Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 10:10:56
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ja aqua sej mi2 sva ze odvisni..sam jz sm se izdala zdej k sm nahodna sm pa probala se kak sencil posinifat.. pa barvico direkt v zilo.. to pa je u ibr sus se cel dan ne spravis k seb najbolj zadanejo senčila z bleščicami, al pa ajlajner z bleščičkami.... jaaaaa, to je pa zakon!!!! zato je men tok dogajal za novo leto!!!! no zdej pa vem... fargi a te ni hudo prbil.. si se kr sajnala celo noc sam previdno od tega ratas pa se bolj odvisen..sam to robo je ful tezko dobit..sam pozim raste ta rastlina tm okol decembra
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 10:11:39
|
|
|
|
Fargesia
|
ha ha ha...še dobro da sem si skrito zalogo naredila!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 10:11:51
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ja aqua sej mi2 sva ze odvisni..sam jz sm se izdala zdej k sm nahodna sm pa probala se kak sencil posinifat.. pa barvico direkt v zilo.. to pa je u ibr sus se cel dan ne spravis k seb najbolj zadanejo senčila z bleščicami, al pa ajlajner z bleščičkami.... jaaaaa, to je pa zakon!!!! zato je men tok dogajal za novo leto!!!! no zdej pa vem... fargi a te ni hudo prbil.. si se kr sajnala celo noc sam previdno od tega ratas pa se bolj odvisen..sam to robo je ful tezko dobit..sam pozim raste ta rastlina tm okol decembra teb pa dans res dogaja....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 10:12:33
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. uuu aqua na fb sem dala uno slikco k sva mi2 skpi.. pod njo pa napisala.. jz in moj zakladek jaz mam tud FB...pa bi tud slikice gledala... hahah :) a bi a bi.. no dejva se aquo spravt gor.. posl mi na ZS ime pa priimek pa te najdem.. sam tm gor ne nc pisat o RR-ju al pa o temi d delamo na otroku.. nocm d kdo ve, d te pol sprasuje zakaj pa se ni, a masta kaksne probleme, ipd.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 10:13:46
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 teb pa dans res dogaja.... pa me moj ze vlece stran od racunalnika k morva jt poloznice placat, pa v vetlicarno pa.... pa nocem stran... mam se drugo odvisnost RR pa FB
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 10:14:01
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. uuu aqua na fb sem dala uno slikco k sva mi2 skpi.. pod njo pa napisala.. jz in moj zakladek jaz mam tud FB...pa bi tud slikice gledala... hahah :) a bi a bi.. no dejva se aquo spravt gor.. posl mi na ZS ime pa priimek pa te najdem.. sam tm gor ne nc pisat o RR-ju al pa o temi d delamo na otroku.. nocm d kdo ve, d te pol sprasuje zakaj pa se ni, a masta kaksne probleme, ipd. čaki, kaj morem zdej jaz nardit???
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 10:14:31
|
|
|
|
sonček33
|
pikica.o reč tvojmu, da se pa rr res ne more primerjat s plačevanjem položnic
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 10:14:48
|
|
|
|
Fargesia
|
pikica, obljubim da ne bom...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 10:15:34
|
|
|
|
Fargesia
|
aquica, na FB te hočemo!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 10:15:42
|
|
|
|
pikicao.
|
pejt na fb.... facebook pa si tam ustvari profil http://www.facebook.com/login.php vpisi se na facebook
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 10:19:38
|
|
|
|
pikicao.
|
morm it.. pridem nazaj cez 2 urci aqui bod tacas ze na fb-ju
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 10:21:25
|
|
|
|
sonček85
|
živa:če je čas ko bi dobila naslednjo M je normalno ,ker se ti še telo čisti in vse veča,če pa imaš otrdel trebuh in močne krče pa takoj h G kot pravijo punce,pa počivaj da ja ne bo kaj narobe. Pa super da inmaš izcedka.Kdaj imaš pa pregled 27.1 al se motim
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 10:26:51
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: miska73 hej, tole je pa moj fris!!!! ... če je pa tolk lušten, da si ga moram občasno sposodit... in ti me takoj odkriješ ja to je kršenje avtorskih pravic...da moj fris brez mojega dovoljenja takole lepiš po forumu...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 10:30:29
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ja aqua sej mi2 sva ze odvisni..sam jz sm se izdala zdej k sm nahodna sm pa probala se kak sencil posinifat.. pa barvico direkt v zilo.. to pa je u ibr sus se cel dan ne spravis k seb ... evo prava tema za borbo...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 10:33:23
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 jutro! no jaz nimam nobene spodbudne novičke... včeraj ponoči mi je še nono umrl, tako da sta zda z nonico skupaj. Sta šla en za drugim v manj kot enem mesecu....
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 12:40:20
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 jutro! no jaz nimam nobene spodbudne novičke... včeraj ponoči mi je še nono umrl, tako da sta zda z nonico skupaj. Sta šla en za drugim v manj kot enem mesecu.... Uh, kriza...oba...moje sožalje aqua. Drži se!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 12:50:35
|
|
|
|
jazzz27
|
Živa... a piješ Magnesol? Mg proti krčem. Vsak dan eno ali dve šumeči tableti, pa bo težavica rešena. Je pa to normalno, ker se maternica širi. Tudi mene so dajali....vse bo ok. Počivaj. Magnesol si pa le nabavi!! PikiO...tvoj je pa zadel v polno . Še dobro da se na črno ne barvaš po laseh...ker mogoče bi bil pa tudi to razlog . Sam povej mi, če imata v stanovanju sveče? Fargi...punči, super za 3 IUI...madona bo to otrok letos....mi že navijamo Sanšajn33...veš da ni blo dans nadaljevanja....sem pa svojga sanjala, šele drug dan sem ga dobila..in vsi so ga že prej po rokah premrcvaril ...sem se zbudila, sem se kar tresla!!! Mater, jaz bom nehala spat!!!! *csaje* dobrodošla na borbi.....povej svojo story, pa te damo na seznam....pravila so nekje zadaj....vem sam prvega, da moraš tipkat....da se črke na tipkovnici obrabijo beyba....mah očitno je bla slaba stimulacija.... ....so vse šele dans navalile... super duper podganca...kdaj gre v nov postopek? želim vam lep dan!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 12:53:29
|
|
|
|
jazzz27
|
aja..če katero zanima...danes imajo v spletni trgovini baby centra -25% pousta na voziček maxi cosi...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 13:05:03
|
|
|
|
miska73
|
Jazzi... vidim, da nič IVF-ovk ne bereš... Včeraj je že padla prva špikca suprefacta. Tak, da smo začel. Kak si ti dečva? Dobro prenašaš nosečnost? Si ugotovila in uredila kaj boš nardila glede porodniške?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 13:28:52
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 aja..če katero zanima...danes imajo v spletni trgovini baby centra -25% pousta na voziček maxi cosi... uuuuuu, ta je pa meni ful ušeč... mura maxi cosi... sej ne, da jih gledam...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 13:52:19
|
|
|
|
Nončika
|
jazzz27, šefica razumem. pravila sem si prebrala. kar konkretno sem se namučila, da sem jih našla. Oktavija, lahko bi jih oddebelila. jaz se rada prištulam, sem namreč opazila nekatere januarčice s katerimi se skupaj borim tudi jaz. torej tečke ne pričakujem 27-28.1. in vem, da je ne bo. to je moj 3.krog (v tretje gre rado) in mi doma živčke para moja mala 3letna deklička.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 14:06:33
|
|
|
|
Serendipity
|
Uh, babuške - koliko pa ve šlefečete... sem glih s šoping, pa bi me skoraj kap, kolko strani ste naklofale aqui - Sožalje ob tvoji izgubi ... živa - kot je predlagala jazzi - pij Magnesol (no, meni je prišel čez glavo in sem si danes nabavila Mg tablete). Mene tudi zadnji teden spet matrajo. Baje je normalno, če te pa skrbi raje pokliči svojo G.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 14:21:10
|
|
|
|
beyba
|
živa dokler ni izcedka ali pa hude bolečine ni panike...-normalno Fergi naša mi smo te pa misale kako si stara sablja.... za postopek in tvoj optimizem in pozitivnost-te bomo večkrat pričakovale sonček še tuki? aqui soželje ob izgubi... koga še....mmmmmmmmmmmm evo sirene se beremo kasenje....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 14:30:26
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 PikiO...tvoj je pa zadel v polno . Še dobro da se na črno ne barvaš po laseh...ker mogoče bi bil pa tudi to razlog . Sam povej mi, če imata v stanovanju sveče? mava 4 okrasne svece sam so okrasne zakaj pa to?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 14:45:14
|
|
|
|
metir
|
aqua- moje sožalje vsem drugim pa en lep dan
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Zadnje s foruma
ime otrokaN5raZ možem izbirava ime za sina.Katero ti je najlepše?Zak (
12%)
Lian (
26%)
Zan (
24%)
Val (
38%)
Število vseh glasov: 310Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!