|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
15.1.2009 10:33:42   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Anitka če kaj rabiš od Justa, jaz bom kmalu naročala Tea Tree kremo, mi sporoči, če ti je tako lažje kot iskat zastopnika.

O super. Se oglasim preko ZSuser posted image .

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
15.1.2009 10:35:09   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Jutro mačkice me smo pa dons zelo pridno spale,ob polnoči se je zbudila ko sem šla spat in je popila benko in je končno spala do pol šestih ko ji je lubi dal benko preden je šel v službo,pol se se  je pa na eno uro zbujala ampak je potegnla skor do pol deseteuser posted image user posted image user posted image

Me je moj zjutri sprašval kolk sem vstajala,da sem tolk fertik pa se nisem mogla spomnt niti za 1xuser posted image user posted image user posted image

Vidm da imate vsepovsod ful snega,jst ga obožujem samo da so ceste v redu,kar pa trenutno niti malo niso pri nam,ne vem kako bom šla v šolo hujšanja,če bo tkole

Prinčipesa bi rada zajtrk tko da se kmalu tipkamouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image to mi deli Larauser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
15.1.2009 10:35:57   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

BARBAW DOBRODOŠLA!!!!

hvala hvala

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
15.1.2009 10:35:58   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Jutro mačkice me smo pa dons zelo pridno spale,ob polnoči se je zbudila ko sem šla spat in je popila benko in je končno spala do pol šestih ko ji je lubi dal benko preden je šel v službo,pol se se  je pa na eno uro zbujala ampak je potegnla skor do pol deseteuser posted image user posted image user posted image

Me je moj zjutri sprašval kolk sem vstajala,da sem tolk fertik pa se nisem mogla spomnt niti za 1xuser posted image user posted image user posted image

Vidm da imate vsepovsod ful snega,jst ga obožujem samo da so ceste v redu,kar pa trenutno niti malo niso pri nam,ne vem kako bom šla v šolo hujšanja,če bo tkole

Prinčipesa bi rada zajtrk tko da se kmalu tipkamouser posted image

user posted image user posted image user posted image  za spanje

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
15.1.2009 10:36:15   
špelin@
Estrella*, ena ti je sunila piščanca user posted image user posted image user posted image
KLIK

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
15.1.2009 10:36:20   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dobro jutro, danes pa je bila malo bolj mirna noč, čeprav sma jo spet več kot eno uro uspavala. Ne boste verjele, moja pupika še kr spi!!! Se je ob devetih zbudila in začela rogovilit in je mami še malo dremuckala zraven (kot vedno user posted image ) in je nazaj zaspala, zdaj pa spi na atijovi strani zabubana ko polhek, se je sploh ne vidi user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
15.1.2009 10:37:11   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

BARBAW DOBRODOŠLA!!!!

hvala hvala

Ti si čist znorela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
15.1.2009 10:37:27   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Jojjjjjjjjjj kako sovražim ta snegggggggggggggggggggg. Sem hotela v Hofer po inhalator pa ne vem, če bom šla na cesto. Ga pa imajo v Avstriji za 5 evrov cenejšega kot pri nas.

A res? Zanimivo, da je taka razlika... user posted image

Aha je kar razlika pri dosti stvareh.

se strinjam...na primer naša hrana za tajo...user posted image  

Kaj pa kupuješ za Tajo v Hoferju? A mlečne izdelke?

Ne , nisem mislila konkretno hofer... pač avstrijo, na primer do pred enim tednom, ko sva začeli končno pit "navadno mleko" - beri ne AR formulo, sem ji morala itak it gor kupovat ker pri nas Aptamila  AR nadaljevalnega  sploh ni? user posted image  , no in je za skoraj 4 € cenejši v dm na primer ... pa tale hipp probiotik ki ga zdaj pije, je tud mislim da cenejši, moram zdaj preverit... pa vedno mi prijateljica ki je gori v službi razlaga kake razlike se najdejo.

Evo zdaj sem se pa še pohvalila, kako da sem pozabla! Ja naša Taja več ne poliva mlekeca! KONČNO! Zgleda se je ta najin nič hudi refluks poslovil! user posted image  user posted image  user posted image

Anitka- kaj ti kaj za malega kupuješ v hoferju? Jaz mlečne zadeve, jogurte, skutice, še vedno sama pacam, ji še nisem dala teh kupljenih otroških

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
15.1.2009 10:37:36   
Čmrlika

Čmrlika, krasne fotke user posted image

Men se tud lušne zdijo, kot da sva nekje ne vem...v kaki božičkovi deželi....user posted image  tak pravljične mi delujejo, pa sva bli samo dol pred blokom user posted image  

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
15.1.2009 10:38:25   
Anitka
Ej punce, naš Gal je sedaj zmazal krepko porcijo frutolina, sedaj pa noro je še piščančjo salamo in bel kruhuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
15.1.2009 10:38:33   
špelin@
Evo zdaj sem se pa še pohvalila, kako da sem pozabla! Ja naša Taja več ne poliva mlekeca! KONČNO! Zgleda se je ta najin nič hudi refluks poslovil! user posted image  user posted image  user posted image  

Super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
15.1.2009 10:39:16   
špelin@
Ej punce, naš Gal je sedaj zmazal krepko porcijo frutolina, sedaj pa noro je še piščančjo salamo in bel kruhuser posted image user posted image

user posted image  Gal!!!
Naš ima tudi zelo rad piščančjo salamo user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
15.1.2009 10:39:50   
Čmrlika

BARBAW DOBRODOŠLA!!!!

hvala hvala

Ja res, jaz jo lovim, pa anitko! user posted image  Samo zdaj jaz tudi po en stavek pa en kratek komentarček ruknem pa spat novega pa tak....pa raste številka.......user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
15.1.2009 10:40:47   
špelin@

BARBAW DOBRODOŠLA!!!!

hvala hvala

Ja res, jaz jo lovim, pa anitko! user posted image  Samo zdaj jaz tudi po en stavek pa en kratek komentarček ruknem pa spat novega pa tak....pa raste številka.......user posted image  user posted image  user posted image

Tudi jaz to zdajle delam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
15.1.2009 10:41:13   
Čmrlika

jaz pa ji salam še nisem poskusla dat? A to jim v rokice potisnete, al kaj? Ktero daš? Poli? pa kaj te vem...kr sploh še nisem prišla na to idejo.....user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
15.1.2009 10:41:20   
Anitka

Ne , nisem mislila konkretno hofer... pač avstrijo, na primer do pred enim tednom, ko sva začeli končno pit "navadno mleko" - beri ne AR formulo, sem ji morala itak it gor kupovat ker pri nas Aptamila  AR nadaljevalnega  sploh ni? user posted image  , no in je za skoraj 4 € cenejši v dm na primer ... pa tale hipp probiotik ki ga zdaj pije, je tud mislim da cenejši, moram zdaj preverit... pa vedno mi prijateljica ki je gori v službi razlaga kake razlike se najdejo.

Anitka- kaj ti kaj za malega kupuješ v hoferju? Jaz mlečne zadeve, jogurte, skutice, še vedno sama pacam, ji še nisem dala teh kupljenih otroških

Aja, jaz sem mislila, da prav Hofer misliš. Ja jaz za malega plenice, hrano... kupujem na splošno v Avstriji, ker je res ceneje.
V Hoferju še nisem kupila mlečnih izdelkov za Gala. Sicer pa mu dajem kupljene skutice...

In pa seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da več ne polivateuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
15.1.2009 10:42:07   
Čmrlika

BARBAW DOBRODOŠLA!!!!

hvala hvala

Tudi jaz to zdajle delam user posted image user posted image user posted image

Znajdi se, kdor se zna! Ha, pa nikol ni blo še odkrito user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
15.1.2009 10:42:53   
Anitka

jaz pa ji salam še nisem poskusla dat? A to jim v rokice potisnete, al kaj? Ktero daš? Poli? pa kaj te vem...kr sploh še nisem prišla na to idejo.....user posted image

Jaz imam piščančjo s sirom od Ave. Mu pa trgam majhne koščke in mu dajem v usta, on pa je ko zmešanuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
15.1.2009 10:43:26   
špelin@

Poli ali podobno, ja. Ko jaz jem, mu zraven cufam koščke kruha + salame in jeva skupaj user posted image  

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
15.1.2009 10:43:36   
Čmrlika
Špelin@, a do zdaj pa nisi tako postov dvigovala? Hehe? user posted image  Kaj si pa do zdaj teh 7000 pa uf čez delala...poštena bla user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
15.1.2009 10:45:22   
Anitka

Špelin@, a do zdaj pa nisi tako postov dvigovala? Hehe? user posted image  Kaj si pa do zdaj teh 7000 pa uf čez delala...poštena bla user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čmrlika še to - žemljico mu dam pa kar v roko in sam papa kot velik

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
15.1.2009 10:45:46   
špelin@

Moji posti so ponavadi bolj obnove oz. "zapiski" user posted image  Imam pa že staž tu gor user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
15.1.2009 10:45:58   
Anitka
Tako zdaj pa grem v Hofer in še kamuser posted image user posted image user posted image . Danes je naša pšlača

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
15.1.2009 10:46:31   
hijenca
Vid pa se sedaj tako glasno krega, da prav kriči zraven user posted image user posted image user posted image . Me že uhe bolijo.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
15.1.2009 10:47:20   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Vid pa se sedaj tako glasno krega, da prav kriči zraven user posted image user posted image user posted image . Me že uhe bolijo.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Varstvo otrok.
пеперутка16

Kdo pazi na vašega otroka, medtem ko ste v službi?

Hodi v vrtec. (74%)

Stari starši. (19%)

Varuška. (0%)

Ne delam, pazim sama. (7%)

Drugo. (0%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!