Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Najbolše, kar ste kdaj jedle? 14.1.2009 14:34:38
|
|
|
|
lucika
|
sendvič z makovko, mortadelo, majonezo in pečeno papriko. sem bila noseča in boljšega okusa kot takrat to še nisem okusila. sem imela še nekaj poizkusov z istimi sestavinami, pa nikoli več ni bilo tako dobro.
|
|
|
|
RE: Najbolše, kar ste kdaj jedle? 14.1.2009 14:35:27
|
|
|
|
Anonimen
|
škampi na buzaro, definitivno, pa zravn sveže pečen bel kruh za pomakat...mnjaaaam.
|
|
|
|
RE: Najbolše, kar ste kdaj jedle? 14.1.2009 14:35:58
|
|
|
|
rija
|
sveži jurčki na žaru v Rotundi v Selu na Goričkem
|
|
RE: Najbolše, kar ste kdaj jedle? 14.1.2009 14:38:33
|
|
|
|
janjja
|
Škampi, lignji in školjke na žaru. To je najboljše kar si lahko kadarkoli zaželim.
|
|
|
|
RE: Najbolše, kar ste kdaj jedle? 14.1.2009 14:40:06
|
|
|
|
Hans
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ok no. V tem obdobju ubijam za PALČINKEEEEEE Tudi ja sem v nosečnosti imela neverjetno željo po palačinkah. Sicer pa najboljša od najboljših mi je bila že dolgo nazaj paella na Štormanovem ranču. Do danes je ni še nič prekašalo. ----------------------- Izven teme : enkraten poročni album flask_a!
|
|
RE: Najbolše, kar ste kdaj jedle? 14.1.2009 15:23:30
|
|
|
|
hrchy
|
1. mesto: chilli hot dog iz rumenega tovornjaka blizu Cascaisa na Portugalskem + mrzli Super Bock (pivo) 2. mesto: lasagna trecolori enkrat narejena doma po navdihu - recepta pa potem nisva zapisala... tako da jo je nemogoce ponoviti (pa itak je ze tako zidealizirana, da je nic ne more prekositi) 3. mesto: zajec v omaki mojega bivsega vd. tasta 4. mesto si delita navadna maracuja in mangov mousse
|
|
|
|
RE: Najbolše, kar ste kdaj jedle? 14.1.2009 15:24:01
|
|
|
|
Hope2
|
Problem imam, da ko najdem kaj ekstra spešl dobrega, pol skoz tisto jem, tak da se že naveličam in izgubi tisti svoj čar. V spominu imam trenutno sladoled, ki ti ga dajo v še sveži in topel sladki kornet, in do katerega ne morem prit . Potem še libanonski kruh, namazan s humusom in lamb chops na žaru v libanonski restavraciji Na tajski način pripravljeni šoba rezanci (waga mama) Pa kahla kave v Costi s toplim čokoladnim muffinom iz katerega steče čokolada. še domače jedi: Tortico čokoladna napaka. Fajn pečena odojkova kožica Mrzlo pivo v vročih dneh ob plaži pod kako palmo Škampi na buzaro s svežim belim kruhom Sveži bel kruh s pašteto in zeleno papriko Sveži bel kruh namočen v pravo domače bučno olje
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 14.1.2009 15:29:48 >
|
|
|
|
RE: Najbolše, kar ste kdaj jedle? 14.1.2009 15:31:32
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Vse kar jo povezano z morskimi sadeži, njamiiiiiiiii sploh v Dalmaciji jo okusno pripravljeno.
|
|
RE: Najbolše, kar ste kdaj jedle? 14.1.2009 15:33:15
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katey To torto dela naš družinski prijatelj(gospod v 70-ih), ki živi v Španiji in vsakič ko pride jo naredi, smo poizkusili tudi sami pa ni niti približno tako dobra. pol pa to ni kul sladica, če jo pa samo en dela Ne morem niti sprobat če je dobra
|
|
RE: Najbolše, kar ste kdaj jedle? 14.1.2009 15:36:19
|
|
|
|
NevenkaP
|
Golaž iz lignjev v eni majhni vasici na Kreti. Ga ne morem pozabit.
|
|
|
|
RE: Najbolše, kar ste kdaj jedle? 14.1.2009 15:43:58
|
|
|
|
Ancy
|
Jz nevem a sm tok čudna ampak ob vseh teh ''morsko sadežnih'' stvareh se pa meni kar želodec obrača med vsem naštetim mi je bila tortica še najbolj všeč, pa palačinke........ Moj najljubši okus je pa domača gobova juhica od stare mame s pol žličke kisa, neprekosljiva je pa njene ornk mastne omlete čez
|
|
|
|
RE: Najbolše, kar ste kdaj jedle? 14.1.2009 15:44:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Veeeeeeeliki raki na žaru na Malindiju (Kenija) in pa telečja jetrca ter solnograjški zličniki Na Brinju (njami).
|
|
|
|
RE: Najbolše, kar ste kdaj jedle? 14.1.2009 15:46:28
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 V spominu imam trenutno sladoled, ki ti ga dajo v še sveži in topel sladki kornet, in do katerega ne morem prit . zategni se do Budimpešte na Vaci ulici,,,,mmmmmmmmmmmmm joj in zdaj sem se spomnila eniih božanskih testenin s piščancem v karijevi omagi s sladko papriko v Dadaumpa v Trstu.......ah......pa umaknili so jih z jedilnika
|
|
RE: Najbolše, kar ste kdaj jedle? 14.1.2009 16:30:44
|
|
|
|
brina_3
|
škampi na žaru ter vse morske jedi razen školjk imajo zame božansk okus
|
|
|
|
RE: Najbolše, kar ste kdaj jedle? 14.1.2009 16:47:13
|
|
|
|
mayflower
|
Jst obožujem morse sadeže: hobotnica (izpod peke ali kak drug načini, njami), škampi v buzzari... Obožujem pa tudi idrijske žlikrofe, npr. v omaki goronzole. Am am
|
|
RE: Najbolše, kar ste kdaj jedle? 14.1.2009 17:07:04
|
|
|
|
Jančika_
|
Trenutno mi padeta na pamet falafel v Berlinu in sendvič s tunino omleto na nekem španskem prelazu bogu za nogo. Sem bila pa obakrat zelo lačna, tako da verjetno tudi zato.
|
|
|
|
RE: Najbolše, kar ste kdaj jedle? 14.1.2009 18:23:39
|
|
|
|
Pupsika
|
Trenutno mi je favourite kuhinja mongolska in tajska...mmmmmmmm, vsak dan bi lohk tam vse pojedla .
|
|
RE: Najbolše, kar ste kdaj jedle? 14.1.2009 18:48:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Kr ene par . Testenine s tartufi v neki zabaceni gostilni v Italiji. Siroki rezanci z jastogom pri Miskotu. Pecene perutnicke doma . Hobotnica izpod peke, tudi doma. Vse to veckrat, samo za prvo gostilno se niti pod razno ne spomnim, kje je bila . Pa eno rdece vino pri Madame P.
|
|
|
|
RE: Najbolše, kar ste kdaj jedle? 14.1.2009 18:50:50
|
|
|
|
barbara b
|
Kača. Kača pečena v pečici, ki jo je pripravil moj brat. Resnično najboljše meso, kar sem ga kdaj jedla.
|
|
RE: Najbolše, kar ste kdaj jedle? 14.1.2009 19:18:39
|
|
|
|
Sibil_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija joj in zdaj sem se spomnila eniih božanskih testenin s piščancem v karijevi omagi s sladko papriko v Dadaumpa v Trstu.......ah......pa umaknili so jih z jedilnika Hehe, teh se tudi sama spomnem...so bili res dobri. Meni pa je ostala v spominu pohana hobotnica na Korčuli, ocvrti lignji v Pireju (božanski okus, res), biftek z jurčki na severu Nemčije, pizza velikanka v Braziliji, ma dosti je tega....
|
|
RE: Najbolše, kar ste kdaj jedle? 14.1.2009 19:20:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR IZVIRNO SPOROČILO: rija joj in zdaj sem se spomnila eniih božanskih testenin s piščancem v karijevi omagi s sladko papriko v Dadaumpa v Trstu.......ah......pa umaknili so jih z jedilnika Hehe, teh se tudi sama spomnem...so bili res dobri. Kje pa je to v Trstu?
|
|
|
|
RE: Najbolše, kar ste kdaj jedle? 14.1.2009 19:34:51
|
|
|
|
Sibil_
|
V torri d'europa na vrhu, pred McDonaldsom.
|
|
RE: Najbolše, kar ste kdaj jedle? 14.1.2009 19:42:01
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: janjja Škampi, lignji in školjke na žaru. To je najboljše kar si lahko kadarkoli zaželim. enako
|
|
|
|
RE: Najbolše, kar ste kdaj jedle? 14.1.2009 19:59:03
|
|
|
|
al1*
|
- giros na Naxosu (Grčija) - "julkašnite", ki jih naredi moja sestra - tortilje, ki jih naredim samam doma
|
|
RE: Najbolše, kar ste kdaj jedle? 14.1.2009 22:35:16
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Še vedno mi je najslajša goveja juha, bananino pecivo in tatarski biftek... vse v eni zabačeni vasici v Sloveniji, pri moji mamici. In spomin si vsake toliko časa osvežim...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?