|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
16.1.2009 8:16:41   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

tejkaz - a sta še oba z vročino? Ker če je nimata, greste komot ven (mi je včeraj P tako rekla).

Eva je nima, za Jaša pa še ne vem, ker spi. A da bi šli kljub kašljanju in smrkanju na kratek sprehod?

Eva spet noče nič jest. Že od sobote ne je. Je že čisto shujšana.

Zoja Miša, ja spet se selimo. Tokrat res predzadnjič. Zadnjič se bomo, ko bomo šli čisto na svoje. Saj smo od vsega začetka vedeli da je Kranj samo trenutna varianta. Takrat smo morali nujno popokat, zdaj sm pa skoz iskali nekaj boljšega nazaj v Medvodah. In smo našli in smo zelo zadovoljni.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
16.1.2009 8:25:36   
MATEJKA_
user posted image  EVO NAS...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
16.1.2009 8:46:11   
gajka
Da, ven lahko greste tudi, če otrok smrka in kašlja, če le nima vročine. Pri teh temperaturah greš pač na temu primerno krajši sprehod (pol urice komot), razen, če res ful brije. Noska in ust ne pokrivaš s šalom, paziti je potrebno samo to, da mu je v stopalca res dovolj toplo. Pa otroka ne smeš preveč oblečt, da ne bi zašvical spodaj (predvsem v glavo). Tak je bil včerajšnji odgovor od pediatrinje.

Midva sva pa imela že jutranje kopanje. Sem najprej mislila, da je moker po hrbtu, ker je plenica urin spustila, pa so me na previjalni pozdravile prečudovite vonjave in barve... user posted image Ni bilo druge rešitve kot banjica. Je mulo resno vzel navodila pediatrinje, da se je treba zaradi njegovega izkašljevanja zdaj čim več kopat... user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
16.1.2009 8:51:16   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Miškolinček, 100% jih bo dobil. Ti kar s sodo bikarbono umivaj. P pa ne more v naprej napovedat intenzivnost koz. Mogoče jih bo pa prav z lahkotko prebolel. Držim pesti. Pa škoda za srečanje. Samo pazi, da jih na beloočnici ne bi dobil. Takrat morate nujno k P.

Hvala ti,zlata siuser posted image ,zdaj vsaj vem kaj lahk pričakujem. Erazem je tak kot bi ga komarji naklali,pa še bojo šle ven,ker se vidijo še rdeči flekci,..pa ful ma velike kot en tak ornk mozolj. Najhuje je pa to ko jih ma po glavi,po lasišču,lase pa veš kakšne ,... čist skodrane in do tistih sploh raven ne pridem. Seveda si glih tiste mulc veselo praska,ma kr bunke po glavi. Sem jih čist slučajn odkrila ko se gapo glavi pobožala. Če ne vidiš ne verjameš kje vse so lahko,...najbolj se mu pa zdi zamal ker ne more ven,bolan pa ni toliko da bi čutil in kr tišči ven,pol je pa siten in tudi slišat noče o kakših pikicah,on jih nima. Včeraj zvečer je imel tudi vročino in je zaspal v sekundi ko je šel v posteljo,ni nič ugovarjal,ponavadi ima cel ritual preden gre spat.
Upam samo da sneg ne skopni do takrat ker pol bo vse narobe,on bi se sankal pa smučal.

A si sodo bikarbono v vodi zavrela al sam zmešala,ker tiste pena je hladna in hladi,kar je tudi namen samo men se mulo ne pusti namazat,...ko bo Filip dobu ga bom lohk vsaj mazala,tega pa po cele stanovanju lovim.

Zoja MIša,ja srečanje odpadeuser posted image ,razen če pridem sama,kar mi pa ni. Očitno mi ni usojeno priti,zmeraj eden od mojih dedcev poskrbi da ne morem,..jah kaj češ, bom pa k vsaki posebej domov prišla pa vas spoznam.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
16.1.2009 8:51:46   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

user posted image  EVO NAS...

user posted image user posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
16.1.2009 8:56:36   
tejkaz
Noben nima vročine, samo je G voziček v službo odpeljal user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
16.1.2009 9:03:54   
matejchi
Miškolinček, tejkaz, user posted image   in user posted image .
Naša je danes solidarnostno podaljšala spanje do prvega vstajanja 6.30, ker je vedela, da me je njen brat včeraj namatral... zdaj sta šla pa k zdravniku...

Ryssa user posted image VSE NARTABUL!!

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
16.1.2009 9:05:16   
matejchi

Pol pa ni dileme sprehod ja ali ne??

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
16.1.2009 9:07:05   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

A si sodo bikarbono v vodi zavrela al sam zmešala,ker tiste pena je hladna in hladi,kar je tudi namen samo men se mulo ne pusti namazat,...ko bo Filip dobu ga bom lohk vsaj mazala,tega pa po cele stanovanju lovim.

Samo zmešala žličko sode bikarbone v deci mlačne vode in mazala po telesu. Tudi naša jih je imela po lasišču največ. Kozo pri kozi.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
16.1.2009 9:08:26   
miškolinček
No in ker me očitno spet ne bo na sračenjeuser posted image ,mal slikic,kako zdaj izgledamo,mislim da jih nisem dala že 2 meseca nobene goruser posted image ,

pasem kravce
user posted image

Erazem sanka (smuča tudi sam nimam slikice)
user posted image

Erazmov 3.roj.dan (15.12.2008)
user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2660
16.1.2009 9:08:36   
anita goitan
Ryssa  vse naj naj!!!!

user posted image

Zoja in Anita

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
16.1.2009 9:08:46   
Krysia
Dan

Tudi mi smo pred odhodom na plavanje, pa je mulo mal prej zaspal user posted image Jah, kaj morem, bom ga pustila, kolikor dolgo bom lahko, itak se bo zbudil, ko ga bom začela oblačit ...

Ryssa, vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa lepo praznuj danes in naj te vsi razvajajo ...

Vilika, tale naš črni muc se zna tko fajn naštimat, da zgleda vzvišen, drugač je pa taka boječka ... je Garfi velik bolj pogumen ... Sicer pa nista glih neka hišna mačkona - sta večino časa zunaj, v hišo se pa prideta pogret in pocrkljat ... Roka si ogledujeta bolj od daleč, irtak ne vesta, kaj bi z njim ... user posted image

Tejkaz, bravo za selitev user posted image , čeprav boš imela s tem ful dela ... ampak če so vam Medvode bolj priročne, je itak super ... sam z Naty ne bosta mogle več vozičkat skupaj glih kadar se vama bo zluštalo user posted image

Zoja Miša, upam, da bomo res dobil kopalke, ker drugač ne vem, kaj bomo ... user posted image

No, šibam ša mal spakirat ... me do nedelje ni - se grem mal potepat, pa na poroko .... tko da če boste preveč čvekale, bom lahko ene 2 dni samo brala ... pridne bodte pa en lep vikend vsem ...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
16.1.2009 9:09:17   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

mene tud zanimauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
16.1.2009 9:14:21   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

mene tud zanimauser posted image

Sprehod s kengurujčkom pa da bo proti meni obrnjen. Še bolje

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2664
16.1.2009 9:16:06   
miškolinček
Ryssa, user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 2665
16.1.2009 9:34:31   
anita goitan
na, jo še na futram preden jo stlačim v bundico in via v avto..zaspala, ok pa čez uro
šibam vinjeto prlimat na avto

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2666
16.1.2009 9:46:14   
sandra123
user posted image
user posted image Ryssa - vse najboljše za rojstni dan! user posted image

Jutrouser posted image , jaz rabim 4x dozo kaviceuser posted image ...je imela naša Teja ob 1-ih zjutraj vadbo "kako delati dežeka"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
Anita, kako sta spali danes???
Tejkaz, samo, da sta E&J boljša, na svež zrak ju pa le pelji malo, bosta takoj boljše voljeuser posted image , pa user posted image user posted image user posted image za selitev v "stare kraje"user posted image ...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 16.1.2009 9:47:19 >

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 2667
16.1.2009 9:50:26   
tejkaz
Jaz bom danes tudi prav popiuser posted image . Jaša noče jesti. Samo dere se. Me skrbi, da bom s takim povpraševanjem mleko izgubila. Črpanje ne gre in ne gre, ponoči še lepo je, čez dan se pa dere in zvija. Upam da ne gremo po Gajkinih stopinjah. Brez zamere Gajka. Še vedno upam da je samo grlo. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
16.1.2009 10:02:20   
anita goitan
sandra Anita danes spala malčk bolš kot ponavadi, sam punca ni bla na trebuščka obrnjena, sem jo dala pa ni hotela, jaoo razvajenka
Voziček že v avtu, vse ready čakam samo da se gospodična zbudi

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
16.1.2009 10:07:44   
naty13

Jaz bom danes tudi prav popiuser posted image . Jaša noče jesti. Samo dere se. Me skrbi, da bom s takim povpraševanjem mleko izgubila. Črpanje ne gre in ne gre, ponoči še lepo je, čez dan se pa dere in zvija. Upam da ne gremo po Gajkinih stopinjah. Brez zamere Gajka. Še vedno upam da je samo grlo. 

Pod tuš in vročo vodo, zmasirat in pumpat. Jaz sem mela tudi vse trdo, bolelo kot user posted image , otrok pa nič jedu, ven pa tudi ni šlo. pod vročo vodo se je pa fajn zmehčalo in sem ven spumpala cel deci. user posted image

Boš mogla očitno mal z GH probat.

Uf to dretje. Nič ti nisem fovš.user posted image   Me je bilo vedno strah naslednjega hranjenja, ker sem vedela kaj bo. user posted image Pa ponoči je tudi pri nas šlo oz zjutraj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
16.1.2009 10:09:19   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

No in ker me očitno spet ne bo na sračenjeuser posted image ,mal slikic,kako zdaj izgledamo,mislim da jih nisem dala že 2 meseca nobene goruser posted image ,

pasem kravce
user posted image

Erazem sanka (smuča tudi sam nimam slikice)
user posted image

Erazmov 3.roj.dan (15.12.2008)
user posted image

user posted image

Kok ste fletni. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti kofetarca, bi blo pa res počas fajn,da ga tudi v živo pokažeš. user posted image Ko boš v KR poklič, bom mela zdej jaz tudi dopoldne čas. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2671
16.1.2009 10:10:22   
naty13
Erin imaš ZS.

Tejka
ti me pa kakšen dan pred 26.1. mal spomni, da mal pokličem.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
16.1.2009 10:13:06   
ozziebo
Ryssa, vsa naj naj!

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
16.1.2009 10:18:54   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Ti kofetarca, bi blo pa res počas fajn,da ga tudi v živo pokažeš. user posted image Ko boš v KR poklič, bom mela zdej jaz tudi dopoldne čas. user posted image

Delam na tem,sem računala na srečanje (končno), zdaj mamo pa še norice, ne vem kaj vse bomo še imeli zdaj ko sem doma. No,saj Tejka ga je pa vidla,tako da skrivam ga neuser posted image .
Zgleda da bomo prej hodili,kot pa prišli na kak kofe. Sem glih razmišljala kdaj smo bili popolnoma vsi zdravi odkar imamo FIlipa,..odgovor-nikoli, če nista tamaledva kaj bolna,sem pa jaz,oz. jaz sem vedno ko sta onadva pa še kdaj za povrhu,..tale nosečost me je čist nesla, tako da če sem prej razmišljala o še enem zdaj pravim da zaenkrat sigurno nič več.

Ponoči ne spimo nič,ko smo do zdaj še kar,sicer po obrokih ampak smo. Sem že tok zmatrana,da sem mu včeraj kr mičken svečke dala,da sem vidla če bo pol kaj boljše spal ko ga ne bodo dlesni več bolele,pa da sem vidla če so res dlesni krvie al se mulo sam razvaja,pa je spal od 21 pa do 1-ih tako da so zobi na pohodu.

Morm iti,sama z obema, mulca sitna,mogoče kasneje

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
16.1.2009 10:20:46   
miškolinček
Naty,če pa želiš norice (ne vem a ste jih že meli al ne) potem pa lahko kamot se pripelješ malo na na dolino,ni blema,jih damo zastonj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?