|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
15.1.2009 11:50:32   
Dudica1
Pozdravljene!
Samo da vas malo pozdravim,sem majčica 2009 ampak mam pdp 1,5,2009 tko da se nikol ne veuser posted image

Upam da ste vse vredu,uživajte v nosečnosti in veliko božajte svoje user posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
15.1.2009 11:53:23   
sonček85
dudica:hh mogoče boš pa le aprilčicauser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
15.1.2009 11:54:09   
Dudica1
mogoče (upam) user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
15.1.2009 12:23:51   
mišk
Danes je pa ena moja kolegica v bolnišnici na čiščenju maternice, ker je imela včeraj, v sedmem tednu, spontani splav!user posted image  Pa še rojstni dan ima danes!! Kako "lepo" darilo!!user posted image
Včasih se sploh ne zavedamo, kakšno srečo imamo... Dostikrat mi gre mala na živce, pa se mi zdi tečna, pa zakričim nanjo, a mi je potem takooo žal! Lahko sem srečna, da je tako živahna, poštrefna in zahtevna, samo da jo imam in da je zdrava! Če bo pa še s tem user posted image  vse v redu, bom pa itak najsrečnejša mamica na svetu!user posted image  No, pa še ta tretjega user posted image  malo kasneje se ne bi branila!user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
15.1.2009 12:54:48   
sonček85
mišk:žal mi je za kolegicouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
15.1.2009 13:11:34   
srecka82
Ojla pupe.

Na hiterco, da se vam oglasim.

Včeraj me je klicala sestra od moje G in mi povedala, da je dobila injekcijo za RH- in, da naj kar pridem. Tako, da sem včeraj imela tudi pregled pri svoji G. user posted image  je težek že 1,2 kg in premer glavice ima 73mm user posted image user posted image user posted image . Je tako zehal, da sva se z G tako nasmejale. Ni nič sramežljiv in tisto svoje "orožje" kar napraj pokazujeuser posted image . Vse je vredu user posted image .

Pregled:naslednji pregled imam 5.2 in bom dobila papirje za urejevanje porodniške itd.

Ćestitam tudi drugim nosečkam za uspešne preglede.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
15.1.2009 14:46:28   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

aprilčica:to je pa res visok visok pritiskuser posted image
junona:user posted image user posted image user posted image user posted image kdaj si se barvala morem te videtuser posted image kaj vse zvemo v nosečnosti in kaj vse se spremeni.Ja tebi lahko rastejo počasi če pa hodiš na Brazilskouser posted image

Ja, sam mi tud na nogah in pod pazduho rastejo počasi in redke so.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
15.1.2009 16:14:32   
frutolina
Hvala vam punce... se javim kaj v nedeljo, ponedeljek.

Lepo mi bodite in pazite nase

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
15.1.2009 16:15:23   
ella.
aprilčice!! Tok nič ne čvekate, da ste zdrsnile s seznama forumov na prvi strani!! user posted image user posted image

No...še dobr, da me mate user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
15.1.2009 16:16:34   
ella.
me je Fruti prehitela user posted image Fruti, drži se...

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
15.1.2009 16:59:48   
angelito
hej sonosecke moje

ze dolgo se nisem nic javila... ze od lani mislim... no, saj zdravja in srece v tem letu sem vam ze zazelela...

razlog mojemu nejavljanju je bolezen... in naj vam opisem to agonijo zadnjih 14 dni...

03.01.2009 se je zacelo s hudo razbolenim grlom, vrocino okoli 37,3 in totalno zabasanim nosom... prehlad, kaj cmo, sem si mislila... pa sem pila cajcke, jedla vitamine (dodatki in sadje) in med, lizala granobil, grgrala zajbel... ter zacela posegati po vedno vec domacih zdravilih...

cez ene 4 dni sem sla k zdravnici in ker seveda moje ni bilo, me je tista, ki jo je nadomescala kar lepo odslovila in poslala domov in na bolnisko... o.k. saj je kul... pa sem k vsem zvarkom dodala se nekatere nove => npr. cebula + med, cesen (pojes in si ga das tudi v uses, ki te boli), vdihavala hlape kamilicnega caja, si spricala v grlo propolis sprej (ki ga naj ne bi), ampak si nisem mogla pomagat, ker mi je grlo hotlo odtrgat... celo svoje zivljenje edino bolezen, ki sem jo imela je bila gnojna angina, tko da me je grlo ze kar dosti prebolelo, ampak tole je blo pa res grozno!!!

no, in ker ni slo na boljse oz. se je stvar se slabsala in je bolezen vsak dan znova dobivala nove razseznosti (zamasene vse poti med nosom, usti in usesi, vnetje levega usesa in sprva nadlezen drazec kaselj) sem v petek (t.j. po cca. 1 tednu odsla spet k zdravnici - tokrat k moji, ki mi je dala antibiotike azibiot ki zdravijo bakterijske okužbe dihal. bila sem ze cisto izcrpana in psihicno na tleh, saj ze ves ta cas nisem spala vec kot cca. 3 urce na noc (predvsem zaradi grla). to je bilo prejsnji petek, pa se sedaj nisem o.k. pa ceprav konzumiram vse mogoce - probam kar mi kdo rece, kar kje preberem,... vse, sam da je iz zelisc, naravno... zadeva sicer gre na boljse - zdnje 3 dni spim skoraj celo noc, ampak se vedno nisem kul => matra me zabasana pot med nosom in levim usesom in napadi kaslja... pa moja bebica se mi toook smili... revica... tudi ona trpi z mano...

aja, pa se to... pred cca. 6 dnevi je kar ornk zbolel tudi moj dragi (visoka vrocina, grlo, zabasan nos), ki je tudi sele danes dobil podobne antibiotike in upam, da se bova oba kmalu pocajtala... seveda, sem ga te dni bolj jaz pedenala, saj je bil on se bolj bogi... oba pa sva totalno sita zdenja v postelji...

no, tko, pa sem se malo izkasljala... sem danes prvic pri energiji in volji, da kaj napisem... sem vas pa ze vceraj in danes vecinoma prebrala...

ce bo katera rabila kaksen recept za domace zdravilne zvarke, pa naj pove - jaz sem sedaj doktorirala iz tega...

glede moje bebice pa... sem bila 07.01. na pregledu in je baje vse o.k. merila mi je maternicni vrat in je rekla, da je vse v redu (mislim, da je 36 mm - je to mozno?). nisem prevec domaca glede raznih meritev... je pa se enkrat potrdila puncko... pa dobila sem potrdilo o PDP za urejanje papirjev na CSD, napotnico za porod, napotnico za resilca in napotnico za OGTT na polikliniki... na ta test se nisem sla, saj sem bolana - bom sla nasl. teden => mi je pa rekla, da se ne rabim narocat in da ne rabim bit tesc. ko bom zdrava bom sla pa se na CSD urejat, da ne bom v zadnjem trenutku letala okoli... baje kar traja, da dobis uno odlocbo... naslednji pregled imam 04.02.

pri kilah
sem pa na + 6.5 ... me je kar malo sokiralo, ker sem mislila, da mam kaksno kilo manj (ker nimam vage doma)... no, se bozicno-novoletno sladkanje kar pozna... sej sekiram se pa ne... pol k bom v akciji in vozickala k nora, bo slo vse tik tak dol...

za vozickanje po tivoliju, PSTju in rozniku se tudi jaz prijavljam... hmmm, pa tudi za kaksno kavico in tortico v colnarni user posted image

v solo za starse bova midva sla v februarju ali pa v marcu - odvisno od pomembnega ustnega izpita mojega dragija... sej ne vem, a je cudno ce grem sama pac takrat ko on ne more? kolikokrat na teden pa je ta sola/predavanja? kje pa se dobi razpored? moram malo tja poklicat in se pozanimat kako in kaj... sem vidla, da nekatere ze hodite - kako pa je? so koristne informacije? kaksno pa je vzdusje?

se tole... tiste, ki imate tezave z izcedki, srbecico, ipd. kupite si chilly intimno milo - ta modro!! mi ga je priporocila prijateljica... jaz ga mam in nimam nobenih problemov in upam, da bo tko tudi v naprej...

v prihajajocih dneh bom mojga lubija angazirala, da poslika mojga busija, ker sva mela nazadnje foto session, ko sem bla 18 tednov noseca ... sedaj sem pa ze 28 in cez!!!! skrajni cas je... sem vidla vase buskote... so ful lepi in okrogli ter nekateri ze kar veliki... vas obvestim, ko bom dala fotke v album...

no, tko, zdej sem se pa razpisala... za vse za nazaj...

se se kaj javim, sedaj ko sem bolje...

cav bav

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
15.1.2009 17:01:16   
angelito
hej frutolinca... moje sozalje... drzi se... poljubcek in objemcek user posted image

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
15.1.2009 17:12:50   
Pat74
Angelito lepo, da si boljše. user posted image user posted image user posted image

Joj mene pa skoz lulat, pa ko sedim za računalnikom mam tud občutek, da mi kar mal uide, ko se s trebuhom očitno pritisnem na mehur - matr tole pa se mi pri prejšnjih 2 ni dogajal - porka flek ta starostuser posted image

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
15.1.2009 17:37:32   
angelito
meni se to ne dogaja... sem pa opazia, da mi je sedaj te dni, ko me zgrabi ta hud napad kaslja, kaksna kapljica urina usla in mam zato te dni kar en mali vlozek natracare...

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
15.1.2009 18:37:49   
sonček85
angelito:super da si se javilauser posted image user posted image user posted image .MV je ok vse kar je nad 2,5 se mi zdi da je super
imaš pa pregled na rd od mojega bratauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
15.1.2009 18:44:35   
nmag
Se vama pridružujem,imam enake probleme,najprej bruhanje,sedaj lulanje,nikakor se ne morem ločit od moje školjke,sem razmišljala,da bi zamenjala pokrov oziroma desko,ker mi gre ta že na živce,bi mal zamenjala vzorček,ker drage moje tole s scanjem po domače bomo imele še probleme,ker gre h koncu,najboljš,da si zadnji mesec damo kar pleničke goruser posted image .
Pat,niso to leta neeeuser posted image ,kje pa.....to je samo nosečnost,me ki smo že večkrat rodile,to je za nas normalnouser posted image

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
15.1.2009 18:49:18   
angelito
aha kul... hvala soncica

mam ginekologinjo tako, ki mi nic kaj dosti ne pove in ne razlozi... le rece vse je o.k. in to je to... se slikce mi npr. na morfologiji ni dala... na pregledu sem pa po mojem res tam ene 5-10 min... maksimalno... najprej sem se sekirala, sedaj se pa ne vec... poznam ene dve, ki sta ze rodile in imele isto ginek., pa je blo z bejbijem vse o.k., tko da strokovna verjetno je...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
15.1.2009 19:23:03   
sonček85
ni zakajuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
15.1.2009 19:28:15   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

angelito:super da si se javilauser posted image user posted image user posted image .MV je ok vse kar je nad 2,5 se mi zdi da je super
imaš pa pregled na rd od mojega bratauser posted image

kar je nad 15 mm je ok...sicer pa sama dolžina mv nič ne pove...pomembni so še podatki, če je mv zmehčan, če je odprt-zaprt...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
15.1.2009 19:51:20   
april09
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Joj mene pa skoz lulat, pa ko sedim za računalnikom mam tud občutek, da mi kar mal uide, ko se s trebuhom očitno pritisnem na mehur - matr tole pa se mi pri prejšnjih 2 ni dogajal - porka flek ta starostuser posted image

meni se ze dva dni mesa od tega user posted image  skoooz.. pa ful mi dol pritiska popoldne.. tko prav neugodno mi je user posted image  v prejsnji nosecnosti sem to obcutila sele v 35-36tednu.. kaksen dan pa mi vse skupaj se na pluca pritisne in diham kot en starc, pa ni vazno al lezim al kaj delam.. se slabe 3 mesece al cem raje rect se dobra dva user posted image user posted image

angelito - super, da si bolje. Ko sem bila jaz skoraj tko boga, sem imela doma se malo z bronhitisom user posted image  
V materisnko solo pa gres komot sama- vecina noseck je itak samih, sploh v dopoldanskih terminih.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
15.1.2009 20:26:56   
sonček85
a znorela bommmmmmmmmmmmmm
hočem nekaj napisat pa me 100x vn vržeuser posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 15.1.2009 20:35:23 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
15.1.2009 20:34:53   
sonček85

user posted image    user posted image user posted image

user posted image

PDP    IME(starost)        (št user posted image . ,št. user posted image )    PREGLEDI       SPOL   KRAJ

01.04.
1.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
2.srečka82(26)              (št. 1, št. 0)             05.02            user posted image     CE 
3.miška2006                
   (št. 2, št. 1)                                   user posted image     GO
02.04.
4.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)                                    user posted image     LJ
5.malcekvita                   (št. 1, št. 0)                                          LJ/PO
6.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0)                                    user posted image
7._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
8.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
9.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)            20.01             user posted image   PO
10.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)                                  user posted image
11.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
12.balbina                        
(št. ?, št. ?)                                          SG                      
04.04.   
13.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
14.janja*                          (št. 5, št. 3)             13.01           user posted image    PO  
15.kataka21 (23)            (št. ?, št. ?)  
16.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)             22.01           user posted image   PT            
05.04. 
17.april09                         (št. 3, št. 1)       20.01.,6.02       user posted image    LJ
18.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
19.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )           29.01                  

20.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
21.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                                          MB     

06.04.
22.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)                                   user posted image    LJ
23.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
24.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
25.jernejav                      (št. 1, št.  0)        20.01.               user posted image SG-JU       
26.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                                        Trst
27.Artičoka                      (št. 2, št. 1)         12.02                    KR  
28.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
29.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
30.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
31.bineti                           (št. ?, št. ?)   
32.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
33.Nalini                           (št. 1, št. 0)           20.01                  MS
10.04.
34.Cveta28 (28)             (št. 1, št. 0)            09.01.,10.2          LJ
35.detelja                         (št. 2, št. 0)           03.02            
36.linči 312                     
(št. ?, št. ?)

11.04.              
37.angelito (28)              (št. 1, št. 0 )           04.02             user posted image    LJ
38.aljab                            (št. 2, št. 1)                                   user posted image
39.matt                             (št. 1, št. 0)             12.01

40.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)                                   user posted image                                  
41.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)             20.01            user posted image LJ
42.matcar                         
(št. 3, št. 2)                                   user posted image                         
12.04.
43.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
44.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
45.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)                                   user posted image MB
46.diti(27)                       (št. 1, št. 0)             12.01            user posted image CE  
13.04.
47.tink@                           (št. 1, št. 0)                                       NM         
14.04.
48. vud                             (št. 2, št. 1)           16.01                  SG
49.zanchy                         (št. 3, št. 2)                                user posted image                                 
50.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)                                user posted image MB/CE  
51.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
52.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
53.pat                               (št. 2, št. 1)                                
54.sobra(27)                   (št. 2, št. 0)                                user posted image   LJ 
55.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)                                user posted image   LJ      
56.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                                      KR   
16.04. 
57.lily32                           (št. 1, št. 0)
58.suzy25
                         (št. 2, št. 1)                               user posted image     SG      

17.04.

59.L & L(29)                    (št. 3, št. 2)          24.02           user posted image   KR
60.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
61.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          13.02           user posted image   LJ
62.*nana*                         (št. 3, št.1)                                     SG
63.klavdyk                        (št.  2, št.1)          10.02                SG
64.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
65.pikatara                        
(št. ?, št. ?)  user posted image user posted image                 user posted image user posted image LJ
66.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
67.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )           13.01                LJ        
18.04. 
68.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
69.blancica (34)               (št. 1, št. 0)         09.02           user posted image    PO  
70.malapikica(36)            (št. 3, št. )           23.01           user posted image    MS

71.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
72.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                                    LJ                          
73.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)           16.01         user posted image TRB
20.04.
74.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                                    LJ              
75.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          13.02         user posted image     LJ
76.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)           26.01        user posted image     MB        
77.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

78.frutolina                        (št. 1, št. 0)          27.01             

21.04. 
79.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
80.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)                                     SG
81.PikaV                             (št.3, št.1)                               user posted image                

23.04.
82.mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)                                    TRB                         
83.NenaLena                     (št. 1 , št. 0)           15.01        user posted image     LJ             
84.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.04.
85.Sonček 85 user posted image (23)       (št. 1 ,št. 0)           22.01              CE
86.kunda  (29)                  (št. 1, št. ?)                              user posted image
87.duda1                     
      (št. 3, št. 2)            15.01              MB
88.ninica23                        (št. 1, št. 0)                                    CE  

25.04. 
89.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)             19.01              MS
90.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)              19.01       user posted image    PO
91.Patrica                          (št. ?, št. ?)
92.rmmaja                        
(št. 3, št. 2)  user posted image user posted image                 Dolenjska
26.04.  
93.anca(27)                      (št.
1, št. 0)              15.01     user posted image   LJ         
94.zoja B                            (št. 4, št. 1)             19.01            LJ
95.olea                               (št. 1, št. 0)                                   LJ
27.04.
96.štorkljica                       (št. 2, št. 1)              02.02 +3D                   
97.barboom                        (št. ?, št.  ?)                                  
98.zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
99.anchika                          (št. 2, št. 1)             28.01
100.rea27 (27)                    (št. 2, št. 0)          19.01 MF    NM/LJ                            

28.04.
101.narcisa (26)                  (št. 2, št. 1)                                ZASAVJE
102.ella. (33)                     (št.1, št. 0)                               user posted image
29.04..
103.mišk (26)                    (št. 2, št. 1)           27.01             BREŽ
30.04.
104.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)           17.013d,19.01CE
 1.5.                     
105.copka(28)                   (št. 2, št. ?)            
xx.04
106.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
107.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
108.taškica    
                     (št. 3, št. 2) user posted image user posted image                   user posted image user posted image LJ
109.Blueeyes(25)              
(št. 1, št. 0)                                user posted image LJ

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

16.01
zupancdam
vud
17.01
* Junona* 3D

Tren
utno imamo:
user posted image :17+1
user posted image :20+1+2
user posted image :72+1                

TRENUTNO NAS JE: 109
nosečk 
OBJEMČKOMETER:
   8  user posted image
* avelina ,* Lupinca
,* malaMravljica
* joob ,*MALINČICA ,* Nogavica
* Nea_Teja * Tassika
**Mišika* sedaj marčevska user posted image

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI                     DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA    user posted image   SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image   ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.      user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                     user posted image   NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                                user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

user posted image  TUKAJ                             user posted image TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
15.1.2009 21:15:26   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: april09

kaksen dan pa mi vse skupaj se na pluca pritisne in diham kot en starc, pa ni vazno al lezim al kaj delam.. se slabe 3 mesece al cem raje rect se dobra dva user posted image user posted image

Jaz tudi, pol pa me moj sprašuje kaj tko pihamuser posted image
Mene sploh najbolj ko se pripognem in si čevlje obujem ali pa kaj pobiram po tleh..piham ko lokomotiva. Pa so se mi te stvari v prejšnji nosečnosti začele dogajat koma po 30 tednu....zdaj pa že to.
Mogoče so tud mal leta že zravenuser posted image user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
15.1.2009 23:13:34   
ninica23
pozdrav vsem souser posted image
soncek85 in diti: hvala za odgovor,tut moja G gre čez dobri 2 leti v penzijo,zato mi je sedaj vse jasno - stari normativi pač,tut pove mi ne kaj dosti,glede na to,da je to moja prva user posted image tut meni vedno tisto "zadevo "noter rine,da fajn boli user posted image tak da mam že prav odpor hodit na te kontrole,pol me pa odpravi v celih 10 minutah,da niti ne omenim,da včasih čakam tut več ko 2 uri na kontrolo... res ne vem,kaj delajo,in zakaj pol na uro naročajo...
aja,pa še eno vprašanje - na netu sem nekje zasledila,da se ti ginek.pregledi izvavajo po potrebi oz. glede na stanje pacientke,ker bi naj v nosečnosti bili celo škodljivi - to mi je do sedaj potrdila ena kolegica,ki ima res super G,itak pa pravijo,da so MOŠKI velijko bol nežni?!?
res je čas,da zamenjam G,sicer se mi bo že 1.user posted image zamerila,kljub temu,da mam zelo rada otroke....

lepo spite user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
16.1.2009 7:29:15   
Pat74
Dobro jutro punce,

sem spala za en drek, ker je Maša kašljala kot zmešana, pa še non stop me je brcala v hrbet. Ko spokam ta velika (možeka in Evo), grem nazaj spat.

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?