Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:58:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A sem samo jaz tista, ki sem vsak dan za volanom????Še ko sem bila noseča, sem 22.5 zvečer naredila preko 100km, zju3 pa šla rodit Jaz si sploh ne predstavljam, da ne bi vozila Tudi ko sem bila v Medvodah, bi se mi zrolalo. ne, ne, jz sem ista je malokateri dan, da ne grem kam. enostavno si ne predstavljam, da bi me kdo drug kam vozil, moram biti sama za volanom jaz brez avta?! ni šans. moram bit mobilna jz tud
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:58:03
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally samo da si prisankala. jaz si sploh ne bi upala vozit sem boječka. že zdej razmišljam kako bom v Logatec prišla po takem, pa še moj mi teži da naj grem sama Emilijo mi ne da jz sem že povedala, da mene in Mance v primeru snega oziroma poledice ne bo, ker ne mislim avta razbit ali pa pol pešečit gor k nam domov v hrib ja to itak da ne, mene je strah ker nisem tri leta sedla za volan in moj pa pravi da v takem vremenu to ni najboljša ideja, da naju raje on pelje pa pride iskat oooooooooo te pa čist razumem. jaz mam zgleda že fobijo, če se vsedem v avto in pomislim,da se morem sama peljat, nazadnje sem furala 6m nazaj . no bi lahko kar na prste preštela za lansko leto. če bi bilo pri men 6m me ne bi bilo tolk strah, sam tri leta je pa kr, pa še malo kričačko s sabo vozit pa mal cvikam, jutr sem rekla da grem mal en krog, do Domžal pa upam da bo šlo Ja bo kar treba v akcijo. A si predstavljaš, da moraš kam hitro in ti ne upaš za volan?? v takem primeru se vsedem v avto in ne razmišlam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:58:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi men pa leclerk sploh več ne potegne glede oblek- al se mi je skrčilo ali raztegnilo , za tamalga grem najraje v C&A,kjer se mi zdi ugodno in kvalitetno, zanč sem kupila za Marka flis pulover po 4,50eur in puli po 3,50eur Stvari, ki sem jih kupila so vsa ostala taka kot so bila. nič ni nikoli skupaj skočilo. Jaz tud nimam slabih izkušenj z leclercom, imam pa nekaj raztegnjenih stavriiz C&A in sem zato raje hodila v H&M, so se pa tud tle mal povanpirili in ni vsa roba kvalitetna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:59:03
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally samo da si prisankala. jaz si sploh ne bi upala vozit sem boječka. že zdej razmišljam kako bom v Logatec prišla po takem, pa še moj mi teži da naj grem sama Emilijo mi ne da jz sem že povedala, da mene in Mance v primeru snega oziroma poledice ne bo, ker ne mislim avta razbit ali pa pol pešečit gor k nam domov v hrib ja to itak da ne, mene je strah ker nisem tri leta sedla za volan in moj pa pravi da v takem vremenu to ni najboljša ideja, da naju raje on pelje pa pride iskat oooooooooo te pa čist razumem. jaz mam zgleda že fobijo, če se vsedem v avto in pomislim,da se morem sama peljat, nazadnje sem furala 6m nazaj . no bi lahko kar na prste preštela za lansko leto. Jaz sem se vozila vsak dan v službo in to že od l. 2000 ali pa mogoče že prej. Edino med porodniško nisem kaj dosti vozila, ampak 1x tedensko pa ziher. A sem samo jaz tista, ki sem vsak dan za volanom????Še ko sem bila noseča, sem 22.5 zvečer naredila preko 100km, zju3 pa šla rodit Jaz si sploh ne predstavljam, da ne bi vozila Tudi ko sem bila v Medvodah, bi se mi zrolalo. Nisi sama, jaz tud ne bi mogla brez avta...jaz sem bila zadnji dan s tamalo in mami na Zbiljah....smo labode futrali , ob 23 pa še nekaj pa mi je začela odtekat plodovnica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:59:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally samo da si prisankala. jaz si sploh ne bi upala vozit sem boječka. že zdej razmišljam kako bom v Logatec prišla po takem, pa še moj mi teži da naj grem sama Emilijo mi ne da jz sem že povedala, da mene in Mance v primeru snega oziroma poledice ne bo, ker ne mislim avta razbit ali pa pol pešečit gor k nam domov v hrib ja to itak da ne, mene je strah ker nisem tri leta sedla za volan in moj pa pravi da v takem vremenu to ni najboljša ideja, da naju raje on pelje pa pride iskat oooooooooo te pa čist razumem. jaz mam zgleda že fobijo, če se vsedem v avto in pomislim,da se morem sama peljat, nazadnje sem furala 6m nazaj . no bi lahko kar na prste preštela za lansko leto. če bi bilo pri men 6m me ne bi bilo tolk strah, sam tri leta je pa kr, pa še malo kričačko s sabo vozit pa mal cvikam, jutr sem rekla da grem mal en krog, do Domžal pa upam da bo šlo Ja bo kar treba v akcijo. A si predstavljaš, da moraš kam hitro in ti ne upaš za volan?? v takem primeru se vsedem v avto in ne razmišlam Takrat pa jaz ne bi bila rada na cesti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:59:42
|
|
|
|
Anitka
|
Grem spat ker moj računalnik dela s polžjo hitrostjo Lahko noč vsem skupaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:00:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi v takem primeru se vsedem v avto in ne razmišlam enako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:00:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Punce, jaz vas za nocoj počasi zapuščam in grem proti spalnici. Na žalost že slišim Manci, ki nekaj jamra v spanju. Oh ko bi vsaj pri tem ostalo in ne bi bila spet cela kalvarija ponoči. No jaz ostajam optimist Mirno in lahko noč želim vsem skupaj NOČKO
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:00:08
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally samo da si prisankala. jaz si sploh ne bi upala vozit sem boječka. že zdej razmišljam kako bom v Logatec prišla po takem, pa še moj mi teži da naj grem sama Emilijo mi ne da jz sem že povedala, da mene in Mance v primeru snega oziroma poledice ne bo, ker ne mislim avta razbit ali pa pol pešečit gor k nam domov v hrib ja to itak da ne, mene je strah ker nisem tri leta sedla za volan in moj pa pravi da v takem vremenu to ni najboljša ideja, da naju raje on pelje pa pride iskat oooooooooo te pa čist razumem. jaz mam zgleda že fobijo, če se vsedem v avto in pomislim,da se morem sama peljat, nazadnje sem furala 6m nazaj . no bi lahko kar na prste preštela za lansko leto. če bi bilo pri men 6m me ne bi bilo tolk strah, sam tri leta je pa kr, pa še malo kričačko s sabo vozit pa mal cvikam, jutr sem rekla da grem mal en krog, do Domžal pa upam da bo šlo Ja bo kar treba v akcijo. A si predstavljaš, da moraš kam hitro in ti ne upaš za volan?? v takem primeru se vsedem v avto in ne razmišlam Takrat pa jaz ne bi bila rada na cesti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:00:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally samo da si prisankala. jaz si sploh ne bi upala vozit sem boječka. že zdej razmišljam kako bom v Logatec prišla po takem, pa še moj mi teži da naj grem sama Emilijo mi ne da jz sem že povedala, da mene in Mance v primeru snega oziroma poledice ne bo, ker ne mislim avta razbit ali pa pol pešečit gor k nam domov v hrib ja to itak da ne, mene je strah ker nisem tri leta sedla za volan in moj pa pravi da v takem vremenu to ni najboljša ideja, da naju raje on pelje pa pride iskat oooooooooo te pa čist razumem. jaz mam zgleda že fobijo, če se vsedem v avto in pomislim,da se morem sama peljat, nazadnje sem furala 6m nazaj . no bi lahko kar na prste preštela za lansko leto. če bi bilo pri men 6m me ne bi bilo tolk strah, sam tri leta je pa kr, pa še malo kričačko s sabo vozit pa mal cvikam, jutr sem rekla da grem mal en krog, do Domžal pa upam da bo šlo prid na kofi bi se res lako zmenile kdaj greš na furo dopopne al popldne??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:00:47
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally samo da si prisankala. jaz si sploh ne bi upala vozit sem boječka. že zdej razmišljam kako bom v Logatec prišla po takem, pa še moj mi teži da naj grem sama Emilijo mi ne da jz sem že povedala, da mene in Mance v primeru snega oziroma poledice ne bo, ker ne mislim avta razbit ali pa pol pešečit gor k nam domov v hrib ja to itak da ne, mene je strah ker nisem tri leta sedla za volan in moj pa pravi da v takem vremenu to ni najboljša ideja, da naju raje on pelje pa pride iskat oooooooooo te pa čist razumem. jaz mam zgleda že fobijo, če se vsedem v avto in pomislim,da se morem sama peljat, nazadnje sem furala 6m nazaj . no bi lahko kar na prste preštela za lansko leto. Jaz sem se vozila vsak dan v službo in to že od l. 2000 ali pa mogoče že prej. Edino med porodniško nisem kaj dosti vozila, ampak 1x tedensko pa ziher. A sem samo jaz tista, ki sem vsak dan za volanom????Še ko sem bila noseča, sem 22.5 zvečer naredila preko 100km, zju3 pa šla rodit Jaz si sploh ne predstavljam, da ne bi vozila Tudi ko sem bila v Medvodah, bi se mi zrolalo. Nisi sama, jaz tud ne bi mogla brez avta...jaz sem bila zadnji dan s tamalo in mami na Zbiljah....smo labode futrali , ob 23 pa še nekaj pa mi je začela odtekat plodovnica
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:00:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vi2 sta pa res blizu doma in bi lahko večkrat kofetkali, če bi si upali v avto vsest če sva pa cvikačice bodita raj čvekice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:01:03
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Punce, jaz vas za nocoj počasi zapuščam in grem proti spalnici. Na žalost že slišim Manci, ki nekaj jamra v spanju. Oh ko bi vsaj pri tem ostalo in ne bi bila spet cela kalvarija ponoči. No jaz ostajam optimist Mirno in lahko noč želim vsem skupaj NOČKO nočka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:01:34
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vi2 sta pa res blizu doma in bi lahko večkrat kofetkali, če bi si upali v avto vsest če sva pa cvikačice bodita raj čvekice to se pa ne bat to pa sve
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:01:39
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally samo da si prisankala. jaz si sploh ne bi upala vozit sem boječka. že zdej razmišljam kako bom v Logatec prišla po takem, pa še moj mi teži da naj grem sama Emilijo mi ne da jz sem že povedala, da mene in Mance v primeru snega oziroma poledice ne bo, ker ne mislim avta razbit ali pa pol pešečit gor k nam domov v hrib ja to itak da ne, mene je strah ker nisem tri leta sedla za volan in moj pa pravi da v takem vremenu to ni najboljša ideja, da naju raje on pelje pa pride iskat oooooooooo te pa čist razumem. jaz mam zgleda že fobijo, če se vsedem v avto in pomislim,da se morem sama peljat, nazadnje sem furala 6m nazaj . no bi lahko kar na prste preštela za lansko leto. če bi bilo pri men 6m me ne bi bilo tolk strah, sam tri leta je pa kr, pa še malo kričačko s sabo vozit pa mal cvikam, jutr sem rekla da grem mal en krog, do Domžal pa upam da bo šlo prid na kofi bi se res lako zmenile kdaj greš na furo dopopne al popldne?? verjetno popoldne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:02:09
|
|
|
|
barbaw
|
Gledam eno oddajo in se poslavljam ker se ne mroem skoncentrirat. Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:02:26
|
|
|
|
Estrella*
|
Avto mora bit doma parkiran, pa če tudi ne grem nikamor. Samo, da je izpraven, ker če ni sem tako živčna, pa tud če ga ne rabim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:02:39
|
|
|
|
sesil
|
jaz se tudi poslavljam. se grem malo stiskat k mojemu (ne likat - da ne boste cele štorje nardile)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:03:19
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Avto mora bit doma parkiran, pa če tudi ne grem nikamor. Samo, da je izpraven, ker če ni sem tako živčna, pa tud če ga ne rabim avtoodvisnik
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:03:23
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi men pa leclerk sploh več ne potegne glede oblek- al se mi je skrčilo ali raztegnilo , za tamalga grem najraje v C&A,kjer se mi zdi ugodno in kvalitetno, zanč sem kupila za Marka flis pulover po 4,50eur in puli po 3,50eur Stvari, ki sem jih kupila so vsa ostala taka kot so bila. nič ni nikoli skupaj skočilo. Jaz tud nimam slabih izkušenj z leclercom, imam pa nekaj raztegnjenih stavriiz C&A in sem zato raje hodila v H&M, so se pa tud tle mal povanpirili in ni vsa roba kvalitetna seveda da ne sej je za slo., (žalostno) sej smo zanč imele podobno debato.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:03:42
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz se tudi poslavljam. se grem malo stiskat k mojemu (ne likat - da ne boste cele štorje nardile)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:03:51
|
|
|
|
Estrella*
|
Vidim, da se poslavljate, grem še jaz pod tuš, pa pridem pokukat, če bo še katera tu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:04:05
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Avto mora bit doma parkiran, pa če tudi ne grem nikamor. Samo, da je izpraven, ker če ni sem tako živčna, pa tud če ga ne rabim a masta vsak svoj avto???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:04:09
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ko ste glih pri decih in "mačehah" se me spomnile na en "dogodek". V našem vrtcu sta bili prejšnje leto dve vzgojiteljici v ta večji skupini in se je ena spetljala z enim očetom. Je zaradi tega dobila odpoved, ker je mama teh otrok naredila celo štalo. Ampak zgodba ni končana, ker je ta človek tak pes, da ima še z eno drugo enega otroka in bog ve, če nima še kje kakšnega. Vem, da je bila njegova 2žena" še vedno z njim kljub vsem dogodkom. pras....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:04:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi men pa leclerk sploh več ne potegne glede oblek- al se mi je skrčilo ali raztegnilo , za tamalga grem najraje v C&A,kjer se mi zdi ugodno in kvalitetno, zanč sem kupila za Marka flis pulover po 4,50eur in puli po 3,50eur Stvari, ki sem jih kupila so vsa ostala taka kot so bila. nič ni nikoli skupaj skočilo. Jaz tud nimam slabih izkušenj z leclercom, imam pa nekaj raztegnjenih stavriiz C&A in sem zato raje hodila v H&M, so se pa tud tle mal povanpirili in ni vsa roba kvalitetna seveda da ne sej je za slo., (žalostno) sej smo zanč imele podobno debato. Da ne bo pomote, cunje sem kupila v Avstriji tako, da gre kvaliteta navzdol
|
|
|
Kako ste dojile?endrinasprva leže, potem sede (
48%)
sprva sede, potem leže (
11%)
samo leže (
15%)
samo sede (
17%)
nisem splpoh dojila (
8%)
Število vseh glasov: 383Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!