khurde
|
men so vsi ti dodatki za otroka strašno všeč, samo kaj, ko nimam denarja za vse, kar se spomnijo. ok, v sling sem investirala, ker je to res nekaj, kar mi je všeč, pa upam, da ne bo samo meni, da se bo nekdo rad nosil notri. samo bi pa rada imela še kak drug sling, pa bom kar mami okupirala, da ga sešije, ker ima te stvari ful rada. ležalnik bi imela, pa ni priporočljiv, sem ravno danes nekje na netu brala o tem, pa sedaj ne najdem več. imela bi tudi to gugalnico, pa je draga in no way, da izbrskam denar za to, mogoče se jo kdaj spravim sama narediti. potem bi imela igralno podlogo, pa me je skor kap, ker v mullerju stane 70 evrov, na amazonu je 40, samo je ne dostavijo v slovenijo. tako da razmišljam, da bi mi mami naredila podlogo, jaz bi gor vzorčke našila ali pa narisala, probala loke naredit s hulahop obročem, pa kupila igračke za gor navesit ali pa jih kombinirala s kakšnimi liki, narejenimi iz kakšnih modelirnih mas. v bistvu je ful enih želja, samo res pa je, da večina zadev ni nujno potrebnih in da so bolj plod marketinških akcij. sem pa na neki tuji spletni strani en čas nazaj videla, da imajo sling privezan tudi nad posteljico, ca. 15 cm nad ležiščem in da otrok leži v njem, podobno kot v tisti gugalnici.
|