tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Mojcej Punce... kaj naj jst nardim z Niko... madonca me jezi ponoč. Skoz ma ure 00, 03, 05 se zbuja... kr neki bi. Kaj nej jo zalijem s čajem, pa da se pol s cajtom navad, da se ne zbuja? Pa lahk je pol dneva pokonc, pa zaspi ob 21h al pa ob 18h, se bo zbudla ob 00. Pa lahk pol vola poje predn zaspi, al pa sam par požirkov čaja/mlekca. Ma ne vem kaj nej... pa tkrat kot se zbuja poje kaj al se sam mal pocarta???zgleda se zbuja iz navade in boš mogla pač eno noč pustit, da bo doumela da ne gre tako...če pa orng poje oz čaja spije, pol pa nimaš kej.. Jaz naši enkrat nisem dala joška, in sem jo sam nosila. Sicer ji ni pasal (kdo bi si mislu, a? ), pa je drug dan malo podaljšala, pa sem spet isto naredila. Če pa je že tok časa minil, da sem vedla, da zdej bi pa lahko bla lačna, sem ji pa dala za jest. To sem tud zadnjič (joj, se ne spomnim več kje), prebrala, da je možno, da se otrok zbuja iz navade in lahko na tak način malo podaljšaš te razmike med zbujanjem. No, če pade na to foro. HD za spanje Še en vic, pa res grem. Dama obavlja dnevni shopping u lokalnoj trgovini. Kupila je: dvije litre mlijeka sa 2% masnoce, kutiju jaja, litru soka od narance, glavicu salate, kutiju kave od jednog kilograma i pola kile mesa. Dok je istovarala kupljene stvari iz korpe i stavljala ih na pokretnu traku, jedan pijanac je stajao odmah iza nje i pazljivo je promatrao. Dok je blagajnica ukucavala cijene na kasi, pijanac diskretno primjeti: "Bit ce da si neudata." Zena se malo iznenadi ovom izjavom, zaintrigirana intuicijom jednog pjanca, jer zaista je bila neudata. Okrenu se i pogleda svih sestoro stvari na traci, ali nije primjetila nista neobicno, nista sto bi moglo odati njeno bracno stanje. Kad ju je konacno znatizelja nadvladala, kaze "Znate sta, potpuno ste u pravu. Ali kako ste to mogli znati sa takvom sigurnoscu?" Pijanac:" Ma ruzna si u p**ku materinu!
|