|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
14.1.2009 15:23:21   
konina
aja, pa mislim, da dobivam user posted image . Sem upala, da je vsaj še kakšen mesec ne bo, no pa je že tukaj. Če je to to. PMS deluje, čokolade ni več, pa izcedek imam. Tako, da verjetno bo. Sem po 1. porodu tudi tako dobila, 14 dni brez vložka, potem na stare tirnice.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 976
14.1.2009 15:41:10   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: konina

Potem imam pa jaz velik problem. Ker moja dva fanta bi bila najraje pa samo pokonci. Leže zdržita na rokah bolj malo časa, je tak jok, če ne gresta pokonci.

Lp, Nina

Mislim, da nas je kar nekaj s taksnim "problemom". Mali so firbcni in si najraje v pokoncnem polozaju ogledujejo okolico. Ampak bolje sedaj malo joka, kot pa kasneje kriva hrbtenica ali pa pukelcek. Verjamem pa, da je tebi se tezje, ker imas dva.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 977
14.1.2009 16:11:17   
onur
Kolk imate ve škrate oblečene doma in kolk stopinj imate v stanovanju?

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 978
14.1.2009 16:51:03   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Kolk imate ve škrate oblečene doma in kolk stopinj imate v stanovanju?

Imamo cca 21 - 22 stopinj, v kuhinji pa 23-24 (ampak se tam bolj malo zadržujem z njim), oblečeno ima body in pajacka in volnene nogavičke. Je pa bolj vročekrvne sorte in mu je prej vroče kot mrzlo.

Mi imamo danes še en spalni dan. No saj lahko kaj v miru naredim ali pa bluzim pred računalnikom, ampak kaj, ko potem tudi manj poje, pa upam, da ne bo zvečer, ko bo treba spat it naenkrat "oživel". Prej je popil 80 ml in zaspal. Pa ni šans, da bi ga toliko zbudila, da bi še kaj spravil vase.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 979
14.1.2009 16:55:09   
klavdiy4
čaw

pomar*ANČA* ...hodim na Ljubno...ja bi kam drugam je pa tako, da če mi mala zboli nima nihče pri nam doma izpita(jaz ga ravno delam) razen moj user posted image , ki pa je večinoma v službi...in bi težko prišli do zdravnika....drugače pa Leila tudi vedno obrača glavo proti TV-ju in tudi spi samo v naročju, ali pa tako da nekdo zdraven nje leži....še ponoči je nekaj časa težko sami spat v posteljici...

Andromeda...saj je že od začetka nisem poslušala in ji dajem čaj...pa še rada ga pije...user posted image

Imate prav glede zdravnika bom razmislila o menjavi....pa še nekaj ali je mogoče da kapljice AD3 vplivajo: včeraj sem Leili dala 1kapljico, danes pa 2 in že skoraj cel dan spi..samo toliko se zbudi da je in nazaj zaspi?ker v navodilih piše ,da so stranski učinki utujenost?

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 980
14.1.2009 18:11:03   
zara13
Ojla na hitro!

Sem tok zmatrana, da je joj..bila v trgovini, še pred tem očistila sneg z avta in skidala sneg okoli, ker ga je okoli 30 cm napadlo tko, da sem mela orng telovadbo in sem zdej kr zaspana ratala.

tinka05 - meni na navodilih piše 1 do 3 čajne žličke pa dam ponavadi eno žličko in je dovolj.

konina - lepo napredujeta tvoja srčka, bravo user posted image

Zdej pa počit za eno urco pol pa veselo na delo..čau bau

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 981
14.1.2009 18:15:10   
zara13
Aja še stopinje, mi imamo skratka full toplo v stanovanju, radiator pa odprt samo v kopalnici (da ne omenim računa za gretje, ki je tooo much previsok) in imamo v spalnici 26C v dnevni pa 24C. Tian je oblečen samo v body pa v hlačke in copatke.

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 982
14.1.2009 19:02:51   
pomar*ANČA*
sem jaz tudi imela namen vprašati kako jih imate oblečene, saj se meni zdi, da malce pretiravam.... v stanovanju imamo 22 stopinj in ga imam oblečenga v majčko, bodi, pa včasih še poloverček, spodaj pa obvezno žabice in hlače ter debele štumfke. očitno res pretiravam.

aja, pa moram se pohvalit, da SE BOM POROČILA

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 983
14.1.2009 19:44:39   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

sem jaz tudi imela namen vprašati kako jih imate oblečene, saj se meni zdi, da malce pretiravam.... v stanovanju imamo 22 stopinj in ga imam oblečenga v majčko, bodi, pa včasih še poloverček, spodaj pa obvezno žabice in hlače ter debele štumfke. očitno res pretiravam.

situacija s temperaturo in oblacenjem je pri nas zelo podobna.

In ja, cestitke... kdaj se bomo lahko veselile s tabo?!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 984
14.1.2009 19:54:56   
klavdiy4
*pomarANČA* iskrene čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....user posted image user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 985
14.1.2009 20:48:03   
taly82
user posted image user posted image čestitke Pomar*anča*user posted image user posted image
midva imava v stanovanju tam okoli 24-26 kar prevroče zato je napravljen samo v body in žabice ter copatke..
jaz tudi še nisem dobila doklad, pa čeprav sem že vložila in tudi odločbo sem že dobila prejšni mesec.. kdaj pa so nakazila ali isto kot za porodniško?
tudi jaz imam noro potrebo po čokoladi odkar sem rodila.. prej jo sploh nisem toliko pojedla, kakšen košček.. zdaj pa brez problema zmažem celo.. hvala bogu se ne pozna na kilcah, že niham med svojo težo pred nosečnostjo in kakšno kilco manj user posted image

27.10.2008 se je rodil najin sonček Marcel

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 986
14.1.2009 21:10:15   
pomar*ANČA*
hvala za čestitke

doklade sem dobila jaz danes in sem jih dobila za december in januar.

*nočko*

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 987
14.1.2009 21:51:35   
onur

Čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa je bilo danes bolj veselo. Petja ima zamašen nosek in diha kot kakšna 'stara mašina'. Posledično je pa tečka zaradi tega in ni skoraj nič spala. Nato je šla z mamico eno uro v posteljo. Sedaj pa jo tata uspava. Upam, da bo jutri nosek boljši.

Neposredna povezava do sporočila: 988
14.1.2009 22:56:34   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

Čestitke še z moje strani...In kdaj bo ta veseli dan?

Jaz sem tudi prej izvedela, da se pri naših prijateljih obetajo letos 2 poroki, tako da bo pestro na tem področju letos.

Pa še nekaj - ali imate sedaj, ko ste rodile s strani vaših starih prijateljev kaj manj stikov - to, da je manj druženja kot prej, je itak razumljivo, ampak mislim na ta način, da vas zdaj kar malo ignorirajo?

Neposredna povezava do sporočila: 989
14.1.2009 23:47:12   
caligula
JAz sem dala fanta v kenguru, ko sva šla v trgovino in ne za dolgo. Drugače bi bila več ali manj sedaj priklenjena na dom.  Mislim pa, da za kratek čas ne naredim škode. Upam.

Lp, NIna

Nina... predlagam ti sleepy wrap, lahko nosiš oba naenkrat pa v položaju zibelka, daš vsakega na eno stran na bok. Teža bo sicer občutna ampak škode pa ne narediš ker nista pokonci

Moj JAŠA je sonček, moj JAŠA je zlat, sladak kot bonbonček, ga vsak ima rad!

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 990
14.1.2009 23:51:54   
caligula
ali pa pestunjo kot jo ima Andromeda, sam bi potrebovala dve...
Jaz tudi čutim, da je user posted image blizu. Me pošteno v križu trga kot že nekaj mesecov ne. Nekatere stvari se nikoli ne pozabi ;)
Stopinje... od 19-26 odvisno kje po stanovanju. zato ga imam v : majčka,bodi,žabice do pasu, hlačke ali pa bodi, žabice v celem, jopica. In seveda obvezna oprema nogavičke in copati volneni. pa če grem z njim v dnevno, ko je 19 stopinj ker psa non stop hodita na balkonuser posted image , vzamem dekico s sabo.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 991
15.1.2009 0:17:06   
caligula
joj sem se kar zasedela tle na compu pa pogledam uro... groza! zjutraj bom pa s5 ko zombiuser posted image
nočka mamice in polhki

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 992
15.1.2009 8:37:06   
_katja_
Jutro!

Ena user posted image za vse!!!!

Spet sem bolj površno prebrala za nazaj, bom kasneje še enkrat. Zdaj moram izkoristit spanje tamalga za zajtrk in mirno jutranje umivanje:))

Pomar*anča*: SUPER!!!!!!

Pri nas se centralna vklopi pri 20,5 čez dan. In ko segreje na 22 se izklopi. Imam pa oblečenega v dveh plasteh: bodi in bombazne zabice, potem pa hlačke in majcka ali pa puloverček. Pa obvezno volnene copatke. Včasih mu dam pa pod copatke se nogavicke. Ko gremo pa dol k babi, ga pa cez hodnik zavijem v dekco.

Meni je pa ginekologinja rekla, da zgleda da se ne bo kmal user posted image . Upam, da je imela prav. :)

Je bilo pa vceraj ful lepo ko je snezilo. Tuki tukaj je kar dosti snega. No danes je pa vsaj spluzeno. Včeraj sem z vozickom pririnila do konca ulice. No Nace je zaspal, to je bil namen sprehoda, potem je pa ze zunaj pod nadstreškom spal, ko sem kidala. Je kar pasalo malo rekreacije.

Smo bili pa včeraj popoldne v sopingu v Lj. in sem dobila ene hude treking cevlje. V supergah je trenutno premrzlo, za vozickanje smo pa itaq sportno napravljene in mislim, da jih bom ful nosila.

Napišem se kasneje kaj...
lp
K

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 993
15.1.2009 8:59:23   
caligula
konina... a ti si imela g.? ali so tebi tud sporočili, da kasneje?
ne vem če sem že vprašala... koliko plenic na dan porabite? moj porabi cca 10 na dan pa se mi zdi velik.
danes imam pa dan kuhanja dudk :Duser posted image
sem včeraj okol letala pa iskala najbolj podobno tej ko jo ima zdaj, ker jo je dobil in nikjer nisem zsledila podobne in ne predstavlajm si, kaj bi bilo, če jo zgubimo, ker lateksove ne vleče pa tud zavihana ne sme biti in ima zdaj ene 15 dudk od tega samo 3 primerne:D oz takšne, ko jih vleče.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 994
15.1.2009 9:15:11   
Andromeda
Dobro jutro!

caligula - kakšno dudo pa iščeš? Dej kako slikco prpopaj, da vidimo kaj iščete, mogoče lahko kako pomagamo najti pravo. Mi imamo pa 150 različnih flašk in cucljev, ker smo na začetku celo študijo naredili, preden smo ugotovili, katera najbolj paše našemu lumpu. Zdaj je pa tiste od baby nove "prerasel" - se z usti prisesa vse do navoja od flaške in potem težko pije. Sem mu ponudila tommee tippee in je 1 dan še šlo, ampak se je kr zmatral pri pitju, zato smo probali še Nuk, je bilo malo bolje, ampak še vedno to ni to, ker se je pač navadil na baby nova...ma, sem včeraj čisto znorela, ker je mož potem šel kupit Nukove cuclje z veliko luknjo, ampak te imajo pa preveliko luknjo. Potem sem šla z iglo širit luknjo unih cucljev, pa ni bilo neke hude razlike...no, sej sem rekla, da sem čist znorela user posted image

Dario zdaj že par dni zaspi malo po sedmi uri in včeraj se je sam zbudil ob 23.15 za hranjenje, potem pa je spal do 4.30. Potem spet hranjenje in smo šli nazaj spat. Malo čez sedem se je pa spet zbudil in sem ga vzela k sebi v posteljo, ampak je bila prehuda lakota, tako da je bilo treba vstat. In eo, zdaj pa spet spi, mami si gre pa kavo skuhat.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 995
15.1.2009 9:20:04   
Andromeda
plenice - mi jih porabimo 6-7 na dan, včasih tud kakšno več. Nazdnje ga pa previjem pred zadnjim hranjenjem (med 23.00 in 23.30), potem pa zjutraj, ko vstanemo, če se pa ponoči pokaka (danes se je spet) ga pa seveda še takrat previjem.

Neposredna povezava do sporočila: 996
15.1.2009 9:21:40   
caligula
Andromeda...na TT naredi zarezo z nožem. Moj lepo pije , smo najprej naredili še eno luknjico pa ni zadoščala, potem mi je Tinka rekla, da je njen na križ pil v p. pa sem jaz poskusla doma na TT naredit križ ampak sem videla da bo samo zareza dovolj.
duda je pa v mojem albumu
gem pogledat če je kje prav videt kakšna je

Neposredna povezava do sporočila: 997
15.1.2009 9:23:32   
caligula
sicer sem nadla včeraj od TT v BC podobno, v bistvu je cucelj identičen, pa bom danes videla kako bo. je pa od mam tista  ta prva.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 998
15.1.2009 9:25:02   
caligula
http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=124329
tle je lepo videt sam ni videt cuclja :D

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 999
15.1.2009 9:27:54   
caligula
http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=124323
aleluja, ena slika je, da je nima v ustih user posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.