Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 12:20:42
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* dam raje en link, ki sem ga našla... kaj nam to kažeš?
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 12:20:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps a gre na to ogrodje Nevetta tud gor? Ja seveda, saj to je košara za PP. a to gre pol na vse modele? Ja, košara in lupinica gresta na vse modele. Ti boš imela košaro? jaz mam vse komplet nekak mi je košara za začetek najbolj fiksna opora za bebija,jajčko bom pa imela sam za transport z avtom
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 12:22:14
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Dali* dam raje en link, ki sem ga našla... kaj nam to kažeš? eh ignoriraj prosim moje butaste pripombe.... če pač ne znam pogledat, sem si sama kriva.
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 12:22:18
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Dali* dam raje en link, ki sem ga našla... kaj nam to kažeš? ne spremljaš teme...voziček , ki sem ga sicer prilimala, ampak je full velika slika
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 12:24:05
|
|
|
|
tasa_m
|
punce men pa moje dete dans nea preveč miga? kaj je to mogoče od inzulina?? če nebo nič boljše do 7h zvečer bomo šli dežurnemu..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 12:25:10
|
|
|
|
novo
|
No, pa mi je delno uspelo slikat bušija. spps, sem ti poslala na mail, ker imam preobširno znanje računalništva.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 12:25:35
|
|
|
|
Najaa
|
Eno vprašanje kar tako - kaj se bomo dokler smo v enem kosu kaj dobile marčevke? Smo planirale po novem letu, ko se bo vse malo umirilo. Bo kaj iz tega? Ali se bomo samo regijsko dobivale?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 12:26:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m punce men pa moje dete dans nea preveč miga? kaj je to mogoče od inzulina?? če nebo nič boljše do 7h zvečer bomo šli dežurnemu.. Čisto nič? Tudi nežno ne? Kljub vsemu pojej malo čokolade, ponavadi na sladko reagirajo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 12:26:23
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m punce men pa moje dete dans nea preveč miga? kaj je to mogoče od inzulina?? če nebo nič boljše do 7h zvečer bomo šli dežurnemu.. mogoče pa res...ni ga navajena in jo je malce zadelo... uleži se mal na hrbet in bo mogoče začela migat...bodi potrpežljiva in ne panična...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 12:26:37
|
|
|
|
tasa_m
|
jZ P bom danes nardila gov. zrezke in krompirjeve krokete pa mešano solatko.. grem mal na kulinariko pogledat, če je kak recept al bo mi katera puca svetovala ?? pleaseeee priznam da govejih šniclov še nisem delala, mi jih je stalno tašča dala za zraven
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 12:26:51
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m punce men pa moje dete dans nea preveč miga? kaj je to mogoče od inzulina?? če nebo nič boljše do 7h zvečer bomo šli dežurnemu.. mislim, da ni panike. Kaj ga vsaj čutiš?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 12:27:24
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jZ P bom danes nardila gov. zrezke in krompirjeve krokete pa mešano solatko.. grem mal na kulinariko pogledat, če je kak recept al bo mi katera puca svetovala ?? pleaseeee priznam da govejih šniclov še nisem delala, mi jih je stalno tašča dala za zraven tud js mam goveje zrezke
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 12:27:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m punce men pa moje dete dans nea preveč miga? kaj je to mogoče od inzulina?? če nebo nič boljše do 7h zvečer bomo šli dežurnemu.. Čisto nič? Tudi nežno ne? Kljub vsemu pojej malo čokolade, ponavadi na sladko reagirajo. čisto nežno ampak ponavadi je bla bolj aktivna bom še malo počakala pa če nebo nič boljše grem po košček čokoladice.. hvala za hitra odgovora najaa in dali*
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 12:28:31
|
|
|
|
Dali*
|
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 12:28:40
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m punce men pa moje dete dans nea preveč miga? kaj je to mogoče od inzulina?? če nebo nič boljše do 7h zvečer bomo šli dežurnemu.. sigurno ni nič narobe. samo če se ti zdi kaj čudnega, raje idi res zvečer do dežurnega. nam so na MŠ 1000x poudarili, da ponavadi ni nič kaj narobe in da dosti mamic pride zastonj, ampak da naj raje kar pridemo še isti dan zvečer in naj ne čakamo... raje zastonj, kot pa da je kaj narobe...
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 12:28:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jZ P bom danes nardila gov. zrezke in krompirjeve krokete pa mešano solatko.. grem mal na kulinariko pogledat, če je kak recept al bo mi katera puca svetovala ?? pleaseeee priznam da govejih šniclov še nisem delala, mi jih je stalno tašča dala za zraven tud js mam goveje zrezke si gledala v mojo skrinjo kaj bom ven dala ha? kak jih boš nardila,kako omakco boš nardila zraven??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 12:29:52
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* vau, to pa je mašina. ful je lepi
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 12:30:01
|
|
|
|
NoBady
|
Čao babe evo poročilo s pregleda... --moj ma že celih 2500g je že ornk dec, je rekla da po roku gledano je cel večji in težji... --naslednji pregled mam 3.2.2009, takrat bo 35tednov in bom mela 1.ctg --zredila sem se za +16kg skupaj... --obseg trebuščka mam 105cm mislm da nism nč pozabla.. pozabla sm jo uprašat kok je velik - dolgi... tega ne vem pa me firbec matra, sam ne vem... no tko, to je na hitr...zdej grem pa sobo pospravlat pa pripravlat, mam veliiiik dela... bi rada vse zrihtala da mi res sam cote ostanejo za prat.... čao,papa
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 12:30:10
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jZ P bom danes nardila gov. zrezke in krompirjeve krokete pa mešano solatko.. grem mal na kulinariko pogledat, če je kak recept al bo mi katera puca svetovala ?? pleaseeee priznam da govejih šniclov še nisem delala, mi jih je stalno tašča dala za zraven Jaz dam kar kar na čebulo zrezke in malo zalijem z vodo, da je prekrito. Pa solim, malo česna... Kuham cca 45 minut in ves čas pazim, da je dovolj vode.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 12:31:05
|
|
|
|
Dali*
|
no, pa mi je le uspelo...to je z mehko košaro. Potem pa gre ta košara ven in nastane športni del. Košara je na športnem delu... Zraven sem pa vzela še ovčko, ki paše v to košaro, ker je taka, da se popolnoma prilega kroju, oz. je krojena po košari in torbo za potrebščine, ki je črna in ima en trak s pikami...tko da je komplet...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 12:31:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m punce men pa moje dete dans nea preveč miga? kaj je to mogoče od inzulina?? če nebo nič boljše do 7h zvečer bomo šli dežurnemu.. sigurno ni nič narobe. samo če se ti zdi kaj čudnega, raje idi res zvečer do dežurnega. nam so na MŠ 1000x poudarili, da ponavadi ni nič kaj narobe in da dosti mamic pride zastonj, ampak da naj raje kar pridemo še isti dan zvečer in naj ne čakamo... raje zastonj, kot pa da je kaj narobe... Se popolnoma strinjam!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 12:33:06
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Čao babe evo poročilo s pregleda... --moj ma že celih 2500g je že ornk dec, je rekla da po roku gledano je cel večji in težji... --naslednji pregled mam 3.2.2009, takrat bo 35tednov in bom mela 1.ctg --zredila sem se za +16kg skupaj... --obseg trebuščka mam 105cm mislm da nism nč pozabla.. pozabla sm jo uprašat kok je velik - dolgi... tega ne vem pa me firbec matra, sam ne vem... no tko, to je na hitr...zdej grem pa sobo pospravlat pa pripravlat, mam veliiiik dela... bi rada vse zrihtala da mi res sam cote ostanejo za prat.... čao,papa waw...super...je pa res že ornk...da te ne bo prehitel ...full mam filing, da mama isto G, a jo imaš v Laškem?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 12:34:04
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jZ P bom danes nardila gov. zrezke in krompirjeve krokete pa mešano solatko.. grem mal na kulinariko pogledat, če je kak recept al bo mi katera puca svetovala ?? pleaseeee priznam da govejih šniclov še nisem delala, mi jih je stalno tašča dala za zraven tud js mam goveje zrezke si gledala v mojo skrinjo kaj bom ven dala ha? kak jih boš nardila,kako omakco boš nardila zraven?? moji so že pečeni. čebulo prebraži, na zelo močnem ognju popeči zrezke na obeh straneh, cca. 5 min., dodaj vodo po potrebi, predhodno začini (sol, poper, česen, ..), js sm dala zraven še zelenjavo (korenček, grah, cvetača,..) in je to to. Naj ti vre na zmernem ognju cca. 30 min, da bojo fajn mehki. Sam moreš res dat na vroče olje, ker te se najbolj zmeščajo. LA NOVO
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?