful tezko dobit..sam pozim raste ta rastlinauser posted image user posted image  tm okol decembrauser posted image

teb pa dans res dogaja.... user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 278
17.1.2009 10:12:33   
pikicao.

uuu aqua na fb sem dala uno slikco k sva mi2 skpi..
pod njo pa napisala.. jz in moj zakladek user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz mam tud FB...pa bi tud slikice gledala...

hahah :) a bi a bi.. no dejva se aquo spravt gor..
posl mi na ZS ime pa priimek pa te najdem..
sam tm gor ne nc pisat o RR-ju al pa o temi d delamo na otroku.. nocm d kdo ve, d te pol sprasuje zakaj pa se ni, a masta kaksne probleme, ipd. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 279
17.1.2009 10:13:46   
pikicao.

teb pa dans res dogaja.... user posted image user posted image user posted image user posted image

pa me moj ze vlece stran od racunalnika k morva jt poloznice placat, pa v vetlicarno pa....
pa nocem stran...user posted image user posted image
mam se drugo odvisnost RR pa FB user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 280
17.1.2009 10:14:01   
aqua77

uuu aqua na fb sem dala uno slikco k sva mi2 skpi..
pod njo pa napisala.. jz in moj zakladek user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz mam tud FB...pa bi tud slikice gledala...

hahah :) a bi a bi.. no dejva se aquo spravt gor..
posl mi na ZS ime pa priimek pa te najdem..
sam tm gor ne nc pisat o RR-ju al pa o temi d delamo na otroku.. nocm d kdo ve, d te pol sprasuje zakaj pa se ni, a masta kaksne probleme, ipd. user posted image

čaki, kaj morem zdej jaz nardit???

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 281
17.1.2009 10:14:31   
sonček33
pikica.o reč tvojmu, da se pa rr res ne more primerjat s plačevanjem položnic

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 282
17.1.2009 10:14:48   
Fargesia
pikica, obljubim da ne bom...user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 283
17.1.2009 10:15:34   
Fargesia
aquica, na FB te hočemo!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 284
17.1.2009 10:15:42   
pikicao.
pejt na fb.... facebook pa si tam ustvari profil
http://www.facebook.com/login.php
vpisi se na facebook

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 285
17.1.2009 10:19:38   
pikicao.
morm it.. pridem nazaj cez 2 urci
aqui bod tacas ze na fb-ju user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 286
17.1.2009 10:21:25   
sonček85
živa:če je čas ko bi dobila naslednjo M je normalno ,ker se ti še telo čisti in vse veča,če pa imaš  otrdel trebuh in močne krče pa takoj h G kot pravijo punce,pa počivaj da ja ne bo kaj narobe.user posted image Pa super da inmaš izcedka.Kdaj imaš pa pregled 27.1 al se motim

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 287
17.1.2009 10:26:51   
miska73

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: miska73
user posted image

hej, tole je pa moj fris!!!!

user posted image user posted image ... če je pa tolk lušten, da si ga moram občasno sposodit... in ti me takoj odkriješ user posted image

ja to je kršenje avtorskih pravic...da moj fris brez mojega dovoljenja takole lepiš po forumu...

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 288
17.1.2009 10:30:29   
miska73

user posted image user posted image user posted image user posted image ... evo prava tema za borbo...

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 289
17.1.2009 10:33:23   
Erin

jutro!

no jaz nimam nobene spodbudne novičke... user posted image  
včeraj ponoči mi je še nono umrl, tako da sta zda z nonico skupaj. Sta šla en za drugim v manj kot enem mesecu....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 290
17.1.2009 12:40:20   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

jutro!

no jaz nimam nobene spodbudne novičke... user posted image  
včeraj ponoči mi je še nono umrl, tako da sta zda z nonico skupaj. Sta šla en za drugim v manj kot enem mesecu....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uh, kriza...oba...moje sožalje aqua. Drži se!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 291
17.1.2009 12:50:35   
jazzz27
Živa... a piješ Magnesol? Mg proti krčem. Vsak dan eno ali dve šumeči tableti, pa bo težavica rešena. Je pa to normalno, ker se maternica širi. Tudi mene so dajali....vse bo ok. Počivaj. Magnesol si pa le nabavi!!

PikiO...tvoj je pa zadel v polnouser posted image user posted image user posted image . Še dobro da se na črno ne barvaš po laseh...ker mogoče bi bil pa tudi to razloguser posted image user posted image user posted image user posted image . Sam povej mi, če imata v stanovanju sveče?

Fargi...punči, super za 3 IUI...madona bo to otrok letos....mi že navijamo

Sanšajn33...veš da ni blo dans nadaljevanja....sem pa svojga sanjala, šele drug dan sem ga dobila..in vsi so ga že prej po rokah premrcvariluser posted image user posted image user posted image ...sem se zbudila, sem se kar tresla!!! Mater, jaz bom nehala spat!!!!

*csaje* dobrodošla na borbi.....povej svojo story, pa te damo na seznam....pravila so nekje zadaj....vem sam prvega, da moraš tipkat....da se črke na tipkovnici obrabijouser posted image user posted image user posted image

beyba....mah očitno je bla slaba stimulacija....user posted image ....so vse šele dans navalile...

super duper podganca...kdaj gre v nov postopek?

želim vam lep dan!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 292
17.1.2009 12:53:29   
jazzz27
aja..če katero zanima...danes imajo v spletni trgovini baby centra -25% pousta na voziček maxi cosi...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 293
17.1.2009 13:05:03   
miska73
Jazzi... vidim, da nič IVF-ovk ne bereš...
Včeraj je že padla prva špikca suprefacta.
Tak, da smo začel.

Kak si ti dečva?
Dobro prenašaš nosečnost?
Si ugotovila in uredila kaj boš nardila glede porodniške?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 294
17.1.2009 13:28:52   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

aja..če katero zanima...danes imajo v spletni trgovini baby centra -25% pousta na voziček maxi cosi...

uuuuuu, ta je pa meni ful ušeč... user posted image

mura maxi cosi... sej ne, da jih gledam... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 295
17.1.2009 13:52:19   
Nončika
jazzz27, šefica razumem. user posted image  pravila sem si prebrala. kar konkretno sem se namučila, da sem jih našla. Oktavija, lahko bi jih oddebelila.

jaz se rada prištulam, sem namreč opazila nekatere januarčice s katerimi se skupaj borim tudi jaz. torej user posted image  tečke ne pričakujem 27-28.1. in vem, da je ne bo. user posted image user posted image user posted image  to je moj 3.krog (v tretje gre rado) in mi doma živčke para moja mala 3letna deklička.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 296
17.1.2009 14:06:33   
Serendipity
Uh, babuške - koliko pa ve šlefečete... sem glih s šoping, pa bi me skoraj kap, kolko strani ste naklofale user posted image user posted image user posted image

aqui - Sožalje ob tvoji izgubi ...

živa - kot je predlagala jazzi - pij Magnesol (no, meni je prišel čez glavo in sem si danes nabavila Mg tablete). Mene tudi zadnji teden spet matrajo. Baje je normalno, če te pa skrbi raje pokliči svojo G.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 297
17.1.2009 14:21:10   
beyba
živa dokler ni izcedka ali pa hude bolečine ni panike...-normalno

Fergi naša mi smo te pa misale kako si stara sablja....user posted image user posted image user posted image user posted image za postopek in tvoj optimizem in pozitivnost-te bomo večkrat pričakovale

sonček še tuki?

aquiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   soželje ob izgubi...

koga še....mmmmmmmmmmmm  evo sirene se beremo kasenje....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 298
17.1.2009 14:30:26   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

PikiO...tvoj je pa zadel v polnouser posted image user posted image user posted image . Še dobro da se na črno ne barvaš po laseh...ker mogoče bi bil pa tudi to razloguser posted image user posted image user posted image user posted image . Sam povej mi, če imata v stanovanju sveče?

mava 4 okrasne svece sam so okrasne user posted image user posted image user posted image
zakaj pa to?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 299
17.1.2009 14:45:14   
metir
aqua- moje sožaljeuser posted image

vsem drugim pa en lep danuser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

ime otroka
N5ra

Z možem izbirava ime za sina.Katero ti je najlepše?

Zak (12%)

Lian (26%)

Zan (24%)

Val (38%)

Število vseh glasov: 310

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!