Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 8:56:10
|
|
|
|
mamamajča
|
Skoknem hitro po kavico, pa malčeka si oblečem, da mi ne zmrzne
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 9:01:07
|
|
|
|
katka37
|
Dobro jutro! Je danes naš mulo imel budnico že ob 5.45, sem kot zombi. Tin je tudi dobil dozo zaradi rotavirusa, smo se pač tako odločili.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 9:04:21
|
|
|
|
mamamajča
|
o joj, katka, vsaka čast! mi trije pa smo danes zaspali, ja ati še v službo zamudo...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 9:05:43
|
|
|
|
petra *k
|
ja mamamajča, včeraj je bil + zunaj, samo mi nismo mogli popoldan iti, ker smo šli na obisk. danes pa grema midvi, zaj okoli 10-11h. ja meni je tašča rekla, da pač kak čem, naj jo grem cepit, ampak ko bo enkrat prišla v vrtec, da če bo tam rotavirus, ga ma priliko dobiti glih tak ko ostali. da je njej to rekla ena v zd. pa saj se nisma na podlagi tega odločla, pač se nič nisma o tem pogovarjala, pa dr nisma zaj vprašala. samo tak ko pravim, če bi blo na injekcijo, bi se 100% odločla za to, zaj pa... nevem, te pa mi naj to vun spljuva, te pa tak nič ne hasni
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 9:13:29
|
|
|
|
mamamajča
|
Petra, pa saj zaj ko še je tak mala, itak pazite, kam hodite, pa če je ki kdo malo bolan, mogoče bruha, sigurno tja ne grete, ne? Grem stavit, da vsaka mama pazi na to. Ko pa bo že malo večja, pa še jo vseeno lahko cepiš proti temu. Saj boš vidla, kak je dovzetna za viroze. Če bo bolj, pa bo hitro ki kako dobila, se še vseeno lahko cepite. Mi smo dve leti stari, pa še zaj ne gremo nikamor, če je kje kdo kaj bolan. Ker mali takoj vse dobi. Prvo leto je bil zdrav kot riba, nikoli nič. Potem rota. Od te naprej pa nonstop nekaj...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 9:18:09
|
|
|
|
mamamajča
|
hm.... nič jasno... Meni je blo zdaj ko smo meli drugič rotavirus, rečeno, da se še vedno lahko cepi. Zej sem pa na hitro nekaj prebrala, pa piše med 6. tednom in 6. mesecem Zdaj pa mi res ni nič jasno...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 9:31:33
|
|
|
|
katka37
|
mamamajča, mislim da bo držalo to do 6. meseca.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 9:33:10
|
|
|
|
ada2
|
dober dan! a kave pa nobena ne ponudi? bom pa jaz morrak si kaj boljše?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 9:34:44
|
|
|
|
katka37
|
očitno se res nobena ne spomni, hvala
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 9:34:48
|
|
|
|
mamamajča
|
Fino, katka. Smo malo zamudili vlak Jah, v redi, vemo za naslednjič. Pa tak je taka cena, da adijo.... To mi je malo kruto....
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 9:42:29
|
|
|
|
katka37
|
Je res kar dosti, dvakrat po 70 €, sem pa imela kar dosti stvari za od prej in nisem rabila kaj preveč kupovati, pa smo potem dali za to cepivo. Saj enkrat menda bo brezplačno, je rekla P, če bi se vsi dali, baje čez leta ne bi bilo več obolelih
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 9:46:12
|
|
|
|
mamamajča
|
ja to bi blo super. mi smo namreč vsi trije zboleli, ravno za božič. Aprila je samo Marka dotolklo, zdaj za božič pa vse tri. Pa moram povedati, da se je Mark kar držal, jaz pa sem umirala... Ja res bi blo v redi, če bi se ga znebili. Čeprav sem brala, da v stanovanju, npr. na pohištvu lahko preživi več mesecev, pa potem spet izbruhne. Zato smo mi stanovanje fajn razkužili, ko smo si opomogli...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 9:51:50
|
|
|
|
petra *k
|
uh seveda se pazimo, da ne hodimo med bolane in prehlajene. pa hb, da so tudi taki ljudje tolko fer, pa ne pridejo k nam. recimo sestra moja je bla zaj dolgo prehlajena, pa me je klicala, da bi rale volje prišla na obisk ampak je ziher 3 tedne bla hudo prehlajena. je rekla, da upa da ji ne zamerim, kaj ji bi zamerla, hvaležna sem ji da tak razmišlja tak midvi pa se grema malo vozičkat zaj.se pišemo pozneje ajde
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 9:57:32
|
|
|
|
mamamajča
|
Petra, uživajta na lufti, midva pa grema jest. Pa danes kuhamo čufte, si grema že malo pripravit
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 10:34:23
|
|
|
|
Jaanža
|
ČESTITAM KATJA IN MAJ NAJLEPŠE NA SVETU JE BIT MAMA!veliko lepih trenutkov z malim nadobudnežem!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 10:36:16
|
|
|
|
Jaanža
|
aha pa čimprej pridita domu katja!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 10:53:30
|
|
|
|
TinaV*
|
jutroo vsem o jaanza si ze tu katka svaka cast da ste vstali tak hitro...mi pa danes kar 9.15 ........se zrihtali pa dale ajamo...danes pa obisk dobimo z tomaza ...sem prej bratranca klicala sem mislilad abi mi k njim sli ker je mela botra rojstni dan zaj pa oni k nam pridejo tudi na zapozneli r.dan
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 10:54:44
|
|
|
|
TinaV*
|
oh barby fino ce se vidiva...ampak kaj ko nikdar nevem da bi ti mahnila....ce bo kdo kdaj mahal vedi da sem jaz tatly....sorry nisem vedla da ze ajate ceprav bi lahko ker vi grete tudi hitro spat
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 10:56:40
|
|
|
|
donna22
|
čestitke katji in maju tudi z moje strani ... ah, že skoraj vse držite svoje v naročju ... moje julijsko dete pa je še tako daleč. zdaj se mi komaj začenja poznat, pa je moj že celi navdušen, tak da me zanima, kaj šele bo pa upam, da bom tudi čim prej kaki gib začutla!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 10:56:43
|
|
|
|
TinaV*
|
ahaa barby pa te vidim cez okno kadis...hihi mi smo pa malo visje in te zato vidim
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 11:02:03
|
|
|
|
TinaV*
|
o donna pozdravljena ja vsak dan bo kaj lepsega ,novega ...tak ko nam vsak dan se bo bolj poznalo pa mislim da bos hitro zacela gibe cutit...jaz sem prvic v 16 tednu ...ampak hudo rahlo..na koncu se je pa ze prav odtis nogice videl ko jo je porinla ven
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 11:04:41
|
|
|
|
TinaV*
|
kje so pa danes vse ostale??
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 11:06:42
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV* ahaa barby pa te vidim cez okno kadis...hihi mi smo pa malo visje in te zato vidim jaz pa tebe ne vidim...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 11:13:16
|
|
|
|
mamamajča
|
kaj zdaj forum tak šteka, al meni internet? nikoli ne veš. joj kaj ma kera pri tuš telekomu? jaz b znorela! Tv nam že od 31.12. ne dela!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 11:19:10
|
|
|
|
TinaV*
|
mi mamo amisov trojcek...pa skos nekaj steka mamamajča....razen telefon skos lepo dela... barby nisi me mogla videt ker sem te gledala skoz zaprto okno.... tak sem ven malo pogledala pa sem te vidla....smo se pa poleti vecer dosti videli lani ker prinas so okne skos odprte ble...najlazje ti povem kje smo ce pogledas levo ko bos kadila cisto goreh na vrhu ...na zacetku proti merkatorju ....druh 5 oken po vrsti
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?