Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 10:44:19
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srecka82 Sonček85:če sem prav razumela, je materinska šola v Celju in sicer ob torkih, sredah in četrtkih. Traja pa med 9.30 in 13.30? In potem je v enem tednu konec? In tukaj je priporočljivo, da so partnerji s teboj? Mojga definitivno ne bo, ker ima službo. Kdaj pa se nameravaš naročiti? Jaz razmišljam, da bi hodila v drugem tednu v februarju. Bi bilo lepo vaju spoznati. cao Ta teden je bilo 13 mamic in 10 očetov. No 90% očetov je zraven. Moj si je vzel dopust, ker želi sodelovati in ga seveda zanima. Pravi da želi biti aktiven pri porodu in že komaj čaka.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 10:45:46
|
|
|
|
_kathy_
|
Ja pri nas je bilo tudi večina parov. Moj si je tudi vzel fraj, je komaj čakal, da začnemo s šolo .
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 10:49:27
|
|
|
|
Lolita23
|
kathy ti bo počas žal, da si povedala, kdaj imaš rok.Ravno včeraj sem se menila z mamico, ki ji je zamujal 16 dni, je rekla, da vse drugo še potrpiš, sam, da telefon pa nonstop zvoni a je že.O bog, da te ja mine.
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 16.1.2009 10:59:31 >
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 11:00:11
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 kathy ti bo počas žal, da si povedala, kdaj imaš rok.Ravno včerja sem se meila z mamico, ki ji je zamujal 16 dni, je rekla, da vse drugo še potrpiš, sam, da telefon pa nonstop zvoni a je že.O bog, da te ja mine. Hehe... ej, kot da bi lahko pozabila povedat vsem, ki se jih tiče, da si rodila. Ddddddd!!! Res so nadležni, pa ti še niti do roka nisi prišla, kaj šele bo, če ti bo kaj zamujal!
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 11:17:33
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 kathy ti bo počas žal, da si povedala, kdaj imaš rok.Ravno včerja sem se meila z mamico, ki ji je zamujal 16 dni, je rekla, da vse drugo še potrpiš, sam, da telefon pa nonstop zvoni a je že.O bog, da te ja mine. Hehe... ej, kot da bi lahko pozabila povedat vsem, ki se jih tiče, da si rodila. Ddddddd!!! Res so nadležni, pa ti še niti do roka nisi prišla, kaj šele bo, če ti bo kaj zamujal! Sej ravno to je problem, da ne moreš biti tiho.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 11:19:05
|
|
|
|
_kathy_
|
Ja sej!!! Ampak od mamičine kolegice hčera je rodila 4. 1., rok pa je imela 12. 1., zdaj moja mami misli, da morm jst tud prej rodit, al kaj??!! Ko je lahk teden gor, teden dol ...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 11:20:34
|
|
|
|
_kathy_
|
Ja, Bethany, ko tk vejo, da če bo ob 1h zjutr al popoldne al zvečer, da jih bomo poklical prve. Jao!!!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 11:20:44
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Ja sej!!! Ampak od mamičine kolegice hčera je rodila 4. 1., rok pa je imela 12. 1., zdaj moja mami misli, da morm jst tud prej rodit, al kaj??!! Ko je lahk teden gor, teden dol ... Tvoj bo pa pač na datum.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 11:22:39
|
|
|
|
_kathy_
|
Hja, tud možno. No, fajn bi blo, če bi bil na 20. 1., dva dni po roku. Ker je na ta dan imel r.d. moj dedi .
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 12:07:57
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: srecka82 Sonček85:če sem prav razumela, je materinska šola v Celju in sicer ob torkih, sredah in četrtkih. Traja pa med 9.30 in 13.30? In potem je v enem tednu konec? In tukaj je priporočljivo, da so partnerji s teboj? Mojga definitivno ne bo, ker ima službo. Kdaj pa se nameravaš naročiti? Jaz razmišljam, da bi hodila v drugem tednu v februarju. Bi bilo lepo vaju spoznati. cao ja se morava še pozanimat,pri nas v Žalcu se začne 3.3. za celkje pa se morava še dogovoriti.Bom malo junono vprašala in ti sporočiva ,saj si naša aprilka in bi bilo res lepo te spoznat
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 12:08:00
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Ja pri nas je bilo tudi večina parov. Moj si je tudi vzel fraj, je komaj čakal, da začnemo s šolo . ja in kako a potem je res v enem tednu vse konec al kaj,kako dolgo ste imele
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 12:11:47
|
|
|
|
katja_p
|
Čestitke Lunici za Anino No, pa se je začelo Ležalnik - to je fajn stvarca, vsaj pr nas. Js sm ga dobila na posojo in si ne predstavljam več bit brez. Edin en nasvet: kupi takega, ki ima čez lok z igračkami!!!! Naša je sedaj stara točno 6 tednov in že ful spremlja tiste ropotuljice, ki so gor navešene in jih poskuša dotakniti se z rokami. In ji že uspe, pol pa gleda, kako se premika in je vsa srečna
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 12:13:02
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Ja pri nas je bilo tudi večina parov. Moj si je tudi vzel fraj, je komaj čakal, da začnemo s šolo . ja in kako a potem je res v enem tednu vse konec al kaj,kako dolgo ste imele Jap! Te tri dni si tam mal dlje in pol si konc. Te čaka še sicer čez ena dva tedna ena urca s prihologinjo, a na tist niso vsi pršli.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 12:13:57
|
|
|
|
katja_p
|
Js tud predlagam, da grejo partnerji zraven, ker je fajn tud za njih. Še posebej pol, ko je nega (tretji dan)
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 12:20:23
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ja se morava še pozanimat,pri nas v Žalcu se začne 3.3. za celkje pa se morava še dogovoriti. Mogoče veš tudi, ob katerih urah in koliko časa bo v Žalcu? Jst bi za it v Celje morala dopust vzet...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 12:22:05
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Ja pri nas je bilo tudi večina parov. Moj si je tudi vzel fraj, je komaj čakal, da začnemo s šolo . ja in kako a potem je res v enem tednu vse konec al kaj,kako dolgo ste imele Jap! Te tri dni si tam mal dlje in pol si konc. Te čaka še sicer čez ena dva tedna ena urca s prihologinjo, a na tist niso vsi pršli. hvala ,potem morem poklicat ,kolikor ven moraš se prej naročit-nevem če je res .Bomo verjetno šli en teden k bo dragi popoldan v službi pa gre najprej poleg mene v šolo potem pa delat
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 12:23:23
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ja se morava še pozanimat,pri nas v Žalcu se začne 3.3. za celkje pa se morava še dogovoriti. Mogoče veš tudi, ob katerih urah in koliko časa bo v Žalcu? Jst bi za it v Celje morala dopust vzet... ne lahko pa ti povem v ponedeljek k bom šla pogledat , k mam os.zdravnika za pod.bolniške.A si iz Žalca?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 12:24:59
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ja se morava še pozanimat,pri nas v Žalcu se začne 3.3. za celkje pa se morava še dogovoriti. Mogoče veš tudi, ob katerih urah in koliko časa bo v Žalcu? Jst bi za it v Celje morala dopust vzet... ne lahko pa ti povem v ponedeljek k bom šla pogledat , k mam os.zdravnika za pod.bolniške.A si iz Žalca? Iz Prebolda. Dej, poglej, če se spomniš. Hvala.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 12:26:21
|
|
|
|
sonček85
|
Bom ni problema ,na katero temo ti pa javim ,tle al k nosečkam majčicam
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 12:31:41
|
|
|
|
lananai
|
Lahko tud tuki, vas bom upam zdej redno brala.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 12:51:58
|
|
|
|
sonček85
|
ok dogovorjeno:)
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 12:53:16
|
|
|
|
_kathy_
|
Boma šla midva danes po ležalnik. Kje ste ga pa kupile- Baby center, Pikapolonica, Chicco? V tem ležalniku je lahko otrok od rojstva pa do ...?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 13:42:27
|
|
|
|
Dali*
|
Ecco...kakšna telepatija... Glih sm hotla napisat...ma kje je pa betty80 danes...in vidim, da si se prijavila. Sem mislila, da si že na poti v Rim....
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 13:43:13
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Boma šla midva danes po ležalnik. Kje ste ga pa kupile- Baby center, Pikapolonica, Chicco? V tem ležalniku je lahko otrok od rojstva pa do ...? cca. 9 kg...kot v lupinici...neki tazga. Pol je pa odvisno od posameznega otroka.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 13:54:51
|
|
|
|
betty80
|
Mah trojance sem včeraj fasala na računalnik, zdej mi pa pogojno dela. Komi sem ga vsaj toliko vzpostavla . Ga bomo moral zrihtat. Lunica 12 čestitke za hčerkico . Naš še tud zgleda nima namena ven prit, čeprav je moj reku, da zdej pa lahko, ko je tri dni doma. Mogoče se nama pa nasmehne sreča . Spala sem pa danes čist predobro . Dali boš dobla sms, ko bom rodila.
|
|
|
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?