yania
|
Zatekanje, ja tudi jaz sem opazila, ker mam noge kar nabuhtane,,,pa sej vem da se kak kilogram pozna tudi seveda, samo toliko pa tudi ne ,,,škornje, ki so mi drugače preveliki pri kolenih mislim, so zdej čist na knap...tu vidim, pa tudi št.38 je mal premalo..še dober da imam ene mal bolj komot 39...k sem jih enkrat kupila, k ni bilo 38, pa so mi bile včeč v Bati, pa sem kar 39 kupila , no zdej pridejo prav.. Ponoči me je pa kr nekaj grabilo, kot popadki, trd trenuh na 5 minut, res, prej malček ful živahen, no potem se pa umiri, in skos bunkast trebuh,pa bolelo čez in čez spredaj, kot pri trdeči...sem misnla, da bo to že to...sam pol sem itak zaspala, zjutraj pa vse mirno, sva ga z mojim kar mal budila, pol pa spet trd trebuh...ko sem vstala pa je bilo boljše...me pa tudi boli na desni strani ta vez spodaj, danes prav konkretno, če grem po stopnicah... Ma to je vse normalno punce moje,,,,še malo pa bo treba jit rodit!!!!!!!!!!kolk gre hitro a ne...čeprav sem neučakana ko ...pa se mi včas zdi da cajt ne gre nikamor, če pa pomislim, da samo še dober mesec...ahjoj.. Nič lepo bodite, dober tek tistim ki že jeste, al pa še boste....midva sva pa danes z mojim sama, tamala je šla na Veliko planino sankat se z babi in dedijem, pa bo pol tam spala pri njih, ker imava mi2 eno fežto zvečer, sicer šele ob 9ih, upam da ne bom prej zaspala...haha.. moj oči pa danes kuha za naju: matevža, krvavice pa repco...njami.. papa
|