|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
16.1.2009 10:39:32   
T1979
bbpikica, a si za ET ti rekla, da bi imela v ponedeljek, ali ti je Reško rekel, da takrat pridi. Mislim sprašujem zato, ker vem da je pri njemu, če jih je bolj malo, ET že drugi dan.
Jaz sem do zdaj vedno imela ET drugi dan.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
16.1.2009 10:41:59   
lučka 25
Kruce hvala za kavico. Še dobro, da imam enega takega tudi doma, ki mi vsak dan skuha kavico, ali kakav ali čaj. Me res razvaja.

Reby, kake dobre navijačke user posted image , so meni tudi tako fletne. Si danes kaj bolje? Vidim, da se izcedek svetli in ni več panike. Za bolniško pa držim pesti, da jo boš lahko podaljšala.

Pija, a si spet pri jodlarjih. Pozdrav nazaj.

Kicsi, pridna za palčke. user posted image  Kar se pa morskih sadežov tiče se pa izogibaj tistih, ki so prečiščevalci, kot so školjke. Lignje ali pa morske ribe so pa za nosečnice priporočljive vsaj 1x tedensko, še posebej v zadnjih treh mesecih, zaradi Moega3 maščob.

Shuki, vidim da razni zvarki nič ne blažijo bolečin. user posted image

bbpikica, naj bosta ti dve celici dobitni!!!!user posted image  user posted image  Pa saj to sploh ni vprašanje, ampak je dejstvo. V ponedeljek pa lepo pot do Postojne in še lepšo pot nazaj z dvema otročkoma.

mismis, vidim da je bil gora perila včeraj prevelika. Drugače pa zmeraj težje dajo bolniško. Jim ni nič pomembno, če si IVF ali ICSI nosečka. Moraš res imeti ali izcedke, kake težave,... Pa še to jo moraš ves čas podaljševati. Tako je sedaj zadnje čase. Niso več tako radoodarni na komisiji. Meni brez mnenja G sploh niso podaljšali bolniške, oz, so mi jo samo za 3 dni med prazniki. Ko pa sem dala še mnenje G pa so mi potem podaljšali za 1,5 mesca.

lara, lep dan tudi tebi.

Ostalim pa en lep dan, poln lepih novic in dogodkov.

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
16.1.2009 10:42:06   
BarbiG
Dan vsem skupaj. Sploh ne morem verjet, da zvečer zaspim kot ubita in sploh ne pridem bliz računalnika, da bi kej gor pogledala. Neverjetno. Včeraj sva z možem kar pred TV-jem zaspala. Zgleda,da se je njegova utrujenost od neprespanih noči prenesla še name. Sva bla pa vsaj skupaj celo noč. Juheeeeeeeeeej.

BBpikica tile dve bosta zmagovalni. Boš videla, na koncu boš dvojčke pestvala. Naj se zdaj lepo razvijata naprej, v ponedeljek pa pojdi po svoje bogastvo in ga čuvaj do konca. user posted image user posted image user posted image . V začetku februarja bo user posted image user posted image  boš videla. Držim pesti.

Reby super, da se izcedek umirja. Le tako naprej.user posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
16.1.2009 10:42:24   
Kicsi
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Evo mene s punkcije. Nisem nč zadovoljnauser posted image , smo samo dve celice pridelaliuser posted image . No ja bolje kot nič pa naj bosta tedve špica. ET imam v ponedeljek 19.01. ob 8.45, pa še estrofem bom mogla jemat poleg prometriuma. evo tolk za zdaj .

Ziher sta te dve celici pravi,zato pogumno in s pozitivnimi mislimi napraj user posted image .Pa ta obraz ( user posted image ) zamenji s tem user posted image .
Navijam zate.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
16.1.2009 10:50:01   
Zvezdica

Evo mene s punkcije. Nisem nč zadovoljnauser posted image , smo samo dve celice pridelaliuser posted image . No ja bolje kot nič pa naj bosta tedve špica. ET imam v ponedeljek 19.01. ob 8.45, pa še estrofem bom mogla jemat poleg prometriuma. evo tolk za zdaj .

Včasih je tko pikica, ampak le eno ta pravo rabiš. Navijam za ponedeljek.

i belive i can fly....

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
16.1.2009 10:51:08   
Zvezdica
Vsem ostalim pa dober dan...moj je tak bolj zaspan, ker smo imeli spet vročino in mama dinozaver pač ni mogla spati.

Bom nadoknadila ko bo dragi doma.

Vas če ne prej berem zvečer.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
16.1.2009 11:11:13   
gigi1
BB saj vem kako ti je najprej gre vse po planu in si čist pr luft, pol te pa useka manjše število celic od pričakovanih. Pa saj veš... Glavo gor imamo 2 celici user posted image  user posted image  user posted image . Dovolj je pa ena. Torej imamo za kaj navijat in se veselit user posted image . Srčica ne mi zdej v raspoloženju dol past. Sva rekli, da bova stereo veseljak user posted image  user posted image  user posted image

Reby user posted image  user posted image  user posted image  za boljše stanje. Toxo pa delajo v Adrialabu, samo mislim, da je cena samoplačniško kar visoka. No...boš povedala. Upam, da dobiš bolniško. Jaz z mojim G nimam nobenih težav glede tega. Mora pa G podati mnenje, potem ti šele osebni dr. odobri bolniško. Verjetno boš morala do obeh.

Šukica  upam, da bodo te linki tud kaj nucali. Si probala kakšno hidromasažo? Da si rokce tuširaš z mrzlo vodo?

Zvezdica mi je prav hudo za Liama. Upam, da bo kmalu boljši. In da se bosta oba naspala.

Pija kako si potovala k jodlarjem un dan? Ceste so bile katastrofa...upam, da nisi vozila preveč dolgo. Srečno pot domov.

BarbiG upam, da se bosta oba z dragim malo spočila.

Kisci pridna si za palčkeuser posted image . Jaz se tudi še kar držim user posted image . Punce so ti že napisale...školjke so zoprne ostalo pa lahko.

Lep dan prav vsem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
16.1.2009 11:20:30   
Reby
Larči, kako si kaj? Koliko imaš še do konca? Mislim, da Zarja potrebuje malo Matta - nič ga niste nalimale gor zadnje čase user posted image
Hvala Kiksi, Gigi za sporočilce - bom poklicala in vprašala, koliko stane. Ker imamo doma mucka in je noter, pa še kr naprej bi pri meni spal, pa vlačim ga skoz po rokah, me je malo strah, sicer pa imamo od malih nog mucke, tako da upam, da sem pozitivna... Pa čestitke še enkrat za omejitev palčk!!!
T1979 - jaz sem imela ET tudi tretji dan, nekatere ga imajo še kasneje, nekje okrog 5. dne
Lučka - so luštne navijače ne, mam še kar nekaj novih na zalogi user posted image   Kako si ti, kako se počutiš? Do kdaj pa še imaš bolniško?
Glede ginekologa je problem, da grem do njega, ker ga imam še vedno v Celju user posted image , tukaj v LJ je težko dobiti kakšnega na koncesijo, samoplačniško seveda ni noben problem. Bo pa osebni poslal kar rabi, je rekel, sam pokliče ga naj. A pozna mogoče katera še koga, ki jemlje in da je vredu? Mislim, da si je Obi zadnjič nekaj rihtala, a se katera spomni?

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
16.1.2009 11:24:47   
Shuka

Sem prepričana, da bosta ti dve prva liga.user posted image

Reby - sem vesela, da se stanje umirja, drugače pa sem prepričana, da boš bolniško dobila.user posted image Pa

Ja sej na to da sta kvalitetni tud jaz računam, so ble pa semenčice baje super

Shuki evo za seznamček ET ponedeljek 19.01. ob 8.45
Pridna pikicauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Shuki, brojimo sitno ...upam, da si vsaj malo bolje
Nisem bolje, ko tipkam, k da bi tolkla s svinčnikom, vse trdo pa nč ne čutm, sam boli pa vseen. Ampak, si morm rečt, da mi dol visi, to morm dat skozi pa bo.

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Šukica  upam, da bodo te linki tud kaj nucali. Si probala kakšno hidromasažo? Da si rokce tuširaš z mrzlo vodo?
Jih masiram, knaipam, glinene obkladke dajem, kaj še.....razmigavam, pa nič. user posted image Bomo že potrpel, čeprov mi gre od bolečin včasih na jok ampak se ne dam.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
16.1.2009 11:45:26   
Kicsi
Rebry,žal ni 100%,da imaš tokso kljub temu,da si skoz z mačkom,ampak če si negativna na tokso,pa imaš mucka v stanovanju,se ti ga ni treba znebiti,ker v tem primeru ni on prenašalec,samo z njegovimi iztrebki boš morala bolj pazljivo delati.
Jaz sem bila tudi že od otroštva skoz v stiku z mački in to tudi s potepuškimi,pa vsi moji mački so spali z menoj v postelji,pa sem bila negativna na tokso.
Vseeno ti želim,da si se že v preteklosti okužila z tokso,tako da držim pesti,pa javi seveda rezultat izvida.

Punce ,mene že en teden na vsake tok časa tako zelo zaboli oz.zelo močno špika v predelu sramne kosti user posted image .Je tako zoprno,da komi hodim.Ampak dvomim da so jajčniki,ker me boli čisto za sramno kostjo.A je imela že katera take bolečine ali kaj podobnega?Je to normalno?Sem pa bila pred tednom in pol pri G,pa je rekla,da je vse o.k.,tako da ji nočem vsak teden pritežiti tja.
Kaj bi lahko to bilo?To se mi zgodi ponavadi pri vstajanju oz.hitrih gibih.

< Sporočilo je popravil Kicsi -- 16.1.2009 11:46:40 >

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
16.1.2009 11:54:55   
Reby
Kiksi - hvala za tole, sem slišala že ogromno podobnih primerov. Prejšnje muceke so meli skoz zunaj, so se potepali itd., ta muc pa je zdej noter, če gre ven, je samo pri hiši, nima stikov z nobenimi drugimi mucki, drekece pa čisti mož :)
Glede tega s sramno kostjo pa je ena mela že tule gor iste probleme, samo ne vem katera user posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
16.1.2009 11:56:39   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Punce ,mene že en teden na vsake tok časa tako zelo zaboli oz.zelo močno špika v predelu sramne kosti user posted image .Je tako zoprno,da komi hodim.Ampak dvomim da so jajčniki,ker me boli čisto za sramno kostjo.A je imela že katera take bolečine ali kaj podobnega?Je to normalno?Sem pa bila pred tednom in pol pri G,pa je rekla,da je vse o.k.,tako da ji nočem vsak teden pritežiti tja.
Kaj bi lahko to bilo?To se mi zgodi ponavadi pri vstajanju oz.hitrih gibih.
Proti koncu nosečnosti zna sramna kost in mednožje še bolj boleti, ko dete dol pritiska ampak je za potrpet. Če je g. rekla da je OK, je OK. Pa počasneje vstajaj s posteljeuser posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
16.1.2009 11:58:22   
Shuka
Reby - komot lohka počakaš na prvi pregled k ti bojo za toxo preverjali, sej če maš muce še ni krize, kot je Kicsi rekla, sam glej, da si roke večkrat skrbno umiješ in tam kjer se hrana nahaja, da posebej paziš na čistočo. Pa pomoje ne bo krize, lahko pa da si že prekužena pol bo pa sploh vseeno kje so.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
16.1.2009 12:03:33   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Reby - komot lohka počakaš na prvi pregled k ti bojo za toxo preverjali, sej če maš muce še ni krize, kot je Kicsi rekla, sam glej, da si roke večkrat skrbno umiješ in tam kjer se hrana nahaja, da posebej paziš na čistočo. Pa pomoje ne bo krize, lahko pa da si že prekužena pol bo pa sploh vseeno kje so.

helov!!

Kako smo?

Shuki..rokice ok?

Lučka...slabosti so že mim?

Mene tud boli dol pr frači...kosti. In je reku G, da je to čist normalno in da se bojo bolečine po vsej verjetnosti še stopnjevale na vzgor, tako da s tem ni panike. Sicer je pa logično, da se dol nekaj širi, al ne?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
16.1.2009 12:09:02   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

helov!!

Kako smo?

Shuki..rokice ok?

Lučka...slabosti so že mim?

Mene tud boli dol pr frači...kosti. In je reku G, da je to čist normalno in da se bojo bolečine po vsej verjetnosti še stopnjevale na vzgor, tako da s tem ni panike. Sicer je pa logično, da se dol nekaj širi, al ne?
jazzzy - kako smo?

roke u k****, ni vredno omembe.user posted image

Ita, da se mora širit, si predstavljaš da skoz ostane tako, kako bi pa rodile?user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
16.1.2009 12:15:18   
jazzz27
Šuki...ja saj zato pa je tako, ker jih skoz pr k**** držiš, daj kaj druzga že nastav...sam da te ne bo pol čeljust bolelauser posted image user posted image user posted image .

Mi smo super...slabosti so zginle, apetit je kar okuser posted image , še čakam, da našga fanta začutim in bom skor popolnauser posted image .
A lahko prašam kolk kil si šla gor med nosečnostjo?

Kar se pa tiče luknjice pr porodu...ne si še ob razširjenosti ne predstavljam kako bouser posted image user posted image . A ti si?user posted image user posted image  A ti tud masiraš preseredek? (jaz ga še ne smemuser posted image )

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
16.1.2009 12:25:54   
Shuka

Šuki...ja saj zato pa je tako, ker jih skoz pr k**** držiš, daj kaj druzga že nastav...sam da te ne bo pol čeljust bolelauser posted image user posted image user posted image .

Mi smo super...slabosti so zginle, apetit je kar okuser posted image , še čakam, da našga fanta začutim in bom skor popolnauser posted image .
A lahko prašam kolk kil si šla gor med nosečnostjo?

Kar se pa tiče luknjice pr porodu...ne si še ob razširjenosti ne predstavljam kako bouser posted image user posted image . A ti si?user posted image user posted image  A ti tud masiraš preseredek? (jaz ga še ne smemuser posted image )
Se pravi česarkoli se bom s čimerkoli dotaknila me bo bolelo, pol najbolš da še vedno pri k**** ostanem, ma vsaj nekdo neki od tegauser posted image user posted image user posted image

Jest sem na 10 kilah od lanskega leta, sploh noče it več gor.

Jaz o luknjici ne razmišljam, ker ko začnem me je groza in strah ampak ****t ga skozi to je treba it. Drugače pa smo začeli z masažo, moj je bil včeraj prov neženuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
16.1.2009 12:33:54   
jazzz27
Šuki kje boš pa rodila..mislim v kateri P?

Samo mi pa res ni jasno kako to, da te tako rokice bolijo. Pa ni možno, da bi bila kakšna revma al pa kaj podobnega...al pa kaki vneti živci?

Sploh nisi ne vem kaj pridelala, si prov pridna. Meni je včeraj na pregledu G. rekel "ja gospa, kaj pa mislite, da vas ne bo nič križ bolel. Si predstavljate čez mesece kako bo pred seboj 20 kg mase nosit?"...HALOOOO 20 kg, a je on pr sebi?user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
16.1.2009 12:40:32   
Shuka

Šuki kje boš pa rodila..mislim v kateri P?

Samo mi pa res ni jasno kako to, da te tako rokice bolijo. Pa ni možno, da bi bila kakšna revma al pa kaj podobnega...al pa kaki vneti živci?

Sploh nisi ne vem kaj pridelala, si prov pridna. Meni je včeraj na pregledu G. rekel "ja gospa, kaj pa mislite, da vas ne bo nič križ bolel. Si predstavljate čez mesece kako bo pred seboj 20 kg mase nosit?"...HALOOOO 20 kg, a je on pr sebi?user posted image user posted image
Rodila bom v Kr. ker mi je najbližje.
Pri rokah gre verjetno zaradi otekanja rok na pritiskanje na živce v zapestju zato se mi  prsti mrtvičijo in bolijo.

Če si bla suhica prej, se zna zgoditi, da boš več pridelala kilaže.user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
16.1.2009 12:55:16   
jazzz27
Ah kakšna tolažba...upam, da ne držiuser posted image

Šuki saj potem bo s porodom vse rešeno...šeen mesec pa bo bolš.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
16.1.2009 13:09:53   
Shuka

Ah kakšna tolažba...upam, da ne držiuser posted image

Šuki saj potem bo s porodom vse rešeno...šeen mesec pa bo bolš.
Am ponavadi je tko s kilažo user posted image user posted image

Sej po porodu nau še takoj bolje, viš Abrica je pa zdej začela revca zatekat, tko da če bo kdaj bolje upam, da bo kmalu.user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
16.1.2009 13:16:37   
jazzz27
Ampak tale zadeva z zatekanjem in vodo, pa sploh ni zabavna, pa ne vem zakaj to tako nosečke doleti?! Joj...bolš da nisi v poletnih mesecih, jaz že cvikam, da ne bo mene kaj tazga doletelo.

Pa sploh lahko še kaj nardiš al si bolj samo še v mirovanju? Kdaj imaš CTG, kdaj se ti začnejo? Al je sedaj še kakšen ginekološki pregled in UZ?

A je res, da moraš imet za morfologijo poln mehuruser posted image ..mislim, ker to je potem kar neprijetno...glede na to koliko časa traja UZ...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
16.1.2009 13:18:44   
Kruce Fiks
http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/damjan-murko-ob-snezenju-se-raznezim.htmluser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
16.1.2009 13:22:37   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/damjan-murko-ob-snezenju-se-raznezim.htmluser posted image
A nauš zameru če tega ne pogledam k sam ime in priimek vidim me sili na kozlanje.user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
16.1.2009 13:24:28   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Se že ob naslovu smejim kot pri norcih.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  mam kar solze v očeh od smeha, tako, da ostalega ne morem prebrati. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?