Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 19:40:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ej kje ste vse? Najin sonček je danes zaspal neverjetno hitro saj mora not prinest. Jana ura je še zgodnja, šele po 20h se začne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 19:42:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* nina: kdaj je pa Manca rojena(lindy)?? 22.7. , tri dni je zamujala Mančita Mami je kr ok, zdej čaka na odgovor za eno službo, upam da bo. Sam sej veš kako je, vse novo....ampak bo že. Tuki se ji je itak vse zasral, še bolj pa po tem ko je zvedla še za druge, pa kva pa veš kdo še pride na vrsto Ma upam, da dobi kaj, ji bo dobro delo, da se malo zamoti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 19:43:17
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ej kje ste vse? Najin sonček je danes zaspal neverjetno hitro o vi že spite? ja.... danes je spal čez dan samo 45 minut in je bil ful zaspan, pa upam da do jutri ne bo budnic.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 19:45:05
|
|
|
|
Estrella*
|
V dveh dneh 68 strani, ni slabo "we are back on track" še 84 strani do cilja
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 14.1.2009 19:46:09 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 19:45:35
|
|
|
|
tana7
|
evo, sam tolk, da povem, da mi je uspelo potem malo po 17.00 brini v usta stlačit nekaj žličk tiste zelenjavne zadeve s špinačo od kosila malo manj je stiskala usta, pa se je dalo kaj noter stlačit zgleda, da je že morala bit lačna, al kaj... moj pravi, da bomo tako delali dokler ne začne jest zelenjave... hm... jst nisem tak močen karakter glede tega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 19:45:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* V dveh dneh 68 strani, ni slabo "we are back on track"
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 19:48:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 evo, sam tolk, da povem, da mi je uspelo potem malo po 17.00 brini v usta stlačit nekaj žličk tiste zelenjavne zadeve s špinačo od kosila malo manj je stiskala usta, pa se je dalo kaj noter stlačit zgleda, da je že morala bit lačna, al kaj... moj pravi, da bomo tako delali dokler ne začne jest zelenjave... hm... jst nisem tak močen karakter glede tega tana, daj ji eno bedrce v roke Toplotno obdelano.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 19:50:28
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* V dveh dneh 68 strani, ni slabo "we are back on track" Res ste bile pridne .Jaz sem vas samo brala,se mi ni dalo pisat. Tilen že eno uro spi ,ker mi je čez dan bolj malo in je bil že čisto fertig.Je kar zraven flaše zaspal Nejc še kar malo kuha,pa kašlja kot zmešan,sem mu dala sirup in upam,da bo mir ponoči Jaz sem pa danes dala Tilnu kar rižoto za kosilo,tako da nisem nič posebej kuhala in jo je z veseljem pomlaskal. Kar je za vse kuhano,obožuje,tiste dojenčkaste pacarije pa ne mara kaj preveč,tako da ne bom kaj preveč komplicirala in če se bo le dalo,kar za vse isto kuhala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 19:53:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* V dveh dneh 68 strani, ni slabo "we are back on track" Res ste bile pridne .Jaz sem vas samo brala,se mi ni dalo pisat. Tilen že eno uro spi ,ker mi je čez dan bolj malo in je bil že čisto fertig.Je kar zraven flaše zaspal Nejc še kar malo kuha,pa kašlja kot zmešan,sem mu dala sirup in upam,da bo mir ponoči Jaz sem pa danes dala Tilnu kar rižoto za kosilo,tako da nisem nič posebej kuhala in jo je z veseljem pomlaskal. Kar je za vse kuhano,obožuje,tiste dojenčkaste pacarije pa ne mara kaj preveč,tako da ne bom kaj preveč komplicirala in če se bo le dalo,kar za vse isto kuhala tilči jaz tud kuham čim bolj take stvari, da bi ja Alja zraven jedla,ker se mi dvojno ne da. Danes sem, ju3 pa še ne vem kaj bomo jedeli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 20:01:25
|
|
|
|
špelin@
|
jana81, sem pogledala Nejčka, superca je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 20:06:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ja kam ste mi pa zdaj ušle???? jaz še vedno slike urejam, a se že bližam koncu Hb Na kateri številki si že? blizu 500 Opa, to pa bo imela mami dela a čem jih zbrisat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 20:06:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ej kje ste vse? Najin sonček je danes zaspal neverjetno hitro
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 20:07:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* V dveh dneh 68 strani, ni slabo "we are back on track" še 84 strani do cilja Če je sex na sporedu takoj padajo strani
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 20:09:52
|
|
|
|
katy82
|
Naša frača že spi kar je neverjetno hitro za njo sam je pa podnev spala švoh 2 ure kar je ful premal zanjo. Moj je šel na večerjo dol mene pa hrana tko matra da je joj.Tko bi kej nezdravga pojedla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 20:10:36
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* V dveh dneh 68 strani, ni slabo "we are back on track" še 84 strani do cilja Če je sex na sporedu takoj padajo strani Ajdi vrži kost
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 20:12:16
|
|
|
|
katy82
|
Dons sem popoldne spekla jajčka na oko in je mala pomakala iz dveh rumenjakov vidm da ji frutki sploh ne sedejo več tko kot so ji madam bi jedla samo našo hrano,no sej HB da je tko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 20:14:11
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 evo, sam tolk, da povem, da mi je uspelo potem malo po 17.00 brini v usta stlačit nekaj žličk tiste zelenjavne zadeve s špinačo od kosila malo manj je stiskala usta, pa se je dalo kaj noter stlačit zgleda, da je že morala bit lačna, al kaj... moj pravi, da bomo tako delali dokler ne začne jest zelenjave... hm... jst nisem tak močen karakter glede tega Bodi kar močen karakter k če te bo mala pogruntala si ga naj...pa ne samo pri hrani Drugače pa super za Brino da je vsaj malo pojedla,ti je odleglo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 20:14:25
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Kje pa ste zdej? Jest sm kaput, grem pred TV pa mogoče pridm še kej nazaj, čeprov ne verjamem, sm preveč utrujena. Papa Js grem pa v postlo gledat tv, se tud ne počutim najboljš. Mam že par dni povišano temperaturo pa nobenih drugih znakov ... A so pol prišli kej prav tvoji mami nasveti? jana js bi te pa prosila, če mi poveš, kako si dala posnetek na FB, ker bi ga js tud. Ampak mi tja napiš, ker vem, da me bo počakalo. Če bojo tule kaki maratoni s tridesetimi stranmi, že ne bom šla vsega brat . Evo tamauga sm dala spat, neki ropota in ko sm pršla v sobico, je stal v postli in se mi smejal... js pa čist hin pa glih dons ne bo zaspal. Drgač zmeri zaspi najkasnej ob osmih ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 20:14:42
|
|
|
|
katy82
|
Juhu babnce kje pa ste?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 20:15:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Juhu babnce kje pa ste? Pridem kasneje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 20:17:10
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* LILA100....no ene ste jo včeraj spet obdelovale, mislim, da ni pita in kokosova palmica. Na RR je od 11.9.2007 in verjetno je majčica. Tako se mi zdi. Zakaj spet?Jst sem jo samo vprašala čigava je ko pa sem jo kliknila sploh ni nobenih objav,mal mi je blo čudn zato sem pol komentirala s pito in palmami
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 20:18:47
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Aja še to, ena budala naju je skoraj povozila z kamionom , mislim da je moral biti kar pošteno pod gasom Pa to ne moreš verjet... Ups, to sem pa spregledala - ojej, še sreča, da se je za vaju srečno končalo Ja sam res, sreča, folk je pa prov blesav HB da vama nič ni,nikol nisi dovolj previden ker te vedno bolj ogrožajo taki bedaki na cesti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 20:18:55
|
|
|
|
mafi
|
čerr evo spet jaz na vidiku . HB Filip spi to danes je bila prav norišnica, dobr da obstaja RR me je mal pokonci držal, drugače bi se mi res . o čem teče debata???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 20:20:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* V dveh dneh 68 strani, ni slabo "we are back on track" še 84 strani do cilja Če je sex na sporedu takoj padajo strani to pa je tko če grejo spat pa ne govorimo več o prehrani, sedenju, palenju, spanju....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 20:21:49
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Dons sem popoldne spekla jajčka na oko in je mala pomakala iz dveh rumenjakov vidm da ji frutki sploh ne sedejo več tko kot so ji madam bi jedla samo našo hrano,no sej HB da je tko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kadite?Da. (
28%)
Ne. (
72%)
Število vseh glasov: 11687Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!