|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
14.1.2009 19:15:37   
Blueeyes
ja prej bi rekla.. he he... jz bi tud zdej eno tortico... sacherco... uuuu, mjami kalorije... čokoladna bomba user posted image  user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
14.1.2009 19:23:43   
Leela
Jaz sem se danes 2 uri vozila v službo user posted image . Najprej leden dež potem pa sneg.

oliva tudi jaz imam ta infalator iz hoferja in je fajn.
U-surdi brce mogoče manj čutiš lahko tudi zaradi tega ker je otrok spremenil lego in se tako manj čutijo. Ta prvega sem imela nekaj časa prečno in me je kar premetaval ko je brcal. Ta bejbi je pa z ritko navzdol in mi v mehur nabija.
flaska znižane nos. cujne imajo tudi v premaman v emporiumu. Znižane so za 30%. Ne vem pa koliko jih imajo. Tudi benetton ima nekaj v emporiomu.

Cunjce: A res nima nobena seznama, kar je najmanj potrebno za dojenčka?

ful ste čveke. Saj je prav, samo jaz bolj počasi sledim (šele zvečer)

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
14.1.2009 19:28:09   
Blueeyes
http://www.ringaraja.net/forum/SEZNAM_-_kaj_potrebujem_za_novorojen%C4%8Dka/m_1848590/tm.htm

kle se najde vse živo... mal poglej če ti kaj ustreza

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
14.1.2009 19:35:10   
FLASK_A
Leela, tam je pa fuuul dragouser posted image Bi šla, pa denarnica ne preneseuser posted image Bom šla v HMja pogledatuser posted image

Ja madonca, sej sem vas danes na srečanje klicala, pa ni nobena omenla torticeuser posted image Jaz bi jooooooo!!!!!!!user posted image A se zmenimo za naslednji teden? Kaj pravite, imate čas?

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
14.1.2009 19:37:09   
Dudica1
ma men se zdi da na tej strani preveč komplicirajo,lahko bi kakšno stvar spustil,se mi zdi da je velik nepotrebnih stvariuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
14.1.2009 19:38:22   
Dudica1
za torto kadar hočteuser posted image !

No zdaj grem pa počivat sem ful zmatrana ker je mali doma in me kar izmučiuser posted image .Lepo spite

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
14.1.2009 19:45:37   
Blueeyes
Dudica1 lepo spančkej... jutri se kaj slišimo....

mjami za torto si je pa treba čas vzet.... magar dopust user posted image  

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
14.1.2009 19:47:44   
zoja10
mene me je moj že učeri pelu, prej ku sva šla v šolo za starše..., sm jedla kremšnito, k mi zadnje cajte ful paše. in sm vidla eno rafaelo torto k bi jo probala...user posted image
sej ne bi nobenmu povedala...user posted image user posted image da sm šla 2x...
no mogoče pa kakšne žige zbiraš pol dobim kaj zastonj..user posted image če dost tortic pojem..
Ja jst sm tud za srečanje sam sm iz primorskega konca tko da odpadem...ker se mi niti ne bi dalo vozit v lj, že ko morm na fax živčni zlom dobivam k me avtocesta dela živčno user posted image
Nutella njami...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
14.1.2009 20:11:28   
Leela
sladkosnedke user posted image . Jaz pa imam sladoled hahaha...

zoja iz kje pa si, saj najbrž si že napisala sam se ne spomnem.
modroočka hvala za link. super -to rabim. ne bi rada preveč nakupla. Sem pa jaz pri taprvem vse ponucala tudi fine stvari, ker se ne sme nič šparat za fino, ker potem pa vse res 2xobhlečejo

flaska v premaman sploh ni toolk drago. Jaz sem za kavbojke dala 50€ (toliko jih ima tudi H&M), zdaj pa so še znižane za 30%. Zdaj ko so razprodaje se splača vsaj pofirbcat.

lahko noč.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
14.1.2009 20:19:23   
zoja10
blizu NG ....
daleč od snega...trenutno... user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
14.1.2009 22:41:12   
petra a
a dejte no, ste pa...a zdej pa s tortami začenjate...kje nej zdaj ob pol enajstih zvečer dobim torto...sem jedla prejšnji teden pri tašči tako z banano in nutelo pa smetano,njami...aha, nutelo pa mam...grem na žlicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
14.1.2009 22:43:09   
petra a
vidim da ni nobene, zato vam ne morem zaželeti lahko noč,brez tistih groznih sanj...no, pa zjutraj dobro jutro

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
15.1.2009 5:46:10   
AKP
Dobro jutro!
Kavico sem že popila in v miru prebrala, kaj ste vse napisale. Sem sama doma in imam cel dopoldan čas za računalnik. Sem imela včeraj pregled in mi je g podaljšal bolniško še za 4 tedne. Mislim, da bom ostala doma do porodniške. Če malo dalje sedim imam na desni strani ful močne bolečine in si ne predstavljam, da bi v službi 4 ali pa 8 ur sedela. Me pa zanima kaj bodo rekli na komisiji. Morfologijo imam v petek. Komaj čakam, da vidim mojo divjakinjo. Večji del leži prečno in jo kar konkretno čutim, ko se prestavlja sem in tja. Sestra me je zopet tehtala in dobila tako visoko številko, da sem kar prebledela. Sem se doma tehtala oblečena in obuta pa sem imela 5 kg manj. Se pa ne jezim več, ker ne jem pretirano dosti in tudi precej pazim kaj jem in sem po mojih merilih še kar zadovoljna. Bo se pač po porodu probala maksimalno potrudit, da zgubim čim več kg.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
15.1.2009 7:13:26   
OliveOyl
Jutro user posted image

Mene tudi vagajo obuto-zadnjič sem bila še v škornjih,pol pa tako cifro pokaže,da me kar zašraufa.Doma kaže normalno,no 7 kg več tam pa ulala.Vidim da sanjate torte,men tudi nenormalno paše sladko,sam žrem...zdaj bo pa še pust,pa krofki najmii.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
15.1.2009 7:20:02   
Dudica1
Dobro jutro!
No jaz se pa že bašem z eno čokoladico user posted image user posted image user posted image ,drugače sem pa spala ko ubitauser posted image zdaj sm vstala k se mali že zbujauser posted image drugač bi pa jaz še spala.
Tehtajo tud mene oblečeno in obuto pol pa reče naj ji povem kokr hočemuser posted image kr neki.

Neki me zanima,kdaj naj bi se otroček obrnil v tako lego kot se bo rodil?

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
15.1.2009 9:00:22   
petra a
jutro

jaz sem se pa zdajle basala z kakavovimi palčkami,njamiuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
15.1.2009 9:03:17   
Dudica1
zgleda da so šle vse nazaj spat k so tolk zgodaj vstaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
15.1.2009 9:09:26   
Blueeyes
no tok o čokoladicah... zdej se glih bašem z Merci čokoladicami, ker jih mam pri roki... sicer bi tud jz rajš kakšno torto, ampak se ni za pritoževat... bom že... če bo pa nuja, je pa v bližini tud slaščičarna.. user posted image  user posted image  se bo zihr kej našlo za moj okus...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
15.1.2009 9:17:59   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl
zdaj bo pa še pust,pa krofki najmii.

user posted image user posted image user posted image user posted image

kje so? kdaj so? Grem takoj iskatuser posted image

user posted image

drugače pa DOBRO JUTRO!

Zunaj je takooo lepooo, vse je belo. Od včeraj je še mal zapadlo, pa je res zimska pravljica...user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
15.1.2009 9:19:13   
FLASK_A
a ima katera danes čas za kofe na Rudniku v Supernoviuser posted image najbrž ne, ane... Jaz imam do 12h čas, pa po 13- 15h. Gremo na torticouser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
15.1.2009 9:21:03   
Dudica1
takoj bi šla samo mam malega doma pa ne bo šlo user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
15.1.2009 9:21:59   
Blueeyes
ooooooooo FLASK_A kje si nas zdejle na to spomnila,.... takoj zdejle bom zaprla štacuno, da si grem po en ali pa 2 krofa... sej sem sama, ne bo noben vidu kok pojem user posted image  user posted image

jz žal do 15h delam, tko da ne bo šlo... bi se pa z veseljem pridružila drgač

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
15.1.2009 9:23:57   
Anonimen
Dobro jutro. Spet malo sluužbe...ni kaj...bi raj spala doma...pismo, se mi ne da več...Pa vsi me sprašujejo, če mislim še dolgo delat in se hvalijo, kako so ble že vse pol leta prej doma. Meni pa NIČ ni...hvalabogu...

Stanovanje počasi rihtava...samo zbrala sva si najbolj smotan čas za selitev. Kako je mraaaazzzz. Drugače smo pa v user posted image nebesih in v pričakovanju morfologije v ponedeljek.

Mejte se in ne zmrznit.user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4548
15.1.2009 9:25:15   
Blueeyes
glej da javiš Majch kako bo na morfologiji, da prilepiš zraven še kakšno slikico... da si še tvojega user posted image  ogledamo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
15.1.2009 9:26:07   
OliveOyl
A dejte no,spet hrana...user posted image user posted image  
mene ne bo na torto,jaz tacga ne jem...kako lahko to jeste...joke user posted image
imam tamalo na bolniški,drugič

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?