neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Tim je v pojstli, Nina pa z mano čekera RR . Grem še njo zrihtat, pol pa mal peglat, če se mi bo še dal . Jaz glede zelenjave še nič ne razmišljam, še nismo tok daleč. Mislim pa, da jo bom kar sproti delala. Oj, Tims: banjico sem pospravila sama, sem pa našla nekaj kar lahko dleim s teboj. Uganeš kaj? Ja, likanje. Lahko pripeljem k tebi še moje tri žehte. Populis: hvala, se je prilegla torta. Lara pančka? Masa?? IZVIRNO SPOROČILO: nanka IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Aja, kdo ugane kje imam moža? Glux3, skoraj tako kot pri tebi, samo da tvoj dela, moj je pa na nogometu - rekreacija. Jutri naj bi šli smučat, pa bom spet izvisela sama doma z otroki. Oh, ne bom morila, me čaka sladoled! Ti a sta najina dva kaj v žlahti? Moj je ravnokar prišel iz fuzbala, za jutrišnje smučanje so ga pa tudi vabili, pa sem rekla, da naj 1 vikend pa le bo doma pri otrocih. Jaz sem že dva meseca zaprta v bajti, pa Natka spet hrope, on bi šel pa smučat.Japajade. V nedeljo ima pa tako spet fuzbal tekmo. Najboljš da se midve združiva pa kaj pogruntava... Sem za. Samo preveč pa ne smeva biti v žlahti, ker jaz ne bi še enega otročka, on pa kar naenkrat bi. Jok, brate, odpade! Nočka punce, grem poskusit zaspat. Sem Ano že dvakrat preoblekla, vročina še vedno 39,7 C.
|