Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 9:00:47
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 URŠA08 IN WITTO fajn opravita na pregledu in hitro poročajta vesele novice!!!! Se podpišem
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 9:09:34
|
|
|
|
kayica24
|
Upam da niste jezne,ker sem si dovolila prilimat seznamček,ampak ga že na full straneh ni blo,pa sem morala osvežit malo moj in naše spomine...
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 9:12:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 9:14:42
|
|
|
|
Urša08
|
Kayica 24 probej čez dan malce nadoknadit spanje. Kolumbo dober plan. Fino spančkej, pa upam, da ti rata kak fajn kombinezonček in puloverček dobit.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 9:31:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 9:32:37
|
|
|
|
kayica24
|
Tolko vas je prijavljenih,a na forumu pa vse mirno...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 9:35:08
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo dons žal ne morem k šibam v Ljubljano na pregled in ctg. Kdaj drugič, če ne prej pa k bomo z vozički. Kayica 24 jaz vmes mal okol letam po stanovanju, pa eno kavico si grem skuhat.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 9:35:43
|
|
|
|
Ajvy
|
Jutro... Sunny..upam da so ti noge odtekle..... Rebeka....tudi zate upam, da nimaš več zatečenih nog..... Meni se zdi ,da imaš čisto dovolj pripravljeno.......pa lepo Urša---super za čudovito noč. ..jst sem se zbujala na uro in pol.. Dobro opravi na pregledu Kayica...upam, da že lepo počivčkaš na kavčku...... Pri nas je tudi ogromno snega...je tak lepo....če ti ni treba ven Kayica...mene tudi tak boli trebuh....pa kaj čem....dokler mi čep ne pade ven...nimam kej.. se pa včasih prav orenk ustrašim, ker ne pričakujem...pa vseka....pol pa na pu skrivljena kar nekje stojim Super za priprave.....lepo likanje želim......
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 9:36:45
|
|
|
|
baki
|
jst bom pa rodila 14.2 če bo pa fejs kriza pa 9.2 taj k je polna luna
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 9:37:55
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jutro Jst grem nazaj spat...morm mal nadoknadit ....moj je pelu Majkla u vrtec, zdej kida k pr norcih, pol pa itak gre spet za cel dan.....moj plan je takle: Spanje do 12h , pol pičm u Kranj še mal po štacunah, bi rada kupila kombinezon pa kakšen pulover za Majkla za drugo leto, pol nekam na kosilo in ob 3h po mulca v vrtec. Pakirat in peglat se mi še ne da, ker morm še torbo najdt ...rodila bom 7. februarja sm se že odločila Tarjica je tudi v vrtcu in jst grem tudi spat no, v šoping ne grem.....ker sama ne smem nikamor..... pa tudi ven na kosilo ne....razen če me kdo povabi rodila bom pa mau prej k ti....sem se že odločila..... potem pa se seveda zbudim
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 9:39:35
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 končno mi je uspelo zlikati baldahin evo še ene slikice Kolk lepa sobica pa cunjice so tud luštne, ki si jih pripravila, imamo pa enka kombinezonček - medvedka, sam da je moj bel
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 9:41:41
|
|
|
|
baki
|
komi čakam da se ta naš nik rodi.sama sebi sem že napoti.pa me ful zanima ce bo kaj podoben katji ko se je rodila,al bo cist drugacen.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 9:43:15
|
|
|
|
Shuka
|
Aja pa dobro jutro meni je uspelo spati celo 3 ure ponoči, kar je rekord, da rok ne omenjam k so sam za odrezat. Sunny - sem šla včeri v BC in res tisto stojalo je samo za banjice od Bebe-jou, tko da nisva tega vzela, sva sam posodico, pa dudo. Aja pa še prek Zibke sem naročila rjuhce po meri, ker naš košek je nestandarden pa so mere druge. stane 10€ pa lahko jih dobiš naslednji dan. A ma kera bel tok? Jest ga mam sam ga ni velik pa tud teče ne z mene, ne smrdi in ne peče me, sem pa vseeno dobila Canesten svečke, ki pa jo včeraj sploh nisem mogla dati v nožnico ker sem mela tolk suho, pa še hul hitro se začne topiti ta tablet, tko da sem opustila vso zadevo.
< Sporočilo je popravil Shuka -- 15.1.2009 9:53:20 >
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 9:44:32
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki komi čakam da se ta naš nik rodi.sama sebi sem že napoti.pa me ful zanima ce bo kaj podoben katji ko se je rodila,al bo cist drugacen. a veš da mene tudi firbec matra...kolk si bosta podobna....nič al ful...sicer pa niti spola ne vemo, tak da me lahko še dodatno firbec matra
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 9:45:06
|
|
|
|
Čebel@
|
dobro jutro čvekice! jah moja noč je bila super dp 6h zjutrej ko je moj šel v službo,par minut za njemu je pa tast začel peč pucat in ce je po vseh radiatorjih slošalo,pa pes je imel svojih 20 minut lajanja-pol pa spi če lahko zdele dopoldne pride kolegica do mene-rabi računalnik tko da bom odžagana od rr-ja......popoldne imam pa spet zobarja-še zadnjič da mi plombo naredi in me ne vidi eno leto ........uzuni je pa full lepo-vsaj splužli so
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 9:45:59
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka A ma kera bel tok? Jest ga mam sam ga ni velik pa tud teče ne z mene, ne smrdi in ne peče me, sem pa vseeno dobila Canesten svečke, ki pa jo včeraj sploh nisem mogla dati v nožnico ker sem mela tolk suho, pa še hul hitro se začne topiti ta tablet, tko da sem opustila vso zadevo. jst ga imam za izvoz....sam vidm ,da ga ne rabiš.. . Daj na svečko malo hladilnega mazila ( tega ki ga imaš za dojenčka....) pa bo šlo lažje.......
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 9:46:52
|
|
|
|
Ajvy
|
Majchy....lepo opravi pri zobarju....in se lepo poslaovi od njega
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 9:48:22
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy super za Tarjico, da je v vrtcu. Ti si pa sedaj odpočij. Baki a veš, da mene tud zanima , če bo tale kej podoben Nejcu. Shuka joj tvoje roke, prov bogica si Bel tok mam pa jest tud. Morm dons g. to omenit, ker mi tud nekam smrdi Punce a imate ve namen imeti že od začetka v drugi sobi al pri sebi?
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 9:48:48
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Aja pa dobro jutro meni je uspelo spati celo 3 ure ponoči, kar je rekord, da rok ne omenjam k so sam za odrezat. Sunny - sem šla včeri v BC in res tisto stojalo je samo za banjice od Bebe-jou, tko da nisva tega vzela, sva sam posodico, pa dudo. A ma kera bel tok? Jest ga mam sam ga ni velik pa tud teče ne z mene, ne smrdi in ne peče me, sem pa vseeno dobila Canesten svečke, ki pa jo včeraj sploh nisem mogla dati v nožnico ker sem mela tolk suho, pa še hul hitro se začne topiti ta tablet, tko da sem opustila vso zadevo. jaz sem tudi fasala vnetje(so ugotovili v p ker moja g me tudi enkrat ni pogledala uspodi) in sem dubla te svečke.....men je mogu moj pomagat jih ustavljat ker bi sama tudi obupala.....je dal pa prej malo lubrikanta ker na suho boli k .......imam pa malo belega toka-sloh takrat ko bi mogla imeti tardečo tko da imam skos dnevne vložke na riti
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 9:50:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Majchy....lepo opravi pri zobarju....in se lepo poslaovi od njega sej mi da inekcijo in nič ne čutim samo muka je pol k enkrat inekcija popusti in me cel gobec boli-se bom definitivno poslovila od nje vsaj za eno leto
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 9:50:18
|
|
|
|
baki
|
ja ti mas pa vnetje.ponavadi se kaže vnetje da mas suho noznico pa se tableta se ti hitr stopi.zato le ponucaj kanesten
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 9:50:54
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Shuka A ma kera bel tok? Jest ga mam sam ga ni velik pa tud teče ne z mene, ne smrdi in ne peče me, sem pa vseeno dobila Canesten svečke, ki pa jo včeraj sploh nisem mogla dati v nožnico ker sem mela tolk suho, pa še hul hitro se začne topiti ta tablet, tko da sem opustila vso zadevo. jst ga imam za izvoz....sam vidm ,da ga ne rabiš.. . Daj na svečko malo hladilnega mazila ( tega ki ga imaš za dojenčka....) pa bo šlo lažje....... Sem šla včeri mojmu g zarad rok k me tolk hudičev bolijo skozi cel dan in ponoči je kriza, pa še za bel tok sem mu omenila, pa mi je takoj dal Canesten, sploh me ni pogledal, pa mi je ful bad če ga sploh rabim, sem razmišljala kaj bi naredila da bi šlo lažje notri pa zdej vidm, da maš dobro idejo. Sem mislila, da dajo te svečke sam k je kaka infekcija, sam jest ga mam celo nosečnost pa ni nikoli rekel da bi blo kej narobe. Mogoče bom probala s tamponom namočenim v LCA jogurt, tud glivice uničuje, če jih sploh mam. Hvala Ajvy
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 9:52:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce a imate ve namen imeti že od začetka v drugi sobi al pri sebi? dokler bo v zibki bo definitivno pri nama v spalnici,z večjo posteljo pa dobi tudi svojo sobico
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 9:52:11
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Shuka joj tvoje roke, prov bogica si Bel tok mam pa jest tud. Morm dons g. to omenit, ker mi tud nekam smrdi Punce a imate ve namen imeti že od začetka v drugi sobi al pri sebi? Mi mamo eno velko sobo in bo kar v tej eni in edini sobi , sam da bo v košku spal.
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 9:52:48
|
|
|
|
petrap
|
jutro.. hvala vsem za pohvalo sobice...žal mi je da vam ne morm pokazat cele...morte pridt na obisk... no zdaj sem se najedla, zdaj pa morm še ostale opravke narest (nahranit psa, zakurit,..) pa razmišlam, da bi šla v knjižnico, se morm odločit...mah ne da se mi bit doma...dobro da je že četrtek, da bo kmalu vikend...no saj sem se že navadla, da sem sama cel dan, sam če mal krožim okrog, mi hitreje mine... no grem vn, ker naš pes že 2 uri laja..najbrž lačen...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Numerologija imenamel79Pri izbiri imena za novega družinskega člana smo upoštevali tudi numerološko analizo imena in priimka v kombinaciji z rojstnim datumom.Da (
17%)
Ne (
83%)
Število vseh glasov: 400Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!