|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
16.1.2009 10:44:19   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: srecka82

Sonček85:če sem prav razumela, je materinska šola v Celju in sicer ob torkih, sredah in četrtkih. Traja pa med 9.30 in 13.30? In potem je v enem tednu konec? In tukaj je priporočljivo, da so partnerji s teboj? user posted image  Mojga definitivno ne bo, ker ima službo. Kdaj pa se nameravaš naročiti? Jaz razmišljam, da bi hodila v drugem tednu v februarju. Bi bilo lepo vaju spoznati.

cao

Ta teden je bilo 13 mamic in 10 očetov. No 90% očetov je zraven. Moj si je vzel dopust, ker želi sodelovati in ga seveda zanima. Pravi da želi biti aktiven pri porodu in že komaj čaka. user posted image

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
16.1.2009 10:45:46   
_kathy_
Ja pri nas je bilo tudi večina parov. Moj si je tudi vzel fraj, je komaj čakal, da začnemo s šolouser posted image .

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
16.1.2009 10:49:27   
Lolita23
kathy ti bo počas žal, da si povedala, kdaj imaš rok.Ravno včeraj sem se menila z mamico, ki ji je zamujal user posted image 16 dni, je rekla, da vse drugo še potrpiš, sam, da telefon pa nonstop zvoni a je že.O bog, da te ja mine.

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 16.1.2009 10:59:31 >

18.3.2009

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
16.1.2009 11:00:11   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

kathy ti bo počas žal, da si povedala, kdaj imaš rok.Ravno včerja sem se meila z mamico, ki ji je zamujal user posted image 16 dni, je rekla, da vse drugo še potrpiš, sam, da telefon pa nonstop zvoni a je že.O bog, da te ja mine.

Hehe... ej, kot da bi lahko pozabila povedat vsem, ki se jih tiče, da si rodila. Ddddddd!!! Res so nadležni, pa ti še niti do roka nisi prišla, kaj šele bo, če ti bo kaj zamujal!

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
16.1.2009 11:17:33   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

kathy ti bo počas žal, da si povedala, kdaj imaš rok.Ravno včerja sem se meila z mamico, ki ji je zamujal user posted image 16 dni, je rekla, da vse drugo še potrpiš, sam, da telefon pa nonstop zvoni a je že.O bog, da te ja mine.

Hehe... ej, kot da bi lahko pozabila povedat vsem, ki se jih tiče, da si rodila. Ddddddd!!! Res so nadležni, pa ti še niti do roka nisi prišla, kaj šele bo, če ti bo kaj zamujal!

Sej ravno to je problem, da ne moreš biti tiho.user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
16.1.2009 11:19:05   
_kathy_
Ja sej!!! Ampak od mamičine kolegice hčera je rodila 4. 1., rok pa je imela 12. 1., zdaj moja mami misli, da morm jst tud prej rodit, al kaj??!!user posted image Ko je lahk teden gor, teden dol ...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
16.1.2009 11:20:34   
_kathy_
Ja, Bethany, ko tk vejo, da če bo ob 1h zjutr al popoldne al zvečer, da jih bomo poklical prve. Jao!!!

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
16.1.2009 11:20:44   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Ja sej!!! Ampak od mamičine kolegice hčera je rodila 4. 1., rok pa je imela 12. 1., zdaj moja mami misli, da morm jst tud prej rodit, al kaj??!!user posted image Ko je lahk teden gor, teden dol ...

Tvoj bo pa pač na datum.user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
16.1.2009 11:22:39   
_kathy_
Hja, tud možno. No, fajn bi blo, če bi bil na 20. 1., dva dni po roku. Ker je na ta dan imel r.d. moj dediuser posted image .

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
16.1.2009 12:07:57   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: srecka82

Sonček85:če sem prav razumela, je materinska šola v Celju in sicer ob torkih, sredah in četrtkih. Traja pa med 9.30 in 13.30? In potem je v enem tednu konec? In tukaj je priporočljivo, da so partnerji s teboj? user posted image  Mojga definitivno ne bo, ker ima službo. Kdaj pa se nameravaš naročiti? Jaz razmišljam, da bi hodila v drugem tednu v februarju. Bi bilo lepo vaju spoznati.

cao
ja se morava še pozanimat,pri nas v Žalcu se začne 3.3. za celkje pa se morava še dogovoriti.Bom malo junono vprašala in ti sporočiva ,saj si naša aprilkauser posted image user posted image user posted image in bi bilo res lepo te spoznat

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
16.1.2009 12:08:00   
sonček85

Ja pri nas je bilo tudi večina parov. Moj si je tudi vzel fraj, je komaj čakal, da začnemo s šolouser posted image .
ja in kako a potem je res v enem tednu vse konec al kaj,kako dolgo ste imele

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
16.1.2009 12:11:47   
katja_p
Čestitke Lunici za Anino user posted image
No, pa se je začelo user posted image

Ležalnik - to je fajn stvarca, vsaj pr nas. Js sm ga dobila na posojo in si ne predstavljam več bit brez. Edin en nasvet: kupi takega, ki ima čez lok z igračkami!!!!
Naša je sedaj stara točno 6 tednov in že ful spremlja tiste ropotuljice, ki so gor navešene in jih poskuša dotakniti se z rokami. In ji že uspe, pol pa gleda, kako se premika in je vsa srečna user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
16.1.2009 12:13:02   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Jap!
Te tri dni si tam mal dlje in pol si konc. Te čaka še sicer čez ena dva tedna ena urca s prihologinjo, a na tist niso vsi pršli.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
16.1.2009 12:13:57   
katja_p
Js tud predlagam, da grejo partnerji zraven, ker je fajn tud za njih. Še posebej pol, ko je nega (tretji dan)

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
16.1.2009 12:20:23   
lananai
ja se morava še pozanimat,pri nas v Žalcu se začne 3.3. za celkje pa se morava še dogovoriti.

Mogoče veš tudi, ob katerih urah in koliko časa bo v Žalcu? Jst bi za it v Celje morala dopust vzet... user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
16.1.2009 12:22:05   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Jap!
Te tri dni si tam mal dlje in pol si konc. Te čaka še sicer čez ena dva tedna ena urca s prihologinjo, a na tist niso vsi pršli.
hvala ,potem morem poklicat ,kolikor ven moraš se prej naročit-nevem če je res .Bomo verjetno šli en teden k bo dragi popoldan v službi pa gre najprej poleg mene v šolo potem pa delatuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
16.1.2009 12:23:23   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

ja se morava še pozanimat,pri nas v Žalcu se začne 3.3. za celkje pa se morava še dogovoriti.

Mogoče veš tudi, ob katerih urah in koliko časa bo v Žalcu? Jst bi za it v Celje morala dopust vzet... user posted image
ne lahko pa ti povem v ponedeljek k bom šla pogledat , k mam os.zdravnika za pod.bolniške.A si iz Žalca?user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
16.1.2009 12:24:59   
lananai

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

ne lahko pa ti povem v ponedeljek k bom šla pogledat , k mam os.zdravnika za pod.bolniške.A si iz Žalca?user posted image

Iz Prebolda. user posted image
Dej, poglej, če se spomniš. Hvala. user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
16.1.2009 12:26:21   
sonček85
Bom ni problema ,na katero temo ti pa javim ,tle al k nosečkam majčicam

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
16.1.2009 12:31:41   
lananai
Lahko tud tuki, vas bom upam zdej redno brala. user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
16.1.2009 12:51:58   
sonček85
ok dogovorjeno:)user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
16.1.2009 12:53:16   
_kathy_
Boma šla midva danes po ležalnik. Kje ste ga pa kupile- Baby center, Pikapolonica, Chicco? V tem ležalniku je lahko otrok od rojstva pa do ...?

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
16.1.2009 13:42:27   
Dali*
Ecco...kakšna telepatija...

Glih sm hotla napisat...ma kje je pa betty80 danes...in vidim, da si se prijavila. Sem mislila, da si že na poti v Rim....

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
16.1.2009 13:43:13   
Dali*

Boma šla midva danes po ležalnik. Kje ste ga pa kupile- Baby center, Pikapolonica, Chicco? V tem ležalniku je lahko otrok od rojstva pa do ...?

cca. 9 kg...kot v lupinici...neki tazga. Pol je pa odvisno od posameznega otroka.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
16.1.2009 13:54:51   
betty80
Mah trojance sem včeraj fasala na računalnik, zdej mi pa pogojno dela. Komi sem ga vsaj toliko vzpostavlauser posted image . Ga bomo moral zrihtat.

Lunica 12 čestitke za hčerkico user posted image .

Naš še tud zgleda nima namena ven prit, čeprav je moj reku, da zdej pa lahko, ko je tri dni doma. Mogoče se nama pa nasmehne sreča user posted image . Spala sem pa danes čist predobro user posted image .

Dali boš dobla sms, ko bom rodila.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?